amigdas.com

Duză autocolantă (cerc) pentru mașina de lustruit

Duza pentru burghiuDacă proprietarul mașinii dorește ca suprafața calului său de oțel să strălucească intens, trebuie să lustruiască corpul. Puteți efectua această procedură acasă. Aceasta necesită o roată specială de lustruit pentru mașina de găurit și mașina electrică.

Sortiment de momeli

Cele mai obișnuite produse pentru prelucrarea caroseriei auto sunt: ​​spongioase, abrazive cu un grad diferit de granularitate, simțite, având o suprafață moale. Acestea sunt clasificate condiționat în funcție de tipul de producție în două tipuri:

 • petală (productivitate ridicată și preț ridicat);
 • Șlefuirea suprafețelor (realizată ca disc de cauciuc cu acoperire suplimentară pentru prelucrare).

Materialul pentru aceste articole este spumă sau pâslă densă, având un diametru diferit. Cu toate acestea, sunt vândute truse formate din mai multe elemente, care au un scop diferit și complexitatea fabricării.

Varietăți de forme

Duză de șlefuire pe burghiu are în principiu forma unui cerc sau a unui con. Ele sunt adesea completate cu lustruire. Ele asigură păstrarea aspectului și a caracteristicilor tehnice ale vehiculului.

Rigiditatea cercurilor

Miezul pastei de lustruire dictează alegerea unui cerc din cauciuc spumant sau pâslă cu diferite grade de rigiditate. Producătorii vinde cercuri de diferite culori, care corespund rigidității lor:

 • cel mai moale este negrul;
 • universal - portocaliu;
 • alb-negru.

A face momeli cu mâinile proprii

Tipuri de duze pentru găurireDacă nu există o opțiune adecvată pe piață, atunci pentru un disc cu un nivel ridicat de rigiditate, puteți face un strat moale de grosime mare și plasați-l între baza Velcro și baza din plastic. Cu un cuțit clerical, trebuie să tăiați Velcro-ul, unde stratul moale va fi lipit. Pentru un strat moale, buretele de baie este cel mai folosit. Trebuie amintit, că elementele individuale se pot schimba, rupând simetria generală.

De asemenea, puteți folosi o roată de fâșie, care este utilizată în mașina de lustruit și mașina. Mai intai trebuie sa faceti un pin care sa aiba o diametralitate adecvata si sa aplicati firul pe o parte a acestuia. Pe această parte, trebuie să fixați discul, care este înconjurat pe ambele părți de o piuliță largă și o șaibă restrictivă. Acest dispozitiv nu este dificil de fabricat și poate fi utilizat pentru tratarea diferitelor suprafețe.

Nuanțe de aplicare

O duză pentru o mașină de găurit la mașină poate fi cumpărată în orice magazin unde sunt vândute bunuri pentru mașini. Cu toate acestea, trebuie să alegeți cu atenție acest dispozitiv.

Elementele unui corp de mașini noi fac prin tehnologii moderne. Un compus anticoroziv și vopseaua sunt aplicate pe metal, caracterizate prin rezistența la uzură. Ei vor servi aproximativ 15 ani. Cu toate acestea, o astfel de acoperire este mai bine conservată, dacă este urmată de îngrijirea corespunzătoare. Dispozitivul de lustruit asigură refacerea strălucirii originale și îndepărtează defectele de pe suprafață. Împreună cu un produs special, un astfel de produs va fi mai ieftin decât serviciile furnizate în atelier.

Șlefuirea corpului

Cum se utilizează duzaProcesul de lustruire poate fi corectat numai de anumite defecte. Dacă corpul este corodat, cioplit sau deteriorat, prin care este vizibil un cadru din oțel, vor fi necesare reparații majore.

Înainte de începerea procesului de lustruire, ar trebui să verificați cu atenție mașina și să vă asigurați că defectele pot fi eliminate.

Tratamentul corporal cu un dispozitiv special va da un rezultat pozitiv când:

 • o ușoară diferență în nuanțe, care a fost obținută după colorarea parțială;
 • prezența rugozității, zgârieturilor și divorțului înnorat;
 • un strat plictisitor de vopsea;
 • apariția fluxurilor de cereale și smalțuri.

