amigdas.com

Nasest pentru pui: o instrucțiune pentru a-ți face propriile mâini

Hrănire simplăMulți cetățeni se deplasează în proprietăți private, unde încearcă să-și gestioneze propria fermă: cultivă o grădină, cultivă găini. Dar nu este întotdeauna înțeles că productivitatea ridicată a populației de păsări de curte depinde de condițiile de întreținere. Găina, datorită instinctelor sale, sa dezvoltat încă în sălbăticie, se ascunde și se odihnește pe coardă, așa cum a fost odată în copaci.

Prin urmare, pentru a se asigura că păsările pot fi în condiții confortabile și protejate de stres, este necesar să se organizeze în mod corespunzător spațiul coopului și să se instaleze în mod corespunzător echipament special.

Drăguț pentru puii de mână

Mâinile propriiConstrucția unei case include fabricarea cuiburi și cuiburi, care corespunde anumitor cerințe, a căror principală condiție este abilitatea păsărilor să se miște și să mănânce liber.

Echipamentul de coș de pui trebuie să corespundă anumitor dimensiuni și locație. Dacă nu le respectați cerinţe, este posibil să se observe modul în care păsările ignoră destinate pentru ele rostiri, somn și grabă în diferite colțuri izolate.

Cerințe pentru dispozitivul unei cochilii

Cum să faci o călătorieÎncepând să faceți roostul cu propriile mâini, trebuie să luați în considerare fiziologia, cantitatea și rasa găinilor pe care urmează să le conțină.

Deoarece designul este folosit în zi și noapte, acesta trebuie să conțină din toți adulții.

Nasest este destinat pentru odihna si somnul pasarilor, deci este instalat in întunecat și cald un loc care este protejat de curente. Acesta este situat departe de ferestre și uși, astfel încât păsările se pot simți în siguranță.

Nasest pentru puii peste cuiburiNazele sub formă de stick-uri Nu dați puii o odihnă completă, deoarece împiedică structura picioarelor. Când pasărea se așează în jos, picioarele se îndoaie la articulația genunchiului, tendoanele se întind și contractul de mușchi. Drept urmare, degetele sunt comprimate și trebuie să fie agățate de orice. Ce se întâmplă dacă pasărea se stabilește bar de lemn. Își strânge degetele, ghearele se agăță de lemne. Găina în această poziție se simte stabilă și adăpostește calm.

Cu toate acestea, plăcile prea mari și bastoanele pe care pasărea nu le pot înțelege, de asemenea, nu sunt potrivite. Dimensiunea optimă pentru stâlpii de sub nișă este o bară cu o secțiune de 40x60 sau 50x50.

Construirea unei cochiliiUna dintre cerințele principale este înălțimea bibanului. pui mici înălțime de construcție de 60-80 cm, pentru păsările sale grele, ridicate de 80 cm. Păsările sedimentarea se cuibărească, saritura și zbura ușor în sus, care ar trebui să servească drept natură încălzirea straturilor.

Cu toate acestea, ele nu ar trebui să întâmpine dificultăți, astfel încât înălțimea să nu depășească un metru în înălțime. Este mai bine să faceți un mic scara, astfel încât puii să se ridice fără a deranja vecinii.

Cel mai des de busteniLungimea bibanului este lățime o casă de păsări, care, la rândul ei, depinde de numărul de păsări. Nesushki ar trebui să stea liber, astfel încât să se simtă confortabil.

Deci, un eșantion este de aproximativ 20-30 cm, distanța dintre poli este de 30-60 cm.

Barierele prea lungi trebuie să fie fixate cu una sau două suporturi, astfel încât să nu se îndoaie sub greutatea păsărilor. Planck nu ar trebui să depășească mai mult de trei metri.

Cum să dotești un coopLățimea poliilor trebuie făcută în jumătate deschisă pui - așa că va fi mai convenabil pentru ea să apucă. Partile laterale ale stalpilor trebuie rotunjite.

Există recomandări speciale pentru instalarea de păsări de curte pentru diferite rase de pui. În conformitate cu aceste dimensiuni optime biban sunt :. Inaltime 90 cm, lățimea barei - 4x6 cm, distanța dintre barele - 25-30 cm lungime pol se calculează aproximativ 17-18 găini, care este egală cu 240 cm.

