amigdas.com

Realizarea de unelte de pescuit pentru pescuit cu mâinile tale

Cum să asamblați o barcăFiecare pescar este conștient de faptul că peștii mari preferă să rămână la o distanță mare de țărm, astfel încât să o prindă la această distanță, este necesar să se introducă instrumente suplimentare și ambarcațiuni de pescuit. Printre acestea - o barcă specială pentru pescuit, cu care puteți livra un snap cu un amestec de hrănire, momeală și cârlige la punctul dorit.

Descrierea generală și aplicarea

Principiul funcționării navei este același cu cel al șarpelui de apă. Forma adecvată și dispunerea specifică a cablului permit un astfel de design să depășească distanțe mari sub influența curentului sau a țărmului. În același timp, pescari moderni folosesc activ modele reversibile, cărora li se poate da o anumită rută de mișcare.

Și, deși magazinele de echipamente de pescuit sunt pline de tot felul de unelte și dezvoltări avansate, barca clasică de pescuit continuă să fie în căutare și interesează atât fanii cu experiență în pescuit și începători. Prinderea acestui dispozitiv nu este doar interesantă, ci și nesăbuită. În plus, mulți bărbați compară acțiunea cu un meci sportiv cu o adrenalină specială și emoții de neuitat.

În prezent, barca poate fi utilizată în astfel de scopurist:

 1. Dacă prinderea are loc la o distanță mare cu utilizarea de momeli de suprafață.
 2. Dacă pescuitul se desfășoară în locuri cu ramuri de copac agățate de țărm.
 3. Dacă iazul este acoperit cu tot felul de alge și nu există posibilitatea de a aplica momeli clasice de filare.

Materiale pentru crearea naveiBarcile care nu au motor sunt eficiente pentru rezervoare cu curent, deoarece acolo vor fi afectate de fluxul de apa.

Cele mai multe structuri auto-făcute funcționează ca cea mai veche invenție. Pentru a înțelege principiul acțiunii, este necesar să luăm ca exemplu o bucată de busteni cu lungimea de 40 cm și diametrul de 10 cm, ale căror capete sunt ascuțite, iar apoi sunt fixate două frânghii cu lungimi diferite. La rândul lor, corzile sunt legate între ele într-un punct, probabil pe un inel, după care sunt fixate pe cablul de lucru cu o ghirlandă de curele subțiri. Datorită unor astfel de caracteristici de proiectare, mecanismul a fost expus fluxului, iar eforturile pescarului au reușit să schimbe cursul și manevra.

După tăierea cu succes a peștilor, barca a fost întinsă cu un cablu înapoi spre țărm.

Admirații actuali ai pescuitului captează cu succes un astfel de dispozitiv și pești pașnici și pașnici. În acest caz, se folosesc diferite momeli de origine artificială sau naturală. Principalul lucru este că ele sunt superficiale.

Fă-ți echipamentul propriu

Mai multe detalii despre modul de a face o barcă auto-făcută pot fi găsite la forumuri de pescuit, în cazul în care diferite scheme și desene sunt oferite. La urma urmei, în ciuda abundenței produselor de magazin, mulți meșteri populari refuză să le cumpere, încercând să facă designul prin propriile eforturi. Pentru a îndeplini această sarcină, puteți lua orice material disponibil care se caracterizează printr-o bună flotabilitate.

Pescuitul cu barca

De regulă, este un martor din lemn sau din polistiren, cu o anumită greutate, care îi conferă stabilitate pe apă. Instrucțiunile, diagramele și desenele pot fi găsite în acces liber la forumurile de pescuit, deși pot fi solicitate de un coleg cu experiență.

Un începător nu are prea mult sens să-și petreacă mult timp și efort pentru construirea celei mai complicate construcții. În schimb, este mai bine să încerci să inventezi cea mai simplă navă utilizând:

 1. Mai multe plăci cu o lungime și o grosime arbitrare de până la 15 mm.
 2. Ulei de uscare și vopsea impermeabilă cu o nuanță moale (puteți utiliza compoziția de ulei).
 3. Mai multe știfturi cu filet M6 și patru piulițe pentru știfturi.
 4. O consolă convențională cu o piuliță M4 și un șurub pentru fixarea structurii și a tachetului.
 5. Plăci de plumb, cuie sau alte elemente de fixare.
 6. Impermeabile și burghie impermeabile.

Cum se asamblează o barcă de pescuitDupă pregătirea unor astfel de scule și materiale improvizate, puteți începe să asamblați designul în sine, respectând un anumit ghid pas cu pas.

Mai întâi de toate, este necesar să se acopere plăcile finite cu ulei de in, să se usuce și să se trateze cu o vopsea moale care este capabilă să-și mențină rezistența la apă. În procesul de colorare, este necesar ca construcția să devină vizibilă pentru pescar, dar aproape invizibilă pentru locuitorii adâncilor.

