amigdas.com

Fabrica de Nizhny Novgorod: usi `bravo`, catalog de bunuri

Model perfect, nuc italianFabrica de uși "Bravo", cu sediul în Nizhny Novgorod, produce o mulțime de uși de diferite modele. În cataloagele de produse ale companiei sunt usi interioare si intrare

. În categoria clasei economice se găsesc mostre cu finisare din PVC, panouri stratificate, laminate. Sculpturile uși rafinate și rafinate sunt reprezentate de lemn natural, furnir și vopsea ecologică. Acest sortiment este susținut de opțiuni de birou, accesorii, arcade interioare. Cumpărătorii sunt atrași preț rezonabil și o selecție largă a acestor produse.

Livrare directă în magazine

Producția proprie a fabricii naționale are depozite în Nižni Novgorod, Moscova și Ryazan. Și aceasta înseamnă că cumpărătorul nu trebuie să plătiți prea mult pentru taxele vamale și alte costuri ale societății importatoare. Datorită acestui fapt, fabrică "Bravo" are prețuri accesibile pentru produse, precum și producție de înaltă calitate și un sortiment mare. Prin urmare, a câștigat o largă recunoaștere în rândul cumpărătorilor din întreaga țară. Multe magazine astăzi cooperează cu fabrica, încheie acorduri privind livrările directe, care sunt benefice producătorului, comercianților cu ridicata în fața magazinelor, precum și consumatorilor individuali.

Datorită cooperării fabricii cu numeroase magazine, cumpărătorii au posibilitatea de a achiziționa uși de interior furniruite la prețuri avantajoase la Moscova și alte orașe ale țării noastre. În plus, producătorii oferă uși din lemn natural prețios, metal, sticlă.

Casa comercială "Bravo"

Unul dintre aceste magazine este casa de tranzacționare "Bravo", el este situat în Moscova. Într-un catalog mare de mărfuri puteți alege produsele care vă corespund în funcție de mijloace, dimensiuni și design.

Vase de sticlă "Bravo"

Mai mult de sute de modele au produse din acest material, care diferă de la decizia de culoare, accesorii, prezența oglinzilor și a sticlei și alte caracteristici. Structurile din furnir combină estetica lemnului natural, fiabilitatea, rezistența ridicată și durabilitatea. Astăzi, tehnologiile moderne sunt folosite în producție, ceea ce face posibilă transformarea ușii nu numai atractivă, ci și mai puțin costisitoare. Acest lucru se realizează prin aplicarea unui strat subțire de roci valoroase pe o suprafață de lemn.

Usi furniruite
Euro G-4, WengeTokyo-2, stejar negruRondo, stejar albEtude, Wenge-OakRondo, stejarCapri-3 Lux, nuc de aurEtude, sticlă Wenge-Oak

Printre diversitatea în magazin se numără diferite modele de uși interioare furniruite "Bravo". Această cerere este explicată prin mai multe motive:

 • Deoarece ușile sunt foarte puternice, au durată lungă de funcționare.
 • Este fabricat furnir care acoperă suprafața materialului valoroase specii de lemn, astfel încât efectul de lux și de confort este creat.
 • Aceste modele sunt utilizate în spații pentru diverse scopuri, fie că este vorba de un birou, un apartament sau orice instituție.
 • Usile de interior cu un strat de furnir sunt vandute la un pret atractiv.

Inserții din sticlă

Modelul Port-11, ecologic

Datorită utilizării elementelor de vitraj, modelul diversității tablouri interioare furniruite "Bravo". Sticla utilizată poate fi transparentă, ondulată, mată și, de asemenea, colorată cu diverse nuanțe. Acest mod de decorare introduce noutate și o dispoziție specială în model. Soluțiile originale ale designerilor atrag clienți noi.

Dovezile de sticlă ale ușilor interioare sunt disponibile pentru cumpărare în Casa de Comerț "Bravo". Aceste modele în cataloage nu sunt atât de răspândite, dar fiecare este înzestrat cu unicitatea inerentă numai ei. Ușa cu inserții de sticlă are un apel extraordinar, este într-adevăr capabilă să devină un accent în interiorul apartamentului și va sublinia favorabil individualitatea proprietarului.

Uși patinate

Aceste structuri sunt realizate din lemn masiv sau furnir. Ce este patina? Asta este efect de îmbătrânire, create artificial de către designeri. Pentru a face ușa nouă să arate ca o față antică, se folosesc diferite nuanțe de vopsea, de exemplu, aurit sau argint.