Tipuri de păsări pentru găini ouătoare

Construirea unui chasseur pentru găiniCel mai simplu dispozitiv este o structură de poli montată de-a lungul peretelui și situată una deasupra celeilalte. În această situație, păsările care stau la vârf își vor lăsa așternutul pe cei care se află la niveluri mai joase.

În ciuda simplității în procesul de fabricație, nu este așa foarte convenabil pentru straturi. În astfel de condiții, este încălcată igiena conținutului, pot apărea conflicte între păsări pentru locurile de sus.

Pui de iarnă de iarnăUn coop cu perecklaces, situat de-a lungul perimetrului clădirii și pe mai multe niveluri, este mai convenabil pentru păsări. Construcția unor astfel de parcele nu va dura mult timp, dispunerea lor este destul de compactă și nu are deficiențele menționate mai sus.

Dacă faceți sisteme de fixare la diferite înălțimi, iar stâlpii sunt detașabili, va fi mult mai convenabil să ajustați locația acestora.

Portița portabilă este un fel de masa cu poli. Structura este ușor de transportat și ușor de curățat. În industria prelucrătoare este mai mult consumatoare de timp decât staționarul.

Cutia cu coșuri este un fel de masă și deține un număr destul de limitat de păsări.

Crearea unui capră pentru găini

Următoarele instrumente și materiale vor fi necesare pentru muncă:

 • Desenarea coopuluiMasina de indreptat;
 • un ciocan;
 • șurubelniță;
 • cuie sau șuruburi;
 • șuruburi;
 • șmirghel;
 • un bar din lemn.

Planul de pui de pui inteligent Grinzi din lemn în avans tratați cu un avion, șlefuiți suprafața cu șmirghel, astfel încât păsările să nu fie deteriorate. Numărul de poli și dimensiunile acestora sunt calculate în funcție de numărul, greutatea, vârsta și rasa păsărilor.

Setați barele de susținere (aproximativ 60 cm lungime) la o înălțime de 90 cm. Polii fixează polii. Distanța dintre ele și perete ar trebui să fie de 30-40 cm. Designul este amplasat astfel încât să fie mai ușor de curățat în încăpere.

Construcție cu palețiSub pământ este necesar să se aranjeze un palet pentru așternut. Pentru a face acest lucru, de-a lungul pereților laterali, la o înălțime de 40 cm de fixare a barelor, care pune podele de placi. Pe partea de sus a lemnului sau plasticului instalat tigaie. Umpleți fundul cu rumeguș sau nisip pentru comoditatea recoltării. În cazul în care hrănirea este făcută cu un singur nivel, atunci paletul este opțional.

În unele modele, stâlpii sunt aranjați deasupra cuiburilor la o distanță de 30 cm. Prizele sub formă de cutii de placaj sunt situate mai jos, iar capacele de tablă joacă rolul de paleți. Avantajul unui astfel de dispozitiv în economisiți spațiu în găină.

În cazul în care numărul de animale nu este foarte mare - până la 20 de persoane, se utilizează un loc de pescuit unghiular. Proiectarea poate fi realizată în mai multe etape sau în mai multe etape. În aparat este destul de simplă, totuși, atunci când se utilizează o coadă multietajată există dificultăți în curățare.

Efectuarea unei găuri portabile pentru găinile de găină cu propriile mâini

Materiale necesare:

 • panouri 15x2 cm - 4 bucăți;
 • placaj - 1 foaie;
 • net.

Porcări portabile pentru găiniPre-a făcut o cutie de placi cu un fund de placaj, pe care grila este instalat. Pe partea laterală a cutiei sunt fixate două blocuri cu caneluri pentru poli. Apoi au pus stâlpi pe ele.

O altă variantă a bibanului este făcută din vechea masă sau cobblează unul nou. Pe masă, fixați două șipci cu crestături. După instalarea poliilor, este aranjat un palet cu plasă.

Obișnuiți puiul cu puiul

Nasda igienică pentru găiniobișnui o pasăre trebuie să depună mult efort în habitaclu, altfel puii vor dormi și se vor grăbi în diferite colțuri, ignorând locul pregătit pentru ei. În cazul în care hrănirea este făcută de toate regulile, atunci puteți începe să îmblânzi găinile.