Cu ajutorul instrumentelor de tăiere este necesar să se taie mai multe elemente asemănătoare trapezoidelor din plăcile din lemn. În felii laterale sunt făcute felii înclinate. Primul pas este de a pregăti plăcile de diferite forme și apoi să le acoperiți cu ulei de in, sau cu un colorant. După efectuarea unor astfel de acțiuni, în piesa de prelucrat se fac găuri pentru fixarea celor două structuri unul față de celălalt. Elementele de fixare sunt știfturi cu piulițe. În etapa următoare, suportul este atașat. Ca urmare, o marfă de plumb este atașată la partea inferioară a produsului, asigurând stabilitatea necesară.

Toate acestea, cel mai simplu design al barcii poate fi considerat gata de funcționare. Rămâne să o testezi pentru performanță și să fugi în iaz.

Model reversibil

Încercând să îmbunătățească abordarea antică, meșteri populari au început să schimbe caracteristicile de design ale barcii, adăugând noi elemente și evoluții. Ca urmare, au inventat ceva mai funcțional, puternic și eficient. Versiunea modernizată modernă include:

 1. Asamblați barca cu propriile mâiniPlăci de plumb.
 2. Principalul plutitor.
 3. Arcuri de plastic.
 4. Un mecanism special pentru comutare și limite de viteză.
 5. Linia de tractare.
 6. Muștele.

Prezența izvoarelor oferă un fel de amortizare, netezindu-i pe ticăloșii puternici de minerit agresiv, cu mușcături intense. Rolul flotorului este de a alerta pescarul despre mușcătura care sa întâmplat și de a îmbunătăți stabilitatea produsului. O armătură de siguranță este utilizată pentru a preveni suprapunerea frecventă de la linie la linie cu comenzile. Modificarea mișcării mișcărilor angrenajelor se realizează printr-un element special de comutare.

O barcă modernizată este creată folosind următoarea tehnologie:

 1. Cerința pentru o barcă de pescuitCa materie primă principală, se folosește lemn bine uscat, care are o formă adecvată. Pe capătul inferior al produsului se fixează un șurub, care nu permite ca fluturașul să plutească la suprafață.
 2. Apoi, piesa de prelucrat este tratată cu atenție cu ulei și vopsea impermeabilă pe baza de ulei. Partea care este sub apă trebuie să aibă o nuanță albastră, iar suprafața trebuie să fie albă.
 3. În mijlocul plăcii se fac găuri de 8 milimetri pentru fixarea sarcinilor de plumb, iar o fâșie de plută este fixată între arcuri în partea superioară a capătului.
 4. Pentru producția de arcuri pot fi utilizate benzi din oțel inoxidabil.
 5. Ca flotor, este luată o mostră de spumă. Elementul în sine este așezat pe o bază din lemn în apropierea întrerupătoarelor și arcurilor.
 6. O breșă de siguranță este creată pe baza unui fir de cupru. Grosimea sa este de 2 mm.

Firele artizanale trebuie să fie îndoite astfel încât, în timpul funcționării, comutatorul de direcție să se ridice deasupra liniei de plutire până la înălțimea părții subacvatice a plutitorului.

Această opțiune se poate deplasa de pe țărm și în direcția opusă, ceea ce o face mai funcțională. La rândul lor, modelele simple se deplasează doar într-un singur punct, fără a schimba cursul.

Cerințe de proiectare

Indiferent de modificarea aleasă, barca de pescuit ar trebui să demonstreze o flotabilitate excelentă. Pe baza intensității fluxului într-un anumit loc de construcție, este necesar să se atașeze o geometrie specială.

Așa cum am menționat deja, mecanismul de auto-fabricare funcționează ca un "zmeu", doar factorul de conducere nu este aerul, ci acțiunea apei. Utilizarea unui astfel de dispozitiv permite pescarului să livreze momeala în locul potrivit, lăsând prada departe de țărm. Principala cerință este prezența unui val curent sau puternic, care va muta produsul în punctul selectat.

Dacă doriți să pescuiască cu o navă trebuie să se pregătească în avans o formă de filare puternic, cu o sarcină de încercare de 100 până la 200 În unele cazuri, trebuie să trageți o pradă trofeu care nu aborda, și mâinile.

În astfel de condiții, prezența unei bobine inerțiale bune vechi cu o tambur deschis nu va interfera. În cadrul cursului este modelul "Nevskaya", care deține o cantitate mare de linii de pescuit pe toba.

Secretele capturilor de succes

Prindeți pe o barcă este o activitate interesantă care oferă oamenilor moderni entuziasm și plăcere. În funcție de condițiile de capturare, de mărimea producției și de adâncimea, pescarul trebuie să introducă tehnici speciale. Dacă este vorba despre pescuitul la o adâncime de metri, în apropierea grădinii cu arbuști și copacii de pe țărm, atunci va fi util să aplicați acolo:

 1. Barcă reversibilă cu mâinile tale.Nava.
 2. Spinning tackle cu un test de la 40 la 100 g și lungime de 3,3 m.
 3. Lance de două metri.
 4. Cârlige sau teuri mici.
 5. Momeala sub formă de tot felul de fluturi, lăcuste, libelule și alte insecte este destul de mare.

