amigdas.com

Arcul în interior - împărtășim împreună bucătăria și sufrageria

Interiorul livingului cu un arcArcurile sunt din ce în ce mai folosite astăzi în interiorul caselor și apartamentelor. Aceste elemente de înregistrare sunt clasificate ca fiind elită. În special, arcele sunt montate în holuri, dacă există suficiente motive pentru aceasta. De exemplu, această cameră este alungită. Deschiderile de ușă din bucătărie și cameră de zi nu sunt mai puțin convenabile pentru crearea de pardoseli geometrice.

Arcul în latină înseamnă arc, îndoiți. A servit ca un separator al spațiului unei încăperi în arhitectură acum 4000 de ani. Acest element provenea din arhitectura orientală și foarte des folosit în Roma antică. Fără plafoane arcuite, este imposibil să ne imaginăm templele și palatele nobletei romane.

În epoca noastră, arcul ca element de decorare este popular, după cum o demonstrează numeroasele fotografii. Pasajul dintre sufragerie și bucătărie merită o atenție specială, deoarece bucătăria și zonele de cameră sunt prea diferite în funcție. Decorul în acest caz este, de asemenea, foarte diferit, bucătăria este o lume specială.

Designerii doresc să utilizeze în proiectarea frontierelor interioare între bucătărie și sufragerie este arcul, care este văzut clar în fotografie. Se dovedește a fi o legătură reușită și subliniază doar meritele fiecărui domeniu.

Istoria utilizării acestui element structural în câteva milenii a transformat-o în mod semnificativ, funcții, de asemenea, schimbat:

 • Astăzi, aplicarea sa conferă camerei o individualitate specială;
 • Ea servește ca un separator al spațiului în părți independente și le combină simultan într-o soluție arhitecturală comună.

Mulți în vremea noastră preferă să înlocuiască deschiderile ușii pe podeaua arcuită.

Care este scopul construirii acestui element

Astăzi, acest element de design se găsește destul de des în casele moderne, este imposibil să-l surprindem astăzi. Dar nu întotdeauna este ales corect și este localizat cu succes. Și chiar mai rar, este în perfectă armonie cu conceptul general de decorare și decorare a locuințelor. Mulți designeri folosesc deseori aceste soluții în căutarea lor. Acest lucru a permis chiar evidențiați un set întreg de merite.

 • Cum sa faci un arc intr-un apartamentUtilizarea în locul soluțiilor standard de ușă arcuită conduce la o limitare semnificativă a spațiului ca o ușă deschisă are loc, ceea ce poate utiliza mai rațional în camera de zi sau de bucătărie.
 • Arcul din interior vă permite să combinați vizual sufrageria și bucătăria în timp ce le împărțiți efectiv. Acest paradox servește ca bază pentru un efect interesant în interiorul bucătăriei și în camera de zi. Deși această decizie și trasează o linie clară între hotel și bucătărie, deși legătura strânsă a acestor premise este evidentă. Acest lucru este imposibil cu o ușă care nu este închisă în mod corespunzător.
 • Aceste elemente sunt foarte comune astăzi, produsele unice ale acestui plan în performanța designului vor da eleganță interioară și originalitate deosebită. Unele stiluri din interior nu pot fi realizate fără ele. Acest lucru este evident în cazurile în care aceștia respectă proiectul unui singur concept de design.
 • În zilele noastre, este obișnuit să asociați bucătăria și zonele de cameră. Dacă se alege o soluție similară, atunci o deschizătură arcuită se va potrivi ușii, chiar dacă este mult mai scumpă. Cu toate acestea, în această variantă este asigurată combinația de frumusețe și funcționalitate a frontierei interioare.

Utilizarea construcțiilor arcuite în decorațiuni interioare se referă la sfera alegerii individuale și preferințele proprii. Dar chiar și judecățile subiective din acest punct de vedere și gustul tău nu ar trebui să depășească opiniile specialiștilor.

Varietate de arcade în interiorul modern

arcuri pot fi foarte diferite, ele pot fi văzute în fotografie în toate detaliile. O enumerare a tuturor tipurilor lor posibile necesită suficient spațiu și o anumită alfabetică arhitecturală pentru a înțelege ce este în joc. Puteți menționa arcurile:

 • Arcul elegantarab
 • concav
 • contraforturi care zboară,
 • două centre,
 • diagonală,
 • Umărul,
 • eliptică,
 • dințat,
 • Pe de altă parte,
 • luchkovye,
 • maur,
 • oblice,
 • Altele.

După cum reiese din această listă, alegerea tipului de construcție nu va fi ușor. În soluțiile moderne interioare pot fi utilizate elemente de mai multe tipuri de bază. Pentru a înțelege această problemă, este mai bine să aderați la clasificarea acestei decizii în ceea ce privește forma și stilul acesteia. În conformitate cu clasificarea prin acest principiu, este posibil să se descrie cu ușurință arcade.

