amigdas.com

Caracteristicile funcționării și descrierea incubatorului din Cinderella

Cum să alegeți dintre incubatoareMulți oameni care au propria cabană de vară sau o mică zonă lângă o casă privată, pun în mod repetat întrebarea de a cumpăra animale domestice. Și nu întotdeauna este vorba despre câini, pisici sau pești de acvariu. Conținutul păsărilor de carne de ou este de asemenea o ocupație foarte interesantă și profitabilă. Cu atitudinea corectă față de această afacere, vă puteți lipsi complet de necesitatea de a cumpăra ouă sau de carne dietetică în supermarket și, de asemenea, obțineți un venit suplimentar bun.

Un element important pentru retragerea rapidă și productivă a puilor este incubatorul. Și nu este necesar să aveți la dispoziție o fermă mare cu sute de indivizi. Un astfel de dispozitiv va fi util pentru uz casnic. Un incubator bun poate asigura o excelenta eclozare pe tot parcursul anului. Și prezența a numeroase propuneri interesante pe piața produselor agricole face posibilă alegerea corectă, care vor corespunde indicatori de preț și calitate.

Și printre gama largă de instrumente, incubatorul Cenușăreasa este foarte solicitat. Acesta va deveni o descoperire valoroasă atât pentru fermierii cu experiență cât și pentru începători.

Principalele caracteristici ale incubatorului Cenușăreasa

Funcțiile incubatoruluiAcest model este un aparat electric special, pentru funcționarea căruia este necesar să se asigure o conexiune stabilă la o rețea electrică cu o tensiune stabilă de 220 volți sau o baterie de 12 volți. Caracteristica principală a produsului este capacitatea de a menține performanța corespunzătoare a temperaturii prin utilizarea apei calde. Dispozitivul în sine încălzesc apa prin turnarea într-un recipient adecvat la fiecare trei până la patru ore. Fără contactul cu echipamentele electrice, acesta poate funcționa mai mult de 10 ore.

Dacă accesul la energie electrică din anumite motive, nu există nici o problemă, puteți evita problemele prin plasarea corpului dispozitivului cu recipiente din plastic cu apă fierbinte. Ca rezultat al acestui truc simplu, temperatura în interiorul aparatului va rămâne optimă chiar și fără un sistem electric.

Cenusareasa incubator are un corp spumant puternic, care păstrează perfect căldura și se încălzește rapid. În interior există un încălzitor de înaltă calitate, care ocupă cea mai mare parte a zonei aparatului. Acest element oferă valori adecvate ale temperaturii.

O altă caracteristică interesantă a echipamentului este obiectul loviturii automate de ou. Pe parcursul zilei, ouăle rândul său, aproximativ 180 de grade aproximativ zece ori.

Incubatorul are un senzor de temperatură controlat. Producătorul său este instalat pe capac. În cazul în care devine mai rece în interior, dispozitivul va porni automat încălzirea. În plus, împreună cu dispozitivul, se propune un termometru electronic, care funcționează pe baza unei baterii convenționale.

Principalele avantaje ale incubatorului de Cenușăreasa sunt evidente:

 • mare descendent al incubatorului de pasăre. Cu respectarea regulilor principale de operare și a utilizării materialului de înaltă calitate, procesul de retragere cu succes este de 90%, mult mai mare decât cel al altor producători;
 • dimensiuni mici;
 • cost optim.

Soiuri de incubatoare de Cenusareasa

În vânzare, puteți găsi câteva modificări ale incubatorului, care diferă în modul de rotire a ouălor. Printre acestea:

 1. Instrucțiuni de utilizaredispozitive cu lovitură manuală. Acestea sunt considerate cele mai simple și accesibile. Mare pentru fermierii de păsări de curte începători. Pentru a obține rezultatele dorite, trebuie să întoarceți ouăle cel puțin o dată la patru ore;
 2. dispozitive cu lovitură mecanică. Echipat cu un mecanism special de lovitură, care transformă ouăle după o anumită perioadă de timp. Pentru ca procesul să se desfășoare în mod uniform, acesta trebuie controlat;
 3. dispozitive cu lovitură automată. Modificările cele mai avansate sunt echipate cu rotire automată a ouălor. La fiecare patru ore mașina le transformă pe cont propriu, fără ajutorul tău;

În plus, incubatoare Cenusareasa pot diferi în spațiul ouălor.

 • Modificarea cea mai accesibilă și simplă este destinată pentru 28 de ouă. Va trebui să le activați manual. Această opțiune va fi o descoperire valoroasă pentru începători;
 • Următoarea specie conține 70 de ouă. Se caracterizează printr-o operare simplă și o calitate ridicată a muncii. Ouăle se rotesc automat, după o anumită perioadă de timp. În acest aparat poți să crești nu numai pui, ci și rațe și rață. Dimensiunile sale rămân destul de compacte și sunt de 66,5 x 55 x 27,5 centimetri, cu o masă de 3,8 kilograme. Este recunoscut de fermierii cu experiență care preferă echipamente de înaltă calitate;
 • Cea mai scumpă versiune este capabilă să dețină o dată 98 de ouă. Poate afișa diferite tipuri de păsări. Este renumit pentru calitatea excelentă a construcției, ușurința în utilizare și productivitatea ridicată;

Avantajele și dezavantajele dispozitivului

Incubatorul Cenușăreasa există multe avantaje și dezavantaje. Printre avantaje se numără:

 1. Dispozitivul incubator de cenusasimplitatea funcționării și absența instrucțiunilor speciale de utilizare;
 2. dimensiuni mici, compactitate;
 3. Sprijină munca de la o baterie autonomă cu o capacitate de 12 volți;
 4. indicii excelente de ecloziune;
 5. consumul adecvat de energie electrică;
 6. relativ accesibil;

Principalul dezavantaj este lipsa unei automatizări complete. Pentru a evita situațiile neplăcute, este mai bine să monitorizați îndeaproape toate procesele care se desfășoară în interiorul echipamentului. Este important să se țină seama de schimbările de temperatură și de intensitatea loviturii de ouă.