Nu este un secret că majoritatea locuitorilor de jos sunt timizi și temători de orice mișcare de-a lungul coastei, așa că trebuie să fii extrem de atent, pentru a evita zgomotul și culorile luminoase din costum.

Atunci când pescuiești cu o barcă, este necesar să se calculeze probabilitatea de mușcare în straturile superficiale. Peștii au reacționat la momeală la acest orizont, este mai bine să se acorde prioritate produselor plutitoare artificiale sub formă de muște, creând o imitație a mișcărilor diferitelor insecte.

După determinarea mușcăturii, rămâne să se facă o tăiere precisă, dar moale și se trece la vyvazhivaniyu.

Principalul lucru este să arate răbdare și diligență, luând în considerare cu atenție regulile cheie ale acțiunii viitoare. Nu puteți face greșeli într-una din fazele operaționale. Foarte des devin cauza eșecului, starea de spirit proastă și amintirile negative.

Funcționarea în condiții diferite

Dacă adâncimea într-un anumit loc de prindere este destul de mare, inclusiv în apropierea liniei de coastă, atunci utilizarea barcii poate fi un factor-cheie pentru o mușcătură reușită. În astfel de condiții, se folosesc 3 sau 4 leziuni cu muștele de zbor. Utilizarea cârligelor triplu sau dublu minimizează probabilitatea ca peștele să părăsească cârligul.

Operarea navei are loc conform următoarei metode:

 1. Curelele ar trebui să fie plasate chiar deasupra liniei principale, făcând o mișcare bruscă a dispozitivului de filare.
 2. Tija de pescuit trebuie să fie îndreptată direct în josul curentului, ceea ce va asigura o trecere uniformă a muștelor de pe suprafața apei. Această manipulare înșeală literalmente peștele, forțând-o să facă un atac.

Atunci când utilizați o barcă pe râuri cu un curent lent și o abundență de vegetație, există o șansă de a pescui un trofeu. Nu este un secret faptul că prinderea unui astfel de prădător cu unelte tradiționale în astfel de condiții este destul de dificilă, atât de pe țărm cât și de mijloacele de înot. Prezența unui design special sub formă de barcă simplifică sarcina, permițând pescarului să vâneze pentru un adevărat trofeu.

În astfel de cazuri, barca este echipată cu următoarele elemente:

 1. Ca o momeală pot fi utilizate orice zhivets, care trăiește într-un iaz local. De asemenea, în curs sunt broaște mici, caracterizate de vitalitate și comportament activ în apă.
 2. Curelele sunt realizate dintr-o panglică fiabilă. Dacă este preferată o versiune monofilă, atunci diametrul acesteia trebuie să fie de 0,4-0,5 mm.
 3. Cârligele pot fi luate ca duble sau triple. Principalul lucru este să dai momeala în așa fel încât cârligele să fie ușor umbrite.

În cazul în care structura este asamblată în conformitate cu cerințele stabilite, este posibilă începerea procesului de pescuit în sine, examinând cu atenție aquatorium-ul promițător. Tipul de cabluri este ales în funcție de condițiile de pescuit și poate fi foarte diferit. Uneori, momeala este scufundată într-un iaz timp de câteva minute, atingând-o în fund în locuri fără vegetație. Dacă algele nu sunt prea groase, atunci este posibil să trageți broasca pe iarbă. Astfel, una din leziuni va trece de-a lungul marginii vegetației, iar cealaltă va începe examinarea zonei deschise.

Cu respectarea unor recomandări simple, pescuitul cu o barcă va fi o ocupație foarte reușită.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să prindă crap: caracteristici și tehnologie de pescuit, echipamentCum să prindă crap: caracteristici și tehnologie de pescuit, echipament
Pescuit în Magnitogorsk: locuri de pescuit și prognoza brizaPescuit în Magnitogorsk: locuri de pescuit și prognoza briza
Tije de pescuit pentru pescuitul de iarnă: caracteristici și soiuriTije de pescuit pentru pescuitul de iarnă: caracteristici și soiuri
Cum să prindeți bine știucul la rotire: selectați uneltele și sfaturileCum să prindeți bine știucul la rotire: selectați uneltele și sfaturile
Dulapuri de pescuit vară și de iarnăDulapuri de pescuit vară și de iarnă
Pescuitul pe Yenisei în diferite sezoanePescuitul pe Yenisei în diferite sezoane
Pescuit excelent în regiunea NovosibirskPescuit excelent în regiunea Novosibirsk
Râuri și lacuri pentru pescuit în regiunea IvanovoRâuri și lacuri pentru pescuit în regiunea Ivanovo
Pescuit excelent în Murom și în zonăPescuit excelent în Murom și în zonă
Pescuitul pentru cârligele de pește, dublu și tripluPescuitul pentru cârligele de pește, dublu și triplu
» » Realizarea de unelte de pescuit pentru pescuit cu mâinile tale
© 2021 amigdas.com