amigdas.com

Usa de pe usa interioara: vederi, instalare, fotografie

Instalare de accesorii de usiDestul de simplu ocupație este instalarea ușilor interioare. Cu toate acestea, există multe nuanțe în această chestiune despre care ar trebui să știți. În caz contrar, va fi imposibil să efectuați calitativ instalarea unei structuri a ușii. Acest lucru poate fi deosebit de dificil pentru o persoană care pentru prima dată începe o astfel de sarcină ca instalarea unei uși de interior. Despre subtilitățile de bază ale implementării lucrărilor de instalare, vom discuta în acest articol.

Ai nevoie de dodge?

Credem că va fi logic să începem cu cele mai simple. Trebuie să folosesc docurile în timpul lucrului? Mulți oameni nici măcar nu știu ce este. Tabloul de bord pentru uși de interior este o placă specială, care lățimea nu este mai mică de 5 cm. În lungime se ajunge, de obicei, de 215 cm. Necesitatea unor astfel de benzi pot fi proprietarul apartamentului în cazul în ceea ce privește lățimea cutiei ușii fiind mai mică decât grosimea peretelui în care este instalat construcția ușii. Trebuie spus că instalarea dispozitivului se face direct în cadrul ușilor interioare.

Funcțiile docurilor

Ușile nu sunt doar elemente funcționale ale ușilor interioare, ci și componente care îndeplinesc o anumită funcție estetică.

Principalele avantaje ale aplicării lor:

 • cu ajutorul lor asigură acoperirea pantelor ușii cu o suprafață neuniformă;
 • oferă protecție împotriva poluării;
 • reprezintă o soluție bună dacă sarcina este de a consolida fiabil ușa;
 • exclude apariția unei înclinări a ușii.

Rețineți că instalarea lamelelor din lemn poate fi efectuată nu numai în timpul instalării ușii, ci și în cazul în care ușa este deja instalată.

De ce sunt fabricate plăcile suplimentare?

Cum se instalează Dock-urileDacă nu doriți să cumpărați în magazin și să plătiți bani pentru aceste articole, atunci puteți să vă asigurați în siguranță fabricarea acestora cu mâna, petrecând puțin timp și economisind în același timp bani. Nu există momente complicate în această chestiune. Adesea utilizate pentru fabricarea lor este o placă lungă obișnuită cu o suprafață plană, din care se taie elementele suplimentare.

Adesea, o plăcuță de grămadă este utilizată pentru a face dobors pentru pereți de grosime mare. În cazul în care pereții nu sunt doar groși, dar ele acumulează și umiditate, atunci poate fi folosit un placaj rezistent la umiditate pentru a face vindecarea. Pentru a face acest element atractiv, îl puteți lipi cu o folie autoadezivă specială de pe suprafața exterioară.

Proiecte de placaj

Asamblarea de placaj, precum și din orice alt material, are propriile sale avantaje specifice:

 • În procesul de exploatare, stratificarea este exclusă;
 • În cazul în care sarcina este de a efectua o lucrare fină pe margini, apoi folosind dopes de placaj, cracarea sa va fi exclusă;
 • Efectul umidității asupra placajului nu este afectat în nici un fel de aspectul și fiabilitatea acestuia. Prin urmare, puteți instala astfel de elemente suplimentare chiar și într-o bucătărie unde umiditatea ridicată este o întâlnire obișnuită.

Decizia de a face elemente suplimentare pentru ușile de interior cu mâinile lor este, desigur, benefică pentru proprietarul casei. Cu toate acestea, puteți cheltui niște bani, cumpărați articole de calitate dacă ați terminat alegerea în favoarea MDF. Privind în magazinul de construcții, fără probleme găsiți aceste elemente cu dimensiuni de la 80 la 550 cm. Eticheta de preț poate fi foarte diferită, depinde de producător și de mărimea produsului.

Cum se determină dimensiunile?

Accesorii pentru uși și instalarea acestoraPentru ca un element să se ridice bine, este necesar să se abordeze serios determinarea dimensiunilor în momentul alegerii. Pentru a alege în mod corespunzător dimensiunea pentru aceste elemente, nu trebuie să faceți puzzle-uri pentru o lungă perioadă de timp. Tot ce trebuie să faceți este să scăpați cadrul ușii de lățimea peretelui. Rezultatele obținute au nevoie adăugați 2 centimetri suplimentari, care va merge la indemnizațiile. Nu trebuie adăugate prea multe, altfel trebuie să tăiați prea mult.

În cazul în care pereții apartamentului nu diferă în mod deosebit suprafața plană, atunci în acest caz, măsurătorile ar trebui efectuate în trei locuri diferite. Apoi, la calcularea distanței, repetarea rezultă din valoarea maximă de măsurare.

