amigdas.com

Catalogul colecțiilor și prețul ușilor de interior `Sofya`

Catalogul ușii SofiaMai devreme sau mai târziu, vine reparația și, odată cu aceasta, apare o întrebare despre schimbarea designului și a interiorului. Dacă mobilierul este mai mult sau mai puțin clar, atunci este adesea dificil să alegeți ușile interioare. Ar trebui să fie în armonie cu elementele decorului și să lăsați în lumină, să marcheze granițele în apartament și să împartă încăperile. În plus, ar trebui să alegeți o pânză, combinată cu succes cu mobilierul apartamentului.

Avantajele alegerii produselor fabricii "Sofya"

Ușile interioare ale fabricii "Sofia" se bucură de o largă popularitate în rândul cumpărătorilor. Companiile au acordat în mod repetat premii în diverse competiții, iar avantajul principal a devenit Certificat de management al calității, care demonstrează cerințele ridicate pe care compania le face pentru producție.

 • Secretul succesului firmei "Sofya" este acela de a ridica un standard ridicat al principiilor de lucru:
 • Materialele pentru usi nu sunt toxice, asa ca prezenta lor in casa nu este daunatoare sanatatii. Putem spune cu certitudine că produsele companiei sunt ecologice.
 • Standardele de calitate sunt de primă clasă, deoarece există sute de puncte de control în producție, același certificat spune același lucru.
 • Folosim propriile dezvoltări ale tehnologiilor inovatoare, protejate de brevetele internaționale și interne.
 • Calitatea și longevitatea produselor corespund unui preț rezonabil.
 • Datorită design-ului plăcut, pânzele se amestecă armonios în orice interior.

Colecții de picturi interioare "Sophia"

ORIGINAL

Materiale pentru usi interioareÎn catalogul fabricii "Sophia" puteți vedea mai multe colecții de uși de interior. Una dintre cele mai populare serii este ORIGINAL. Există opt modele, cinci dintre ele având următoarele opțiuni cu sticlă triplu triunghi (8 mm):

 • alb mat,
 • transparent
 • negru
 • bronz,
 • oglindă.

decorare

Este, de asemenea, demn de remarcat faptul că colecția prezintă o mare varietate de finisaje, ușile pot arăta astfel:

 • Linie de filet natural pentru furnir,
 • Furnir natural periat,
 • Cortex, care constă din folie din PVC, care imită lemn natural.
 • Acrilat mat,
 • Acrilat lucios,
 • O acoperire mată de culoare albă, în care păturăul de-a lungul întregii lungimi are linii verticale ondulate.
 • Pânza cu suruburi primare, care implică finisarea ulterioară cu vopsea sau alte materiale de finisare.

Constructii de usi

Această colecție este realizată în orice design. În catalog există următoarele opțiuni:

 • Coupe cu cornișă,
 • Misterul fără streașină.
 • Un caz de creion, cu rulare înapoi în perete.
 • Ușa rotativă are o deplasare axială pe lateral cu deschidere pe ea însăși și din ea însăși.
 • Unele modele pot fi deschise cu o "carte", unde o treime din pânză este ascunsă în adâncimea deschiderii, restul fiind proiectat în cameră, economisind spațiu. Această opțiune este ideală pentru camere mici.
 • Lovitura de sezon este noutatea designului ușii "Sophia" "Compact". Ușa, dotată cu un astfel de mecanism, este pliată în două părți egale și se îndepărtează de deschidere, care ocupă foarte puțin spațiu în poziția deschisă.
 • Cel mai misterios design este ușa "Magic". Este făcută în stilul minimalismului, care se deschide lateral fără mâini și ghiduri vizibile pentru ochi, creează impresia misterului descoperirii.

CLASSIC

Stilul clasic al interiorului va completa ușa din colecția "Classic". Compania "Sofya" oferă un astfel de serviciu serie în 16 modele. Trei versiuni au sticlă securizată cu o gravură de 8 mm "Satino" pe o parte a unui ton transparent, clarificat (fără nuanță verde), de bronz.

Usi fabrica „Sophia“ colecția „Clasic“ alt tip de finisaj, care este format din 26 de specii. Dintre acestea sunt: ​​furnir natural fine-line, periat furnir natural, cortex (folie PVC care imita lemnul natural) mată acrilat și lucioasă.

Orice model de colectare poate fi realizată cu design-ul de recul, de exemplu, Coupe cu cornișă, Mister fara cornișă, spuma, roto-ușă.

SMART

Catalogul usilor de interior din SofiaUșile interioare ale colecției SMART combină soluții exclusive cu cele mai recente tendințe în designul interior și cele mai recente realizări tehnice. În serie, două modele care pot fi reprezentate patru tipuri de 4 mm sticlă cu o margine laterală subțire, care sunt lipite la baza ușii din două părți, culoarea lor fiind negru, argintiu, oglindă-bronz, bronz de argint.

