amigdas.com

Designul băii într-o casă din lemn: recomandări și fotografii

Designul băii într-o casă din lemnCalități superioare ale consumatorilor, capacitatea de a crea o mare varietate de forme și respectarea cerințelor de mediu - toate aceste calități sunt întâlnite la domiciliu, construite din lemn. Astăzi, tot mai mulți oameni construiesc case de lemn pentru a trăi permanent, făcându-și viața mai plăcută, iar sănătatea - mai puternică. Și acest lucru este adevărat, deoarece acesta este un copac, fiind un material natural ecologic, care permite crearea celui mai bun microclimat, aducerea farmecilor la casa ta și, de asemenea, posibilitatea de a deveni mai aproape de natură.

Baie într-o casă din lemnO casă de lemn este întotdeauna un indicator al bunului gust al proprietarilor, deoarece doar această persoană care se apropie de natură poate alege acest material de construcție, își dă seama de importanța păstrării sănătății lui și a celor dragi. Baia este un loc important în orice clădire rezidențială, pentru că este aici ca fiecare dintre noi să petreacă o parte din viața sa. Baia, care este planificată într-o cameră din lemn, are propriile caracteristici, iar designul său poate fi realizat cu anumite caracteristici care conferă unicitatea și confortul casei dvs. Luați-le mai multă atenție.

Opțiuni de baie în case din lemn
Designul băii într-o casă din lemnCum să faci o baie într-o casă din lemnBaie într-o casă din lemnConstruirea unei băi într-o casă din lemnDesignul băii într-o casă din lemnCum să faci o baie într-o casă din lemnBaie într-o casă din lemnConstruirea unei băi într-o casă din lemnDesignul băii într-o casă din lemnBaie într-o casă din lemnConstruirea unei băi într-o casă din lemnCum să faci o baie într-o casă din lemnDesignul băii într-o casă din lemnBaie într-o casă din lemnConstruirea unei băi într-o casă din lemnCum să faci o baie într-o casă din lemnCum să faci o baie într-o casă din lemnBaie într-o casă din lemnConstruirea unei băi într-o casă din lemnDesignul băii într-o casă din lemn

Schema de culori și stilul băii

Ca orice altă cameră din camera de zi, baia, mai ales atunci când casa este din lemn, poate avea propria personalitate și poate deveni chiar mândria proprietarilor. Deoarece materialul principal dintr-o astfel de casă este un copac - un material natural, atunci pentru camera în care se află, culorile și nuanțele organice vor arăta, de asemenea, mai ecologice. De exemplu:

  • roz;
  • albastru;
  • Lumina-verde deschis;
  • precum și nuanțele de bej și alte pasteluri vor face o casă din lemn, în special o baie, deosebit de atractivă și confortabilă.

Construirea unei băi într-o casă din lemn

După aceasta, trebuie acordată o atenție deosebită selecției echipamentului sanitar, care trebuie instalat în această încăpere. Aici este necesar ia în considerare caracteristicile și dorințele din fiecare membru al familiei. Și din nou, culoarea obiectelor sanitare ar trebui să fie în armonie cu schema de culori a camerei.

Designul echipamentelor sanitare de azi este prezentat în cea mai largă gamă și alegerea aici este din nou a ta - totul depinde de posibilitățile și gusturile financiare proprietarii casei. Stil, pentru proiectarea de baie, poate fi absolut orice, principala condiție - potrivire gusturile tale. O casă de lemn este un excelent punct de plecare pentru acei proprietari care își pot exprima individualitatea și pot aborda creativ designul.

Materialele moderne de finisare, care pot fi aplicate cu succes atunci când se decorează o baie într-o casă din lemn, fac posibilă crearea exactă a acestui design și a unui mediu în care va fi plăcut să fie. La urma urmei, petrecând o mare parte a timpului în această cameră, vă creați starea de spirit și bunăstarea generală.

Caracteristici de baie, atunci când construirea unei case de lemn

Baia într-o casă din lemn, a cărei fotografie este prezentată mai jos, trebuie să îndeplinească anumite cerințe privind funcționarea sa. Acestea includ:

  • Dimensiunea camerei determină cât de mult pot fi plasate aici echipamente sanitare. De exemplu, dacă camera este mică, atunci aici mai degrabă este necesar să instalați o cabină de duș, mai degrabă decât o baie staționară mare;
  • opțiunea de îndepărtare a excesului de umiditate din încăpere este selectată în prealabil, ventilația poate fi forțată sub formă de extract și trebuie să existe și o scară de drenaj;
  • Atunci când se proiectează o baie în stadiul de construcție, trebuie luate în considerare caracteristicile ca podeaua în cameră pentru a rezista la greutatea apei recrutate în baie (dacă este instalată și nu la duș).

