amigdas.com

Fă-ți propriile mâini un gard de plasă de plasă

Avantaje și dezavantajeExistă multe opțiuni de împrejmuire pentru zona suburbană și toate diferă între ele prin montarea tehnologiei și a prețului. De exemplu, un gard viu realizat din carton ondulat este scump. În acest caz, puteți alege o alternativă la materiale scumpe și puteți face un gard din plasa de plasă cu propriile mâini. În plus, costurile de preț și de timp sunt profitabile. Experții instalează un gard grătar timp de 1-2 zile. Un incepator poate dura mai mult.

Avantaje și dezavantaje

Dintre toate tipurile de garduri, Rabitz este considerat cel mai ieftin. Singurul lucru care poate fi mai ieftin este un gard din ramuri țesute. În alte privințe, experții disting următoarele merite ale materialului:

 • Nuanțe atunci când alegeți o rețeagrilajul de grila este capabil să reziste unei sarcini grele, dar gardurile din lemn nu se pot lăuda cu o astfel de caracteristică;
 • temperaturi ridicate, deteriorări mecanice și umiditate - nu reprezintă o piedică pentru gardul de rețea;
 • Nu trebuie să construiți o fundație masivă, deoarece materialul are o greutate redusă;
 • în reparații și întreținere nu este necesară;
 • rabitsa are o mare transmitanță a luminii, prin urmare zonele umbrite nu se formează la granițele cabanei de vară;
 • Materialul este disponibil pentru toată lumea și poate fi achiziționat la fiecare magazin pentru construcții și reparații;
 • există o mare selecție de materiale;
 • instalarea gardului de la specialiști durează o zi.

Pe lângă aspectele pozitive, există dezavantaje. Gardul rabinic are câteva minusuri și toate sunt nesemnificative. Acestea includ:

 • gardul ar trebui vopsit;
 • prezentare neprevăzută;
 • ușor de văzut.

Unii proprietari de vile aplică un astfel de gard pentru garduri temporare ale site-ului. Și atunci când toate lucrările principale sunt finalizate, atunci acest gard este înlocuit cu un alt gard, care poate fi făcut din piatră sau metal. În orice caz, Rabitza va contribui la evitarea pătrunderii animalelor pe propriul teritoriu.

Nuanțe atunci când alegeți o rețea

Inițial, este necesar să se determine unde va fi locul împrejmuit: în curte sau în jurul perimetrului amplasamentului și pentru cât timp va fi ridicat un gard. La urma urmei, există diferite tipuri de materiale care diferă în preț. Regulile care trebuie folosite în alegerea unui material:

 1. Crearea unui proiectCe metal este fabricat din oțel: oțel inoxidabil sau oțel cu conținut redus de carbon.
 2. Acoperirea materialului. Grila poate avea o acoperire diferită, de exemplu, zincată, zincată sau cu un strat de polimer. Ultima variantă are un fir de 2,8 mm grosime și o dimensiune a celulei de 50 mm, iar un fir ne-zincat are o grosime a firului de 1,2 mm și o dimensiune a celulei de 100 mm.
 3. De asemenea, este important să se acorde atenție parametrilor celulelor. Dacă sunt mari, atunci există o probabilitate de penetrare a tuturor creaturilor vii, care este mai mică decât această dimensiune. Dacă sunteți un fermier și ridicați rațe sau găini, este de preferat să cumpărați o rețea cu o celulă superficială. Cu toate acestea, ochiurile fine vor costa mai mult.

După o achiziție reușită, ar trebui să începeți să creați schițe și desene simple, care indică lungimea și înălțimea gardului și, de asemenea, să decideți ce material va fi utilizat pentru suport.

