amigdas.com

Solcoseril: instrucțiuni pentru utilizarea de unguent și gel

Unguent solkoseril-aplicareSolcoserilul este un medicament care este oferit în farmacii sub formă de unguente și gel. Destul de des este prescris pentru tratamentul unor probleme cum ar fi hemoroizii și varicele. Includerea în regimul de tratament al acestui agent asigură o regenerare accelerată a țesuturilor deteriorate. Cu toate acestea, numai prin eliminarea acestor probleme utilizarea medicamentului nu este limitată. Acest instrument este folosit pentru vindecarea rapidă a zgârieturilor și a tăieturilor și, de asemenea, utilizat în stomatologie. Folosind medicamentul, specialiștii trata cu succes o astfel de boală comună ca stomatita.

Solcoseril sub formă de unguent sau gel este a eficient O unealtă care, atunci când este utilizată, asigură o regenerare accelerată a țesuturilor deteriorate. Această substanță producătorul primește din sângele vițeilor în timpul procedurii de deproteinizare. Utilizarea medicamentului pentru tratament oferă un transfer îmbunătățit de oxigen în celulele țesutului deteriorat și, pe lângă aceasta, asigură glicoliza aerobă activă și sinteza de colagen. În sine, acest preparat sub formă de unguent reprezintă o substanță grasă omogenă, care are o culoare albă și este bine răspândită în timpul aplicării.

Formă și compoziție

Medicamentul Solcoseryl poate fi achiziționat în farmacii sub formă de unguent sau gel. Unguent Solcoseril are o consistență uniformă. Când este folosit, este ușor de distribuit. Umbra sa variază de la galben la alb. În 1 g din acest unguent se găsesc următoarele: componente:

 • Preparatul solcoserildepolizat deproteinizat - 2,1 mg. Compoziția acestei substanțe include diferiți aminoacizi, oligopeptide, glicoproteine ​​și nucleotide. Toate aceste elemente asigură un proces îmbunătățit de regenerare a celulelor și țesuturilor umane;
 • conservant metilparaben. Prezența sa în compoziția unguentului asigură acest medicament cu inhibarea accelerată a creșterii bacteriene. Într-o măsură mai mică această substanță asigură suprimarea multiplicării coloniilor bacteriene și a formării mucegaiului;
 • conservantul propilparaben promovează suprimarea activă a mucegaiului;
 • sare de sodiu. Este cunoscută de multe persoane ca sare alimentară. În compoziția acestui unguent, este prezent în acest scop deshidratare și acordarea de medicamente consistența necesară;
 • carboximetil celuloză. Substanța asigură formarea unguentului cu consistența dorită;
 • sorbitol. Este un alcool cu ​​șase atomi și se folosește ca un îngroșător al acestui medicament.

Un gram de gel Solcoseryl conține următoarele componente:

 • Compoziția cremelordializat deproteinizat - 8,3 mg;
 • conservanți: clorură de benzalconiu;
 • substanțe auxiliare: sare de sodiu - carboximetil celuloză, sorbitol.

Preparatul sub formă de gel este ambalat în tuburi de aluminiu conținând 5 g de gel. Sunt ambalate într-o cutie de carton.

Solkoseril: acțiune farmacologică

Atunci când se utilizează medicamentul Solcoseryl sub formă de unguent sau gel, se asigură activarea proceselor metabolice în țesuturile deteriorate. Agentul în sine este un hemodializat deproteinizat, care este obținut din sângele vițeilor de lapte. Această substanță are în compoziție masa și serul celulei. Compoziția medicamentului conține un număr mare de substanțe naturale, în special, conține glicolipide și nucleotide.

Când este folosit pentru cicatrizare pielea afectată a medicamentului Solcoseril sub formă de agent de unguent este aplicat într-un strat subțire. Faceți acest lucru numai după ce ați curățat rana. Gelul trebuie aplicat într-o doză de 3 ori pe zi și acoperiți capacul deteriorat cu unguent de două ori pe zi. Dacă este convenabil, atunci unguentul poate fi aplicat sub bandaj. La tratarea rănilor adânci și scufundate, terapia trebuie să înceapă cu utilizarea unui gel.

Formată la marginea rănilor, epiteliul trebuie tratat cu unguent. Pentru a efectua tratamentul cu utilizarea preparatului sub formă de unguent, procesul de epitelizare a plăgii începe după început. Se utilizează până când rana este complet vindecată și se formează țesutul epitelial. Dacă procesul de vindecare la un anumit moment încetinește, în acest caz este necesar să opriți tratamentul ranii cu unguent și mergeți la gel.

Ce ajuta Solcoseryl?