Designul de baie este creat din lucruri mici, însă pentru a obține rezultatul ar trebui să vă imaginați inițial ce fel de concept de design vă este confortabil. Fotografia prezintă opțiuni excelente care vor determina alegerea stilului și direcției. Și aici nu există mici detalii: designul face și etajele camerei, pereții și instalațiile sanitare, precum și amplasarea echipamentelor sanitare în baie. Un punct important, atunci când proiectați o baie într-o cameră de lemn, este construcția corespunzătoare a podelei.

Podele din lemn - este frumoasă, estetică, dar în baie este expus la un mediu constant în legătură cu creșterea nivelului de umiditate. Ce fel de capcane pot exista și ce sfaturi pot fi obținute de la profesioniști în această problemă?

Designul corespunzător al etajelor în baie

Designul băii într-o casă din lemnPardoselile din baie ar trebui să se potrivească, de asemenea, armonios în proiectarea generală a întregii încăperi, deoarece acestea nu doar transportă încărcătura în sens literal către toate instalațiile sanitare din această încăpere, ci și un fundal real pentru imaginea viitoare a camerei. Având în vedere faptul că greutatea echipamentului sanitar este mult mai mare decât masa obișnuită a mobilierului și, de asemenea, faptul că instalația sanitară este umplută periodic cu apă, trebuie înțeleasă - podelele din cameră au o încărcătură crescută, mai ales dacă baia nu se află la primul etaj al unei case din lemn. Cerințele de bază pentru baie, care ar trebui să fie într-o cameră din lemn, includ următoarele:

  • Creșterea secțiunii transversale a suprapunerilor (cu 25-30%);
  • reducerea distanței dintre grinzi;
  • o scădere a nivelului grinzilor cu o distanță de aproximativ 20 cm.

Nivelul de suprapunere sexuală este necesară reducerea datorită faptului că în această cameră podea după instalare, ar trebui să fie acoperite cu un strat de beton, iar pe partea superioară - gresie. În consecință, podeaua din cameră va fi la același nivel cu cele din alte încăperi. Materialul utilizat pentru dușumeaua în baie într-o casa construita din lemn, poate fi selectată la discreție - linoleum, placi ceramice, iar tubul de adeziv, de sus acoperit cu un strat de lac, mozaic și anumite specii de lemn care au rezistență la umiditate.

Atunci când alegeți orice material de pardoseală, mai ales dacă casa dvs. este din lemn, puteți să-și manifeste imaginația, pentru că este unicitatea ideii va crea un design care vă va surprinde pe oaspeți și va permite mult timp să vă bucurați de vizitarea băii. Având în vedere recomandările, puteți să veniți și să implementați orice idei de design interior și apoi un loc de mândrie în casa dvs., va fi baia. Podeaua din casa de lemn, a cărei fotografie este prezentată, este un obiect extrem de important pe care depinde nu numai confortul, ci și siguranța utilizatorului.

Designul băii, a cărui fotografie este dată în acest articol, este o oportunitate de a realiza cele mai neobișnuite idei, pentru că lemnul este un material destul de plastic, iar metodele moderne de prelucrare a acesteia și prelungirea duratei de viață permit băii să facă absolut orice.

Pereți în baie într-o casă din lemn

Baie într-o casă din lemnPereții, precum și podelele, reprezintă un fundal excelent pentru amplasarea băii în echipamentul sanitar necesar. Dar, din nou, nu ar trebui să uităm asta acestea trebuie să fie manipulate în mod corespunzător pentru a le păstra maxim din efectele distructive ale umidității.

Acoperiri speciale și lacuri sunt utilizate pentru a acoperi pereții în cameră. Principiul aplicării lor este similar cu tratamentul pardoselilor din această cameră. Gama de culori a pereților depinde, de asemenea, de ceea ce se presupune aici: uneori pereții și podeaua sunt realizate într-o singură culoare, uneori în nuanțe contrastante. O caracteristică specială, atunci când alegeți soluția de culoare a unui perete, este că acestea pot fi lăsate într-o culoare naturală, deoarece o casă de lemn este deja frumoasă în sine și păstrarea texturii naturale a copacului adaugă doar frumusețea pereților din baie. Alegerea este a ta.

