amigdas.com

În locul unei uși cu role, aceasta este o intrare excelentă la cămară

Rulouri - o soluție excelentă la intrarea în magazieRulourile sunt o soluție compactă și corectă în încăperi mici, cu un sistem fiabil de protecție împotriva efracției. Acestea sunt instalate în diferite uși, în loc de uși de interior sau pe ele. În apartamente rulourile au devenit o alternativă la intrarea în cămară și în diferitele încăperi auxiliare.

Cantarul din apartament este un element important. Deoarece apartamentele nu au întotdeauna un spațiu mare, iar în fiecare an sunt adăugate diverse aparate și echipamente, acestea nu pot fi evitate fără ea. Desigur, puteți aranja aparatele de bucătărie pe mese și dulapuri, dar acest lucru va strica doar aspectul camerei și va oferi o inconvenientă gazdelor. La zona de living a fost confortabil, nu puteți face fără o cămară.

Instalarea de rulouri pe ușă la cămară poate fi numită o opțiune destul de profitabilă. În cazul în care camera este amplasată dens lângă celălalt, instalarea ușilor convenționale va fi inoportună. Această poziție poate deteriora zidul, ușile vor începe să lovească unul împotriva celuilalt, de fiecare dată denaturează aspectul original. Obloanele instalate pe ușa depozitului pot proteja împotriva unor astfel de probleme și pot fi lăsate deschise fără consecințe.

Avantajele jaluzelelor

Obloanele au multe avantaje:

 1. Care sunt avantajele rolelor?Instalare ușoară, care nu necesită materiale suplimentare, cum ar fi o cutie, șipci și toate tipurile de grinzi. Instalarea nu necesită hardware suplimentar, iar acest lucru este deja salvat.
 2. O cămară este cel mai adesea făcută singură de dvs. și pentru a instala o ușă trebuie să faceți o comandă individuală. Roletele sunt instalate pe orice ușă și pot fi evitate tot felul de rutină.
 3. Rulourile pot fi comandate în stilul interior, adică în orice culoare. În plus, pot fi fotografiate cu imagini ale animalelor, naturii, peisajelor etc.
 4. Nu coroda, chiar dacă acestea sunt instalate în aer liber;
 5. Ele dau aspectului estetic apartamentului;
 6. Rezistent la zgomot și frig.

Caracteristicile de producție

Rolete rulouri interioare poate fi de culoare arbitrară. Cel mai comun - alb, de asemenea, culoarea standard este bej, maro, gri și metalic. Rolete cu o soluție frumoasă de culoare se potrivesc perfect în interiorul camerei.

Pe profilul realizat pentru rulouri, se aplică un strat special care constă din mai multe straturi:

 1. Stratul de conversie;
 2. grund;
 3. Emalii.

Pentru fabricarea rulourilor profilul îngust al aluminiului. Lamela, după rularea ruloului, este realizată din bandă de aluminiu cu o anumită grosime. Ele sunt destul de subțiri, totuși ele sunt umplute cu spumă pentru a le proteja de zgomot și de frig. Apoi, toate acoperirile necesare sunt aplicate pe aluminiu pentru al proteja de diferite efecte. Unele profile sunt perforate - au găuri subțiri.

Profilele extrudate sunt utilizate pentru fabricarea rolelor de protecție; au o grosime mare.

Roletele din cămară pot fi instalate atât în ​​exterior, cât și în interior. Deoarece panza se mișcă de-a lungul traiectoriei în sus și în jos și se asamblează într-o cutie specială, valoarea din care parte nu este instalată. Aveți posibilitatea să instalați un rulou în locul ușii apartamentului, însă îl puteți instala în orice moment convenabil fără nici o dificultate și fără praful suplimentar.

O lamă de lamele este înfășurată pe un ax octogonal și este ascunsă de ochi într-o cutie protectoare specială care este montată deasupra ușii de pe ambele părți. Există mai multe tipuri de aceste cutii:

 1. Semi-circulară;
 2. rotunde;
 3. Cu un unghi de 20 ° și 40 °.

Dimensiunea acestei casete poate fi de la 125 la 405 mm, astfel încât să puteți instala jaluzele de orice dimensiune, atât în ​​lățime cât și înălțime.

administrare

Cum să gestionați obloanele rulourilorObturatoarele de ușă pot fi deschise și închise atât manual, cât și prin intermediul unei transmisii electrice. Alegerea se face de obicei din considerentele proprii, locul de instalare, dimensiunea. Rollet în loc de ușile la cămară poate fi instalat cu control manual, iar ușa din față este mai bună cu telecomanda. La comenzi individuale, obloanele pot fi echipate cu sisteme inteligente, de obicei persoane care doresc să echipeze automat camera.

Cel mai adesea rulourile setat pentru a proteja sediul de la penetrarea oaspeților neinvitați și a ochilor curioși, în cămară sunt de neînlocuit de soare și vreme caldă și de timpul rece de la pierderea temperaturii necesare.

Datorită raportului excelent preț-calitate, obloanele au devenit destul de populare și accesibile chiar și pentru populația medie. Au început să fie utilizate în birouri, magazine, case de țară, apartamente și nu numai ca uși de interior, ci și ușile de intrare. Obloanele sunt instalate pe ferestre. Spre deosebire de utilajul modern, puteți comanda jaluzele cu imitație de lemn, piatră naturală.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Alegerea tabelelor de transformatoare: modele și fotografiiAlegerea tabelelor de transformatoare: modele și fotografii
Mini-saună, saună cu mâinile propriiMini-saună, saună cu mâinile proprii
Jaluzele de protecție și decorative pentru ferestre cu exemple de fotografieJaluzele de protecție și decorative pentru ferestre cu exemple de fotografie
Cum sa alegi un model de bucatarie la colt pentru fotografia lui HrușciovCum sa alegi un model de bucatarie la colt pentru fotografia lui Hrușciov
Descrierea, instalarea și fotografia jaluzelelor în toaletăDescrierea, instalarea și fotografia jaluzelelor în toaletă
Fotografia ușilor din aluminiu și a soiurilor lorFotografia ușilor din aluminiu și a soiurilor lor
Cabinet, spațiu încorporat sub scări, design fotoCabinet, spațiu încorporat sub scări, design foto
Bucătării mici cu colțuri: fotografii și caracteristici de designBucătării mici cu colțuri: fotografii și caracteristici de design
Designul balconului din Hrușciov - fotografia soluțiilor interioare finiteDesignul balconului din Hrușciov - fotografia soluțiilor interioare finite
Soluții funcționale pentru proiectarea bucătăriilor mici în HrușciovSoluții funcționale pentru proiectarea bucătăriilor mici în Hrușciov
» » În locul unei uși cu role, aceasta este o intrare excelentă la cămară
© 2021 amigdas.com