amigdas.com

Garduri pentru o casă privată cu mâinile lor

Din ce în ce mai mult, se poate auzi despre astfel de materiale pentru construcții, ca un gard metalicAstăzi este greu de imaginat o casă privată fără gard. Din păcate, trăim în vremuri tulburi, așa că nu este niciodată prea târziu să ne gândim la siguranța proprietății și a familiei și, uneori, este doar necesar. Gardurile pentru o casă privată sunt cele mai de neconceput, dar de multe ori ceva este necesar, fiabil, frumos, dar în același timp nu foarte scump

.

Alegerea unei structuri pentru o casă privată

Gard pentru o casă privatăÎn cazul în care finanțele cântă romance, pentru că numeroase greutăți economice afectat respectably bugetul familiei, și doresc să trăiască ca proverbul englezesc „Casa mea - castelul meu“ nu este ieftin și pereți de încredere în jurul casele lor nu pot face.

De ce ar trebui să vă gândiți să construiți un astfel de gard cu propriile mâini:

 • Mai întâi, ca să salvezi mult;
 • În al doilea rând, făcând singur gardul, veți controla pe deplin progresul muncii și calitatea implementării sale;
 • În al treilea rând, puteți face ceea ce doriți și interferențele unor terțe părți nu vă vor face rău.

Deci, v-ați hotărât să o faceți merită. De unde să încep? Mai întâi de toate, trebuie să alegeți tipul de structură și din ce material va fi fabricat.

Tipuri de garduri și garduri

Există multe tipuri de garduri și uneori este dificil să navighezi în această diversitate. Dar dacă decideți cu privire la destinație, atunci gama de opțiuni semnificativ redus. Prin proiectare, ele pot fi împărțite în cinci grupe principale:

 1. Pentru protecția împotriva penetrării oamenilor și animalelor;
 2. A fixa marginea terenului privat (curtea proprietarului);
 3. Pentru decorarea terenului;
 4. Pentru protecție împotriva prafului și a zgomotului stradal;
 5. Pentru a crea un gard viu în jurul site-ului.

Sarcina proprietarului terenului este de a determina în ce scopuri sau în ce scop ar trebui să servească gardul din această listă.

Materiale pentru constructii

Având în vedere scopul gardului nostru, merită să ne gândim la alegerea materialului din care trebuie să se facă această structură. Sunt mai multe materiale disponibile, deși în acest domeniu, de asemenea, o mare varietate de opțiuni diferite. Împărțim tipurile de materiale în mai multe grupuri principale:

 1. Materiale compozite din lemn și din lemn;
 2. Materiale metalice;
 3. Caramida, piatra, beton;
 4. Materiale artificiale special create pentru construcții;
 5. Un alt grup va fi definit ca materiale neobișnuite care nu sunt incluse în nici unul dintre grupurile de mai sus.

După ce ați determinat materialul, puteți trece direct la fabricarea unui gard mâinile proprii.

Gard cu mâinile lui

Gard metalic pentru colectarea casei privateOrice constructie incepe de la desene și achiziții de materiale. De asemenea, trebuie să pregătiți inventarul. Aici, indiferent de opțiunea selectată va avea nevoie de: o lopată, un jgheab pentru amestecarea soluției, unelte și instrumente, precum și cuie, șuruburi, fire, cabluri, în funcție de ce tip este selectat.

După ce am pregătit totul pentru construcție, marchează granițele viitoarei structuri, pentru asta tragem cablul de cabluri între unghiurile obstacolului construit pentru cei răi. Apoi marchează locurile gropilor pentru stâlpi și suporturi și le scoatem. Am lipit și beton. Această schemă este aceeași pentru toate tipurile de garduri. Apoi, există unele nuanțe.

Gard din lemn

Gardul de lemn este cel mai comun. Există o mare varietate Fiecare proprietar dorește să creeze un design frumos și original al peisajului curțiidiferite configurații astfel de garduri. Pornind de la gardul elementar și terminând cu structuri decorative cu sculpturi din lemn în loc de stâlpi sau ornamente modelate atât pe partea de sus a gardului, cât și pe suprafața acestuia.

Dar principiul construirii lor este același. La stâlpii îngropați, sunt lipite plăci longitudinale sau plăci de lemn (scuturi). Varianta cea mai comună este cu două sau trei bare transversale, care sunt apoi cuie verticale sau gard sau alte părți recoltate în acest scop.

