amigdas.com

Prețul plăcii în baie pe metru

Cum de a alege dreptul de placi de baieUna dintre cele mai consumatoare și mai costisitoare lucrări de construcție în apartamentele și casele noastre este renovarea băii și montarea plăcilor. În aceste camere minuscule, se concentrează cel mai mare număr de comunicații și echipamente diferite, care dictează condiții speciale pentru soluția interioară. În plus, având în vedere umiditatea crescută a spațiilor, este adesea necesar să se gândească prin măsuri suplimentare de protecție pentru izolare sau impermeabilizare, ceea ce duce și la creșterea costurilor.

În cele din urmă, finisarea băii în sine, în funcție de design și materiale, este în ansamblu cea mai scumpă, în comparație cu alte premise ale casei. Abundența de diverse materiale de finisare vă permite să efectuați reparații în baie în diferite soluții stilistice, care, cu toate acestea, nu ar trebui să fie puternic knock-out din interiorul restului de premise.

Variante cu care se confruntă baia cu dale
Opțiuni pentru așezarea plăcilor în baieCum sa alegi placa dreapta pentru baieCum de a alege dreptul de placi de baieMontarea plăcilorPrețul plăcii pentru baieCum sa alegi placa dreapta pentru baieCum de a alege dreptul de placi de baieMontarea plăcilorPrețul plăcii pentru baieCum sa alegi placa dreapta pentru baieCum de a alege dreptul de placi de baieMontarea plăcilorPrețul plăcii pentru baieCum sa alegi placa dreapta pentru baieCum de a alege dreptul de placi de baieMontarea plăcilorPrețul plăcii pentru baieCum sa alegi placa dreapta pentru baieCum de a alege dreptul de placi de baieMontarea plăcilor

Pregătirea încăperii pentru lucrările cu care se confruntă

Montarea plăcilor

Înainte de a face reparații în baie nu este necesar doar să desenezi o schiță frumoasă, dar și verificați toate comunicațiile, instalatii sanitare, pereti si plafoane. Este probabil ca sistemele de comunicații să fie înlocuite din cauza zidurilor lor dărăpănate, pereții necesită nivelare suplimentară și, probabil, dezmembrarea vechii acoperitoare, iar podelele vor trebui izolate și impermeabile.

După ce se cunoaște întreaga cantitate de lucru, este posibil să se calculeze costul lucrărilor pregătitoare și al materialelor. Mulți, care au făcut reparații în camerele de zi, cred că așezarea plăcilor în baie nu va fi dificilă pentru ei. Cu toate acestea, dacă șorț de bucătărie de șemineu este într-adevăr pe spatele cuiva, atunci munca în baie ar trebui să fie încredințată profesioniștilor.

Prețul de montare a plăcilor pentru un metru pătrat poate fi diferit, însă costul total al lucrărilor efectuate de un profesionist va fi mai mic decât dezamăgirea care va apărea atunci când o încercare nereușită de a face totul pe cont propriu.

Cât costă să faci plăcile în baie?

Prețul plăcii pentru baiePrivind site-urile companiilor de construcții și paginile de brigăzi de finiseri, puteți fi surprins să găsiți o diferență uriașă în ratele pentru așezarea plăcilor. Chiar mai multă surpriză poate fi așteptată atunci când se cunoaște valoarea finală a estimării estimate. De fapt, în anunțurile de obicei, indică un preț minim numai pentru a pune placi, iar estimarea va include toate lucrările asociate cu acest proces. Prețul de așezare a unei plăci pentru un metru pătrat poate de asemenea să difere de cele anunțate anterior.

Ce afectează prețul plăcilor de zidărie pentru un metru pătrat?

Pune placi țiglă în baie oferă o varietate de companii, costul fiecăruia depinde de mai mulți factori.

 1. Cum de a alege dreptul de placi de baieDomeniul de aplicare al muncii. Dacă este necesar, puneți țigla, Costul muncii poate fi redus cu o suprafață mare de lucru în baie, în detrimentul reducerilor. Cu cât mai mult trebuie să puneți plăcile, cu atât mai multe oportunități de negociere.
 2. Profesionalismul jucătorilor finaliști. Cu cât este mai mare calificarea finisorului, cu atât este mai mare costul muncii efectuate.
 3. Complexitatea proiectului de proiectare, numărul de colțuri și structuri din plăci de gips carton care necesită confecționare. Cu cât proiectul este mai complex, sunt necesare cerințe mai stricte pentru a pregăti terenul.
 4. Versiune ieftină a placajului implică finisajul colțurilor cu colțurile din plastic, cu care se confruntă fără ele va costa mult mai mult.
 5. îngranit zidărie va costa mult mai mult decât să lucrați cu plăci, în principal datorită complexității prelucrării. La tăierea gresiei din porțelan se folosesc coroane de diamant, dar ele sunt scumpe.
 6. Prețul lucrărilor direct depinde de costul materialului. Cu cât costul țiglelor este mai mare, cu atât mai scump va fi serviciul de acoperire.
 7. Stivuirea insertiilor decorative sau a placilor. Costul de stabilire a bordurilor este calculat pentru un metru curent.

Costul de așezare a plăcilor pentru un metru curent

Cât va costa un metru pătrat de placi de așezare nu se poate spune imediat. Poate fi calculată numai la calcularea lucrării.

 1. Montarea plăcilorDemontarea plăcilor poate varia de la 100 la 200 de ruble pe metru pătrat.
 2. Costul de pregătire a pereților poate fi de la 500 la 1500 de ruble pe metru pătrat. Pregătirea podelei de la 500 la 2000 de ruble.
 3. Lucrările de faianță cu gresie va costa între 500 și 1050 de ruble, în timp ce lucrează cu gresie din porțelan de la 700 la 1500 ruble pe metru pătrat. Plasarea mozaicului de la 1050 la 2850 de ruble. Creșterea prețurilor pentru complexitatea muncii, pentru fierăstraiele figurine, precum și pentru zonele mici de decorare.
 4. Grout articulații va costa de la 300 la 750 de ruble pe metru pătrat.

Fiecare companie de construcții are propriile sale prețuri, care pot fi ușor de văzut pe site-urile lor. Este recomandabil invitați mai mulți vrăjitori și cereți să faceți un calcul. Doar după aceasta puteți alege alegerea finisatorilor.

Credem că reparațiile realizate calitativ vă vor plăcea în următorii cincisprezece ani.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Baia 3 pe 4: amenajare în interior, proiecte, fotografiiBaia 3 pe 4: amenajare în interior, proiecte, fotografii
Caracteristicile finisajului interior al băii și ale opțiunilor de fotografieCaracteristicile finisajului interior al băii și ale opțiunilor de fotografie
Cât de corect să faci o baie interioară a băiiCât de corect să faci o baie interioară a băii
Decoratiuni interioare in baie, decoratiuni interioare ale camerelorDecoratiuni interioare in baie, decoratiuni interioare ale camerelor
Finisaje de bai in case din lemn: design si fotografieFinisaje de bai in case din lemn: design si fotografie
Finisarea interioară a băii cu mâinile taleFinisarea interioară a băii cu mâinile tale
Cum decorez baie cu propriile mâini?Cum decorez baie cu propriile mâini?
Caracteristici ale interiorului băii rusești cu o fotografieCaracteristici ale interiorului băii rusești cu o fotografie
Finisare baie și toaletă: opțiuni și fotografiiFinisare baie și toaletă: opțiuni și fotografii
Proiecte de baie din cărămizi cu fotografieProiecte de baie din cărămizi cu fotografie
» » Prețul plăcii în baie pe metru
© 2021 amigdas.com