Arcul clasic semicircular este cel mai popular design, este larg răspândit peste tot. Alegerea ei se datorează, de obicei, ignorării diversității speciilor. În plus, forma semicirculară corespunde perfect oricărei idei a designerului, în special variantele clasice de decor interior.

Arcul dreptunghiular în ușă este o soluție mai rațională. Această opțiune nu necesită reparații cardinale, ceea ce este important atunci când creați un element de acest fel în deschiderea unui perete de beton. Arcul dreptunghiular este, de asemenea, atrăgător, iar designul specific permite să fie lărgit.

Arcul de pe muchie este foarte specific, ele sunt perfecte pentru stiluri moderne, retro și altele. Forma neobișnuită, ondulată, a atras atenția multor iubitori de interioare unice.

Arcul în formă de trapez este rar, deoarece formele unghiulare de astăzi nu sunt într-o tendință. Și pentru a aplica aceste arcuri nu este ușor. Dar când decorați camere în stil gotic, ele se potrivesc cel mai bine, fotografiile confirmă acest lucru deosebit de convingător.

Arcuri în formă de elipsă se potrivesc perfect interiorului clasic și îi adaugă o sofisticare specială. Unele stiluri moderne recunosc adesea arcuri de formă similară. Arcurile cu formă de elipsă, realizate din lemn valoros și cu prelucrare de material de înaltă calitate, par foarte atractive.

Forme neobișnuite și rare de arcuri

Ce ar trebui să fie arculArcade de forme simple sunt găsite și create cel mai adesea, astăzi vă puteți întâlni. Și mai neobișnuite sunt arcurile, care sunt interesante prin imprevizibilitatea lor. Tehnologiile moderne permit efectuarea oricăror activități cele mai incredibile soluții cu utilizarea unei mari varietăți și chiar a materialelor neobișnuite.

Clasificarea acestor elemente este foarte dificilă, chiar aproape imposibilă, deoarece orice decizie a acestui plan devine complet individuală. Aceasta poate fi cea mai bizară combinație a mai multor tipuri clasice de modele sau tipuri de formulare non-standard.

Ei fac o impresie indelebilă a arcului în formele clasice îmbunătățite. Arată bine și ansambluri arcade din mai multe opțiuni.

Atunci când creați un arc nu puteți uita de mobilier de bucătărie. Combinarea sa cu un arc de formă neobișnuită creează un efect asurzitor și devine o decizie demnă de interesul cel mai apropiat. O arcadă ușoară a lemnului, care, de exemplu, trece în mod discret în masa de bucătărie, este un prim exemplu al spontaneității și funcționalității elegante a produselor.

Neașteptată și eficientă este combinația și combinația, permițând obținerea unei performanțe creative unice. Puteți îndrăzni în acest sens să combinați bara cu arcul într-o singură compoziție.

Avantajele utilizării arcurilor în proiectarea spațiilor sunt evidente. Ele sunt decorative și vă permit să jucați cu spațiul a două camere la discreția ta. În camerele mari, arcele sunt purtate mai repede caracter decorativ. Și pentru volume mici, semnificația funcțională a acestui element al interiorului devine mai importantă.

Este dificil să se identifice fără echivoc deficiențele unor astfel de soluții atunci când se împarte camera de zi și bucătărie în apartamente mai mari. Zgomotul din uz casnic și mirosurile bucătăriei unice pot fi distrag atenția. Dar întreaga zonă de bucătărie - sufrageria și bucătăria pot fi separate de restul încăperilor cu ușile.

Materiale pentru fabricare

Material pentru realizarea arcurilorPasajul arcuit de la bucătărie la sufragerie poate fi realizat dintr-o varietate de materiale. Alegerea materialului este determinată de caracteristicile de proiectare. Printre numeroasele opțiuni sunt următoarele.

Finisarea lemnului a fost întotdeauna populară. Arcurile din lemn se dovedesc a fi deosebit de interesante, chiar au o anumită sofisticare. Acest lucru este mai evident atunci când se utilizează elemente filetate. Prelucrarea specială a acestor structuri le face atractive, iar utilizarea rocilor rare vă permite să obțineți un efect excelent.

Ghipsul din carton a devenit materialul ideal pentru construcția de arcade. Nu este deosebit de costisitor, ușor de manevrat. Conformitatea acestui material face posibilă obținerea unor figuri foarte complicate, care în acest caz nu pot fi supraestimate. În viitor, gips-cartonul poate fi terminat aproape în orice mod, este posibil să-l tencuiești, să-l pictezi, să-l termini cu piatră și multe altele.