Instrucțiuni de utilizare

Chiar și un agricultor de păsări fără experiență poate gestiona un incubator al Cenușăreasa sau o persoană care nu a mai trăit anterior o astfel de tehnică. Este suficient să ai grijă de ea la etapa pregătitoare, puneți ouăle și monitorizați îndeaproape nivelul de temperatură și umiditate.

Înainte să continuați pentru a utiliza incubatorul, este important să studiați toate regulile de siguranță și să citiți instrucțiunile relevante.

 • Cum să utilizați incubatorulAparatul trebuie așezat pe o suprafață plană. Este important să o asigurați în siguranță, astfel încât să se afle într-o poziție în tot timpul perioadei de incubație;
 • Tratați temeinic pereții interiori ai dispozitivului cu dezinfectanți. Piesele detașabile pot fi tratate cu o soluție de permanganat de potasiu. Acest lucru trebuie făcut înainte de fiecare urmă de ouă;
 • În partea de jos a dispozitivului puteți instala borcane din plastic. În aer uscat, trebuie să luați aproximativ 5 tancuri. La umiditate normală, două elemente sunt suficiente. Lichidul se toarnă în borcane, care trebuie umplut în mod regulat în timpul evaporării;
 • Este important să instalați un grătar de plastic deasupra structurii;
 • Dacă este posibil, cumpărați o baterie de 12 volți și conectați-o la incubator. În cazul unei întreruperi a alimentării, dispozitivul va comuta automat la o sursă de alimentare de rezervă. O încărcare completă a bateriei este suficientă pentru o zi de lucru;

Răsturnarea ouălor

Avantajele Incubatorului CenușăreasaCel mai minuțios eveniment important în creșterea puilor este osoarea corespunzătoare a ouălor. Este important să se verifice inițial gradul de adecvare a ouălor pentru incubație cu ajutorul unui ovoscop. Probele greșite pot fi lăsate deoparte.

Pentru cei care nu știu, ovoscopul este un dispozitiv special pentru determinarea gradului de pregătire și a calității ouălor pentru incubație. De asemenea, vă permite să monitorizați starea embrionului din ou în timpul perioadei de incubație.

Asigurați-vă că desemnați ouăle un marker comun, înainte de a le plasa în incubator. Acest lucru va monitoriza îndeaproape procedura de lovitură de stat. Eticheta trebuie aplicată pe partea superioară a cochiliei, ceea ce le va permite să se întoarcă fără dificultăți. După aceasta, ele pot fi plasate în celulele corespunzătoare.

În poziția verticală, este instalat un senzor pentru măsurarea temperaturii. Deasupra este instalat un capac.

Fiecare cameră trebuie să conțină cel puțin un litru de apă fierbinte, cu o temperatură stabilă de cel puțin 90 de grade Celsius. Dacă incubatorul nu este încărcat complet, temperatura apei poate fi sub 70 de grade.

De asemenea, este necesar să instalați un termometru electronic, peste ouă. Aceasta va ajuta la monitorizarea perioadei de incubație și să o monitorizați la orice oră convenabilă.

Nu uitați să conectați mecanismul rotativ la dispozitiv, după care rămâne să așteptați o jumătate de oră și porniți dispozitivul.

Încercați să monitorizați periodic temperatura din interiorul dispozitivului. Nu trebuie să scadă sub 38,4 grade Celsius. Dacă temperatura depășește 39 de grade, acest lucru poate provoca consecințe neplăcute.

De asemenea, urmăriți apa în cuve. Nu lăsați lichidul să se evapore complet. Imediat ce devine mai puțin, umpleți cuvele.

Nu deschideți în mod inutil capacul incubatorului. Ventilația pe termen scurt nu va fi superfluă, dar puteți deschide capacul numai timp de 3-4 minute.

Urmând aceste sfaturi și instrucțiuni, puteți să vă bucurați de frumoasa ecloziere a puilor în incubatorul Cenusareasa.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum se creează un termoregulator pentru un incubator, termostatCum se creează un termoregulator pentru un incubator, termostat
Blitz incubator de la producătorBlitz incubator de la producător
Incubatorul din frigider cu propriile mâini: instrucțiuni pas cu pas, desenIncubatorul din frigider cu propriile mâini: instrucțiuni pas cu pas, desen
Cum sa faci un incubator dintr-un frigider cu mainile taleCum sa faci un incubator dintr-un frigider cu mainile tale
Modul de incubare a ouălor de pui, caracteristici ale procesuluiModul de incubare a ouălor de pui, caracteristici ale procesului
Pui broiler: hrană, îngrijire și condițiiPui broiler: hrană, îngrijire și condiții
Incubarea ouălor de curcan la domiciliuIncubarea ouălor de curcan la domiciliu
Incubarea corectă a ouălor de gâscăIncubarea corectă a ouălor de gâscă
Incubarea de interior în interiorIncubarea de interior în interior
Incubatoare "straturi" - bi 1 și bi 2 modeleIncubatoare "straturi" - bi 1 și bi 2 modele
» » Caracteristicile funcționării și descrierea incubatorului din Cinderella
© 2021 amigdas.com