amigdas.com

Cum sa faci o gheata pentru pescuit cu mainile tale

Cum să faci un picker de gheațăGheața este un instrument indispensabil pentru iubitorii de pescuit de iarnă. Fie că este un pescar începător sau un pescar cu experiență, pescuitul în timpul iernii fără această unitate nu este foarte interesant. Desigur, puteți încerca să pumn și peshney, în cazul în care gheața este subțire, dar dacă este gros, atunci nu puteți face fără un exercițiu. Da, și sentimentul este mai plăcut atunci când găurile sunt obținute cu un factor de două. Pentru a face o alegere de gheață pentru pescuit este posibil cu mâinile proprii de la o șurubelniță.

Instrumentele necesare pentru lucru

Nu fiecare pescar poate cumpăra un instrument gata, și chiar mai mult unul mecanic. Prin urmare, pentru a face singuri o gaură de gheață, trebuie să pregătiți următoarele:

 • Țevi metalice cu diametrul necesar;
 • Plăci din metal pentru a face șnec;
 • Cuțite din oțel bun;
 • Vopsea pentru procesarea instrumentului finit.

În timpul procesului de lucru, este posibil să aveți nevoie de un strung, sau va trebui să virați direct la dispozitivul de strunjire. Cu ajutorul sudării, trebuie să conectați toate elementele pentru a obține un design, apoi lustruiți totul cu o mașină de șlefuit.

Calitatea forajului este influențată de:

 • Modul în care lamele sunt întărite. Modelele actuale ale burghiilor de gheață diferă în funcție de duritatea lamelor în intervalul de la 30 la 70 de unități.
 • Cum se fac cuțitele. Acestea ar trebui să fie înzestrate cu două muchii de tăiere. Dacă șlefuirea este corectă, gheața va da drumul rapid la forare.

Selecția materialului pentru fabricare

Instrumente necesareÎn cele mai multe cazuri, se utilizează oțel p18, deși are analogi. Mai întâi de toate, trebuie să acordați atenție cât de greu este materialul, care este forma acestuia și care este calitatea măcinării.

Totuși există lame acoperite cu nitrura de titan. Astfel de lame sunt utilizate pentru o perioadă foarte lungă de timp. Valoarea lor de 75 de unități indică faptul că sunt foarte rezistente la uzură.

Pescarii folosesc ambele opțiuni pentru a face acest instrument. Utilizarea unei șurubelnițe permite creșterea capacității operaționale a burghiului, datorită vitezei de găurire.

Șurubelniță de uz casnic cu o șurubelniță

Pescarii au îmbunătățit spărgătorul de gheață, atașând o șurubelniță. Tocmai și-au dat seama cum să economisească timp prețios. Pentru a face un exercițiu pentru pescuitul de iarnă cu propriile mâini, trebuie să aveți:

 • Mora de rupere de gheață;
 • adaptor;
 • Șurubelniță reîncărcabilă.

Mai întâi trebuie să alegeți șurubelnița potrivită și corectă.

Criterii pentru selectarea unui instrument

Gheața este un instrument care facilitează pescuitul de iarnă și îl face mai confortabil. Pentru a găuri găurile nu este o problemă, trebuie să găsiți șurubelnița potrivită pentru baterie.

Instrumentul ar trebui să fie:

 • Cu putere mare;
 • Alimentare - 18 la 36 V;
 • 40-80 N / m - momentul de răsucire;
 • Capacitatea bateriei este de 2,5-3 A / h.

Gheață de gheață făcută de la sinePentru o simplă actualizare a burghiului, pot fi utilizate următoarele modele: Mora Nova System sau Ise Arctic (Micro, Viking), Rapala. Este posibil să se utilizeze șurubelnițe de fabricare rusă, cum ar fi Tornado, Barnaul, Tonar.

Adesea pescarii purtau mai multe găuri, chiar până la câteva duzini, pentru că pescuitul în timpul iernii este o căutare veșnică a locurilor în care peștele se oprea. Ca urmare, pescuitul face mult efort și nu oferă nici o plăcere din proces. Prin urmare, pescarii folosesc un creion de gheata auto-facut cu o surubelnita.

Cum să alegeți o baterie

Utilizați frecvent aceste două tipuri de surse de alimentare:

 • Nichel-cadmiul se simte excelent la temperaturi sub zero, dar face ca instrumentul să fie mai greu.
 • Litiu-ion este operat la o temperatură de -10 ° C, și dacă numai gheața nu este prea gros. Deși vă permite să forați aproximativ 60 de găuri de 10-16 cm. Dacă temperatura scade sub ea, o puteți lua de pe dispozitiv și o puteți pune în buzunarul interior al sacoului.

Este recomandabil să transportați cu dvs. o baterie suplimentară și să o păstrați într-un loc cald.

