amigdas.com

Swinging poarta de metal cu wicket: procesul de fabricație și fotografie

Instalarea porților swingDacă acordați atenție opțiunilor de la poarta cu cel mai simplu design, atunci ele nu au un element cum ar fi poarta. Doar o poartă de acest tip și s-au răspândit în epoca Uniunii Sovietice. Cu toate acestea, treptat, proprietarii de case particulare au dat seama că prezența unui wicket în construcții îl face mai convenabil să le utilizeze.

Astăzi, porțile devin tot mai frecvente, care prevăd diferite elemente care oferă o mai mare utilitate. Printre acestea se numără și o ușă metalică îndoită, cu o poartă.

Material pentru garduri și porți

Cum pot face o poartă de balansarePortile care vor asigura securitatea unei case sau o vila trebuie sa aiba anumite calități, la care ar trebui atribuită și prezența unui aspect atractiv. Rezolvând problema cu materialul pentru instalarea lor, este important să țineți cont de toate detaliile, inclusiv locația, stilul casei și capacitățile financiare ale proprietarului.

Până în prezent, piața are un număr destul de mare de materiale destinate instalării unor astfel de garduri. Dacă evaluați opțiunile disponibile pentru proiectare, precum și parametrii funcționali, atunci cea mai bună alegere în această privință poate fi considerată o poarta de pe placa ondulată. Fabricarea de garduri și porți swing se realizează folosind un cadru, pentru crearea căruia puteți utiliza un profil rigid. Și din afară, pielea este făcută din foi profilate.

desen

În structura porților swing poate distinge astfel de elemente:

 • un cadru rigid pe bază de tablă de oțel, realizat prin sudare sub formă de cadru;
 • Manta, fabricate pe baza de carton ondulat;
 • Rafturi pentru care este utilizată o țeavă de 60 x 30;
 • buclă;
 • vane de închidere.

Noțiuni de bază

Procesul de fabricare a porților swing-uri are propriile particularități, în care este important să se pregătească un număr de instrumente și să se efectueze toate lucrările într-o ordine strict definită.

Unelte pentru garduri

Procesul de a face un gard cu un wicket pentru un site necesită utilizarea nu numai a unei foi profilate, ci și un număr de instrumente necesare:

 • Lopata - este necesară pentru săparea gropilor, care vor fi amplasate stâlpi la o adâncime de 1 metru;
 • mistrie;
 • Bulgară, dotată cu o perie de oțel;
 • Angrenaj;
 • Aparate de sudare;
 • Perii sau pistol de pulverizare.

tehnologie

Când pregătește poarta, ar trebui să fie acorde atenție fiecărui lucru mic. Numai în acest caz este posibil să se bazeze pe rezultatul dorit.

 1. Cum este versiunea de martor a mustuluiÎn stadiul inițial, pilonii sunt instalați, principala funcție a acestora fiind asigurarea suportului pentru structură. Cu rolul de poli pentru porti batante, pot fi manevrate țevi metalice de profil, sectiunea minima a acestora fiind de 100 x 100 mm. Pentru a realiza instalarea lor, este necesar să se sapă o groapă, a cărei fund este umplut cu un strat de moloz, și după plasarea stâlpilor în ele umpleți cu soluție de beton. Este important ca această soluție să penetreze cel puțin 1 metru.
 2. Pentru a crea o soluție concretă, luați-o ciment și nisip de râu în proporție de 1: 4. Cel mai bine este să folosiți granit zdrobit în acest scop. După ce stâlpii de susținere sunt în groapă și sunt umpluți cu beton, așteptați cel puțin o săptămână pentru ca soluția să se prindă bine. Între timp, puteți face crearea foii de ușă și a porții pentru gardul rural.
 3. Inspectăm conductele profilate pentru coroziune și depozitele de petrol, de unde trebuie curățate. În acest scop, se recomandă utilizarea unui bulgară cu o perie metalică sau un polizor unghiular.
 4. După finalizarea acestei operații, țevile trebuie să fie degresate, pentru care se utilizează un solvent sau o benzină. Dacă intenționați să aplicați vopsea de smalț pe stalpi, va trebui mai întâi să acoperiți suprafața cu un grund anticorosiv. Pentru această operație, ar trebui să folosiți un pistol sau o pensulă, cu care materialul colorat este aplicat pe suprafața metalică într-un singur strat, după care este necesar să se lase vopseaua să se usuce. Cea mai convenabilă pentru realizarea acestor lucrări este o aerografă, cu ajutorul căreia, cu o experiență suficientă, este posibil, cu un minim de efort, să oferim porților un aspect frumos. În același timp, opțiunea care utilizează peria are avantajele sale. Ideea este că această metodă permite crearea unui strat mai gros, datorită căruia suprafața metalică poate rezista mai bine la procesele de coroziune. Și aici alegerea este pentru proprietarul însuși.
 5. Data viitoare începem să fabricăm cadrul pentru aripi de porți și porți batante, care ar trebui să obțină forma unui pătrat sau dreptunghi. Noi folosim conductele existente ca material. După sudarea cadrului, este necesar să se fiarbe tubul interior în structură, plasându-l în centru, astfel încât mai târziu carcasa ușii să poată fi făcută din ambele părți. Uneori proprietarii se limitează la placare doar pe o parte. În acest caz, tubul interior este poziționat astfel încât să se afle chiar la marginea exterioară cu tubul exterior. La sudarea țevilor, utilizați bastoane de 2 cm, care sunt plasate la o distanță de 25 cm unul de celălalt.