Utilizarea de unguent sau gel Solcoseryl poate elimina eficient multe probleme ale pielii. În special, acest medicament este eficient în următoarele cazuri:

 • Acoperiri de pielepentru vindecarea rănilor și ulcerațiilor, care nu se vindecă mult timp;
 • tratarea arsurilor și a degerăturilor;
 • eliminarea leziunilor, arsurile oculare și restaurarea corneei în perioada postoperatorie;
 • eliminarea bolilor dentare: stomatită, gingivită, parodontită, precum și rănile de presiune care apar în locurile de presare a protezelor instalate.

Indicatiile pentru utilizarea Solcoseril sub forma de unguente si geluri sunt aceleasi. Singura diferență este numai în ceea ce privește natura daunelor în care se pot utiliza aceste forme de medicament.

Unguentul Solcoseryl este utilizat după începerea procesului epitelizarea suprafața plăgii. De asemenea, medicamentul în această formă este utilizat pentru tratarea rănilor umede. Aplicați unguent trebuie să fie pe rana curățată cu un strat de grosime mică. Se recomandă tratamentul de 2 ori pe zi. O astfel de recomandare este conținută în instrucțiunile pentru acest medicament. Pe rana tratată cu unguent, pot fi aplicate bandaje. Unguentul este utilizat până când rana este complet vindecată și suprafața este epitelializată.

Gelul Solcoseril este utilizat pentru tratarea rănilor și rănilor proaspete cu formarea umezelii și este de asemenea eficient pentru vindecarea rănilor cu detașabilitate umedă. Când se utilizează gelul, specialiștii o aplică la rană numai după purificarea preliminară. Pe rană trebuie aplicat un strat de grosime mică de 2-3 ori pe zi. Gelul este utilizat până la formarea țesutului epitelial pe suprafața plăgii și uscarea acesteia.

Dacă pacientul are leziuni grave ale țesuturilor moi sau dacă a suferit leziuni cutanate trofice severe, atunci este necesar trata această problemă cu administrarea simultană de injecții intravenoase de Solcoseryl.

dozare

Unguent pe ranăAplicați medicamentul după pre-curățarea plăgii cu o soluție de dezinfectant. Dacă se efectuează tratamentul unui ulcer trofic sau a unei plăgi infectate purulente, trebuie efectuat primul tratament chirurgical.

Atunci când un agent sub formă de unguent este utilizat pentru a accelera vindecarea rănilor, trebuie aplicat subțire strat. Periodicitatea tratamentului - de 2 ori pe zi. Este permisă utilizarea sub bandaj. Cursul de tratament se desfășoară până la vindecarea completă a zonei afectate și epitelizarea acesteia.

Solcoseril: aplicare

În fiecare ambalaj cu unguent și gel Solcoseril, puteți găsi instrucțiuni privind utilizarea corectă a acestui medicament pentru vindecarea rănilor. Medicamentul trebuie aplicat direct pe suprafața plăgii, care a fost curățată anterior folosind o soluție de dezinfectant. Înainte de a începe tratamentul ulcerelor trofice și a rănilor purulente infectate, este necesară efectuarea unui tratament chirurgical al plăgii.

Soloseryl Unguent: instrucțiuni de utilizare

Unguent atunci când este necesar este necesar afacere strat subțire. Înainte de tratament, rana trebuie curățată. Procesarea este necesară cu o frecvență de două ori în 24 de ore. Este permisă în întregime tratarea plăgii cu ajutorul unguentului Solcoseryl sub bandaj. Cursul tratamentului cu Solcoseryl durează până când rana este complet vindecată.

Aplicarea gelului Solcoseryl

Se aplică gelul solcoseril proaspăt răni. De asemenea, poate fi folosit pentru a vindeca repede rănile cu un detașabil umed și, de asemenea, să se aplice la ulcere cu fenomenul de umezeală. Gelul este aplicat într-un strat subțire pe rana pre-curățată. Tratamentul trebuie efectuat de trei ori pe parcursul zilei. Dacă tratamentul cu gel a dus la apariția procesului de epitelizare a plăgii, atunci gelul trebuie înlocuit cu unguent Solcoseryl. Aplicați gelul până la formarea unui țesut granular pronunțat pe pielea afectată sau prin uscarea plăgii. În tratamentul leziunilor cutanate trofice în formă severă, precum și a țesuturilor moi, experții recomandă utilizarea formelor parenterale de Solcoseryl.

Contraindicații

În instrucțiunile privind medicamentul este indicat faptul că Solcoseryl sub formă de unguent nu se recomandă se aplică în prezența unei reacții de hipersensibilitate la oricare dintre componentele acestui medicament. Dacă există o suspiciune că pacientul poate dezvolta reacții alergice la utilizarea medicamentului, atunci utilizați-l cu precauție extremă.