Trebuie să știți că nu puteți abuza de lustruire, deoarece atunci când se face, stratul de vopsea devine mai mic cu 5 micrometri. De la data fabricării vehiculului nu se pot efectua mai mult de 20 de proceduri de lustruire. În acest moment, trebuie să aplicați un grosimetru, mai ales dacă mașina este susținută.

Aplicarea unei roți de lustruit

Folosind o roată de lustruit pe burghiu, puteți actualiza aspectul mașinii. Această procedură este cea mai eficientă dacă trebuie să aliniați așchii mici sau să eliminați zgârierea suprafeței.

Lucrarea se desfășoară în două etape:

 • îndepărtarea vopselei de pe suprafața corpului;
 • aplicarea compusului de lustruire.

Cum să lucrați cu un exercițiuEfectuați, de asemenea, un tratament de protecție pentru a reduce impactul negativ al diferitelor tipuri de precipitații și ultraviolete. Practic se face atunci când se pregătește o mașină de vânzare. Stratul protector (compus din ceară sau silicon) se întinde pe suprafața corpului pentru a forma un film invizibil ochiului, respingă umezeala și face corpul strălucitor. O duză moale poate lustrui utilajul susținut dacă nu există vreo deteriorare a vopselei. Și poate fi utilizat pentru un tratament delicat cu un agent de protecție.

Materiale pentru caroserii auto

Pentru procedura Tratamentul auto necesită următoarele materiale:

 • spuma din cauciuc;
 • șmirghel;
 • compoziția de măcinare;
 • biciclete;
 • poloneză.

Cum să alegeți o duză pentru o mașină de găuritAgentul, care va fi procesat suprafața corpului, este necesar să selectați cu atenție. Este necesară o pastă având particule abrazive pentru a îndepărta stratul superior al lacului. Ar trebui selectat în funcție de tipul de fisuri și chipsuri disponibile pe corp. O remediere, în cazul în care numărul de particule este mare, este necesar în cazul în care defectele sunt foarte vizibile. Acum, în vânzare o gamă largă de medicamente care dau luminozitatea culorii.

Acoperișul de protecție al mașinii noi poate dobândi un divorț înnorat. Într-o astfel de situație, o pastă de reparații va fi suficientă, având un ajutor de măcinat în compoziție.

O varietate de instrumente pot rezolva orice problemă. Pentru o suprafață verticală, este convenabil să se utilizeze o pastă groasă. Poate fi procesat de orice parte a mașinii. Adesea, adăugați o componentă care mărește luminozitatea culorii.

Lustruirea, care are o structură lichidă, este adecvată pentru o suprafață orizontală, de exemplu pentru un acoperiș sau o capotă. Principalul avantaj al unei astfel de instrumente este că nu poate deteriora emailul.

Este convenabil să se utilizeze aerosoli. Ele diferă în economie și eficiență. Cu toate acestea, balonul nu conține mult.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Mașină de șlefuit: soiuri, caracteristici și principiu de funcționareMașină de șlefuit: soiuri, caracteristici și principiu de funcționare
Ascuțirea unui burghiu pentru metal: parametri, unelte de lucru, sfaturiAscuțirea unui burghiu pentru metal: parametri, unelte de lucru, sfaturi
Mese rotative pentru mașini de frezatMese rotative pentru mașini de frezat
Aplicarea unui burghiu de forajAplicarea unui burghiu de foraj
Mașini de rectificat cilindrice pentru metalMașini de rectificat cilindrice pentru metal
Mașini de măcinat cu masă: tipuri și principii de funcționareMașini de măcinat cu masă: tipuri și principii de funcționare
Mașină de coordonat-plic: scop, principiu de funcționare, tipuriMașină de coordonat-plic: scop, principiu de funcționare, tipuri
Cum de a ascuți un burghiu: mașină de rectificat pentru exerciții cu mâinile taleCum de a ascuți un burghiu: mașină de rectificat pentru exerciții cu mâinile tale
Caracteristicile atașamentelor pentru gravor: tipuri, scop, seturiCaracteristicile atașamentelor pentru gravor: tipuri, scop, seturi
Care sunt discurile pentru metalul bulgar?Care sunt discurile pentru metalul bulgar?
» » Duză autocolantă (cerc) pentru mașina de lustruit
© 2021 amigdas.com