amigdas.com

Rod pentru perdelele din baie

Crossbeam pentru perdelePerdelele moderne pentru baie sunt un accesoriu foarte elegant și convenabil, împărțind camera în mai multe zone și protejează fiabil podeaua de picăturile de apă. Anterior, pentru a atârna perdele, a fost folosit un șir. Arăta ca un fir gros și a fost tras între doi pereți opuși. Cu toate acestea, această metodă de atașare nu este suficient de fiabilă, deoarece șirul se află adesea sub ponderea perdelelor, mai ales dacă sunt fabricate din poliester.

Recent, tijă de perdea din baie a devenit populară. Astfel de cornișe au o formă și un stil diferit, astfel încât pentru orice interior puteți ridica o bara transversală potrivită.

De ce material este fabricat tija?

Cornișele moderne sunt realizate din materiale precum:

  • din plastic;
  • metal.

Ambele materiale au avantajele și dezavantajele lor. Cornișorul din plastic arată mai bine decât metalul, în plus, are o greutate redusă și un preț accesibil. Într-o astfel de bara transversală, inelele sunt de asemenea plastice, deci atunci când se mișcă zgomot absolut fără zgomot. Dar cornișorul din plastic nu este prea durabil. În timp, acesta începe să devină galben și se deformează de sarcină, mai ales când se folosesc perdele grele.

Mai recent, vânzarea a apărut cornișe pentru baie, din metal și plastic. Acest material este mai puternic și mai durabil decât plasticul, dar la un preț mult mai scump decât o bară de metal.

Bara metalică pentru perdele din baie poate fi făcută din aluminiu și oțel inoxidabil lustruit. De asemenea, este foarte durabil și durabil. Este necesar să se acorde atenție la ceea ce sunt realizate inelele pentru cornișă. Dacă sunt făcute din metal, ele vor servi mult timp, dar când se mișcă, ei au un sunet puternic. Inelele din plastic sunt aproape fără zgomot, dar se îndoaie rapid și se rupe.

Cel mai bun material pentru realizarea inelelor este metalul cu un strat de polimer. Inelele din acest material sunt destul de puternice și absolut fără zgomot.

Cornișe din aluminiu pentru baie sunt ușoare, destul de puternice și rezistente la aer umed. Mulți oameni nu-și plac suprafața mată și, dacă sunt supuși unei încărcături serioase, se pot îndoi.

Foarte popular sunt cornișoare din oțel inoxidabil, acoperite cu crom, deși sunt mai scumpe decât cele din aluminiu. Acest lucru se explică prin faptul că produsul unui astfel de material are o rezistență ridicată și, în plus, suprafața lucioasă se potrivește perfect în interiorul oricărei băi.

Dacă interiorul băii este realizat în stilul Art Nouveau, Baroque sau Art Nouveau, atunci este mai bine să cumpărați o bară cu un strat de acoperire sub "bronz vechi" sau aur. O astfel de cornișă magnific este necesar să se aleagă și perdele adecvate care se potrivesc stilului selectat, și au shuttlecocks, Lambrichene, ciucuri, etc. Pentru un interior modern este foarte potrivită crom culoare, suprafață lucioasă se completează în mod remarcabil stilul minimalist. Perdelele în acest caz trebuie să fie ușoare și transparente sau decorate cu un model abstract.

Forma tijei

Cum de a alege o barăPentru a face cornișorul să-și îndeplinească bine funcțiile, acesta trebuie să repete liniile de baie. În formă, barul de baie poate fi:

  • directă;
  • corner;
  • personalizat, personalizat.

Forma tijei drepte are, de obicei, o lungime fixă. Un astfel de design este necomplicat și, prin urmare, cel mai popular. Nu are unghiuri și îndoiri și se sprijină pe perete cu ambele capete.

Perdelele pentru perdele de colț pentru perdelele din baie reprezintă modificarea optimă pentru cabinele de duș care se află lângă perete. Are o anumită rază de rotunjire, și o astfel de cornișoară în formă seamănă cu un semicerc. Tija unghiulară poate avea unul sau mai multe unghiuri.

Cele mai comune sunt cornișe de colț:

  • În formă de L cu un unghi drept;
  • În formă de U.

crossbar nestandarte este făcută pentru o formă specifică a băii și poate fi ondulator, asimetric, arcuite sub forma unui hexagon sau un trapez.

Cum sa alegi bara dreapta dreapta

Forma barelor de cortinăExistă o mare cantitate de cornișă pentru perdelele de baie, care diferă una de alta în formă, culoare și material.

Fiecare bar pentru perdele ar trebui să fie optim meci de design și scopul funcțional al băii:

  • Pentru băile clasice care sunt atașate la perete, o bară dreaptă sau curbată care are o ușoară îndoire este ideală.
  • Pentru căzi unghiulare și curbiliniare, varianta optimă va fi considerată cornișe de colț în formă de L și în formă de U.
  • Dacă baia este atât de mare încât baia însăși poate fi instalată în mijloc, atunci este mai bine să folosiți o bară rotundă, arcuită sau dreptunghiulară.

Bara transversală este atașată la tavan sau perete.

În zona de încovoiere a tijei unghiulare, este de dorit să se instaleze o placă de ancorare la tavan, deoarece nu va exista suport suficient pentru pereți. Dar dacă baia are suspendate plafoane, atunci este imposibil să faci asta.

Pentru a proteja podeaua băii de la pulverizarea apei, bara transversală este suspendată în așa fel încât perdelele au acoperit cada de baie cu 15 cm. Nu fixați bara transversală foarte aproape de tavan, trebuie să vă retrageți și de la 15 cm.

concluzie

Datorită cornițelor pentru perdele, baia poate fi făcută foarte elegantă și luxoasă. Mai ales dacă sunt draperii alese în mod corespunzător. Un astfel de design poate fi foarte scump, dar rezultatul va depăși toate așteptările și va fi mai mult decât mândru de oaspeți.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să atarni în mod corespunzător și frumos perdeleCum să atarni în mod corespunzător și frumos perdele
Angle cornice pentru baie: caracteristicile barului în formă de LAngle cornice pentru baie: caracteristicile barului în formă de L
Cum să coaseți perdelele romane cu propriile mâiniCum să coaseți perdelele romane cu propriile mâini
Perdele pentru cizme de bucătărie fotografiePerdele pentru cizme de bucătărie fotografie
Cum de a alege perdele pentru o baie, fotografieCum de a alege perdele pentru o baie, fotografie
Are perdele austriece, pe care nu le vedeți în fotografieAre perdele austriece, pe care nu le vedeți în fotografie
Cum de a alege cornișe pentru perdele FotoCum de a alege cornișe pentru perdele Foto
Perdele pentru alunecare din sticlă de baie: caracteristici, fotografiePerdele pentru alunecare din sticlă de baie: caracteristici, fotografie
Perdele pentru casa în stilul Provence și fotografiile lorPerdele pentru casa în stilul Provence și fotografiile lor
Bar pentru perdele în baie: alegerea tijei cortineiBar pentru perdele în baie: alegerea tijei cortinei
» » Rod pentru perdelele din baie
© 2021 amigdas.com