Cel mai simplu mod de a instala

Există modalități diferite care pot fi utilizate pentru a instala elemente suplimentare pe ușile interioare. Dacă vorbim despre cele mai simple, atunci este vorba de instalarea bunurilor împreună cu construcțiile ușilor. În acest caz, instalarea lor va fi efectuată în următoarea ordine:

 • O modalitate de a consolida docurileÎncepe cu faptul că muchia ușii interioare trebuie așezată cu o latură opusă balamalelor. Cel mai bine este să o puneți pe scaune.
 • Mai mult este necesar să se facă alinierea colțurilor. Ele trebuie să fie strict dreptunghiulare. Le puteți verifica pe diagonală. Toate diagonalele trebuie să aibă aceeași lungime.
 • În cazul în care portiera ușii interioare nu are un sfert sub dock, atunci în acest caz este necesar să faceți aceste elemente cu propriile mâini. Pentru a face acest lucru, va trebui să recurgeți la ajutorul unei mașini de frezat. Adâncimea trimestrului ar trebui să fie aceeași cu cea a dopplerului. Cu o latime la fel.
 • Crearea unei frontiere de succes nu este o condiție prealabilă. Pentru bara superioară puteți utiliza numai două tăieturi, pe o parte vor fi suficiente 4 butași. Pentru atașarea placajului, puteți folosi unghiile convenționale. Dacă vă decideți să lucrați cu plăci de gips-carton, atunci în acest caz, ca elemente de fixare, trebuie să utilizați șuruburi de autoizolare.
 • Mai mult este necesar tăiați ușile interioare. Între cele două laterale trebuie plasat banda superioară a ușii. Prin urmare, trebuie să le tăiați, concentrându-se pe trimestrul superior. În ceea ce privește panourile laterale, atunci când le tăiați, trebuie să vă concentrați pe dimensiunile marginilor cutiei.
 • Apoi, folosiți lemnul pe lemn, care este aplicat pe mâinile făcute de dumneavoastră. Dacă nu a fost în casa dvs., atunci puteți lua orice adeziv destinat instalării. Este de dorit să se utilizeze o compoziție de calitate. Pe aceasta depinde fiabilitatea instalării elementelor suplimentare. Când compoziția adezivă devine mai puternică, punem docul în locul său, apoi așteptați până când lipsește cleiul.
 • Acum rămâne să se împlinească caseta de aliniere ușile de interior pe planul de bază. Apoi ar trebui să fie localizat exact pe lățime. Pentru aceasta, se folosesc distanțieri speciali.
 • Pentru a asigura o orizontalitate optimă a barei superioare, pene sunt de asemenea conduse peste ea.
 • Când faza principală a lucrărilor este finalizată, este necesar să se sigileze spațiile formate folosind o spumă de montaj.
 • Prin ciocnirea plintelor si a platbandelor, se incepe instalarea doborilor.

concluzie

După cum se poate vedea, instalarea tabloului de bord pentru ușa de interior nu este o sarcină dificilă. Le puteți cumpăra în magazin sau puteți să le faceți singuri. În acest din urmă caz, economisiți bani buni pentru fabricarea lor. Sunt excluse dificultăți majore în auto-instalarea produselor dobors. Principalul lucru - cunoașteți tehnologia de instalare aceste elemente și să efectueze în mod clar toate lucrările într-o anumită ordine. Acest lucru va evita greșelile, iar atunci nu trebuie să refaceți această lucrare.

Fitinguri de usi pentru usi interioare
Accesorii pentru usiTipuri de fitinguri pentru ușiNecesitatea de a adăuga un instrumentCum se fac docurileCum de a consolida docurileUși și accesorii interioare
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Instalarea ușilor de către dvs.: sfaturi și lecții videoInstalarea ușilor de către dvs.: sfaturi și lecții video
Descrierea și fotografia ușilor interioare-coupeDescrierea și fotografia ușilor interioare-coupe
Instalarea ușilor metalice cu mâinile tale: fotografie și videoInstalarea ușilor metalice cu mâinile tale: fotografie și video
Care sunt ușile interioare glisante: opțiunile de pe fotografieCare sunt ușile interioare glisante: opțiunile de pe fotografie
Caracteristici ale instalării ușii ușii de închidere cu tineCaracteristici ale instalării ușii ușii de închidere cu tine
Uși interioare cu două canate: modele de fotografii și modeleUși interioare cu două canate: modele de fotografii și modele
Ușile interioare duble, vederi și fotografiiUșile interioare duble, vederi și fotografii
Instalarea ușilor din plastic cu mâinile tale: formare videoInstalarea ușilor din plastic cu mâinile tale: formare video
Usi interioare din sticla: instalare, preturi, fotografieUsi interioare din sticla: instalare, preturi, fotografie
Instalarea ușilor interioare cu mâinile noastre: uităm la exemplul videoInstalarea ușilor interioare cu mâinile noastre: uităm la exemplul video
» » Usa de pe usa interioara: vederi, instalare, fotografie
© 2021 amigdas.com