O serie de „Smart“ este realizată cu cinci tipuri de finisaje, cum ar fi furnir natural periat, acoperire structurală într-o culoare alb mat (lama plictisitoare haotic cu linii ondulate orizontale. Poate fi orice model echipat cu un mecanism de alunecare:

 • Coupe cu cornișă,
 • Mistori fără o muchie,
 • Un caz de creion,
 • Roto-usi,
 • Majik.

Fiecare ușă este echipată cu o margine de aluminiu pe patru laturi.

RAIN și SKYLINE

Producerea noii direcții a fabricii "Sofya" este colecția "Ploaia". Este reprezentat de linii netede, ondulate pe un pahar sau pânză, care imită picături de ploaie.

Colecția de trei modele cu patru tipuri de sticlă (4 mm), cu o față laterală elegant, care sunt montate pe ambele părți ale foii de ușă gravat în centru. Culorile sale sunt negre, argintii, oglinda-bronz, argint-bronz. Cinci tipuri de finisaje includ un furnir periat natural, o structură cu finisaj alb mat. Uși glisante mecanism de realizare, de asemenea, prezent - poate fi orice model cu un design Coupe, Mystery, spuma, roto-ușă Majik.

Colecția SKYLINE este o noutate în producția de uși a țării noastre. Trăsătura principală a acestora este înălțimea, care ajunge la 3,5 metri. În colecție, un model și șase tipuri de finisaje. Există o variantă de design variantă.

Cumpărătorul, care vrea să cumpere ușile "Sofia", alegând un design interesant, de exemplu, alunecare, pliere, leagăn, poate vizita site-ul oficial al companiei, unde atenția lui va fi prezentată cu modele durabile, confortabile și estetice. În catalogul de produse al companiei "Sophia" sunt vopsite, laminate, vopsite, netede și structurate, versiuni orb și glazurate.

preț

Compania "Sophia produce pânze de diferite tipuri: rezidențiale, birouri, comerciale sau administrative, prețurile pentru care sunt într-o gamă largă (costul mediu de 10 mii - 30 mii ruble) și sunt concepute pentru diverși consumatori.

 • Prețul ușii mărcii SofiaCreatorul colecției "clasice" a fost arhitectul R. Giovanneti, care a interpretat forme și tradiții neoclasice prin muncă fină și proporții. Modelul acestei colecții va costa 37.910 ruble.
 • Colecția "originală" își datorează renovarea arhitectului F. Poli, care a avut ca bază liniile stricte și moderne, unde era un loc pentru detalii din lemn și inserții de sticlă. Prețul acestor modele este de 17 200 de ruble.
 • Colecția Skyline distruge tradiția și extinde spațiul, estompând limitele posibilului. Astfel de picturi cresc camera și sunt indispensabile pentru dimensiunile nestandard ale deschiderilor. Prețul lor este de la 32 de mii de ruble.
 • Ușa "Sophia" din colecția Smart înlocuiește elegant fâșiile de sticlă cu suprafața copacului, creând un joc rafinat de lumină și umbră. Prețul modelelor de la 36200 de ruble.
 • Stofele din colecția Rain au propriile lor particularități, care constau într-un desen tridimensional al piesei decorative gravate central. O selecție largă de texturi naturale vă va ajuta să creați o imagine care va deveni o parte a lumii voastre. Prețul acestor produse începe de la 35 de mii de ruble.

Usa de interior "Sofya" se caracterizeaza prin de înaltă calitate de fabricație și de asamblare, fiabilitate și siguranță. Seria de modele include o gamă largă de acoperiri decorative și diferite soluții structurale.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Prețul pentru coupe-ul interior cu o singură frunză și alegereaPrețul pentru coupe-ul interior cu o singură frunză și alegerea
Usi Shtykov, alegeți produse de calitate din listăUsi Shtykov, alegeți produse de calitate din listă
Usi interioare din plastic, beneficii si preturiUsi interioare din plastic, beneficii si preturi
Usi interioare în interiorul apartamentuluiUsi interioare în interiorul apartamentului
Caracteristicile ușilor interioare glisanteCaracteristicile ușilor interioare glisante
Avantajele ușilor interioare glisante de acordeon și prețul acestoraAvantajele ușilor interioare glisante de acordeon și prețul acestora
Usi din lemn de interior la comanda in functie de marimea lorUsi din lemn de interior la comanda in functie de marimea lor
Avantajele ușii interioare dublu balansateAvantajele ușii interioare dublu balansate
Culoare ușă nuc italian în interiorCuloare ușă nuc italian în interior
Usi unice ale brandului italian barausUsi unice ale brandului italian baraus
» » Catalogul colecțiilor și prețul ușilor de interior `Sofya`
© 2021 amigdas.com