amigdas.com

Instalația sanitară din Leurua Merlen - o selecție largă de cabine de duș

Cabinele de duș sunt desene foarte populare.Magazine Leroy Merlin - un hipermarket, oferind produse pentru casă, grădină, construcții, reparații. Există, de asemenea, o selecție largă de obiecte sanitare de la producătorii de renume. Aici puteți cumpăra totul pentru amenajarea băii - o varietate de băi, radiatoare și sisteme complete de cabine de duș.

Leroy Merlin, care reînnoiește în mod constant cantitatea de bunuri de înaltă calitate, oferă fiecărui cumpărător posibilitatea de a alege bunurile necesare.

Varietatea și avantajele cabinelor de duș de la Leroy Merlin

Cabinele de duș pot avea caracteristici de design diferite.În ultimii ani, cererea de cabine de duș a crescut foarte mult. Acest design suficient de convenabil și sigur poate avea o mare varietate de design, formă și culoare. În supermarketuri este destul de ușor să alegeți un duș care va fi combinat cu interiorul băii.

Toate modelele de dușuri sunt divizate în mod deschis și închise.

 1. Dispozitive deschise constă dintr-un cadru, două pereți și uși glisante. Ele au funcții limitate, deci sunt o opțiune bugetară.
 2. Cabine de duș închise - aceasta este o cutie cu mai multe funcționalități. În unele construcții închise, cu excepția iluminatului, radio și duș, se poate construi un ceas, o hidromasaj, un televizor. În consecință, costul acestor cabine este destul de ridicat.

Forma structurilor este determinată de paletul lor. Dispozitivele de duș pot fi unghiulare, rotunde, rotunjite, dreptunghiulare.

Există diferite tipuri de cabine de duș:

 1. Rafturi simple echipat cu un mixer mecanic, un duș de mână și un vas de umplere sub tavan, a cărui înălțime poate fi schimbată independent.
 2. Sisteme multifuncționale au o mare varietate de masaje cu apă. Hidromasajul poate fi obișnuit, pulsatoriu, aerat și reactiv. În plus, unele cabine de duș pot avea funcția de duș de contrast, care măsoară temperatura jetului la fiecare cinci până la zece secunde.

În Leroy Merlin există o selecție largă de obiecte sanitare necesare la prețuri foarte atractive.

Avantajele dușurilor Leroy Merlin

Dulapurile de duș în formă de formă rotundă vă ajută să economisiți spațiu.

Cabinele de duș moderne fiabile, reprezentate în hipermarket, au multe avantaje. Ele diferă:

 • confort;
 • multifuncționalitatea;
 • compact;
 • simplitate în funcționare;
 • de securitate;
 • caracteristici tehnice excelente;
 • durată de viață îndelungată;
 • design inimitabil.

În hipermarketul Leroy Merlin puteți cumpăra ceea ce ați visat pentru un preț foarte scăzut.

Selectarea unui duș individual în Leroy Merlin

Cabina de duș poate fi colț, ceea ce este convenabil pentru o baie mică.Hypermarket oferă o varietate de dispozitive de duș care sunt potrivite pentru orice cameră: pentru băi cu o suprafață mare sau mică, precum și pentru cabane.

În plus, puteți alege un design cu tavă mică sau adâncă, cu ușile din sticlă sau policarbonat.

Dacă doriți să faceți un duș individual, în Leroy Merlin puteți alege toate componentele pentru proiectare individual.

Selecția paletelor

 • Cel mai mult palet simplu Este fabricat din oțel și are o lungime de optzeci și optzeci de centimetri. Este destul de ieftin și este cea mai bună opțiune pentru a da.
 • Paleți acrilici în majoritatea cazurilor acestea sunt superficiale și au un cost mediu.
 • Pachet masiv din marmură artificială Este foarte stabil și poate fi perfect combinat cu un ecran din sticlă mată. Astfel de paleți costă mai mult de șaisprezece mii.

Varietate de ecrane

 • Soluțiile de design vă permit să alegeți o cabină de duș pentru o baie clasică și pentru stiluri ultra-moderne.Cel mai mult ecran simplu de duș constă dintr-un profil de aluminiu și polistiren. Designul său este destul de simplu și nu are nicio adăugire. Înălțimea produsului este de 1,77 metri. Dacă aveți nevoie să instalați un duș ieftin, aceste ecrane vor fi ideale.
 • complet uși de sticlă din sticlă călită. Înălțimea lor este de 1,9 metri și cântărește aproximativ șaizeci de kilograme. Ușile din sticlă sunt echipate cu un sistem de alunecare, care este foarte convenabil de utilizat. Combinația lor cu un palet de marmură poate echipa o sală de duș de calitate de elită.
 • Ecranele dreptunghiulare au o geometrie clara si o combinatie buna de profil si accesorii. Odată cu organizarea corespunzătoare a unui loc pentru duș, acestea pot fi instalate fără un palet. Pentru a face acest lucru, trebuie să faceți o impermeabilizare specială, drenarea și completați piesa cu un ecran de duș din gresie din porțelan mat.

