amigdas.com

Decorarea pridvorului unei case de țară: fotografie de opțiuni de design

Portieră la o casă privatăVeranda unei case de tara este cartea de vizita si primul lucru pe care il vad oamenii atunci cand vin sa viziteze. Prin modul în care este amenajat pridvorul, prima impresie se formează nu numai despre casă, ci și despre proprietar.

Este, de asemenea, o parte integrantă a fațadei unei case de țară. Ideile pentru a face veranda într-o casă privată, a se vedea fotografiile de mai jos, poate fi o mulțime, dar trebuie să accentueze în mod necesar integritatea întregii clădiri.

În scopuri decorative, când faci un pridvor, poți folosi flori, coloane, balustre sculptate, sculpturi. Dar, în același timp, trebuie luată în considerare stilul general. De exemplu, o pridvor mare de piatră nu se potrivește cu o casă de lemn și invers, într-o casă de piatră - un mic verandă din lemn.

Principalele părți ale pridvorului într-o casă privată:

 • loc de joaca;
 • etapă;
 • un vizor;
 • balustradă.

Principalele materiale pentru crearea unui pridvor

Materiale pentru realizarea verandelorExistă multe tipuri de design de verandă într-o casă privată, dar cele principale sunt:

deschis. Faceți-o numai în zone cu climat cald, deoarece nu are baldachin și balustradă. Dar trebuie combinat în mod necesar cu veranda.

adăpostit. Este echipat cu un acoperiș sau un baldachin, care sunt fabricate din materiale moderne. Uneori acoperișul poate înlocui cel de-al doilea etaj, ceea ce creează un interior frumos.

Pridvor, patio (Închis). Este închisă cu sticlă sau policarbonat. Spațiul interior poate fi folosit ca o arbori sau o bucătărie de vară, dacă zona permite acest lucru. Puteți, de asemenea, decora cu flori.

Materiale pentru fabricarea acestor structuri

Din lemn. Portiera din lemn este un bun plus pentru casa privată din lemn și poate fi făcută în două moduri.

Cea mai simplă cale este să faci o cutie de lemn cu trepte și să o instalezi pe fundație. Partea inferioară, care este pusă pe fundație, este tratată cu bitum sau ulei de mașină, astfel încât să nu putrezească mai mult. În locul fundației sunt folosite grinzi de lemn, săpate în pământ.

A doua metodă este realizată cu ajutorul lui Kosowr. Este o structură portantă a unui march de scară cu un pieptene pe care sunt atașate scări. Kosoury fabricate din traverse sau grinzi din beton armat.

Toate elementele construcției verticale sunt atașate una de cealaltă prin șuruburi, vârfuri, cuie, șuruburi cu auto-filetare.

Din beton. Începutul erecției pridvorului de beton începe cu construcția unei fundații din beton. O scară din beton este creată din cofraje din placaj. Pentru ca veranda să fie puternică și durabilă, este armată cu o armătură cu diametrul de 10 mm. Pașii sunt turnați alternativ, începând de jos. Când se usucă, următoarea este turnată și așa mai departe până la ultimul pas. În colțurile scărilor, încă în betonul necorespunzător, se introduc colțurile de oțel - pentru întărire. Asigurați-vă că asigurați-vă că piesele de îmbinare care sunt necesare pentru fixarea balustradelor și baldachin nu sunt betonate.

Cofrajele sunt îndepărtate după o săptămână, dar trebuie amintit că betonul devine robust numai după o lună.

De metal. Astfel de structuri nu sunt foarte populare și, prin urmare, ele sunt construite pe ușile laterale și laterale. Mulți construiesc încă o verandă la ușa din față, dar în acest caz trebuie să recurgă la ajutorul specialiștilor și designerilor de înaltă clasă.

Acest pridvor (în comparație cu restul) este foarte luminos, dar sub el se întemeiază o fundație. Construcția principală este două canale, care sunt expuse sub pantă necesară pentru întreaga lățime a scării.

Apoi, o scară este sudată din colțul cu unghi egal, tăiat în dimensiunile treptelor. Pentru a canaliza barele de-a lungul conturului un colț este sudat rafturile din interior. Cadrul rezultat este așezat cu lemn, piatră artificială, faianță ceramică, gresie din porțelan. Ele sunt atașate la cadru prin șuruburi înșurubate de jos, sau lipici impermeabil.

Fă-o pe veranda unei case particulare

Veranda unei case particulareAceastă parte a structurii casei de apartamente și decorarea ei ar trebui să fie la fel de frumoasă ca și ușa. Aici puteți vedea diferite flori în diferite vaze, lumini decorative, statuete și orice alte atribute pentru un conac confortabil. Fotografii ale pridvorului unei case de țară pot fi văzute mai jos.

Dar înainte de proiectarea pridvorului este proiectat și asamblat. Și este foarte important să faci totul perfect:

 • alegeți dimensiunile, materialele, alegeți designul;
 • Stilul trebuie să se potrivească cu casa însăși;
 • faceți o mișcare sigură pe scări.

Design arhitectural

Copertine și copertine

Chiar și cea mai simplă structură are nevoie de protecție împotriva vremii nefavorabile - ploaie, zăpadă, grindină, viscol, etc. Acest lucru se realizează în primul rând viziere și copertine. Prin proiectare, ele sunt de diferite tipuri.

