amigdas.com

Catalogul de vrăjitori rătăciți: istoria mărcii și revizuirea modelelor

Cum sa faci un wobbler cu mainile taleArmata de spinners invizibili este împărțită în grupuri în funcție de principiul alegerii momelei: unii preferă cauciucurile din spumă, alții practică prinderea momeală, iar al treilea au ales pentru ei înșiși. Printre iubitorii de prinderi de vrăjitori, pescarii invizibili preferă adesea concasoarele Rapala. Catalogul wobblers este extins și constă din mai mult de șaptezeci de modele. Oricine, chiar și cel mai sofisticat pescuit amator, poate să-și ridice momeala pentru el însuși, ținând cont de preferințele sale.

Istoria lui Rapala

Sortiment de wobblers rapalCompania Rapala a fost înființată în Finlanda cu mai mult de șaptezeci de ani în urmă de către pescarul invizibil și inventatorul Lauri Rapala. Primii vrăjitori au fost făcuți din balsa și au avut un succes uimitor pe piața finlandeză. De-a lungul timpului, faima inventatorului sa răspândit în întreaga Finlanda, care a extins semnificativ producția.

Revoluția tehnică a adus noi tehnologii și materiale în producție, plastic, vopsele noi, a devenit disponibilă modelarea computerizată, ceea ce a făcut posibilă crearea produselor de forme și culori complexe, reducând semnificativ costul producției.

De când compania a fost fondată și până în prezent, produsele sunt în cerere constantă, sporind armata de fani din diferite țări de la an la an.

Calitatea consistentă a produselor, noutățile constante, marketingul grijuliu și logistica perfectă permit companiei să țină palma în domeniul producției de momeală de pescuit.

Răsfoiți modele populare

Statisticile arată că, pentru pescuitul de iarnă, favoritul fără îndoială printre pescarii ruși sunt balancatorii lui Rapal, atunci pentru vara este fără îndoială că învingătorii faimosului producător finlandez.

Sortimentul catalogului Rapala este larg, iar ochii pescarului neexperimentat se risipesc de dimensiuni, culori si forme. Este important să știți asta momeli sunt împărțite în mai multe caracteristici:

 • În funcție de gradul de imersiune (suprafață, adâncime, adâncime).
 • Prin gradul de flotabilitate (plutitor, neutru, scufundare).
 • În formă (popper, mino, shad, rattlin și altele).

Pentru a nu deveni confuz în momentul alegerii, ia în considerare cele mai populare modele din gama largă de Rapala:

 • Caracteristicile rapițeiBX Waking Minnow - momeală plutitoare de suprafață, concepută pentru orice prădător de apă dulce. Modelul este ideal pentru răsucire. Făcut din balsa și acoperit cu un polimer modern de wobbler nu se teme de a întâlni chiar și cel mai feroce râul locuitor. Responsabil în ceea ce privește momeala de joc este potrivit chiar și pentru începători.
 • Dansator cu coada scurtă - scufundarea fină a wobblerului din balsa. Când jocul creează o oscilație puternică în apă, care se diferențiază pe distanțe lungi și atrage invariabil chiar și un prădător lent. Experiența pozitivă a fost confirmată de multe ori de mulți pescari celebri.
 • Scatter Rap îmbinat - plutitor adânc submerse compus atrage cu lama autorului Scatter Lip oferă un joc seducător, atât cu cablare lentă și accelerată. Vrăjitorii sunt făcuți din balsa și sunt înzestrați cu cârlige de producție proprie.
 • Cum de a alege un wobblerScatter Rap Deep Husky Jerk - un wobblere neutre cu o imersie medie imite perfect un mic pește rănit care se mișcă imprevizibil și haotic. Modelul este excelent pentru iubitorii de cărucioare, potrivite pentru prinderea oricărui prădător de apă dulce.
 • X-Rap Deep - Un înotător neutru adânc înfundat, cu o lamă lungă, se poate scufunda rapid la o adâncime de 4,5 metri. Momeala este grozavă pentru gropi adânci. Suprafața holografică suplimentară a wobbler-ului provoacă prădătorului să atace mai des.
 • Ultra Light Rippin Rap - o momeală ultra-ușoară scufundată cu un fascicul de bean încorporat și ochi 3D inovativi care imită ochii momei vii, oferă o atracție excepțională pentru un prădător. Nada este perfectă pentru iubitorii de jiguri.
 • Shad Rap Magnum - Un bobinar încet, scufundat, adânc scufundat, cu o lamă inovată de metal care accelerează scufundarea și creează o strălucire în apă. Două centimetri Shad Rap Magnum este proiectat special pentru capturarea specimenelor mari.

Toate modelele Rapala au o gamă largă de culori, de la culori neutre la luminoase, agresive. Mulți profesioniști folosesc în arsenalul lor modelele prezentate în acest catalog.

Prețurile medii ale pieței

Pe baza ofertelor mai multor magazine online, Prețurile medii ale vrăjitorilor lui Rapal au fost calculate:

 • Wobblers din catalogul RapalaBX Waking Minnow de la 900 la 1100 p.
 • Shallow Tail Dancer de la 650 la 750 p.
 • Scatter Rap se îmbină între 800 și 900 de ruble.
 • Scatter Deep Husky Jerk de la 600 la 700 p.
 • X - Rap De la 900 la 950 p.
 • Ultra Light Rippin Rap de la 550 la 650 r.
 • Shad Rap Magnum de la 1150 la 1250 de ruble.

Recenzii clienți

În timpul iernii - balansoare, în vara - wobblers. Asigurați-vă că Rapala, o companie excelentă și vopsele și materiale inextricabile.

M-am decis să cumpăr un wobbler pentru trolling. Catalogul Rapala a fost adnotări foarte clare, foarte clare pentru produse. Am ales, am comandat, totul a venit la timp. Calitate satisfăcută, deja prinsă.

Îl pescuiesc pe vrăjitorii lui Rapal nu pentru primul sezon, ci sunt scumpi, desigur, dar, spre deosebire de contrafacerile chinezești, servesc mult timp, jocul sub apă va fi jucat și productiv.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Prindeți peștele de pește, ce este peckul de pește, pescuitul de iarnăPrindeți peștele de pește, ce este peckul de pește, pescuitul de iarnă
Pescuit în Magnitogorsk: locuri de pescuit și prognoza brizaPescuit în Magnitogorsk: locuri de pescuit și prognoza briza
Cum să prindeți bine știucul la rotire: selectați uneltele și sfaturileCum să prindeți bine știucul la rotire: selectați uneltele și sfaturile
Descrierea bunelor spinări ultra-ușoareDescrierea bunelor spinări ultra-ușoare
Alegeți cei mai buni vrăjitori pentru știucă: top-10Alegeți cei mai buni vrăjitori pentru știucă: top-10
Pescuitul pentru cârligele de pește, dublu și tripluPescuitul pentru cârligele de pește, dublu și triplu
Momeală pentru propriul tău pește pentru o super muscaturaMomeală pentru propriul tău pește pentru o super muscatura
Caracteristici de a face un wobbler cu mâinile taleCaracteristici de a face un wobbler cu mâinile tale
Cum sa faci o mandala pentru pescuit cu mainile taleCum sa faci o mandala pentru pescuit cu mainile tale
Spinning `shimano katana`: descriere, avantaje și dezavantajeSpinning `shimano katana`: descriere, avantaje și dezavantaje
» » Catalogul de vrăjitori rătăciți: istoria mărcii și revizuirea modelelor
© 2021 amigdas.com