amigdas.com

Întrebare practică: plasă sudată pentru gard

Selectarea unei rețele pentru un gardGardul îndeplinește mai multe funcții foarte utile: închiderea proprietății, protejarea acesteia de invazia de către străini, asigurarea siguranței copiilor și a animalelor de companie. Și dacă este instalat corect, va îndeplini pe deplin funcțiile sale.

Ce este o plasă de metal sudată pentru gard? Este fabricat din sârmă sau sârmă galvanizată cu un strat de polimer. Inițial, a fost folosit pentru lucrări de tencuială, mai târziu zona de aplicare sa extins. În special, a fost utilizat în mod activ în construcția de diferite garduri.

Pentru garduri metalice, de regulă, se utilizează produse sudate, care sunt realizate din sârmă cu conținut redus de carbon. Acest material nu se va rugina, putregai sau arde. Barierele sudate sunt mai puțin susceptibile de deteriorare atunci când sunt expuse la vânt și alte sarcini. Avantajele acestui material în durabilitate, dar dezavantajul nu este un aspect foarte atractiv. Deși și aici producătorii au făcut un pas înainte. În special, acum pe piață puteți găsi o sârmă de oțel cu un strat de polimer colorat.

Avantaje ale plaselor sudate

Fereastra de plasă sudată are următoarele avantaje în comparație cu alte materiale:

 1. Care sunt tipurile de grileIdeal pentru instalarea în zone rezidențiale, facilități comerciale, școli și parcări.
 2. Grilă pentru mărimea celulelor corespunde cerințelor pentru instalarea pe site-uri a unei priorități sporite din punct de vedere al securității.
 3. Rezistența la influențe externe.
 4. Rezistență excepțională la coroziune.
 5. Ușor de instalat într-un timp scurt.
 6. Nu există umbre pentru plantele plantate de-a lungul gardului.
 7. Vizibilitatea maximă și ventilarea teritoriului.
 8. Înlocuirea ușoară a secțiunilor deteriorate sau uzate.

Rețeaua metalică este realizată prin sârmă de sudură cu diferite grosimi în punctele de contact (sudare pe puncte). Cu această metodă de producție, dimensiunile găurilor pot avea diferite forme și dimensiuni: de la pătrat standard și dreptunghiular la poligoane diferite (romb, trapez, etc.). Pentru protecția împotriva coroziunii, suprafața ochiurilor este acoperită cu un strat subțire de material polimer sau cu o acoperire specială, asigurându-i durabilitatea și durabilitatea excelentă. Rezultatul este o foaie metalică solidă, care este folosit pentru a ridica garduri.

Procedura de montare

Cum se instalează un gardMăsurăm perimetrul zonei în care va fi instalat gardul. În funcție de înălțimea gardului viitor, alegem o rolă cu lățimea corespunzătoare. Am stabilit stalpii de sprijin la o distanță de cel mult 2-2,5 m una de cealaltă. Amintiți-vă că cu cât este mai mare pasul dintre suporturi, cu atât va fi mai probabil ca secțiunile îndoite să fie reparate.

Stâlpii de sprijin trebuie protejați împotriva coroziunii înainte de a le instala în pământ sau în beton.

Pentru a face acest lucru, trebuie aplicat un strat gros de vopsea, bitum sau o înveliți cu o bucată de material de acoperire în partea inferioară a coloanei.

Rețineți că toate posturile trebuie să fie instalate strict vertical pe tot perimetrul zonei împrejmuite. Pentru alinierea ușoară a poliilor Utilizați o măsură de bandă, nivelul de construcție și firul. Puteți, de asemenea, să acționați orizontal în partea superioară și în partea inferioară a gardului pentru a stabili barele încrucișate din panou sau fascicul, atașându-le la posturi folosind șuruburi sau șuruburi. Acest lucru va face ca polii să fie cât mai planeți.

Plasa sudată pentru gard este un cadru de colțuri metalice, la care placa este sudată. Un astfel de cadru poate fi realizat singur sau achiziționat deja gata în orice magazin de construcții. Adevărat, a doua opțiune va costa un pic mai scump.

Fixarea grilajului pe stalpii de susținere

Pentru a monta un gard metalic secționat pe posturile de sprijin, veți avea nevoie de următoarele materiale și instrumente:

 • cleme metalice, șuruburi și piulițe pentru fixarea ochiului în poziție
 • cleme pentru fixarea diblurilor
 • fără fir
 • colțuri
 • mașină de sudură

Cum să faci un gard de pe o rețeaDacă decideți să faceți un cadru singur, atunci colțurile metalice ar trebui să fie sudate pe suporturi. Mai târziu, acestea vor fi folosite ca elemente de fixare. În colțurile fiecărei secțiuni, găuriți găurile pentru fixarea în colțuri folosind șuruburi.

Sudarea este un alt mod de a face fără șuruburi și șuruburi. Suntem colțați pe coloane și apoi sudăm gardul pe ele. Dar gardul fixat în acest fel, dacă este necesar, va fi dificil de demonstrat.

Dacă în locul secțiunilor se folosește o panza din metal, cele două role sunt fixate împreună cu ajutorul unui fir. După aceea, puteți răsuci ochiul de-a lungul suporturilor și fixați-l pe posturi folosind brațe sau cleme.

Pentru majoritatea gardului perimetrului la șoc încărcare probabil recomandat sudate plasă de sârmă de sârmă cu o greutate de la 10 g până la 12, ușoara plasă de sârmă sudată sunt ideale, de exemplu, într-o garduri grădină.

După cum puteți vedea, plasa sudată este materialul optim pentru construcția structurilor de barieră. Poate că singurul său dezavantaj este că pare că un astfel de gard nu este foarte estetic. Dar dacă doriți, puteți planta întotdeauna de-a lungul unui plan de alpinism pentru gard, de exemplu, gin girlish, care va zbura prin gardul tău, transformându-l într-un gard viu verde.

Mesh pentru gard
Plasă de sârmă sudatăCum să alegeți un tip de rețeaAvantajele gardurilor din rețeaCum se instalează un gard dintr-o rețeaMesh pentru garduriCum se face grilaGarduri de ochiuriCum se face un gardCare grile sunt potrivite pentru gardCrearea unui gard din rețeaSoiuri de plase pentru gardGrile pentru crearea unui gardCum să instalați corect un gardGrilaje pentru garduri
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Caracteristici de garduri metalice și garduriCaracteristici de garduri metalice și garduri
Tipurile de sârmă ghimpată și caracteristicile instalării saleTipurile de sârmă ghimpată și caracteristicile instalării sale
Fă-ți propriile mâini un gard de plasă de plasăFă-ți propriile mâini un gard de plasă de plasă
Cum se efectuează instalarea gardului din plasa de plasăCum se efectuează instalarea gardului din plasa de plasă
Cum să faci un gard cu mâinile tale la cabanaCum să faci un gard cu mâinile tale la cabana
Grilă pentru celulele de iepure: avantajele unei rețele metaliceGrilă pentru celulele de iepure: avantajele unei rețele metalice
Domeniul de aplicare și caracteristicile rețelei de armare sudateDomeniul de aplicare și caracteristicile rețelei de armare sudate
Profilist pentru gard: criterii de selecțieProfilist pentru gard: criterii de selecție
Calitățile pozitive ale sârmei sale ghimpateCalitățile pozitive ale sârmei sale ghimpate
Selectarea mesei sudate pentru montarea garduluiSelectarea mesei sudate pentru montarea gardului
» » Întrebare practică: plasă sudată pentru gard
© 2021 amigdas.com