Crearea unui proiect

Aici, trebuie să calculați cu exactitate totul, astfel încât materialul să nu depășească cheltuielile. Și pentru a simplifica sarcina, este necesar să compilați un proiect simplu. Ce nuante trebuie luate în considerare la întocmirea desenelor și estimărilor:

 1. Instalare de gardDesen. Aceasta ar trebui să includă un loc pentru montarea gardului din rabinică cu propriile mâini, planeitatea suprafeței, înălțimea și lungimea gardului, la ce distanță vor fi instalate suporturile. Dacă suprafața pământului este gravată, atunci trebuie să fie echilibrată. În cazul unei interferențe pe calea gardului care urmează să fie ridicat, este necesar să se facă față eliminării lor. De asemenea, în schemă, se ia în considerare metoda de instalare: gardul poate fi tensiune, cu broșă sau secțiune. Prima opțiune este cea mai ușoară de fabricat. Suficient pentru a săpați polițele și trageți plasa metalică. Gardul cu broasca prevede instalarea de sârmă peste zidărie, care nu va permite rețeaua să se îndoaie. Versiunea secțională este cea mai complexă și mai costisitoare. Va fi necesar să construiți un cadru de țevi profilate sau rotunde. Asta este, instalați suporturile, fixați bara transversală în partea superioară și inferioară a structurii și apoi montați grila.
 2. Costul materialului. Dacă este instalat un gard cu o broșă, va fi necesar să achiziționați un cablu din zinc. Pretul este de 135 ruble / m. Colțurile metalice cu parametrii 40 * 40 * 3 mm sunt aleși ca suporturi. Prețul materialului este de 100 de ruble / m. Netting, de obicei vândute în role de 10 m costuri de plasă galvanizată 55 de ruble pe metru pătrat, și cu un strat de polimer - .. 225 ruble / m. Lățimea iepurelui este de 150 cm.

De asemenea, este necesar să se ia în considerare nisipul, piatra zdrobită, cimentul. Fără o soluție concretă, suma pentru achiziționarea de materiale pentru un gard de 20 metri lungime va fi de 6.000 de ruble - este oțel galvanizat, colțuri și sârmă.

Instalare de gard

Instalarea gardului este împărțită în mai multe etape. Inițial, zona de lucru este pusă în ordine - este necesară echilibrarea terenului și îndepărtarea obstacolelor și apoi începerea ridicării gardului din rețea.

Lucrări pregătitoare

Lucrări pregătitoare

Sârmă pentru tensionarea ochiuluiPe locul unde va fi gardul, solul este curățat. Ferăstraiele și copacii sunt înlăturate cu un fierăstrău și un topor. Diverse gunoi sunt eliminate. Adică, este pregătită o bandă cu o lățime de cel puțin 50 cm. În acest caz, verdele în creștere nu va răsuci plasa.

Pentru a ridica pământul, veți avea nevoie de o lopată, de un fir și, eventual, de resturi. După îndepărtarea bucșei, zona pregătită este inspectată vizual pentru prezența carierelor și a puțurilor. Ar trebui eliminate. Din locurile deluroase pentru a arunca pământul în cariere. Apoi, de la începutul până la sfârșitul viitorului gard, sunt fixate două fire, care trebuie să fie paralele unul cu celălalt. Acum este necesar să creați o suprafață perfect netedă folosind o lopată, sprijinită pe fire care servesc ca un nivel.

Montarea suporturilor

Este adesea posibil să se vadă garduri pe grătar. Cu toate acestea, această idee este costisitoare și consumatoare de timp. Este mai ușor să săpați găuri și să montați suporturi metalice, care nu vor fi nici mai puțin eficiente. Este de preferat să se facă gaura la o adâncime de 80-100 cm. Deși windage gard de plasă minimă, dar încă nu merită să sape gropi pentru stalpi mai puțin adânci decât cele indicate. Deoarece în timp, designul va începe să se înclină și eventual să cadă. Cum de a face un gard de plasă de plasă de plasă:

 1. Încă de la început, doi poli sunt plasați de-a lungul marginilor viitorului gard viu. Dacă granița zonei suburbane are unghiuri sau unghiuri, atunci în aceste puncte este de asemenea necesar să montați un suport.
 2. Apoi, un fir gros este luat și atașat la posturi. Este necesar ca aceasta să aibă o tensiune puternică. Orice căderea firului este inacceptabilă. Acum, în locul porții și a porții sunt montate suporturi.
 3. După aceasta, se pun coloane obișnuite obișnuite. Intervalul dintre ele este de 250-300 cm. Este foarte important ca distanța să fie aceeași. În special această regulă se aplică la garduri secționale.
 4. Dacă sunt alese tuburi goale în loc de colțuri, atunci marginea superioară este închisă cu un dop - aceasta va proteja împotriva pătrunderii apei în conductă. În cazul în care apa pătrunde în mod regulat în produs, atunci va ajunge într-o stare necorespunzătoare după un timp. De asemenea, această regulă trebuie amintită.
 5. De regulă, se recomandă utilizarea suporturilor concrete. O conductă sau un colț este instalată în orificiu. Apoi groapa este turnată. După aceasta, suportul este instalat exact în direcție verticală și fixat cu suporturi. Deasupra suprafeței pământului se află o mică înălțime de beton sub forma unei emisfere. Astfel, apa care curge în coloană nu va rămâne la bază, dar va curge mai departe până la sol.

Montarea suporturilor

NOTĂ! Pentru a instala suportul chiar mai adânc, dar nu săpați pământul, este necesar să luați un șurub și să loviți polul. Cu această metodă, puteți conduce produsul la o adâncime de 20-30 cm. Cu toate acestea, este necesar să conduceți cu atenție postul, în caz contrar ar putea apărea deformarea, ceea ce va duce, la rândul său, la înlocuirea produsului.

Sârmă pentru tensionarea ochiului

Puteți alege un cablu de oțel în locul unui fir. Sarcina este să trageți placa între suporturi. Pentru a face munca, ar trebui să recurgă la următoarele instrumente:

 • lanyard;
 • întinzător;
 • cârlig filetat.

Toate celelalte elemente sub formă de cleme, capse, cleme nu sunt adecvate pentru acest scop. Păstrează doar cablul, fără a lăsa să se îndoaie, dar nu se va potrivi pentru tensiune. Sârmă este atașat la coloana exterioară, iar apoi este aplicată tensiunea. Dacă gardul este foarte lung, atunci va fi necesar să trageți 4 zboruri. Deoarece pentru întreaga lungime nu va funcționa corespunzător și nu va fi strânsă materialul. Acest lucru se face folosind un cârlig sau un dispozitiv de tensionare.

Atenție vă rog! Unii meșteri spun că firul sau frânghia este cel mai bine trecut prin celulele rețelei. După aceea, materialul este întins. Dar acest lucru nu este bun pentru garduri lungi, dar numai pentru cele scurte. Prin urmare, munca este lipsită de sens și consumă mult timp.

Strângerea rabitei

Munca se apropie de sfârșit. Este necesar să se pregătească rulouri și unelte. Iepurele poate fi atașat la armătură, la cablul de tensionare sau la secțiunile metalice. Ordinea de instalare a unei rețele de rabitsa cu mâinile proprii:

 1. Strângerea rabiteiGrila este fixată la ultimul post. Muchiile sale ascuțite ar trebui să fie îndoite, altfel puteți fi răniți. În cazul în care cadrul gardului nu are secțiuni, atunci iepurele se ridică de la sol cu ​​5 cm.
 2. În continuare, grila este fixată în mai multe puncte de pe pol. Apoi materialul este întins la suportul următor. În acest moment de tensiune, plasa este de asemenea atașată la sârmă sau la fir.
 3. Deci, prima rolă se desface și se fixează. Acum, cea de-a doua rolă este luată și fixată în conformitate cu același principiu. Astfel, întregul gard cu o broșă este montat.