Cabine de duș fără hidromasaj

Astfel de structuri sunt destul de ieftine și sunt cele mai solicitate.

 • În Leroy Merlin, puteți alege opțiuni cu un ecran din sticlă sau policarbonat, cu o tavă mică sau adâncă.
 • În toate dispozitivele de acest tip, ușile sunt alunecoase, ceea ce economisește spațiu în baie.
 • Cele mai multe modele sunt realizate într-un sfert de cerc, ceea ce le permite să fie plasate într-un colț al camerei.
 • Cea mai simplă versiune a cabinei de duș este dotată cu un suport pentru capul dușului și punctele de conectare a apei.

Aparate cu hidromasaj

Aceste mini cabine pot fi echipate cu diferite opțiuni care vă vor permite să vă relaxați și să vă mențineți sănătatea.

 • Cabina de duș poate fi echipată cu hidromasaj și alte funcțiiCele mai multe cabine sunt vândute cu un palet adânc care poate fi folosit ca o baie.
 • Unele dispozitive sunt dotate cu o hidromasaj suplimentar. Un duș tropical, luat după o muncă grea, vă va permite să vă bucurați de ușurință de neuitat. Cu ajutorul unui duș contrastant vă puteți tempera corpul.
 • Modelele mai scumpe au un spațiu de ședere confortabil.
 • Pentru produsele multifuncționale au fost dezvoltate dispozitive pentru masaj plantar. Un jet de apă acționează asupra punctelor active, masând tălpile picioarelor.
 • La vânzare există cabine cu control vocal, cu care puteți activa vasul de whirlpool și puteți ajusta temperatura apei.

Prin dezactivarea opțiunilor de hidromasaj, astfel de modele pot fi folosite ca cabine de duș standard.

Duș sau saună

Unele dispozitive de duș sunt echipate cu un sistem de control al temperaturii și un generator de abur, care vă permite să faceți o baie de aburi.

 • Hypermarketul Leroy Merrill - un loc popular pentru a cumpăra echipament de baieCabinele sunt echipate cu scaune și un duș special pentru băiatul așezat.
 • Unele produse sunt echipate cu lămpi speciale, sub care puteți, de asemenea, să faceți plajă.
 • O cabină de duș cu o saună încorporată costă de două ori mai mult decât cădițele clasice de lux și nu este inferioară prețului pentru jacuzzi-ul cu jacuzzi.

Leroy Mirlen oferă instalații sanitare de la cei mai buni producători de o calitate excepțional de înaltă. Pentru cabinele de duș sunt utilizate numai sticle rezistente la șoc, rezistente la șoc și fitinguri de înaltă calitate. Design-urile au caracteristici excelente și design diferit. Echipa cu instalații sanitare din Leroy Merlin poate apartamente, cabane, case particulare și hoteluri.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Door-acordeoane și trăsăturile acestora, alegerea "leurua merlen"Door-acordeoane și trăsăturile acestora, alegerea "leurua merlen"
Catalog de chiuvete de bucătărie în leurua merlenCatalog de chiuvete de bucătărie în leurua merlen
Varietăți de paleți din leurua merlen pentru duș 90x90Varietăți de paleți din leurua merlen pentru duș 90x90
Sortarea balustrelor din lemn în magazinele din rețeaua leurua merlenSortarea balustrelor din lemn în magazinele din rețeaua leurua merlen
Sisteme de dulap leurua merlen pentru depozitarea lucrurilorSisteme de dulap leurua merlen pentru depozitarea lucrurilor
Avantajul incintelor de duș unghiulare și dimensiunile revendicateAvantajul incintelor de duș unghiulare și dimensiunile revendicate
Tabletă spălată în bucătărie: alegeți din catalogul de leurua merenTabletă spălată în bucătărie: alegeți din catalogul de leurua meren
Varietate de uși de interior în leurua merlenVarietate de uși de interior în leurua merlen
Selectarea ușilor interioare glisante din Leroy Merlin la prețuri accesibileSelectarea ușilor interioare glisante din Leroy Merlin la prețuri accesibile
Placi din leurua merlen: mostre pe podea din catalog, prețuriPlaci din leurua merlen: mostre pe podea din catalog, prețuri
» » Instalația sanitară din Leurua Merlen - o selecție largă de cabine de duș
© 2021 amigdas.com