Un astfel de gard cea mai mare disponibilitate pentru o persoană neexperimentată în construcții. Cu toate acestea, în aceste clădiri există astfel de minusuri. Cu greu pot fi numiți puternici, cu excepția cazului în care, desigur, acesta este un hedge de busteni ascuțite. De asemenea, lemnul se uzează rapid și este corodat.

Dar există plusuri. Pe lângă ieftinirea relativă, gardurile de lemn pot fi vopsite în orice culoare, astfel încât designul gardului se poate schimba fără investiții vizibile.

Construcția de piatră

Garduri decorative din betonPământ moor este cel mai de încredere, dar, de asemenea consumatoare de timp pentru construcții. Fără anumite abilități, masonul și lucrătorul concret cu acest proiect este puțin probabil să se descurce singur. Dar eforturile merită asemenea sacrificii. Aceasta este o protecție pentru vârste!

Spre deosebire de alte garduri, va trebui să săpați în jurul întregului perimetru al peretelui viitor. La urma urmei, acest gard nu este altceva decât un zid puternic de cetate, iar pentru perete ai nevoie de o fundație. prin urmare va trebui să muncească din greu turnând fundația.

Apoi construim stâlpi de sprijin, dacă folosim inserții decorative în gard. Dacă nu, atunci vom construi rack-uri și porți și apoi vom așeza zidul. Aici veți avea nevoie de abilitățile unui zidar. Cu toate acestea, astăzi aceasta nu este o problemă. Pe Internet puteți găsi sfaturi pentru orice profesie.

Grile și rafturi

Metal gard este de asemenea foarte fiabil, dar nu la fel de mult ca caramida. La urma urmei, fierul este ruginit, așa că fi pregătit pentru faptul că odată ce acest gard se va prăbuși, dar este puțin probabil să se întâmple în viața ta.

De metal nu numai grătar. Metalul este din sârmă, iar din acesta țese o plasă (rabitsu). Tabla de metal, la rândul său, este un material excelent pentru o opțiune de gard pentru o casă privată. Este suficient să-l trageți frumos între țevi de metal betonate sau stâlpi de lemn. La posturi politsu cuie, și la suporturi metalice legat cu fir puternic.

Materiale artificiale

Pentru cei care nu-i plac metodele vechi dovedite și preferă tehnologiile moderne, cea mai potrivită construcție este una, special creată pentru acest material. Mulți folosesc frecvent ardezie obișnuită, dar există mai multe materiale moderne. De exemplu, carton ondulat de cele mai diferite culori și forme. De asemenea, sunt utilizate diverse materiale plastice.

Gardurile din acest material nu sunt foarte dificile. Este suficient să atașați întinderea deja realizată a gardului de la materialul selectat la șanțurile deja betonate.

Un astfel de gard nu se poate spune că este foarte fiabil. Atacul fanilor de fotbal, el este puțin probabil să supraviețuiască, dar pentru a decora site-ul dvs., acest gard este ceea ce aveți nevoie.

Având în vedere doar opțiunile cele mai simple și accesibile pentru garduri pentru o casă privată, putem concluziona că este posibil să construim un astfel de gard cu mâinile noastre. Principalul lucru este că timpul și energia consumată sunt mai mult decât compensate de un somn calm în spatele unui gard sigur!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Caracteristici de garduri metalice și garduriCaracteristici de garduri metalice și garduri
Făcând un gard de lemn pentru propria dvs. vilăFăcând un gard de lemn pentru propria dvs. vilă
Cum se efectuează instalarea gardului din plasa de plasăCum se efectuează instalarea gardului din plasa de plasă
Constructia scarilor in case din lemn: caracteristici si fotografiiConstructia scarilor in case din lemn: caracteristici si fotografii
Împiedicați gardul în casă cu propriile mâiniÎmpiedicați gardul în casă cu propriile mâini
Cum să faci un gard decorativ cu mâinile taleCum să faci un gard decorativ cu mâinile tale
Un gard frumos pentru grădina din față cu mâinile taleUn gard frumos pentru grădina din față cu mâinile tale
Acoperim paturile de flori cu mâinile noastreAcoperim paturile de flori cu mâinile noastre
Cum să faci un gard cu mâinile tale la cabanaCum să faci un gard cu mâinile tale la cabana
Poarta pentru o casă privată: design și modelePoarta pentru o casă privată: design și modele
» » Garduri pentru o casă privată cu mâinile lor
© 2021 amigdas.com