amigdas.com

Caracteristicile de prindere a cenusii pe o ramura plumb

Cum arată lesaPrintre formele existente de leșină cârlig de fixare pentru biban este considerat foarte popular. Inițial, această metodă de instalare a fost numită "rigging" de la Moscova, care de mult timp a fost considerată o "armă secretă" din categoria pescarilor profesioniști. Astăzi, tachelarea a devenit foarte răspândită în rândul unei largi audiențe de spinnere amatori, care încep să se angajeze în pescuitul de spinning.

Informații generale

Nu este un secret faptul că pescari folosesc o varietate de opțiuni de montare, inclusiv jig clasic, "carolina" etc. Cu toate acestea, plumb ramură este foarte solicitată, deoarece demonstrează maximul universal și capabilitatea. Chiar și pescarii începători stăpânesc rapid subtilitățile de a crea astfel de unelte, mai ales că un ghid de instalare pas cu pas este liber disponibil.

În ciuda simplității sale, prinderea biban pe lesa ramură permite utilizarea tuturor tipurilor de fire de filare, schimba distanța de turnare, dar, de asemenea, pentru a prinde aceeași scule (schimbarea de sarcină), în condiții de curenți puternici de adâncime și în apă stagnantă printre desișurile vegetație în apă puțin adâncă . Ei bine, principalul avantaj al acestei metode este capabilitatea acesteia.

Chiar dacă alte metode de pescuit sunt inutile sau ineficiente, această opțiune de rigidizare poate prezenta rezultate surprinzătoare. Dacă nu a trebuit niciodată să o utilizați într-o situație reală de pescuit, ați pierdut foarte mult. Experienți spun pescarii, că dacă, timp de două sau trei ore, jiggingul puștilor nu a dat nici o bătaie serioasă, atunci "rigging-ul Moscovei" va rezolva problema într-un timp scurt.

Rămâne să trimiteți într-o cutie cu echipament de pescuit inutil capul de jig, cravată un nou snap, și, de asemenea, a pus o "bună" momeală pe cârlig. Ca o regulă, după câteva corecte strigătele lăcomiei aruncată pe prada artificială propusă, înghițind-o în întregime.

Modalități de instalare

Cum să tragi lesaCel mai simplu mod de editare a fost numit "rigging-ul Moscovei". În ciuda simplității sale, ea a funcționat bine, atrăgând nu numai locuitorii înfometați din adâncuri, dar, de asemenea, bine hrăniți, persoanele leneșe care nu au răspuns la momeala propuse.

Și, deși în lumea pescuitului există multe noi tipuri de tachete, lesa de deturnare continuă să surprindă prin capacitatea sa de captare. În plus, în ultimii ani, caracteristicile sale de design au cunoscut o serie de schimbări care au îmbunătățit doar calitatea muncii.

Dacă vorbim despre clasic "Rigging-ul Moscovei", atunci este creat de metoda loopback utilizând următoarea instrucțiune:

 1. Pe linia principală se realizează o buclă chirurgicală, la sfârșitul căreia este atașat un platan.
 2. Apoi, o leșcă și o momeală de fluorocarbon de 50 cm sunt fixate în buclă.

Adânciți-vă pe bibanO alta optiune de a crea un snap arata mai usor, dar prezenta unui pivot creste probabilitatea de incurcare si suprapunere a liniilor.

Aspectul torsadelor în formă de T a îmbunătățit situația, iar aspectul instalației a rămas același.

De asemenea, pârghiile de alunecare și orb au devenit populare, care sunt eficiente în examinarea zonelor superficiale cu abundență de pietre și vegetație.

Maeștrii experimentați de filare preferă trei tipuri comune de tachete, dar aceasta nu înseamnă că acestea sunt cele mai bune sau cele mai universale. Pentru a găsi opțiunea ideală care va funcționa bine în anumite condiții, este important să țineți cont de numeroasele aspecte ale pescuitului viitoare, bazate pe experiența și abilitățile personale.

Pregătirea uneltelor

Succesul de a prinde o cocoasa pe o lesa de ramura direct depinde de uneltele pregatite corespunzator. Pentru a face ca acțiunea viitoare să fie atrăgătoare și interesantă, este necesar să fiți ghidați de astfel de sfaturi:

 1. Pregătirea realizării uneltelorCa tijă pentru utilizarea "riglelor din Moscova" se folosește un martor de 2 metri, care trebuie suspendat definitiv. Pentru modelele de pescuit de coastă sunt mai potrivite - de la 2,7 până la 3 metri. Alegerea opțiunii potrivite, trebuie să acordați atenție greutății sale, respectând regula: cu cât este mai ușor formularul, cu atât mai ușor va fi pentru el.
 2. Bateriile trebuie să fie la fel de ușoare, fiabile și echilibrate. În cadrul cursului sunt modele inerțiale calitative care au reușit să merite o mare popularitate.
 3. În combinație cu un echipament extrem de sensibil, cordonul împletit se arată perfect. Un astfel de produs își poate păstra forma indiferent de sarcină, astfel încât precizia senzației de mușcături va fi întotdeauna maximă. Diametrul panglicii este ales având în vedere dimensiunea și mărimea presupusului trofeu. Dacă sunteți nou la rotire, utilizați o panglică cu o secțiune transversală de 0,12 mm, deoarece se poate manipula cu ușurință sarcini de până la 10 kilograme.
 4. Creând o lesa, este recomandabil sa folositi un monofilament puternic, rezistent la impacturi grave, sa nu va fie frica de cârlige si de asemenea nu se poate dauna la contactul cu dintii unui specimen mare. În unele situații, sunt adecvate și modelele cu fluorocarbon care demonstrează o bună rigiditate. În ceea ce privește lungimea leșei, aceasta nu trebuie să depășească 1,5 metri. Cifra optimă este de 50 de centimetri.
 5. Ca un platou puteți lua modele în formă de pară cântărind până la 30 de grame. Forma lor specifică reduce frecvența cârligelor atunci când pescuiește pe un fund pietonal. Atunci când alegeți un platan, este necesar să se țină seama de distanța de turnare, dimensiunea și dimensiunea peștelui. Pentru capturarea cenusii medii, capetele sunt potrivite pentru 3-10 grame. Lesa este fixată deasupra nivelului plăcii.

Selectarea altor elemente

Atunci când pregătiți uneltele, este important să acordați o atenție adecvată liniei, cârligelor și pivoților. Aceste elemente afectează în mod direct eficacitatea acestei metode de pescuit, astfel încât alegerea acestora trebuie abordată în mod responsabil. Astfel de sfaturi vor fi utile pentru un nou-venit:

 1. Cum de a face o ramură plumbDeci, atunci când capturați un plumb, este obișnuit să folosiți un fir monolit sau o linie de fluorocarbon. Astfel de variante demonstrează o încărcare excelentă de rupere și o opacitate care crește frecvența mușcăturilor.
 2. Pentru a preveni posibilele cârlige de pe fundul stancos, rupturi și alte obstacole de jos, folosiți cârlige cu un antebraț extins, cules dimensiunea lor, ținând cont de valoarea momeala. Cel mai adesea pentru astfel de scopuri, cârligele offset sunt utilizate pentru biban.
 3. În timp ce versiunile swivels iau variante testate cu o clemă specială. Prezența sa facilitează schimbarea peștilor artificiali, ceea ce vă permite să utilizați o mulțime de momeli.
 4. Folosind o pivotare triplă, este necesar să luați o carabină specială, care va împiedica împiedicarea frecventă a liniei și răsucirea ei.

Tehnici de pescuit

Pentru a prinde un prădător în dungi "rigging-ul Moscovei" este foarte interesant, și cel mai important - eficient. Principalul secret al succesului acestei scule este atragerea peștilor prin atingerea încărcăturii pe fund, ceea ce provoacă un interes neobișnuit în acest sens.

În procesul de pescuit, este recomandabil să utilizați cabluri în trepte, care oferă un joc frumos de momeală. Dacă ați reușit să găsiți locația actuală a "balenei minke", așa-numitul "cazan", atunci captura poate fi furnizată.

Realizând momeala în coloana de apă, este necesar să se respecte intervalul de pauze. De regulă, în timpul opririi regulate și al căderii libere a momelei se produce un atac intens. Atunci când se utilizează monofilamentul poate fi dificil să se simtă o mușcătură sensibilă, deci este mai bine să renunți la o astfel de linie de pescuit în favoarea unei împletituri dovedite.

După simțirea rezistenței, este necesar să avem timp pentru a efectua o tăiere la timp, dar nu prea intensă. Dacă nu calculați puterea, puteți rupe cu ușurință buzele sensibile ale bibanului, pierzând captura.

Caracteristici sezoniere

Prinderea bibanuluiPentru a prinde un biban, este important să se ia în considerare caracteristicile sezoniere care afectează comportamentul peștilor. În funcție de perioada din an, este necesar să se schimbe metoda de cablare, adâncimea de scufundare a momelei și momeala în sine.

Dacă este vorba despre prinderea în perioada de toamnă, atunci, în acest caz, este recomandabil să folosiți orice momeli de jig, inclusiv twists și vibrotails. Predator conduce un stil de viata activ, prin urmare se arunca lacomi la tot ceea ce ii aminteste de prada usor accesibila. Din primele zile ale lunii octombrie, activitatea este redusă semnificativ, iar sosirea ploilor și a vremii tulbure agravează situația. În aceste condiții, momeli grele de culoare neagră sunt bine manifestate. Vânătorul cu panglică preferă locuri adânci, iar pentru produsele strălucitoare este aproape indiferent.

În timpul pregătirii peștilor pentru perioada de iarnă, formează turme mari și începe să meargă în locurile de iernare. În cele mai multe cazuri, acest interval de timp vă permite să prindeți câteva trofee reale. Principalul lucru este să alegeți adâncimea optimă, conducând momeala în partea de jos.

În ceea ce privește metoda de cablare, opțiunea rapidă este, de asemenea, potrivită, dar comportamentul neregulat al cățelului face ca pescarii să experimenteze constant, căutând noi soluții.