Suporturile pentru copertine sunt cel mai adesea realizate:

 • din lemn - aceasta este o bară de secțiune pătrată, posturi rotunde și sculptate;
 • din metal - acestea sunt colțurile țevii și produsele forjate;
 • dintr-o cărămidă - din ele se sprijină piloni;
 • de beton armat sau de a folosi stalpi de beton gata.

Dacă sunt așezate mici copertine și copertine, ele pot fi fixate direct pe peretele casei, fără fabricarea suporturilor.

Pentru acoperirea vizieră poate fi orice material pentru acoperișuri - este profilată (galvanizat sau vopsit), policarbonat (colorat sau transparent), gresie (natural și metalic).

De asemenea, pentru acoperire aplica placa de acoperis, doar alte materiale tradiționale. Dar în acest moment nu sunt populare, mai ales pentru proiectarea unui element atât de important și vizibil al casei ca pridvor.

Care sunt tipurile de pridvor decor?

Pridvor-terasa

Indiferent cât de confortabil și confortabil este în casă, dar într-un moment cald doriți mereu să stați afară. Aici în acest moment și vine în ajutorul unei astfel de structuri, dacă numai pe o astfel de pridvor puteți pune o canapea mică sau scaune cu o masă. Va fi un loc minunat de relaxat.

Acest pridvor poate fi atașat la clădirea principală sau poate fi așezat cu el sub un singur acoperiș. În cel de-al doilea caz, trebuie să fie proiectat în avans.

Cu balcon

Acest verandă poate fi la casă, care are mai multe etaje sau există un pod. Baldachinul lui poate fi un balcon, odihnindu-se pe coloane puternice. Foarte originală arată casele în care intrarea din față face parte din cel de-al doilea etaj - fereastra de golf. Sub ea se formează o platformă închisă, la care se apelează la pașii porului.

Trucurile decorării pridvorului unei case particulare

Decorarea aripilorDupă cum este recomandat de profesioniști, este necesar să se dezvolte în fiecare caz plan individual al acestei structuri. Acest lucru se datorează nu numai parametrilor clădirii rezidențiale, ci și dorințelor proprietarilor. În case locuiește oameni de diferite fizici și vârstă și, prin urmare, dimensiunea pridvorului trebuie să corespundă parametrilor lor fizici. Dacă o persoană este plină și densă, atunci va fi foarte dificil să urce pe o scară îngustă. Și pentru persoanele în vârstă, treptele trebuie să fie puțin sub standard.

Dar poate fi făcut cât mai practic posibil pentru orice situație. De exemplu, înălțimea ușii de intrare ar trebui să fie de trei până la patru centimetri deasupra locului propriu-zis, ceea ce va deschide ușa în orice caz, chiar dacă pridvorul este acoperit de zăpadă.

Totuși, experții recomandă să facă site-ul în sine ușor înclinat (2-3 grade, optic nu va fi nimic vizibil), astfel încât precipitațiile să nu se acumuleze pe ea - se vor scurge treptat la pământ.

Și prezența balustradelor pe pridvor este o problemă destul de controversată. Pentru unii oameni, balustrade sunt necesare, dar pentru alții nu au nici un sens. Dar că o persoană nu cade, este logic să pună o balustradă de 80 cm înălțime. Dacă balustrada este sub înălțimea standard, atunci ele efectuează doar o funcție decorativă.

Pentru un mic pridvor, nu este nevoie de balustradă, dar dacă copiii locuiesc în casă, ele sunt obligatorii.

Veranda unei case particulare
Decorarea pridvorului cu mâinile taleClădirea cu porțiDesign verandă în țarăParchetul casei mariPortieră din casa de lemnCasă cu o verandă frumoasăCum de a decora verandaCrown DecorationDecorarea pridvoruluiElemente ale pridvoruluiDecorarea verandelorCum se construiește o pridvorVedere veritabilă modernăDin ce material puteți face o verandă frumoasăO casă de țară și o pridvor cu elCondiții de cercCe ar trebui să fie cercul
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să vă construiți propriile mâini o pridvor de lemn la casăCum să vă construiți propriile mâini o pridvor de lemn la casă
Crearea unui grup de intrare într-o casă particulară: idei, fotografiiCrearea unui grup de intrare într-o casă particulară: idei, fotografii
Variante ale unui pridvor din policarbonat într-o casă privată pe o fotografieVariante ale unui pridvor din policarbonat într-o casă privată pe o fotografie
Cum de a construi un verandă din lemn cu mâinile taleCum de a construi un verandă din lemn cu mâinile tale
Grupuri de intrare pentru o casă privată: proiecte, materiale, fotografiiGrupuri de intrare pentru o casă privată: proiecte, materiale, fotografii
Facem verandă cu mâinile noastre cu pași de lemnFacem verandă cu mâinile noastre cu pași de lemn
Cum sa faci un pridvor de beton cu mainile taleCum sa faci un pridvor de beton cu mainile tale
Crearea de copertine pe verandă: montaj și vizoare de fotografieCrearea de copertine pe verandă: montaj și vizoare de fotografie
Portieră din metal în casa privată - producție, fotografie de variantePortieră din metal în casa privată - producție, fotografie de variante
Facem propria noastră pridvor într-o casă privatăFacem propria noastră pridvor într-o casă privată
» » Decorarea pridvorului unei case de țară: fotografie de opțiuni de design
© 2021 amigdas.com