În fiecare seară ai nevoie scaun următor găinile ouătoare și, treptat, păsările încep să dezvolte un reflex - se vor așeza pe pământ. Astfel de încercări pot dura aproximativ o săptămână sau mai mult.

Cuiburi pentru mâinile proprii

Găini de găinăAranjarea cuiburilor cu propriile mâini permite puii să-și incubeze ouăle în același loc, ceea ce face posibil să nu vă fie teamă de siguranța și de puritatea lor relativă. Deoarece nu pot fi transportați în același timp, cuiburile pot fi făcute pentru 3-5 găini.

Stabiliți cuiburile, precum și roțile, într-un loc liniștit și îndepărtat de la ușă, unde nu cad lumina directa a soarelui. Există cutii la o anumită înălțime de la podea, deoarece datorită umezelii și răcirii, păsările pot avea diverse boli.

Cuibul din cutieFuncțiile cuiburilor diferă de biban, deci acest tip de construcție are forma unei cutii. În acest scop, simplu cutii de carton, coșuri de răchită, cutii din lemn sau din plastic. Dimensiunea recipientului este de aproximativ 30x30x30 cm pentru rasele de pui de rasă medie.

Pentru a face un cuib cu propriile mâini, veți avea nevoie de următoarele materiale:

 • Grosime OSB grosime de 8-10 mm, placaj;
 • șurubelniță;
 • jigsaw electric, fișier de unghii de lemn;
 • suruburi, cuie;
 • bare din lemn 25 mm;
 • șmirghel.

Barele sunt tăiate în bucăți de 15 cm (înălțimea cuibului) și tratate cu șmirghel.

Cuiburi pentru mâinile propriiTăiați patru goale din placaj sau OSB dimensiune 15h40 cm pentru partea de jos se face pătrat cu latura de 40 cm. Toate piesele sunt colectate și înșurubate grinzi cu șuruburi sau cuie.

Cutia finală este setată la un unghi de aproximativ 10 grade. Partea inferioară a cuibului este acoperită cu paie, fân sau rumeguș.

Stratul său nu trebuie să fie prea gros și să nu interfereze cu mișcarea oului.

Pui în cuibDesignul casetei oferă un slot, iar sub fund trebuie făcut tavă pentru colectarea de ouă. Tava este căptușită cu un strat moale și gros de așternut pentru a preveni deteriorarea ouălor. La sfârșitul lucrării, caseta este special Schele sau fixate pe perete. Un cuib construit corespunzător asigură o productivitate ridicată a găinilor găinilor ouătoare.

Există o mare varietate de modele ale parcelelor, care presupun utilizarea diferitelor materiale, care salvează construcția unui "loc de odihnă" al unei păsări. Cu toate acestea, regula principală rămâne creația confort și siguranță pentru păsări. Numai în aceste condiții se poate aștepta bunăstarea bună și creșterea producției de ouă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Când găinile de lapte încep să dea ouă, adică,Când găinile de lapte încep să dea ouă, adică,
Principalele motive pentru care puii nu se grăbescPrincipalele motive pentru care puii nu se grăbesc
Cum să aranjezi o găină de găinăCum să aranjezi o găină de găină
Când puii încep să zboareCând puii încep să zboare
Cum de a construi un coop de unul singur: secrete de aranjamentCum de a construi un coop de unul singur: secrete de aranjament
Opțiuni pentru prepararea de pui pentru puii propriiOpțiuni pentru prepararea de pui pentru puii proprii
Mini-pui coop pentru 5 pui mana proprieMini-pui coop pentru 5 pui mana proprie
Cola de pui de vară în țară: construirea unui coop de mâini propriiCola de pui de vară în țară: construirea unui coop de mâini proprii
Nase pentru găini și cuib pentru straturiNase pentru găini și cuib pentru straturi
Cum de a construi o coș de pui de iarnă cu mâinile taleCum de a construi o coș de pui de iarnă cu mâinile tale
» » Nasest pentru pui: o instrucțiune pentru a-ți face propriile mâini
© 2021 amigdas.com