Prindeți momeli

Prindeți momeliPentru a prinde bibanul cu ajutorul "manechinului din Moscova", puteți folosi diferite opțiuni pentru a se deplasa cu momeli. În cursul du-te și produse jig, vibrotails, și lingură-momeală, și wobblers.

Fiecare variantă prezintă rezultate diferite și poate avea succes într-un anumit moment și loc. Pentru a nu fi confundat cu alegerea momelei, este necesar să se acorde o atenție specială inspecției obiceiurilor de pește, locurilor de capturare și condițiilor meteorologice. Mulți începători în mod eronat zatarivayutsya produse scumpe, dar apoi, cu tristețe și dezamăgire părăsesc rezervorul fără o captură.

Dar pentru a evita astfel de probleme este foarte ușor. Este suficient să arătați răbdarea și responsabilitatea, respectând anumite reguli de selecție a momelei de capturare.

Folosind twisters

Atunci când alegeți o momeală bună pentru pescuit, pescarii preferă un timp dovedit și o experiență în rândul clienților.

O mare varietate de nuanțe, dimensiuni și forme permite găsirea unei opțiuni adecvate pentru condiții specifice de pescuit, în funcție de vreme, de tipul iazului și de sezon. Printre avantajele acestor momeli ar trebui evidențiat comportamentul atrăgător în apă, care, pe cât posibil, imită în mod calitativ mișcarea unui pește viu.

În plus, twists sunt caracterizate printr-o buna buna de scufundare la fund, decât acestea diferă de alte momeli spinning. Dimensiunea optimă a produsului pentru prinderea plumbului de deturnare nu este mai mare de două sau trei centimetri. Dimensiunea cârligului trebuie să corespundă cu numărul 9.

Cârligul în sine ar trebui să aibă un antebraț alungit, în caz contrar vârful stingerului nu va ieși bine din subțire, ceea ce va face ca peștii frecvenți să tragă de pe cârlig.

Când înțepați cârligul, este necesar să vă ghidați prin metoda de a nu slăbi, ceea ce este posibil numai cu ajutorul cârligelor offset. Dacă acestea nu sunt disponibile, atunci singura opțiune pentru snap-in-uri este cea obișnuită.

Atunci când alegeți o nuanță de twister, trebuie să vă bazați pe condițiile în care are loc pescuitul.

Prindeți vremea gri, înnorată, cu o transparență insuficientă a momelilor strălucitoare. Pentru corpurile de apă curată și zilele însorite bune, culorile naturale potrivite. De regulă, atacurile "minke" cu agresiune specială pe culorile roșu și portocaliu.

Vibrotails și momeală-lingură

Caracteristicile alegerii echipamentuluiO altă momeală populară pentru prinderea unui prădător în dungi este un vibrotail. Datorită varietății largi de culori, forme și mărimi, această opțiune interesează nu numai peștele, ci și alte pești predate. În ceea ce privește dimensiunea optimă, aceasta este aleasă ținând seama de dimensiunea producției așteptate.

Toate tipurile de botezuri nu se bucură de o asemenea popularitate ca specia anterioară. Acest lucru se datorează faptului că acestea trebuie să fie echipate cu greutăți suplimentare grele.

De asemenea, pentru capturarea "rorqual" folosite wobblers. Cu toate acestea, ele pot pescui efectiv numai în apa puțin adâncă, deoarece la adâncime acestea sunt practic inutile.

Dacă sunteți în căutarea unui biban mediu, acesta este bine atras de suprafața vrăjitori, cu o adâncime de imersie de 1-1,5 metri. Sunt capabili să plutească în timpul unei pauze, iar în timpul derulării - să coboare la adâncimea necesară.

Utilizarea "riglelor din Moscova" - aceasta este o modalitate buna de a organiza un pescuit eficient. Principalul lucru este de a aborda corect instalarea și alte subtilități ale acțiunii viitoare.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pescuit în Magnitogorsk: locuri de pescuit și prognoza brizaPescuit în Magnitogorsk: locuri de pescuit și prognoza briza
Cum să prindeți bine știucul la rotire: selectați uneltele și sfaturileCum să prindeți bine știucul la rotire: selectați uneltele și sfaturile
Pescuitul pe Yenisei în diferite sezoanePescuitul pe Yenisei în diferite sezoane
Pescuit excelent în Tyumen și regiunea TyumenPescuit excelent în Tyumen și regiunea Tyumen
Pescuit excelent în regiunea SamaraPescuit excelent în regiunea Samara
Lacurile din Karelia: pescuit în sălbăticieLacurile din Karelia: pescuit în sălbăticie
Caracteristici de pescuit pentru un alimentator pentru incepatoriCaracteristici de pescuit pentru un alimentator pentru incepatori
Pescuit excelent pe râul KubanPescuit excelent pe râul Kuban
Pescuitul pentru filare: subtilitățile de a prinde peștii rătăcițiPescuitul pentru filare: subtilitățile de a prinde peștii rătăciți
Pescuitul în regiunea Nizhny Novgorod: rezervoare populare de apăPescuitul în regiunea Nizhny Novgorod: rezervoare populare de apă
» » Caracteristicile de prindere a cenusii pe o ramura plumb
© 2021 amigdas.com