amigdas.com

Plăci de clincher pentru pași pe stradă și pe verandă

Plăcuțele clincher de pe pridvorul casei vor fi cea mai bună soluție.Veranda casei ar trebui să fie confortabilă și atractivă. Este foarte important ca pe scări să urce ușor oameni de orice vârstă, astfel încât pridvorul pe vreme umedă să nu devină alunecos. În același timp, vreau ca acest design să se spele și să servească drept decor pentru fațada casei tale.

Prin urmare, finisajul pridvorului ar trebui să fie estetic și sigur. Printre numeroasele opțiuni pentru finisarea podelei de pe verandă și treptele scării, una dintre cele mai bune este metoda de finisare cu dale de clincher pentru trepte.

Pașii din plăcile de clincher sunt fiabile și practice.Materialul pentru aceste scopuri trebuie să aibă o rezistență suficientă și asigurați securitatea completă. Suprafața trebuie ținută ferm pe bază, iar partea superioară a acoperirii nu trebuie să alunece, indiferent de vreme.

De asemenea, este important să se țină seama de prezența unor solicitări mecanice semnificative asupra structurii, precum și de influența condițiilor nefavorabile, a precipitațiilor, a înghețului și a schimbărilor de temperatură.

Materialul pentru finisare trebuie să reziste medii agresive, mucegai și ciuperci. De asemenea, este important să fie rezistent la abraziune și deteriorări mecanice.

În zilele noastre, materialele de construcție și de finisare sunt foarte diverse, au apărut multe opțiuni noi, inclusiv clincherul. Suprafețele căptușite cu clincher sunt întotdeauna durabile și atractive în aspect. Acest material are multe avantaje.

Caracteristici ale clincherului modern

Etapele plăcilor de clincher sunt foarte diferite.Probabil, va părea surprinzător, dar treptele de clinker au fost folosite în antichitate. În acele vremuri, au fost folosite acoperiri ceramice din lut de copt, care sunt perfect conservate până în prezent.

Versiunile moderne ale plăcilor de clincher sunt făcute ținând seama de tradițiile vechi de secole. Compoziția sa cuprinde numai componente naturale, culoarea este uniformă pe întreaga grosime a produsului.

Un factor important în alegerea acestui material este o combinație reușită de finisaje cu teritoriul adiacent și aspectul arhitectural general al structurii. Placile pentru pridvorul de clincher sunt in mare cerere, ca material convenabil si estetic.

Mulți producători eminenți oferă colecții mari de plăci de clincher. În fiecare colecție există Trepte unghiulare, colțuri, jgheaburi, borduri și alte produse combinate cu o anumită soluție de culoare. Utilizarea colecției vă permite să obțineți un efect impresionant, pași și pridvor, făcuți într-un singur stil, arata foarte atractiv. Un material de grosime mărită poate fi utilizat chiar și în clădirile comerciale, unde gradul de deschidere a vizitatorilor este foarte ridicat.

Diferite culori și modele - gresie clincher poate fi orice!O gamă largă de ceramică vă permite să alegeți produse pentru pridvor cu indicii crescuți de abraziune și rezistență la influențele externe, în acest caz, etapele structurii stradale vor fi practice și durabile, inclusiv în cazul în care acestea sunt folosite pentru dotarea clădirilor și structurilor publice. Iar aspectul atractiv și bogăția soluțiilor color vă permit să alegeți țigla potrivită pentru orice soluție de design.

Plăcuțele clinker pentru pașii străzii se disting prin factorii Q. Unele soiuri din acest material pot avea suprafață dură care asigură un efect anti-alunecare. Această placă vă permite să creați desene și ornamente pe pași. Iar varietatea de culori a acestui material deschide calea către cele mai curajoase fantezii de design și delicii care sunt ușor de încarnat în clinker, pașii arătând pur și simplu uimitori.

Ceramica pentru pași este folosită foarte mult atât în ​​sectorul privat, cât și în amenajarea clădirilor rezidențiale cu mai multe apartamente. Materialul își păstrează calitățile de mulți ani și este ușor și convenabil să lucrați cu el.

Producția de dale de clincher

Pentru producerea plăcilor de clincher se folosesc cele mai bune soiuri de lut șist. Argila trece prin serpentine și merge la dispozitivele pentru crearea formularului. Aceasta elimină aerul din material.

Mai mult, placa este arsă la o temperatură ridicată. Acest proces oferă un procent mic de porozitate a materialului, care este important pentru rezistența la îngheț.

La alegerea unei plăci finite, trebuie să acordați atenție marcajului. În cazul în care există o fulg de zăpadă în marcaj, iar lângă limba flacării există o cifră de 1, atunci materialul este destinat utilizării în exterior, inclusiv în condițiile de iarnă înghețată și de vară fierbinte. Alte tipuri de dale de clincher sunt create pentru aranjarea pardoselilor în încăperi.