Efecte secundare

Dermatita ca efect secundarEfectele neplăcute când se utilizează unguent Solcoseryl apar în cazuri rare. Când se tratează pacienții cu acest medicament, pot apărea următoarele: negativ reacţii:

 • apariția pe piele a reacțiilor alergice sub formă de dermatită marginală sau urticarie;
 • o scurtă senzație de arsură.

Dacă aceste simptome persistă mult timp în tratamentul unguentului Solcoseryl, atunci utilizarea acestui remediu trebuie abandonată.

Care este mai bine gelul sau unguentul Solcoseryl?

Când tratamentul este doar început, gelul Solcoseryl ajută. Acest lucru se datorează faptului că medicamentul în această formă are o absorbție mai rapidă. Frecarea lui este scurtă, așa că tratamentul pacientului cu gel conferă mai puține senzații dureroase. Pentru a accelera vindecarea rănilor și formarea rapidă a unguentului epitelial trebuie utilizat numai după tratamentul cu gel. Principala diferență dintre aceste două forme de medicament constă în faptul că unguentul are o consistență de grăsime și atunci când tratează bolile oftalmice și oftalmice, această caracteristică cauzează anumite inconveniente.

preț

Fiecare pacient, care a fost numit pentru a trata drogul Solcoseryl, desigur, este interesat de chestiunea costului său. Dacă vă uitați la orice farmacie, puteți vedea că răspândirea prețurilor pentru acest medicament sub forma unui unguent variază de la 200 la 250 de ruble. Costul gelului este aproximativ același. Dacă pentru dvs. un astfel de preț pentru medicament este prea mare, atunci există posibilitatea în mod eficient Pentru a efectua tratamentul și, în același timp, pentru a vă salva banii. Pentru a face acest lucru, trebuie să renunțați la utilizarea instrumentului original și să acordați atenție analogilor Solcoseril. Ei sunt bine reprezentați în farmacii, sunt ieftini și au aceeași eficiență ca și remediul original.

concluzie

Solcoserilul este un medicament popular în diferite domenii ale medicinei. Mulți pacienți cărora le este desemnat sunt interesați în ceea ce se utilizează unguentul Solcoseryl. Este folosit pentru vindecarea rănilor. Drogul ajută la lupta împotriva venelor varicoase. De asemenea, acest instrument este utilizat de dentiști și oftalmologi pentru a elimina multe boli cu care acești pacienți sunt tratați de acești specialiști.

Acest medicament diferă de celelalte natural origine. Este disponibil sub formă de unguent și gel. Acesta din urmă este folosit pentru vindecarea rănilor proaspete. Când se formează țesut epitelial în zona afectată, tratamentul cu gel se termină și rana este tratată cu unguent Solcoseryl. Ajută la vindecarea rapidă a rănilor ude și a leziunilor infectate pe piele. Dacă pacientul nu își poate permite acest medicament, atunci farmacia își poate găsi analogii, care nu sunt inferioare eficienței față de produsul original, în timp ce sunt mai accesibile.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Soloseryl unguent aplicarea în cosmetologie împotriva ridurilorSoloseryl unguent aplicarea în cosmetologie împotriva ridurilor
Lincomycin comprimate și nyxes: instrucțiuni pentru utilizarea în stomatologieLincomycin comprimate și nyxes: instrucțiuni pentru utilizarea în stomatologie
Bonaflon Unguent: instrucțiuni de utilizare și prețBonaflon Unguent: instrucțiuni de utilizare și preț
Unguent dexpanthenol: instrucțiuni de utilizareUnguent dexpanthenol: instrucțiuni de utilizare
Unguente pentru gingii în inflamație: numeUnguente pentru gingii în inflamație: nume
Solcoseril: analogi ieftini și instrucțiuni de utilizareSolcoseril: analogi ieftini și instrucțiuni de utilizare
Doză adezivă Solcoseryl Dent: InstrucțiuneDoză adezivă Solcoseryl Dent: Instrucțiune
Clorhexidină: Instrucțiuni de utilizare pentru apă de gurăClorhexidină: Instrucțiuni de utilizare pentru apă de gură
Instrucțiuni pentru utilizarea emulsiei de sintomicinăInstrucțiuni pentru utilizarea emulsiei de sintomicină
Unguent solkoseril și gel: compoziție și instrucțiuni de utilizareUnguent solkoseril și gel: compoziție și instrucțiuni de utilizare
» » Solcoseril: instrucțiuni pentru utilizarea de unguent și gel
© 2021 amigdas.com