amigdas.com

Balamale pentru uși de interior și de intrare, tipurile acestora

Ce bucle sunt cele mai buneÎn fiecare an, producătorii își încântă clienții cu produse noi și extind gama de balamale ale ușilor. Acesta este un detaliu foarte mic, dar necesar al interiorului modern. Pentru că ajută direct la deschiderea sau închiderea ușilor. Acest mecanism ajută la fixarea și menținerea frunzei ușii pe cadru.

Ce balamale de usi exista

 1. alamă. De regulă, metalele de înaltă calitate sunt utilizate pentru a realiza bucle. Aliajele sunt oțel sau zinc. Și că construcția nu rust și funcționează mai bine, este alamă de top. În plus, foarte des balamalele sunt acoperite cu smalț colorat sau alte mijloace care imită bronz, aur sau crom.
 2. Storuri din alamă. Astfel de desene pot fi găsite mai des. Alama este foarte material plastic și este ușor de procesat. Ele pot fi lustruite sau acoperite cu crom.
 3. Produse din oțel. Cel mai scump tip de balamale pentru usi, deoarece materialul rezista sarcinilor temporare. Este de înaltă rezistență și eternă, care nu se poate spune despre aramă.

Clasificarea buclelor pentru diferite uși

 1. Cum sa alegi balamalele pentru usiFals. Cel mai simplu tip. Suprafața nu necesită pregătire în prealabil. Pe pânză, buclele aeriene sunt înșurubate.
 2. Îngropate. Tipul de mecanism este un pic similar cu produsele suprapuse, dar există o diferență. Ele sunt adâncite în fundul ușii.
 3. Corner. O caracteristică distinctivă a acestor bucle este designul și forma plăcilor. Cu ajutorul lor, ușile sunt instalate cu pridvorul.
 4. Ascuns. Protejați ușa de intrarea în cameră.
 5. Șurub. În loc de o placă, un știft de fixare, care este înșurubat în lamă.
 6. Dublu-verso. Cu ajutorul lor, ușa se poate deschide în direcții diferite.

Pentru a alege versiunea corespunzătoare a produselor pentru instalarea structurii, este necesar să se țină seama de anumite caracteristici. Designul ușii în sine, a scopului și a lenjeriei, precum și a materialelor utilizate.

Balamale pentru usi

Conducte directe deasupra capului au forma unei tije cu balama. Pentru fixarea pe ușă, suprapunerile sunt echipate cu două plăci. Acum se vinde mai multe tipuri de bucle.

 1. Produs cu două plăci identice.
 2. Bucle mai moderne. O placă este mai lungă decât cealaltă. Astfel, partea este ușor de atașat.
 3. Probele care arată ca o axă cu două pereți laterali. Ele sunt realizate astfel încât să nu interfereze cu deschiderea și închiderea ușilor. În plus, ele asigură o fixare strânsă a lamei. În formă închisă, ambele părți se îmbină într-o singură suprafață dreaptă.

Principalul avantaj al structurilor aeriene este instalarea lor. Acest lucru nu necesită aptitudini sau măsurători suplimentare. Sunt folosite pentru fixare cele mai simple șuruburi de autofiletare. Un tip comun de copertine care sunt utilizate pentru a instala ușile de interior.

Portițe pentru perdele

Acoperișurile și produsele mortise sunt ușor asemănătoare. Diferă de metoda de instalare. Pentru a asigura buna funcționare a pânzei și pentru a păstra aspectul acesteia, balamalele se taie în capătul ușii. Pentru fixare folosiți cele mai simple șuruburi de autogură. Cu ajutorul lor, se instalează ușile de intrare sau cele vechi.

Copertine colț pentru ușile

Diferența principală față de restul produselor de la buclele înclinate este aspectul lor. Designul nu include plăci, ci colțurile care sunt atașate la tija. Montarea produsului se realizează la capătul ușii cu un șanț de fixare. Forma buclelor le permite să fie așezate confortabil și dens. Dezavantajul buclelor de colț este vizibilitatea acestora. Ele vor fi vizibile cu ochiul liber.

Vitralii ascunse ale ușii

Acest tip de produs câștigă din toate punctele de vedere. Montarea balamalelor se efectuează direct în foaia de ușă și în cutie. Asta este diferența de bază și cardinală produse ascunse. Această caracteristică oferă copertine ascunse cu avantaje precum:

 • Balamalele ușilor și soiurile lorAncorele nu sunt vizibile.
 • Aspectul estetic al structurii rămâne același.
 • Balamalele nu pot fi tăiate dacă criminalii încearcă să intre în cameră.
 • Cu ajutorul acestor produse, ușa poate fi ajustată în ceea ce privește poziția acesteia în planuri.