Ca o fixare a grilajului la stâlp și la cablu, puteți aplica șuruburi sau sudură, cea mai economică opțiune fiind bucăți de sârmă moale, dar metoda este nesigură. Tensiunea ochiului de plasă în secțiunile transversale este puțin diferită. În acest caz se utilizează sudura și fitingurile. Pentru a face acest lucru, trebuie să urmați următoarele reguli:

 1. Rama este realizată din colțuri sau țevi pe cadrul realizat din colțuri. Acest lucru va necesita consolidarea. Din ruloul derulat, o bucată este tăiată la dimensiunea secțiunii. Pe aceleași dimensiuni, armarea este pregătită. Apoi grila este fixată pe armătură, care trebuie sudată în colț. Nu este necesar să faceți o cusătură continuă. Este suficient să fierbeți 5 cm în incremente de 20 cm.
 2. În acest fel, există consolidarea rabinică pe toate cele patru laturi. De asemenea, în locul armăturii se pot folosi cârlige. Tija este luată, tăiată până la o anumită lungime, îndoită în forma unui cârlig. Aceste cârlige sunt sudate în același interval pe toate laturile secțiunii. Apoi, luați o bucată de grilă și atârnați-o pe cârlige cu o tragere puternică.

NOTĂ! Cu sudarea, trebuie să fii atent, deoarece materialul poate fi ars. Mai ales se referă la rabinica. Sudorii experimentați trag cu ușurință marginea ochiului și o sudizează pe suport.

Decorare înflorire

Grila de protecție nu strălucește cu atractivitate și design. Dar problema este rezolvată. Cu ajutorul unor trucuri, puteți decora gardul astfel încât să devină mult mai plăcut decât un gard viu făcut din tablă ondulată. Există mai multe moduri de a face un gard frumos:

 1. Decorare înflorireTesatura din bumbac. Utilizarea unui fir creează o varietate de modele. Puteți alege opțiuni ușoare sau complexe, dar veți decora în mod semnificativ gardul.
 2. Ecologizarea. Pe perimetrul sitului sunt plantate plante de alpinism care se vor împleti între celule și astfel vor reduce aspectul curții de pe marginea străzii. De asemenea, acoperisul este dotat cu ghivece de flori. Această metodă este aleasă de mulți rezidenți de vară.
 3. Fire de flori. Acest lucru va necesita o mulțime de fire. Din bucățile de sârmă, petalele și alte părți ale florii sunt îndoite. Apoi, cu ajutorul sudării, se realizează fixarea elementelor. Structura finisată este sudată la rabinica.
 4. Colorării. Chiar și pictura obișnuită va îmbunătăți aspectul gardului de plasă. Ca regulă, un fir subțire este mai greu de vopsit decât, de exemplu, o foaie de metal. Deci trebuie să fii răbdător.

Există multe moduri gata făcute pentru a decora un gard de rabinică, dar puteți întotdeauna să veniți cu ceva din propria voastră și să transpuneți ideile în realitate.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Garduri pentru o casă privată cu mâinile lorGarduri pentru o casă privată cu mâinile lor
Făcând un gard de lemn pentru propria dvs. vilăFăcând un gard de lemn pentru propria dvs. vilă
Cum se efectuează instalarea gardului din plasa de plasăCum se efectuează instalarea gardului din plasa de plasă
Cum să faci un gard decorativ cu mâinile taleCum să faci un gard decorativ cu mâinile tale
Un gard frumos pentru grădina din față cu mâinile taleUn gard frumos pentru grădina din față cu mâinile tale
Acoperim paturile de flori cu mâinile noastreAcoperim paturile de flori cu mâinile noastre
Cum să faci un gard cu mâinile tale la cabanaCum să faci un gard cu mâinile tale la cabana
Fă-ți propriile mâini un gard de plasă de plasăFă-ți propriile mâini un gard de plasă de plasă
Aranjament de fundație pentru gardul de foi profilateAranjament de fundație pentru gardul de foi profilate
Gard viu - cel mai bun gard viu din plantele pereneGard viu - cel mai bun gard viu din plantele perene
» » Fă-ți propriile mâini un gard de plasă de plasă
© 2021 amigdas.com