amigdas.com

Baie: tapet lichid, preț, fotografie

De unde să alegiAr trebui să folosesc tapet pentru a decora pereții în baie? Articolul va răspunde în detaliu la această întrebare, precum și va înlătura mitul despre imposibilitatea utilizării tapetului într-un mediu umed al camerei.

Sa intamplat ca materialul pentru decorarea baiilor sa fie panouri din plastic si placi. Tapetul nu este în mod tradițional considerat în această calitate, având în vedere că sunt fabricate din hârtie, iar în baie - abur și apă. Imaginile de fundal sunt atât de sensibile? Să luăm în considerare ce materiale moderne sunt remarcabile.

Pro-uri de tapet pentru bai

Principalul argument împotriva utilizării tapetului pe suport de hârtie în baie este capacitatea de a absorbi umiditatea și de a se umfla de efectele apei. Prin urmare, un astfel de acoperirea este considerată ca fiind de scurtă durată, și, prin urmare, impractic, pentru că curând termina cade în spatele zidului.

Dar dacă selectați materialele potrivite, devine evident că astfel de probleme nu vor veni niciodată, deoarece sunt special concepute pentru astfel de condiții. Astfel, există avantaje ale lipirii tapetului de baie, care poate fi listat:

 • Economie. Acest finisaj poate reduce semnificativ costul reparațiilor. Dacă calculați, prețul plăcilor de înaltă calitate pentru un metru pătrat este de 50 de dolari, aproape același lucru este designul de tapet importat, numai ele sunt măsurate cu role. Dacă adăugați aici costul lipiciului și sarcina de așezare a plăcilor, atunci decorarea pereților cu plăci va costa de câteva ori mai mult.
 • Decorative. Piața prezintă o varietate de opțiuni de tot felul, care diferă în textură, culoare, model. Această alegere nu poate oferi niciun alt material cu privire la proiectarea pereților.
 • Ușurința de operare. În comparație cu plăcile și plăcile din plastic, finisarea tapetului nu va fi dificilă în timpul instalării și dezasamblării. Lipiți tapetul, precum și scoateți-l, puteți și tu, fără a angaja o brigadă de decoratori.
 • Sunt supuse rafinamentului. Dacă o parte a tapetului a devenit desprinsă, atunci poate fi ușor restaurată prin lipirea unei bucăți pe perete, astfel încât nu este necesară schimbarea completă a capacului.

Pentru fanii diversității opțiunea de finisare a tapetului din baie va fi foarte utilă, pentru că dacă puneți țiglă, este de cel puțin cincisprezece ani. Designul pe baza tapetului poate fi actualizat cel puțin în fiecare an, făcând de fiecare dată ceva nou.

Important! Colțul de duș este încă cel mai bine lăsat pentru gresie, iar tapetul este utilizat pentru restul spațiului de baie. Astfel, veți avea o combinație de două materiale: plăci de duș și tapet.

Alegeți tapetul în baie

Cum de a alege imaginea de fundal dreaptaAtunci când alegeți designul optim pentru baie, eliminați imediat modelele pe bază de hârtie. Criteriul principal pentru selecție ar trebui să fie rezistența la umiditate, tapetul, corespunzător acestuia, să aibă marcajul "trei valuri". ÎnTapeturile de la Lagoustoychivye în baie sunt făcute:

 • Impregnate cu compuși speciali.
 • Din materiale cu proprietăți hidrofugătoare.

Acordați o atenție deosebită adezivului. Trebuie să fie rezistent la apă, capabil să reziste la umiditate ridicată și schimbări de temperatură, să aibă o aderență ridicată și să conțină aditivi antifungici.

Lavabil tapet

Pentru baie, puteți alege modele lavabile. Au o acoperire specială, care îi protejează de pătrunderea umidității, umflături și exfoliere, dar se pot spăla singure. Viața lor de serviciu crește datorită capacității lor rezista contactului cu apa. Nu necesită o grijă deosebită, praful și murdăria pe care le pot fi aruncate cu un burete sau o cârpă umedă. Datorita a ceea ce sa pastreze baia curata va fi usor. Exemplele pot fi văzute în fotografie.

Tapet de vinil pentru baie

Cele mai comune modele sunt vinilul. Acestea sunt produse pe baza unui polimer, de la care nu le este frică fie aburul cu umiditate, fie intrarea directă a apei. Reparatii ieftine cu un decor de tapet de vinil nu exista, dar ele vor dura mult timp, fara a-si pierde proprietatile decorative.

Tapetul din vinil pentru baie, fotografiile din care vedeți mai jos, au nevoie de un lipici special, deoarece sunt destul de grele. Adeziv adecvat pentru tapet de vinil greu cu un nivel ridicat de aderență.

lichid

Metoda de aplicare a tapetului lichidTapet lichid pentru baie opțiune pentru finisaje originale și luxoase pereți. Tipul lichid de tapet este un tencuială pe bază de apă, constă din fibre de mătase și bumbac, lianți, aditivi minerali, paiete. Acest material neobișnuit este vândut ca o pulbere uscată și datorează numele său prezenței în compoziția fibrelor de celuloză. În timpul funcționării, acest amestec este diluat cu apă și aplicat ca tencuiala obișnuită. Pereții sunt pre-pregătiți. Acoperirea rezultată are o conturură a texturii originale și a modelului unic. Tipul lichid de tapet poate fi făcut impermeabil, în acest lucru va ajuta la lac acrilic.

Ce sunt plus design pereți de probe lichide? Ele diferă:

 • durabilitate;
 • Compatibilitate ecologică;
 • flexibilitate;
 • Nu arde;
 • izolată fonic;
 • Reținerea căldurii;
 • Imunitate la mirosuri;
 • Rezistența la umezeală;
 • Absența cusăturilor la articulații;
 • Schimbați ușor la alții.