Beneficiile materialului:

  • Plăcile de clincher au o rezistență mare la uzură la sarcini maxime pe trepte și pe placa de verandă.
  • Absorbția apei de către clincher este la un nivel minim.
  • Rezistența ridicată la îngheț a materialului vă permite să utilizați țigla în finisajul pridvorului sau treptele scărilor din stradă. Placa rezistă cu ușurință la mai mult de 100 de cicluri de îngheț.
  • Rezistența mecanică ridicată a plăcii este foarte apreciată, deși materialul are o anumită fragilitate.

Sortimentul de dale de clincher este foarte larg. Orice consumator poate selecta cu ușurință material pentru parametrii necesari pentru orice buget de achiziție. Prețul vestimentației terminate din clincher este influențat de anumiți factori:

  • Condiții meteorologice de utilizare;
  • Dificultate în desfășurarea muncii;
  • Calificarea interpretului.

Caracteristicile finisajului de suprafață

Veranda, terminată cu plăci de clincher, nu va aluneca și nu are nevoie de reparații frecvente.Uneori este necesar să așezați plăcile de clincher pe verandă sau chiar pe trepte. Acest lucru se poate face dacă respectați anumite reguli. Stivuirea implică mai multe etape.

Mai întâi baza este pregătită. Scara sau podeaua de pe verandă, pe care sunt așezate plăcile de clincher, trebuie să aibă o suprafață uscată. Deoarece așezarea are loc cu ajutorul unei adezivi pentru plăci sau a unui amestec de ciment, este necesară pregătirea bazei. Poate fi betonat sau tencuit. Este important ca suprafața să fie plană și curată. Este mai bine tratarea substratului cu un grund.

Specialiști în domeniul plăcilor utilizați marcarea laser, ceea ce face posibilă efectuarea cât mai exactă și mai ușoară a ambalării.

Este important să alegeți adezivul potrivit pentru așezarea clincherului. Pentru scări și trepte este necesar doar un adeziv de înaltă calitate, capabil să reziste la mulți factori nefavorabili. Deci - acordați atenție marcajului și sfătuiți atunci când alegeți cu profesioniști.

În etapa finală, tunderea și măcinarea materialului clinker dale

Clinker trepte pentru scări: popularitatea materialului și a posibilităților sale

Plăcile de clincher sunt ușor de așezat, adesea folosite pe stradă.Clasele și dalele pentru finisarea pridvorului au devenit un rezultat modern al procesului evolutiv lung al materialului de construcție.

Este foarte important ca designul casei să fie armonios, astfel încât întregul ansamblu să includă toate elementele: verandă, scări, balustrade, căi, parapete, zone de grătar și alte construcții.

În acest caz, materialul pentru aranjarea pridvorului, treptelor și pistelor trebuie să fie durabil și practic. Producătorii de materiale de construcție au folosit diferite opțiuni pentru prelucrarea ceramicii și, prin urmare, a apărut clinkerul cel mai durabil și viabil din punct de vedere economic.

Astăzi, pașii de clinker se găsesc pretutindeni, fiind construiți în vase, în centre comerciale, în magazine, în clădiri administrative sau în intrările de case mari.

Casa de cărămidă și pridvorul clinker sunt atractive și de încredere.

Popularitatea plăcilor de clincher se datorează asemănării sale cu diferite materiale naturale și o gamă largă de culori. Pasii clinker nu sunt doar plăci, au o margine rotunjită. Această circumstanță face mișcarea pe scări complet sigură.

Scara va fi puternică și durabilă. În caz contrar, în cazul în care faianța nu are o rotunjire la margine, marginea este ciupită. Prin urmare, scările vor trebui reparate aproape în fiecare an.

Și clickerul în formă de dreapta devine soluția optimă. Forma și mărimea plăcilor sunt foarte diverse și având în vedere numărul mare de texturi, puteți alege materialul pentru un finisaj unic.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Verandă cu baldachin în casă particulară, cu design modernVerandă cu baldachin în casă particulară, cu design modern
Cum să vă construiți propriile mâini o pridvor de lemn la casăCum să vă construiți propriile mâini o pridvor de lemn la casă
Crearea unui grup de intrare într-o casă particulară: idei, fotografiiCrearea unui grup de intrare într-o casă particulară: idei, fotografii
Variante ale unui pridvor din policarbonat într-o casă privată pe o fotografieVariante ale unui pridvor din policarbonat într-o casă privată pe o fotografie
Decorarea pridvorului unei case de țară: fotografie de opțiuni de designDecorarea pridvorului unei case de țară: fotografie de opțiuni de design
Pași pentru pridvorul de beton cu propriile mâiniPași pentru pridvorul de beton cu propriile mâini
Cum de a construi un verandă din lemn cu mâinile taleCum de a construi un verandă din lemn cu mâinile tale
Grupuri de intrare pentru o casă privată: proiecte, materiale, fotografiiGrupuri de intrare pentru o casă privată: proiecte, materiale, fotografii
Facem verandă cu mâinile noastre cu pași de lemnFacem verandă cu mâinile noastre cu pași de lemn
Cum sa faci un pridvor de beton cu mainile taleCum sa faci un pridvor de beton cu mainile tale
» » Plăci de clincher pentru pași pe stradă și pe verandă
© 2021 amigdas.com