Utilizarea materialelor artificiale pentru arce oferă o gamă largă de posibilități. Materialele artificiale sunt perfect capabile imita culorile naturale și textura pentru toată utilitatea materialului și durabilitatea acestuia. Arcul de plastic va dura mulți ani. Trebuie doar să aveți grijă de o alegere care nu vă va afecta sănătatea.

Caramizile din caramida sunt rare, numai în clădirile mai vechi găsiți soluții similare. Dar aceste elemente sunt excelente în structuri loft-tip, în care cărămidăria goală este un atribut invariabil.

Decorarea elementelor de design

Decoratiuni interioare cu arcArcurile din piatră naturală sau din lemn sunt practice, nu au nevoie de finisaje suplimentare, dar pentru produsele de gips-carton este extrem de important.

Materiale naturale cost cu o schimbare incredibil de costisitoare. Dar oricând le puteți imita și decora arcele decorative în orice mod. Diferențele cu produsele din materiale naturale sunt imediat evidente, însă practicabilitatea acestei abordări și ușurința de execuție sunt avantaje mai importante.

Practic nimic nu se schimbă în cazul decorării lemnului. Elementul de design în sine poate fi creat din orice, iar arborele serveste ca o decorare exterioara pentru elementul interior. Este mai ieftin, dar nu pare rău.

Împreună cu arcul este destul de permisă utilizarea altor tehnici arhitecturale. O combinație bună se obține cu coloanele. Dar este important să aveți un sentiment de proporție, apartamentul nu poate concura cu palatul pentru bogăția de decor.

Mici vitralii în arcuri sau inserții de sticlă dau o lumină plăcută interiorului.

Mozaic va permite produsului pentru a decora ornamente complicate cu o varietate de culori, poate chiar imagini conceptuale de artă în această versiune.

Chiar și un arc simplu și plictisitor va apărea într-o lumină diferită, dacă folosiți pictura în design. Acest lucru va crea un portal direct în basm din bucătăria obișnuită. Principalul lucru este talentul și priceperea interpretului. Chiar norocul în alegerea vopselei va promova realizarea fanteziei de la obișnuită la cea mai hotărâtă.

Un excelent plus față de design va fi perdelele. Dacă le închideți, acestea vor efectua funcția de separare. Adevărat, perdelele pot absorbi mirosurile bucătăriei și pot colecta mult praf. Acestea vor necesita îngrijire periodică.

Arcul în bucătărie poate fi ușor de făcut de propriile mâini. Vă puteți limita la produsul gips-cartonului cu finisajul preferat. Este necesar doar să aveți grijă de material și de instrumentul simplu. Cu dimensiunea și forma, de asemenea, nu ar trebui să apară probleme.

Arcuri frumoase între bucătărie și camera de zi
Un fel de arcade moderneArcul ca separator de zonăBucătăria și camera de zi separată de un arcArch DesignDecoratiuni de bucatarie cu arcCum să împartă bucătăria și camera de ziArhitectură frumoasăForma și dimensiunile arculuiÎmpărțim bucătăria și sufrageria cu un arcTipuri de arcadeDesign decorativ în interiorProiect de apartament cu arcArch într-un apartament modernCum de a proiecta un arc
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Arcuri din gips carton: tipuri, avantaje, fotografieArcuri din gips carton: tipuri, avantaje, fotografie
Arch pe hol, bucatarie sau sala: caracteristici si fotografiiArch pe hol, bucatarie sau sala: caracteristici si fotografii
Alegerea arcului în ușă: opțiuni populare cu fotografieAlegerea arcului în ușă: opțiuni populare cu fotografie
Instalarea plafoanelor suspendate din plafoane suspendateInstalarea plafoanelor suspendate din plafoane suspendate
Combinând camera de zi cu o fotografie de bucătărieCombinând camera de zi cu o fotografie de bucătărie
Decorații arcade în apartament: decorațiuni de fotografie sub piatrăDecorații arcade în apartament: decorațiuni de fotografie sub piatră
Design și fotografie de cameră de zi, combinate cu bucătărie și sala de meseDesign și fotografie de cameră de zi, combinate cu bucătărie și sala de mese
Arch într-un apartament modern: design de diferite opțiuni în fotografieArch într-un apartament modern: design de diferite opțiuni în fotografie
Proiect de design bucătărie-living - combinând camera de zi cu bucătăriaProiect de design bucătărie-living - combinând camera de zi cu bucătăria
Arce înălțate în loc de ușile la bucătărie: fotografieArce înălțate în loc de ușile la bucătărie: fotografie
» » Arcul în interior - împărtășim împreună bucătăria și sufrageria
© 2021 amigdas.com