amigdas.com

Avantaje și o varietate de uși din Italia ITALON

Ușile mărcii comerciale ItalolNici o locuință modernă nu poate fi imaginată fără ușă. La intrarea proprietarilor de apartamente au fost instalate usi metalice sau din lemn. Ușile interioare sunt instalate în interior. Probleme cu achiziționarea de structuri în prezent nu există, deoarece în orice interior al ușilor există o gamă largă de modele de uși. Astăzi există numeroase companii de pe piață care oferă uși de la diferiți producători. Unul dintre lideri este compania Italon, care lucrează mult timp în acest domeniu.

Istoria companiei

Această companie a fost înființată în 1998. În prezent se află printre liderii pieței. Italon este implicat în furnizarea de uși și partiții de clasă de elită din Italia. Centrele de distribuitori ale acestei companii sunt situate în 40 de orașe ale țării noastre. Acest lucru permite celor mai mulți oameni, indiferent de regiunea lor de reședință, să cumpere un produs de calitate cu design original și o bună funcționalitate. În Moscova și Sankt Petersburg, compania are 15 săli de expoziție, care prezintă o gamă completă a produselor sale. În prezent, Italon lucrează în mai multe direcții:

 • livrarea ușilor din Italia;
 • livrare de usi si partitii din clasa premium din Italia la comanda;
 • livrarea de construcții de uși dintr-un depozit din Moscova;
 • livrare de usi metalice Leganza.

În prezent, italonul companiei este gata să ofere consumatorilor o gamă largă de uși și partiții care au caracteristici de înaltă calitate și care îndeplinesc cerințele de design moderne. Compania italon a colaborat mult timp cu mulți mari producători de uși din Italia.

Usi interioare

Ușile italiene eleganteAtunci când se efectuează reparații, proprietarii de apartamente deseori înlocuiesc nu numai decorațiunile, ci și ușile instalate în încăperi. Construcțiile ușilor interioare sunt oferite pe piață într-o gamă largă de la diferiți producători și diferă nu numai în ceea ce privește calitatea, ci și designul. Dacă doriți să creați un interior original în casa dvs., arătați gustul dvs. special, atunci, în acest caz, ar trebui să optați pentru ușile italon italian. Care sunt ele mai bune decât alte produse? Ele se disting prin:

 • simplitate;
 • gust;
 • de calitate;
 • design unic.

Design-urile ușii italiene oferite de italon sunt realizate din materiale diferite:

 • lemn masiv;
 • sticlă;
 • aluminiu.

Ca o acoperire a foii de usa sunt folosite:

 • sau laminat;
 • furnir natural;
 • inserții de oglinzi și sticlă.

Uși de interior din sticlă

Designul ușilor din sticlăPrintre ușile de interior de sticlă disponibile pe piață, noutatea este Apriori colecție. Ele sunt întruchiparea practică și funcționalitate. Profilul inovator este folosit ca bază pentru proiectarea modelelor din această serie. Se încadrează în frunza ușii. În ceea ce privește cadrul de blocare a ușilor "A priori", acesta poate fi de diferite culori:

 • roșu;
 • alb;
 • negru;
 • argint.

Apriori colecție include în linia sa mai multe produse pentru usi, caracteristicile caracteristice ale cărora sunt:

 • Vedere ușoară;
 • materiale sigure;
 • ochelari și oglinzi de înaltă calitate.

Instalarea unor astfel de unități de intrare în apartament oferă o creștere a spațiului liber, deoarece suprafețele oglinzilor fac parte integrantă din designul acestora. Ei reflectă bine lumina soarelui și lumina artificială, care contribuie la crearea în cameră a iluminării și confortului optim.

Astfel de blocuri de intrare pot fi decorate vitralii cu pictura originala. Desenarea desenelor de către producător este efectuată pe o tehnologie specială, care oferă produse uși cu aspect original.

Dacă vorbim despre blocurile de intrare din sticlă în întregime, ele sunt destul de diverse și diferă între ele nu numai în ceea ce privește designul, dar și designul. În ciuda faptului că sunt fabricate din sticlă, ele se caracterizează prin înaltă rezistență și fiabilitate.

Continuând conversația despre colecția de la ușile din sticlă Apriori, observăm caracteristicile lor de izolare fonică crescute. Acest lucru este asigurat de geamurile duble folosite în structura ușii.