Toate avantajele enumerate includ un tip de lichid în categoria decorurilor ideale de perete. După aplicarea pe suprafață, ele arată ca niște fulgi, ca și cum zidul era acoperit cu o cârpă. În plus, pentru a lipi orice alt tapet în baie trebuie să pre-tratați pereții cu un agent antifungic, tipul lichid de produs nu are nevoie de asta. Designul cu un astfel de finisaj poate fi văzut în fotografie.

fibra de sticla

Than tapet bun în baieMaterial pentru tapet din fibră de sticlă din fibră de sticlă, care este impregnat cu o compoziție specială pe bază de amidon modificat. Acest material se caracterizează printr-o varietate de texturi, rezistență, durabilitate, rezistență la apă, este ecologic și nu este combustibil, deci este destul de scump. În timpul perioadei de funcționare, poate fi repetat cu vopsele de latex sau apă pe bază de apă de până la 20 de ori. Pereții acoperiți cu acest material nu au nevoie de îngrijire amănunțită, praful nu este colectat pe ele, deoarece materialul nu acumulează electricitate statică. Fiți atenți la fotografie.

Aceste tapet în baie necesită un adeziv special pentru tapet grele, se aplică numai pe perete. Conform standardelor internaționale, partea din față este îndreptată în interiorul rolei. După ce a susținut ziua după plasarea băii, după ce lipiciul sa uscat complet, puteți începe să pictați.

Foto Wall Mural

Transformarea interiorului plictisit al băii poate fi ușor, rapid și ieftin, decorând unul dintre pereți cu tapet. Pe măsură ce culoarea și desenul sunt prezentate într-o gamă largă. Condiția principală pentru alegerea tapetului și a lipiciului va fi numai rezistența la umiditate. Vizualizările originale sunt deschise în fotografie.

Imagini de fundal în baie și design

Ce să pun pe pereți în baieEste puțin probabil că vor exista cei care vor argumenta că baia este unul dintre cele mai importante locuri din casă, stabilește starea de spirit a zilei și seara ajută să se relaxeze. Prin urmare, designul său ar trebui abordat cu mare grijă. Interiorul stilului clasic include pereți de tonuri monocrome, moi și restrânse, de exemplu, nuanțe de albastru și verde. În sezonul de încălzire, cele mai plăcute sunt piersici "delicioase" și tonuri de culoare galben-bej, care vor adăuga un plus de confort.

Fă o fantezie și să încerce să împartă baia culoarea camerei, de exemplu, partea de jos este decorată în culori închise, în partea de sus se va lasa mai multa lumina, stick astfel la o singură culoare.

Dacă doriți să diversificați designul băii cu tapet cu o imagine, atunci imaginația dvs. va găsi un număr mare de opțiuni pentru transpunerea ideilor dvs. în realitate. Amintiți-vă doar un singur lucru, o imagine mare este capabil să reducă vizibil camera, și un mic - pentru a extinde.

În general, urmați regulile de selectare a culorilor și modelelor, luând în considerare stilul și starea de spirit a băii. Dacă interiorul este planificat în stilul Hi-tech, atunci veți veni în ajutorul opțiunilor lichide - undele și cercurile ilogice fantastice vor aminti imaginea planetelor.

Baie în stilul Provence, precum și Classic este făcută în tapet de lumină neutru de nuanțe bej sau alb. În mod ideal, zidaria descrisă pe ele va arăta ca o cărămidă sau o piatră.

Pentru stiluri festive și elegante, precum Vanguard, Pop Art, Oriental, se vor potrivi împărțirea camerei în culori: lăsați cele trei pereți să fie o nuanță moale, iar al patrulea - luminos și colorat. Poți să folosești imagini de fundal, poți să faci fără imaginea de sakura pe fundalul soarelui care se ridică atunci când recree atmosfera din Est?

Astfel, putem concluziona că tapetul pentru baie - mai mult decât un material de design relevant, trebuie doar să alegeți să mergeți inteligent. Numărul de idei de design cu el este aproape infinit. Aceasta înseamnă că atunci puteți crea o cameră confortabilă, confortabilă și, cel mai important, o baie unică.

Imagini de fundal în baie
Cum să tăiați pereții unei veneAlegeți un tapet pentru baieTapete pentru baieTapete pentru baieAlegerea tapetului pentru o baieAvantajele tapetului din baieCe fel de tapet se potrivește în baieDecorarea în baie și în pereteCum de a alege wallpaper pentru baieImagini de fundal în baie
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a picta tapet pentru pictura pe tine însuțiCum de a picta tapet pentru pictura pe tine însuți
Cum să trageți rapid tapetul vechiCum să trageți rapid tapetul vechi
Cum să lipici tapet lichid: etapele de lucru și recomandăriCum să lipici tapet lichid: etapele de lucru și recomandări
Cum se aplică tapet lichid la tavan?Cum se aplică tapet lichid la tavan?
Cum să lipici în mod corespunzător tapet non-țesuteCum să lipici în mod corespunzător tapet non-țesute
Tapet de lichid în interior, alegerea de design pe fotografieTapet de lichid în interior, alegerea de design pe fotografie
Tapet lichid - fabricarea hârtiei și a altor materiale cu mâinile taleTapet lichid - fabricarea hârtiei și a altor materiale cu mâinile tale
Fotografie de tapet lichid în interiorFotografie de tapet lichid în interior
Imagini de fundal lichide: avantaje, preț, fotografie, videoImagini de fundal lichide: avantaje, preț, fotografie, video
Imagini de fundal autoportante pe ușă: avantaje și soiuriImagini de fundal autoportante pe ușă: avantaje și soiuri
» » Baie: tapet lichid, preț, fotografie
© 2021 amigdas.com