Șurubelnița este selectată, acum trebuie să determinați modul în care poate fi atașat la mașina de găurit. Acest lucru se face folosind un adaptor (adaptor).

Efectuarea unui adaptor

Acesta servește pentru a conecta structura cu o șurubelniță. Puteți să-l cumpărați într-un magazin specializat sau să-l faceți singur.

Adaptorul are forma unui hexagon. O parte a acestuia este fixată în priza șurubelniței. Ar trebui să se asigure că conexiunea a fost fiabilă. Partea hexagonală este fixată cu ajutorul unei chei speciale. Cealaltă parte este atașată la burghiu. În partea cilindrică, se fortează o gaură, apoi se fixează un șurub de mărimea necesară și se fixează un șurub cu un adaptor.

Ar fi frumos să folosiți un stilou care să vă ajute să țineți burghiul și să împiedicați căderea acestuia în apă. Nu este nevoie să creați un șurub mare, deoarece crește sarcina șurubelniței și duce la descărcarea rapidă a bateriei. Adaptorul are o diametru cilindric cu diametrul de 18 mm, o coadă hexagonală și trebuie să existe un accent deosebit. Diametrul cel mai optim pentru gaura este de 10-13 cm. Acest lucru vă permite să pescuiți pești de mărime medie.

Avantajele unei șurubelnițe cu o șurubelniță

Principalele avantaje sunt:

 • Ușor de modernizare, care nu necesită abilități speciale;
 • Costuri financiare mici;
 • Sincer interes în acest design simplu.

Unii pescari folosesc de asemenea o cheie pentru a mecaniza procesul de găurire. Ar putea servi drept alternativă la o șurubelniță, deoarece are un corp mai puternic și are un cuplu mare.

Reguli de funcționare și îngrijire

Pentru a face un burghiu auto-făcut pentru pescuit bine servit și pentru o lungă perioadă de timp a rămas un pescar asistent, trebuie să urmați anumite reguli:

 1. Avantajele ruperii de gheațăDupă fiecare utilizare, ștergeți burghiul uscat, chiar dacă are un strat de protecție.
 2. Depozitați echipamentul într-o carcasă special concepută pentru a fi realizată dintr-o țesătură densă cu orificii pentru ventilație.
 3. În timpul depozitării sezoniere lubrifiați cuțitele cu ulei de mașină. Dacă mașina este executată din mai multe părți, toate conexiunile sunt lubrifiate.
 4. Periați cuțitele pe care se blochează gheața sau zăpada. Nu cuțite cuțitele, deoarece acest lucru poate duce la mușchiul lor.
 5. Fixați imediat toate detaliile pierdute.
 6. Zonele de vopsea în care au apărut zgârieturi, astfel încât rugina să nu se desprindă.

Când găuriți găurile, nu trebuie să permiteți o distribuție inegală a sarcinii. Ar trebui să exersați cu atenție atenția la grosimea gheții. Calitatea și fiabilitatea șurubelniței depind de viteza găurilor de găurire.

Fabricarea acestui design necesită o atenție sporită. La urma urmei, nu este cineva care va găuri găuri, ci un pescar. Cu cât va fi mai ușor și mai rapid burghiul, cu atât mai plăcut va fi procesul de pescuit. La urma urmei, ar trebui să fie organizată astfel încât să vă puteți relaxa și să vă distrați, mai degrabă decât să vă epuizați cu o muncă grea.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Tije de pescuit pentru pescuitul de iarnă: caracteristici și soiuriTije de pescuit pentru pescuitul de iarnă: caracteristici și soiuri
Dulapuri de pescuit vară și de iarnăDulapuri de pescuit vară și de iarnă
Care săpătoare este mai bine să cumpere pentru pescuitul de iarnăCare săpătoare este mai bine să cumpere pentru pescuitul de iarnă
Pescuitul torpile sub gheață - cea mai bună abordare în timpul ierniiPescuitul torpile sub gheață - cea mai bună abordare în timpul iernii
Criterii pentru alegerea cuțitelor pentru burghieCriterii pentru alegerea cuțitelor pentru burghie
Costum plutitor pentru pescuit de iarna: descriere, recenziiCostum plutitor pentru pescuit de iarna: descriere, recenzii
Cum de a face un echilibru nod shcherbakova propriile mâiniCum de a face un echilibru nod shcherbakova propriile mâini
Fabricarea de unelte pentru pescuitul de iarnă și de varăFabricarea de unelte pentru pescuitul de iarnă și de vară
Sanie de pescuit pentru pescuit de iarnă, sanie cu propriile mâiniSanie de pescuit pentru pescuit de iarnă, sanie cu propriile mâini
Șurubelniță cu o șurubelniță cu mâinile tale: ce dispozitiv să alegiȘurubelniță cu o șurubelniță cu mâinile tale: ce dispozitiv să alegi
» » Cum sa faci o gheata pentru pescuit cu mainile tale
© 2021 amigdas.com