Deoarece acesta este un tip special, instalarea nu va fi ușoară. Prin urmare, efectuați lucrările de instalare în cazul unui specialist profesionist. Pentru a aprofunda copertinele din cutie și din fața ușii o nișă adâncă este creată. Axa de pe balama este închisă cu o carcasă metalică. Acest lucru indică faptul că este protejat în mod fiabil și nu poate fi deteriorat. Cel mai adesea, balamalele ascunse sunt instalate pe ușile de intrare. Dar, uneori, ele pot fi găsite pe modele de interior de elită. Prețul produsului este pe deplin justificat de caracteristicile de calitate.

Suruburi de fixare

Produse care oferă capace de vârf. Astfel, aspectul ușii nu poate fi răsfățat. Acestea sunt potrivite cu tonul frunzei ușilor sau al capacului. De fapt, balamalele corecte efectuează o funcție decorativă. Nu sunt recomandate pentru instalarea ușilor din lemn de esență moale sau din plastic de calitate inferioară. Șorțurile cu șuruburi pot strica și pot sparge structura interioară a ușii. În consecință, vor apărea fisuri sau chipsuri sau chiar mai rău, cârpa se va deforma.

Obloane cu ușă dublă

Cum se instalează balamalele pe ușăMai des, astfel de produse se găsesc nu în spații rezidențiale, ci în instituții publice sau publice. Sunt foarte populare. Prin urmare, ele sunt utilizate pentru instalarea atât a ușilor de intrare, cât și a ușilor interioare. Caracteristicile de design vă permit să deschideți ușii în ambele direcții. Și aceasta este de o mare importanță pentru acele locuri unde există o mulțime de oameni.

Diferența principală dintre buclele pe ambele fețe de la canopiile simple este structura lor. Ele sunt echipate cu o a treia placă și două axe pe laterale pentru rotire.

În funcție de direcția de deplasare, structurile cu două fețe sunt împărțite în trei tipuri:

 1. Storuri din stânga față.
 2. Produse pe partea dreaptă.
 3. Un tip separat de bucle italiene. Montat pe partea superioară și inferioară a foii de ușă. Prin design, aceste copertine sunt foarte asemănătoare cu mobila. Dar prețul spune că nu mulți își pot permite să pună aspectul italian.

Ce balamale sunt mai bune

O buclă adecvată determină un caz particular. De exemplu, pentru orice ușă de intrare, trebuie să selectați produse complexe și durabile. Acest lucru este sigur și sigur. Culorile, stilul și interiorul sunt deja nevoile personale ale fiecăruia în mod individual.

Înainte de a face o alegere, este necesar să știți, cât de mult cântă folia de ușă. Fiecare producător face bucle în funcție de graficul de dependență. Pentru a fi mai precis, cantitatea, materialul și tipul de articole de ușă vor depinde de greutatea țesăturii.

În ceea ce privește prețul, gama este imensă. Costul depinde de dimensiunea structurii, materialul de fabricație. Mulți experți recomandă achiziționarea unei uși care va fi complet echipată cu hardware.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a alege ușa din față într-o casă privată?Cum de a alege ușa din față într-o casă privată?
Stânga sau dreapta: cum să definiți corect pânzaStânga sau dreapta: cum să definiți corect pânza
Ușile de dolari - de ce este soluția perfectă pentru un apartament sau o casăUșile de dolari - de ce este soluția perfectă pentru un apartament sau o casă
Armături din alamă: caracteristici și domeniu de aplicareArmături din alamă: caracteristici și domeniu de aplicare
Mecanisme pentru dulapuri de bucătărie: prețul închiderilor pentru mobilierMecanisme pentru dulapuri de bucătărie: prețul închiderilor pentru mobilier
Preț pentru uși de intrare din material plastic cu sticlă de înaltă calitatePreț pentru uși de intrare din material plastic cu sticlă de înaltă calitate
Prețul pentru coupe-ul interior cu o singură frunză și alegereaPrețul pentru coupe-ul interior cu o singură frunză și alegerea
Alegerea ușilor de intrare din plastic la o casă privată: vederi, fotografieAlegerea ușilor de intrare din plastic la o casă privată: vederi, fotografie
Descrierea și fotografia ușilor interioare-coupeDescrierea și fotografia ușilor interioare-coupe
Mânere pentru ușile interioare: tipurile și construcția construcției pe fotografieMânere pentru ușile interioare: tipurile și construcția construcției pe fotografie
» » Balamale pentru uși de interior și de intrare, tipurile acestora
© 2021 amigdas.com