amigdas.com

Cât costă instalarea ușilor interioare

Cum se instalează ușa de interiorCât va costa instalarea ușilor interioare? Această întrebare îngrijorează pe oricine a fost vreodată angajat în repararea unui apartament sau a unei case. De obicei, este necesară instalarea simultană a mai multor uși de interior. Atunci când se calculează costul reparațiilor, vreau să mă gândesc cel puțin despre suma pe care o puteți aștepta. Vom încerca să răspundem la această întrebare și să o însoțim.

Ce include instalarea standard?

Instalarea unității de ușă constă din mai multe lucrări. Costul acestor lucrări este rezumat și se obține prețul total pentru instalarea ușii. Atunci când se contactează o firmă specializată, se numește de obicei costul unei instalații standard.

Costul unei instalări standard Acesta include:

 1. consumabile: spumă de montaj, șuruburi de auto-înșurubare, cuie-cuie, etc;
 2. introducerea balamalelor în foaia de ușă și în cutie;
 3. instalarea mânerelor pe frunza ușii și inserția blocatorului. Blocarea poate fi oricare - cu o cheie sau o bandă magnetică;
 4. lucrul la asamblarea foii de ușă și a cutiei, precum și instalarea lor în deschidere urmată de spumare;
 5. mănăstirea platbandelor.

Prețul se poate schimba în procesul de instalare din cauza unor circumstanțe neprevăzute. De exemplu, trebuie să consolidați în continuare ușa. Prețul poate crește, de asemenea, dacă este necesară o muncă suplimentară, dacă clientul dorește acest lucru.

Prețuri aproximative pentru serviciile de instalare

Instalarea unei uși simple de interior aprox. va costa 1600 de ruble. În funcție de tipul de ușă, prețul poate varia.

 • Costul serviciilor de instalareDeci, instalarea ușilor glisante va costa aproximativ 2500 de ruble.
 • Puteți instala cartea de ușă pentru 3000 de ruble.
 • Instalarea ușilor din lemn prețios poate costa 2500 de ruble.
 • Instalarea de blocuri de usi de tip non-standard (înălțime mai mare de 2000 mm.) Se calculează pe baza prețului de tipul de ușă, plus 30% din valoarea sa.

În plus față de costul pentru instalarea standard, se plătește suplimentar de lucru separat.

Lucrări suplimentare pot include un cadru de blocare și bucle suplimentare, lucrări de corecție și așa mai departe.

 • Plecarea unui specialist este plătită în funcție de kilometraj. Fiecare district are propriile tarife. Cu cât clientul este mai departe de locația firmei, cu atât prețul este mai scump.
 • Lucrările de introducere a încuietori pot costa între 400-600 de ruble, în funcție de tipul de încuietoare. Pentru a introduce o blocare magnetică este mai scumpă, o blocare la cheie este mai ieftină.
 • Lucrul la introducerea de bucle suplimentare - 200 de ruble pe bucată, instalarea unei buclă ascunse - 500 de ruble. pentru buc.
 • Îmbogățiți ușa cu elemente suplimentare pentru 800 de ruble.
 • Disecția clypeusului tipului obișnuit costă 100 de ruble. pentru 1 m., tip "telescop" - 150 ruble. pentru 1 m.
 • Deschiderea verticală sau orizontală a deschiderii poate costa 500-1000 ruble.
 • Prețul lucrărilor de corectare a ușii este de aproximativ 700 de ruble.
 • Puteți instala portalul la prețul: de la 1500 rub.
 • Instalarea capitalului va costa 700 de ruble. pe o parte.
 • Prețul de instalare de plinte depinde de tipul lor: plastic - 200 ruble. pentru 1 m., din matrice - 350 ruble. pentru 1 m.
 • Lucrările privind instalarea pragului vor costa de la 300 de ruble.
 • Pentru a tăia un șurub este de 200 de ruble.
 • Prețul consumabilelor pentru o ușă este de aproximativ 300 de ruble.
 • Lucrările privind dezmembrarea unității ușii costă de la 500 de ruble și mai mult.

Specialiștii în firmele cu respect de sine calculează costul instalării modelelor ușilor interioare, pe baza fiecărui caz specific. Dorințele clientului sunt luate în considerare întotdeauna.

Pentru inceput vine specialistul si efectuează măsurători corespunzătoare. Dacă unitatea de uși este deja cumpărată, atunci ea produce o măsurare a acesteia. Numai după aceasta se calculează costul de lucru. În cazul în care prețul satisface clientul, se semnează documentele relevante și se numește ziua instalării.

De ce să folosiți serviciile specialiștilor

De ce să folosiți serviciileUnii clienți, după ce au aflat că prețul pentru instalarea blocurilor de uși interioare se poate modifica, poate refuza serviciile unor firme specializate. Se pare că ar fi mai ușor să instalați o ușă. Cu toate acestea, în procesul de lucru trebuie să vă ocupați de probleme atât de mici, dar foarte importante, despre care nu trebuie să vă gândiți.

De exemplu, foaia de ușă a crescut oblic în cutie, ușa este mai lată decât cutia însăși sau când se instalează ușa blocul se ridică la un unghi. Aceste probleme minore pot deveni un impresionant insurmontabil în calea finalizării lucrării. Dorința de salvare poate duce la deteriorarea structurii ușii și a deșeurilor noi. Prin urmare, este mai bine să recurgeți imediat la serviciile unei firme fiabile angajate în instalarea ușilor interioare.

concluzie

Instalați rapid și simplu ușile de interior pot fi cu ajutorul unei companii speciale. Nu economisiți pe confort și confort. cunoaștere Prețuri aproximative cu privire la lucrările standard și suplimentare, este posibil să se evite întreprinderile care supraestimează prețurile. Și găsiți o organizație care instalează rapid și calitativ ușile de interior.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum se instalează ușile de interior?Cum se instalează ușile de interior?
Instalarea ușilor de către dvs.: sfaturi și lecții videoInstalarea ușilor de către dvs.: sfaturi și lecții video
Ușă de intrare într-o casă privată: fotografie, preț, sfaturi privind alegereaUșă de intrare într-o casă privată: fotografie, preț, sfaturi privind alegerea
Descrierea și fotografia ușilor interioare-coupeDescrierea și fotografia ușilor interioare-coupe
Ușile glisante în hol: opțiuni pentru desene și fotografiiUșile glisante în hol: opțiuni pentru desene și fotografii
Chemarea urgentă a comandantului pentru a deschide ușaChemarea urgentă a comandantului pentru a deschide ușa
Caracteristici ale instalării ușii ușii de închidere cu tineCaracteristici ale instalării ușii ușii de închidere cu tine
Ușile interioare duble, vederi și fotografiiUșile interioare duble, vederi și fotografii
Instalarea ușilor din plastic cu mâinile tale: formare videoInstalarea ușilor din plastic cu mâinile tale: formare video
Instalarea ușilor interioare cu mâinile noastre: uităm la exemplul videoInstalarea ușilor interioare cu mâinile noastre: uităm la exemplul video
» » Cât costă instalarea ușilor interioare
© 2021 amigdas.com