amigdas.com

Șurubelniță cu atingere automată

Cum de a alege o șurubelniță cu cureaȘurubelniță - un lucru indispensabil în arsenalul unui maestru acasă. Dacă aveți nevoie să înșurubați rapid un număr mare de șuruburi, opțiunea ideală va fi acest echipament. Cu un astfel de instrument, chiar și un maestru novice se va descurca cu munca rapidă și eficientă. Puteți cumpăra o șurubelniță în orice magazin specializat, principalul lucru este să alegeți un produs de calitate și să emități o garanție.

Poate funcționa atât dintr-o baterie autonomă, cât și dintr-o priză electrică de două sute douăzeci de volți. Dispozitivele calitative ale firmelor celebre au o durată de viață îndelungată, iar piese de schimb și consumabile pot fi găsite cu ușurință în orice magazin corporativ. Uneltele realizate de firme puțin cunoscute, uneori, de asemenea, au o calitate bună, dar nu este ușor să găsiți piese de schimb și consumabile pentru aceasta. Prin urmare, majoritatea proprietarilor de case preferă șurubelnițele de la cei mai renumiți producători.

Principiul de funcționare

Un set de unelte este, de obicei, atașat la sculă, pentru înșurubarea șuruburilor de autofiletare de diferite diametre. Șurubelnița cu dispozitiv de autoaprovizionare seamănă cu dispozitivul automat al lui Kalashnikov, dar în loc de gloanțe acest dispozitiv produce "rotiri" ale șuruburilor. Iată cum funcționează:.

  1. Principiul funcționării șurubelnițeiPe corpul sculei se atașează un "magazin special" - un compartiment pentru șuruburi. Este foarte convenabil. Atunci când utilizați o șurubelniță clasică, șuruburile trebuie să fie depozitate în buzunare sau în borcane metalice și sunt încărcate câte o singură bucată. Acest lucru încetinește ritmul de lucru. În plus, dacă comandantul scade accidental dispozitivul de fixare pe picior, vă puteți răni degetul. O șurubelniță cu bandă, ca o mașină automată, apasă pe butonul "on" pentru a elibera o întoarcere de la șuruburi. De îndată ce un șurub este înșurubat, locul său este preluat automat de altul, ca pe o bandă transportoare.
  2. Alimentarea este furnizată de la o priză electrică standard sau de la o baterie reîncărcabilă care poate fi încărcată.
  3. În funcție de diametrul și forma șuruburilor, duzele pot fi schimbate.
  4. Viteza de înșurubare a șuruburilor poate fi reglată: unealta poate funcționa mai rapid sau mai lent. De asemenea, în multe modele "avansate" există o funcție specială care economisește de la răsucirea șuruburilor și deformarea materialului în care sunt înșurubate.

Principalele avantaje

Instrumentul costă nu ieftin, totuși majoritatea proprietarilor de case preferă acest model din următoarele motive:

  • Cum să lucrați cu o șurubelnițăȘuruburile cu șuruburi de diferite diametre și forme pot fi înșurubate cu ajutajuri înlocuibile. Pentru modele mai scumpe, duzele sunt incluse inițial în kit și trebuie achiziționate independent pentru modele mai ieftine;
  • șuruburile se înșurubează ușor și rapid, materiale atât de moi, cum ar fi plăcile de gips, nu se rănesc atunci când lucrează;
  • La lucru nu este necesar să se aplice eforturi fizice, este suficient doar să apăsați butonul de includere a dispozitivului;
  • Șuruburile cu șuruburi automate nu se pierd și nu se sfărâmă.

Cu toate acestea, proprietarul trebuie să achiziționeze periodic consumabile pentru acest instrument, de exemplu o bandă pentru alimentarea șuruburilor. Dacă folosiți uneori instrumentul, acesta nu "lovește buzunarul". Dar, dacă maestrul de uz casnic folosește o șurubelniță de zi cu zi sau cel puțin de câteva ori pe săptămână, costurile de întreținere pot crește semnificativ. Dacă utilizați în mod constant dispozitivul la putere maximă și la viteză maximă, bateria este descărcată rapid, iar modelele electrice consumă o cantitate mare de energie electrică.

Diferențele principale dintre dispozitivele bateriei și cele electrice

Cum de a alege o șurubelnițăȘurubelnițele cu șurub sunt atât electrice, cât și baterii. Fiecare varietate are plusuri și minusuri. O șurubelniță fără fir are, de obicei, dimensiuni compacte și este convenabil să o transporte de la un loc la altul. Este recomandabil să transportați întotdeauna cu dvs. o baterie de rezervă, încărcată, pentru ao instala în locul celei vechi, de îndată ce începe să "se așeze".

Principalul dezavantaj al șurubelnițelor electrice este că acestea sunt mai puțin compacte, iar firul care intră în kit-ul fabricii este de obicei foarte scurt. Dar această problemă poate fi rezolvată cu succes prin utilizarea unui cablu prelungitor sau a unui adaptor. Modelele „avansate“ șurubelniță electrice au o funcție de protecție specială, protejând instrumentul de deteriorare, în cazul unei opriri neașteptate sau dintr-o dată de putere-surges linie.

