amigdas.com

Armatura a240 ce clasă și caracteristicile ei

Marcarea armăturilorTurnarea de metale este prezentată astăzi pe piață într-un sortiment destul de larg, ceea ce facilitează fără îndoială alegerea, permițând alegerea celei mai bune opțiuni pentru orice situație de producție. Dintre toate aceste diversități, armarea oțelului este deosebită, ceea ce este indispensabil pentru realizarea celei mai largi game de lucrări de construcție, precum și pentru alte domenii ale activității umane.

Clasificarea ventilului

Armatura diferă prin criterii precum compoziția chimică a materialului de fabricație (în acest caz oțel), metoda de producție, principalele caracteristici și diametrul secțiunii. Cele mai populare printre astfel de produse metalice - Acesta este un dispozitiv a240 cu un diametru de 10 milimetri.

Parametrii principali prin care trebuie clasificat elementul de armare sunt:

 • Cum este fabricată supapaTipul secțiunii transversale. Produsul de armare este realizat sub forma unui profil periodic cu o suprafață uniformă sau netedă.
 • Conform tehnologiei de producție, se remarcă modificări prin laminare la rece și laminate la cald. Vindem golfurile sale sub formă de jgheaburi sau tije de sârmă.
 • Prin aplicarea în beton există o armătură nestresată și precomprimată.
 • Metoda de întărire. Aici există o armătură tratată cu călire la temperatură ridicată sau temperare sau armare rece prin desen sau desen.

Caracteristicile armăturilor

Ca toate materialele, acest brand are câteva caracteristici importante pentru utilizarea sa competentă:

 1. Flexibilitate și rigiditate.
 2. Forță, care persistă în orice schimbare sub formă de metal laminat.
 3. Este capabil să reziste la solicitări mecanice ridicate datorită tratamentului special.
 4. Nu coroda.
 5. Durabilitate și durabilitate.

Toate punctele de mai sus permit aplicați această structură de întărire într-o serie de industrii și sfere, în special atunci când se construiesc clădiri cu mai multe etaje și pur și simplu înalte.

Trebuie remarcat faptul că există o caracteristică specială în marcarea armăturilor acestui brand. Dacă există o literă c, atunci aceasta indică sudabilitatea acesteia.

Tehnologie și domeniu de utilizare

Partea de armare a acestui brand este vândută în diferite lungimi, prin urmare, înainte de a lucra cu podele și pereți este necesar să tăiați barele pentru cadru conform cerințelor clientului. Acestea sunt apoi sigilate prin sudare sau prin sârmă.

Structura finisată este instalată în poziția necesară, apoi este turnată cu soluție de beton. Ca rezultat, totul se solidifică, iar structura de armare are următoarele avantaje:

 • Aplicarea armăturii în construcțiiFiabilitate - Certificatul de calitate permite utilizarea materialului în zonele cele mai complexe și critice.
 • Rezistența la coroziune.
 • Imunitatea față de influențele chimice și biologice.
 • O flexibilitate excelentă.
 • Duritate și putere.
 • Perioadă lungă de utilizare în siguranță.
 • Disponibilitate și gamă largă.

Datorită parametrilor excelenți de funcționare, valvele A240 pot fi utilizate în astfel de direcții:

 • Consolidarea structurilor din beton armat.
 • Armarea peretilor, pardoselilor si podelelor in cladiri si structuri de diferite scopuri si tipuri.
 • Fabricarea de rame de constructii, plase si diverse structuri.
 • Productie de piese si mecanisme diverse in ingineria mecanica.
 • Creare de produse metalice decorative.

În cazul în care să cumpere

De unde să cumpărați accesoriiProdusul de armare este vândut astăzi într-un număr de companii specializate fără restricții în ceea ce privește standardele și cantitatea. Puteți alege produse de orice dimensiune, lungime și caracteristici de performanță, precum și cumpărarea armăturii specificate, în conformitate cu cerințele financiare, situația actuală.

De asemenea, cumpărați elementul de ranforsare al marcajului indicat poate fi în magazinul online, aranjați pentru livrare sau livrare automată. Este suficient să chemați o firmă de construcții, să consultați un specialist, să specificați timpul și condițiile de livrare, precum și metoda de plată (carte sau numerar). În fiecare magazin există o gamă largă de elemente de armare pentru orice client.

Cu toate acestea, este foarte important să cunoaștem clasa structurii de armare selectate și a caracteristicilor acesteia, deoarece puterea structurii propuse, costul tuturor barelor și mult mai mult depinde de aceasta. Alegerea ar trebui să se bazeze pe nomenclatură, lungime și preț pe tonă de material, precum și dorințele clientului.

Supape A240 - o variantă modernă de metal laminat de înaltă calitate, ideală pentru utilizarea într-o gamă largă de activități umane. Combinația optimă de parametri, nemulțumirea și costul rezonabil al materialului, îi permit să dețină în mod corect o poziție de lider pe piața materialelor de construcții, lăsând mult în urmă numeroși concurenți.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum se face legarea armăturii pentru fundațieCum se face legarea armăturii pentru fundație
Cum se calculează o placă monoliticăCum se calculează o placă monolitică
GOST 7417 rotund din oțel inoxidabilGOST 7417 rotund din oțel inoxidabil
Diametrul țevii în inci și milimetriDiametrul țevii în inci și milimetri
Tabelul sortimentului de țevi din oțel: diametru și greutateTabelul sortimentului de țevi din oțel: diametru și greutate
Descrierea conductelor de apă și gaze sudate din oțelDescrierea conductelor de apă și gaze sudate din oțel
Caracteristicile sortimentului de armare și a zonei sale transversale în funcție de gostCaracteristicile sortimentului de armare și a zonei sale transversale în funcție de gost
Supape GOST 5781 82: clasificare și caracteristici tehniceSupape GOST 5781 82: clasificare și caracteristici tehnice
Caracteristicile tehnologice ale sârmei galvanizate de 2-3 mmCaracteristicile tehnologice ale sârmei galvanizate de 2-3 mm
Cât costă armătura de 12 mm și caracteristicile saleCât costă armătura de 12 mm și caracteristicile sale
» » Armatura a240 ce clasă și caracteristicile ei
© 2021 amigdas.com