Hidroizolarea băii în încăperile din lemn

Protecția lemnului împotriva umezelii - condiția principală pentru durata lungă de viață a acestui material natural. Prin urmare, problema impermeabilizării băii este o problemă importantă, care ar trebui să se acorde suficientă atenție deja în faza inițială de proiectare a unei case rezidențiale din lemn. Materialele de hidroizolare, în prezent, sunt reprezentate într-o mare varietate, cu toate acestea, ar trebui să se acorde prioritate materiale de film și amestecuri, care ar trebui să fie aplicat în două straturi - acesta este un moment distinctiv în asigurarea impermeabilizării băii, în comparație cu aceeași clădire într-o casă de piatră.

Schimbările de temperatură, acumularea de aburi și expunerea constantă la umiditate ridicată - acestea sunt principalele motive care vă fac să luați în considerare în mod serios hidroizolarea băii. Hidroizolarea în baie va fi mult mai bună dacă există o bună ventilație. Cu ajutorul acestuia, este posibil să se evite începutul procesului distructiv de decădere a lemnului și apariția mucegaiului. De asemenea, este important să se utilizeze pentru baie tipurile de lemn care sunt cele mai rezistente la niveluri ridicate de umiditate - este zăpadă și grăsime.

Dispozitiv de evacuare

Instalarea hotei este o solutie excelenta daca baia este inca insuficienta ventilatie. Puterea capotei trebuie aleasă astfel încât să satisfacă pe deplin nevoile tuturor chiriașilor casei. La urma urmei, umiditatea din cameră va fi cea mai mare, cu atât mai des se ia baia și se folosește camera din baie. Desigur, deschiderea regulată a ușii aici va contribui, de asemenea, la evitarea creșterii umidității, însă această metodă poate să nu funcționeze corect dacă baia este vizitată frecvent.

Cât de corect să decorezi o baie într-o casă din lemn?

Construirea unei băi într-o casă din lemnPe baza tuturor celor de mai sus, putem concluziona că baia, fie că este vorba de o casă din lemn, fie de o cameră din piatră, fie de un apartament în oraș, este o expresie a personalității tale. Și asta înseamnă că pentru soluția sa corectă examinați cu atenție propuse de designeri profesioniști, opțiuni care sunt prezentate în fotografie. Din aceasta puteți alege acele idei care vă plac în mod special.

După ce ați început proiectarea băii într-o casă din lemn, vă puteți exprima pe deplin imaginația pentru a vă bucura în viitor de vizita acestei încăperi și arătați-o mereu cu mândrie. Baia din casa din lemn, fotografiile din care sunt furnizate, va ajuta familia să fie cea mai confortabilă pentru vecinii invidiați. Succes la tine și bună dispoziție!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce este o cabană pentru întreaga familie?Ce este o cabană pentru întreaga familie?
Cum de a alege un proiect de saună cu o cameră de relaxareCum de a alege un proiect de saună cu o cameră de relaxare
Materiale pentru izolarea unei case din lemn din exteriorMateriale pentru izolarea unei case din lemn din exterior
Case frumoase de țară, fotografii ale celor mai bune interioareCase frumoase de țară, fotografii ale celor mai bune interioare
Finisaje de bai in case din lemn: design si fotografieFinisaje de bai in case din lemn: design si fotografie
Proiectul unei băi cu arbore și o fotografie a variantelor de succesProiectul unei băi cu arbore și o fotografie a variantelor de succes
Cât costă să construiești o casă de baie din casa casei cu mâinile tale?Cât costă să construiești o casă de baie din casa casei cu mâinile tale?
Verandă pentru o casă privată - caracteristici, fotografieVerandă pentru o casă privată - caracteristici, fotografie
Idei pentru proiectarea scărilor în case particulare, selectarea fotografiilorIdei pentru proiectarea scărilor în case particulare, selectarea fotografiilor
Terase și verande la casă, soiurile și tipurile acestoraTerase și verande la casă, soiurile și tipurile acestora
» » Designul băii într-o casă din lemn: recomandări și fotografii
© 2021 amigdas.com