Când șurubelnița fără fir "se așează" acumulatorul începe să funcționeze mai încet. În acest caz, trebuie să întrerupeți imediat utilizarea dispozitivului sau să înlocuiți bateria. Utilizarea unei șurubelnițe fără fir cu o baterie descărcată parțial poate deteriora unitatea.

Utilizarea instrumentului pentru baterii este foarte convenabilă pe stradă, în țară și în acele locuri în care există întreruperi la electricitate. La domiciliu, dacă există o priză convenabilă în apropiere, este mai bine să acordați preferință modelului electric. De asemenea, în vânzare există modele care au atât un cablu pentru conectarea într-o rețea, cât și o priză pentru acumulator. Sunt foarte confortabili. Principalul lucru este să scoateți bateria, dacă dispozitivul rulează în prezent din rețea și să scoateți ștecherul din priză în cazul în care există o baterie încărcată în priză. Aceste modele sunt scumpe, dar au o cerere mare.

Reguli de funcționare

Ce șurubelniță este mai bunăCând maestrul de acasă lucrează cu o șurubelniță clasică, uneori trebuie să depuneți mult efort fizic pentru a arunca dispozitivele de fixare. Dacă nu calculați forțele, șurubul poate răsuci, deforma și strica materialul. Acest lucru se întâmplă adesea atunci când lucrați cu suprafețe moi și suplă. Dispozitivul funcționează rapid și precis, astfel încât această problemă nu apare, de obicei. Cu toate acestea, în cazul în care maestrul acasă trebuie să lucreze adesea cu materiale moi, este mai bine să cumpărați o șurubelniță cu protecție automată împotriva răsucirii șuruburilor.

Dacă după o funcționare continuă prelungită, aparatul devine foarte fierbinte, lucrul trebuie oprit imediat până când corpul sculei sa răcit complet. Acest lucru se întâmplă în acele cazuri, în cazul în care șurubelnița a lucrat mult timp la putere maximă și, de asemenea, când o parte este defectuoasă în mecanism.

În nici un caz nu trebuie să dezasamblați singur cutia de șurubelniță. În timpul înlocuirii benzii autoportante, că ea a fost plată și îngrijită.

Înainte de a porni instrumentul, trebuie să verificați dacă acesta este "încărcat" cu șuruburi. Includerea unei șurubelnițe cu o clemă goală este strict interzisă, deoarece lucrarea "inactiv" scurtează foarte mult durata de viață a dispozitivului. Odată ce șuruburile au ieșit, șurubelnița trebuie oprită. În același timp, este necesar să apăsați butonul "off" și nu pur și simplu să deconectați ștecherul de la priză.

Diametrul și forma șuruburilor cu auto-filetare trebuie să se potrivească cu duza. Folosind șuruburi de formă și diametru necorespunzătoare duce la funcționarea necorespunzătoare a dispozitivului și la o defecțiune rapidă.

Cum se utilizează o șurubelnițăInstrumentul facilitează foarte mult munca expertului de acasă pentru a înșuruba șuruburile în diferite suprafețe. Acest lucru trebuie să fie în mod obligatoriu în cazul de testare de la acestea, care se ocupă profesional cu lucrări de reparații, construcții, inginerie. În timpul achiziției merită acordată atenție mărcii, perioadei de completare și perioadei de garanție. Acest lucru va ajuta să cumpărați un element de calitate și să nu regretați noua achiziție. Cu toate acestea, pentru a cumpăra o astfel de șurubelniță are sens doar pentru cei care au nevoie să înșurubeze în mod constant șuruburi de auto-atingere în cantități mari.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Sugestii pentru alegerea unei șuruburi cu șuruburi hexagonaleSugestii pentru alegerea unei șuruburi cu șuruburi hexagonale
Șurubelniță șocantă și rotativă: principiul de funcționare și aplicareaȘurubelniță șocantă și rotativă: principiul de funcționare și aplicarea
Ce șurubelniță să alegeți pentru munca casnicăCe șurubelniță să alegeți pentru munca casnică
Blitz incubator de la producătorBlitz incubator de la producător
Cum sa faci o gheata pentru pescuit cu mainile taleCum sa faci o gheata pentru pescuit cu mainile tale
Înlocuirea rulmenților în mașina de spălat cu mâinile propriiÎnlocuirea rulmenților în mașina de spălat cu mâinile proprii
Șurubelniță: caracteristici de design și modalități de a vă reparaȘurubelniță: caracteristici de design și modalități de a vă repara
Fabricarea separatorului hidraulic de lemn cu mâinile propriiFabricarea separatorului hidraulic de lemn cu mâinile proprii
Șurubelniță cu o șurubelniță cu mâinile tale: ce dispozitiv să alegiȘurubelniță cu o șurubelniță cu mâinile tale: ce dispozitiv să alegi
Acumulator pentru șurubelniță makitaAcumulator pentru șurubelniță makita
» » Șurubelniță cu atingere automată
© 2021 amigdas.com