Italon oferă nu numai blocurile de intrare ale acestei colecții, ci și modele de uși de la alți producători italieni.

Partiții interioare Italon

La proiectarea camerei în prezent, cu atât mai activ începe să fie folosit partiții interioare. Acestea pot fi considerate principala tendință a modei moderne de interior. Instalarea unor astfel de structuri vă permite să maximizați deschiderea spațiului, umpleți camera cu lumină.

Pro-urile partițiilor

Usile brandului ItalonPereții din italon de sticlă sunt destul de ușori, în timp ce au o rezistență ridicată și se caracterizează prin caracteristici excelente de izolare fonică. Din zidul obișnuit, ele diferă prin faptul că oferă proprietarului mai multe oportunități de decorare a spațiilor apartamentului.

Compania italon oferă o gamă largă de partiții interioare de la producătorii italieni. Alegerea unui design adecvat va completa interiorul spațiului de locuit, indiferent de scopul acestuia. Utilizarea lor în designul interior vă permite să realizați soluții de design spectaculoase. Revenind la compania Italon pot fi achiziționate cu colecții de partiții interioare Apriori și Alstem Light.

Usi de intrare Italon

Compania poate cumpara usi de intrare din Italia. Recent, produsele Leganza au devenit foarte populare. Designul acestui producător se distinge prin fiabilitatea ridicată, designul original și o siguranță excelentă. În fabricarea unităților de intrare, acest producător utilizează numai oțel de înaltă calitate, care asigură fiabilitatea designului.

Leganza Smart

Fabricarea usilorUnul dintre modelele populare din gama acestei companii este ușa Leganza Smart. Principala caracteristică este prezența unui panou de supraveghere video. În foaia de ușă există un mecanism de protecție, care a fost creat folosind tehnologii moderne. Produsul în sine este caracterizat prin rezistența la efracție și prezența unui dispozitiv pentru identificarea vizitatorilor.

În frunza ușii sunt montate două monitoare, la care proprietarul locuinței poate conecta până la patru surse video - camere video și ochii video. În plus, blocurile de intrare ale lui Leganza Smart sunt echipate cu încuietori și accesorii fiabile, cu designul original al producătorilor italieni. Toate acestea fac astfel de produse o alegere excelentă pentru protejarea și decorarea intrării în casa ta.

concluzie

Securitatea unei locuințe moderne nu poate fi imaginată fără o ușă de intrare. Alegerea Italon ca partener pentru achiziționarea blocului de intrare, veți avea acces la un mare sortiment de uși de înaltă calitate de la producătorii din Italia. După executarea unei instalări de calitate a ușii italonului, veți avea o decorare bună a intrării dvs. în locuință. Și, dacă ai instalat o ușă de metal de încredere la intrare, vei face apartamentul tău cei mai sigure pentru viață și exclude intrarea neautorizată în acesta.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ușile de dolari - de ce este soluția perfectă pentru un apartament sau o casăUșile de dolari - de ce este soluția perfectă pentru un apartament sau o casă
Prețul pentru coupe-ul interior cu o singură frunză și alegereaPrețul pentru coupe-ul interior cu o singură frunză și alegerea
Evaluarea celor mai buni producători de bucătărie din Moscova și alte orașe din RusiaEvaluarea celor mai buni producători de bucătărie din Moscova și alte orașe din Rusia
Care sunt ușile interioare glisante: opțiunile de pe fotografieCare sunt ușile interioare glisante: opțiunile de pe fotografie
Selecția ușilor de intrare la o casă privată: caracteristici, fotografieSelecția ușilor de intrare la o casă privată: caracteristici, fotografie
Uși interioare cu două canate: modele de fotografii și modeleUși interioare cu două canate: modele de fotografii și modele
Evaluarea producatorilor de usi metalice de intrareEvaluarea producatorilor de usi metalice de intrare
Ușile fervoarei: calitatea și abordarea profesionalăUșile fervoarei: calitatea și abordarea profesională
Usi interioare din plastic, beneficii si preturiUsi interioare din plastic, beneficii si preturi
Yuzhnoportovy fabrică de produse din lemn (Moscova)Yuzhnoportovy fabrică de produse din lemn (Moscova)
» » Avantaje și o varietate de uși din Italia ITALON
© 2021 amigdas.com