Lucrarea de fabricare a cadrului a fost finalizată. Treci mai departe la șlefuirea cusăturilor de sudură. Această operațiune se realizează cu ajutorul unui șmirghel cu o roată de șlefuire. Când se face acest lucru, începem să aplicăm un grund la suprafață, după care putem trece la pictura. Ca material de pictură, se utilizează emailul alchidic pentru lucrări în exterior, care este acoperit cu un cadru gata de porți swing. După cum sa observat anterior, puteți folosi o pensulă sau un pistol de pulverizare pentru a efectua această lucrare.

Strângerea foii de ușă

Swinging poarta de metal cu elemente de arta forjareDupă ce ați așteptat o uscare completă a vopselei, puteți porniți frunza ușii. Ca material aici se va folosi bordul ondulat. Este demn de remarcat faptul că acest material este foarte comun printre proprietari, care astăzi îl folosesc pentru a coase porțile și gardurile vilei. Are multe avantaje, printre care se numără un aspect frumos, greutate redusă, precum și o gamă largă de culori și opțiuni de relief.

După această etapă, foaia de ușă este gata. După ce vă asigurați că stalpii de sprijin sunt bine fixați în beton, puteți începe instalarea porții. Pentru a fixa buclele, alegem un loc pe suprafața coloanei, fixându-l cu ajutorul sudurii. După aceasta, fixare la stalpi si la usi. Costul de a face porți swing va fi mic, cu condiția să aveți experiență în instalații sanitare. Astfel, veți economisi nu numai bani, ci și timp, deoarece toată munca va necesita un maxim de câteva zile.

Porți metalice
Proiectarea unei porți și a unei porți de fierAlegerea unei porți metaliceProduse finite din metalSwing metal gate cu ușă pietonalăElemente de decorare a poarta metalicaCum să înregistrați intrarea principală în casăFabricarea de produse forjate, porti batante cu pavilionPorți swing cu ușă wicketPorți cu balamale metaliceFabricarea si instalarea portilor automateFabricație, vopsire, instalareConstructii de porti de fierPorți moderneSwinging porțile de fierCe mecanism de pe poartă este mai bunPorți și porți din fierProducția de porți swing

concluzie

Fabricarea și instalarea de porți metalice swinging cu un wicket poate fi o soluție bună pentru proprietarul unei zone suburbane, deoarece îi va permite să economisească bani. De fapt, aceste lucrări nu sunt atât de complicate și, cu respectarea exactă a tehnologiei și a disponibilității instrumentelor necesare, este posibil să se producă o poartă cu o ramă nu mai rea decât specialiști calificați.

Principalul lucru este de a face măsurători precise ale detaliilor necesare. În acest caz, veți face față celei mai dificile etape a lucrării și, dacă aveți experiență în lucrul cu o perie și o mașină de sudură, veți putea finaliza cu succes lucrarea inițiată.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a alege o portiță swing pentru a daCum de a alege o portiță swing pentru a da
Cum să instalați corect încuietoarea de pe poartăCum să instalați corect încuietoarea de pe poartă
Opțiunile de ușă cu perete interior: secretul alegerii corecteOpțiunile de ușă cu perete interior: secretul alegerii corecte
Wicket din carton ondulat cu mâinile tale - tehnologie de fabricație, fotografieWicket din carton ondulat cu mâinile tale - tehnologie de fabricație, fotografie
Portițe din țevi de profil: producție și fotografiePortițe din țevi de profil: producție și fotografie
Poarta pentru o casă privată: design și modelePoarta pentru o casă privată: design și modele
Porți și porți din metal: montaj și fotografiePorți și porți din metal: montaj și fotografie
Porți din lemn și o pătură cu mâinile lor: fotografie și asamblarePorți din lemn și o pătură cu mâinile lor: fotografie și asamblare
Porți din carton ondulat cu elemente originale de forjare cu mâinile lorPorți din carton ondulat cu elemente originale de forjare cu mâinile lor
Poarta din profil metalic: instalare și fotografiePoarta din profil metalic: instalare și fotografie
» » Swinging poarta de metal cu wicket: procesul de fabricație și fotografie
© 2021 amigdas.com