Metoda de patinare a ușilor este folosită pentru a conferi un stil clasic interiorului camerei. Ele sunt cumpărate în magazin destul de rar, deci, de regulă, ele sunt făcute la comandă. Clienților i se oferă un catalog al producătorului-producător "Bravo", unde poate alege modelul potrivit și poate plasa o comandă.

Tipuri de uși de interior

Ușă laminată, model Vanguard (alb)ce tipuri de usi de interior face fabrica "Bravo"? Gama de modele cuprinde următoarea listă:

 1. Modelele de ușă sunt acoperite cu furnir natural.
 2. Stofele sunt realizate din vata ecologica (material artificial).
 3. Se utilizează o serie de arbori.
 4. Sunt fabricate obloane din PVC.
 5. Se utilizează o acoperire laminată.
 6. Surzii cu smalț.
 7. Pentru baie și saună sunt produse modele speciale.
 8. Construirea ușilor.

Foi furniruite din stejar, nuc, sapel si alte tipuri de lemn. Scheletul acestor cutii este un fascicul de conifere, care este acoperit cu plăci din așchii de lemn presate. După aceasta, ușa este căptușită cu furnir natural. Datorită acestei tehnologii, pânzele au fost denumite furniruite. Modelele realizate utilizând tehnologia cu spumă eco-diferă numai în ceea ce privește utilizarea materialului artificial. Datorită acestui design, ușile au devenit durabile și mai ieftine.

O atenție deosebită merită ușile de interior "Bravo" din lemn masiv. Diferitele rase permit extinderea gamei de culori a pânzei, precum și vorbirea despre diferitele proprietăți ale ușilor din anumite tipuri de lemn. De exemplu, frunza din masivul de arin este prietenoasă cu mediul, rezistența la umiditate, un nivel ridicat de izolare fonică și o durată lungă de viață. Ușile interioare, realizate din lemn masiv natural, sunt acoperite cu o compoziție specială care asigură protecție împotriva umidității și schimbărilor de temperatură.

Usi de interior din lemn masiv
Leon, WengeLeon, Wenge, 2Vega-1, Nuanță strălucitoareVis, fără decor, sticlăVis, fără decorVega-2, Negru Neagră

Ușă din sticlă, model Flory

Usile "Bravo" pentru saune și băi sunt realizate din sticlă incrustabilă cu un model de desen. Și pentru desenul băii se realizează în două variante cu folosirea motivațiilor tradițiilor de baie ale poporului rus. Pentru saune există două desene, executate în stil rezervat, inerente finlandezilor.

În procesul de fabricație utilizat materiale de înaltă calitate: MDF, accesorii moderne, rame din lemn natural masiv, etansatoare, finisaje de furnir natural sau artificial, sticla de arta, oglinzi, o varietate de elemente decorative.

Astăzi, o parte integrantă a oricărui interior sunt modele de ușă fiabile și elegante. Astfel de produse au nu numai un scop practic, ci și un decor al camerei. Cu ajutorul acestora puteți să vă protejați de zgomotele inutile, să împărțiți camera în zone, să accentuați individualitatea atunci când creați o atmosferă originală. Prin urmare, picturile "Bravo" sunt în cerere meritată, deoarece produsele îndeplinesc toate cerințele unui cumpărător modern, cu ideile sale despre funcționalitate și frumusețe.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Evaluarea celor mai buni producători de bucătărie din Moscova și alte orașe din RusiaEvaluarea celor mai buni producători de bucătărie din Moscova și alte orașe din Rusia
Râuri și lacuri din regiunea Nizhny NovgorodRâuri și lacuri din regiunea Nizhny Novgorod
Bucatarii: descriere, catalog si preturiBucatarii: descriere, catalog si preturi
Pescuitul în regiunea Nizhny Novgorod: rezervoare populare de apăPescuitul în regiunea Nizhny Novgorod: rezervoare populare de apă
Fabrica de uși Cheboksary, alege fiabilitatea și confortulFabrica de uși Cheboksary, alege fiabilitatea și confortul
Volumul de coșuri, caracteristicile structurale și prețurile produselorVolumul de coșuri, caracteristicile structurale și prețurile produselor
Fabricarea bucătăriei "Borovichi" și răspunsurile cumpărătorilorFabricarea bucătăriei "Borovichi" și răspunsurile cumpărătorilor
Yuzhnoportovy fabrică de produse din lemn (Moscova)Yuzhnoportovy fabrică de produse din lemn (Moscova)
Clinica oftalmologică visus 1 în Novgorodul inferiorClinica oftalmologică visus 1 în Novgorodul inferior
Usi unice ale brandului italian barausUsi unice ale brandului italian baraus
» » Fabrica de Nizhny Novgorod: usi `bravo`, catalog de bunuri
© 2021 amigdas.com