amigdas.com

Wicket din carton ondulat cu mâinile tale - tehnologie de fabricație, fotografie

Cum sa faci o gheata de carton ondulatUn element obligatoriu al gospodăriilor și al zonelor suburbane sunt porțile din foi profilate, care diferă astăzi nu doar în configurație, ci și în dimensiuni. Popularitatea acestor porți este legată de meritele inerente materialului din care sunt făcute. Printre acestea, cea mai mare atenție merită forță, fiabilitate, estetică, precum și durabilitate ridicată și preț accesibil.

Din ce în ce mai mulți proprietari încep să se gândească la realizarea unei porți de carton ondulat cu mâinile lor. Merită spus că această lucrare este capabilă de orice proprietar al unei zone suburbane. Principalul lucru este să pregătiți echipamentul necesar - o mașină de sudură, un bolgar și o șurubelniță. Aceste instrumente vor simplifica în mod semnificativ munca de a face poarta cu mâinile tale.

Dimensiunile ușii

Mai întâi de toate, rezultă că să se familiarizeze cu caracteristicile cheie, care trebuie să se potrivească cu gheața din carton ondulat, care, totuși, se aplică tuturor celorlalte garduri din acest material.

 • Cum se face un pătrat din tablă ondulatăCând alegeți lățimea porții, trebuie să respectați valoarea de un metru, ceea ce este optim pentru acest produs. În cazul în care deschiderea în gard este mai puțin îngustă, nu puteți să treceți prin lucruri voluminoase, să zicem, mobilier.
 • Rezolvând problema cu înălțimea gurii de pe tabla ondulată, trebuie să vă concentrați asupra gardului. Dar ar trebui să fie amintit despre cerințele SNiP, în conformitate cu care înălțimea gard nu trebuie să depășească 220 cm.
 • Optimal pentru poli de gard un metru adânc. Cu toate acestea, alegerea adâncimii trebuie făcută pe baza tipului de sol. În cazul în care zona este dominat de soluri grele, poate fi limitată la un nivel de 70 cm. Adâncime Meter este suficientă atunci când avem de a face cu soluri slabe și opintire. Cu toate acestea, în ciuda adâncimii selectate, se recomandă instalarea poliilor sub punctul de îngheț.
 • În cele mai multe garduri, secțiunea ajunge la o lungime de 2,5-3 metri.
 • Dacă lucrările de construcție a gardului se efectuează pe o pantă, trebuie avut grijă să se creeze o diferență de înălțime între secțiunile adiacente, care nu trebuie să depășească 10% din înălțimea lor. Operațiunea recomandată este terasarea benzii sub gard. O astfel de soluție va face designul mai precis. În plus, vă va ajuta să excludeți lumenul care vă poate permite accesul la curtea dumneavoastră pisicilor și câinilor vecini.
 • La instalarea poarta pen-ul a castelului cel mai potrivit pentru plasarea lor ar fi un nivel egal cu 90 cm. Și chiar dacă sunt puțin greșit în exact alegerea locației pentru aceste elemente, aceasta nu va afecta experiența utilizatorului.
 • Pentru fixarea coperților este selectată înălțimea la nivelul de 25 cm de la marginile inferioare și superioare ale păturii.
 • Cel mai potrivit material pentru stalpi este proftrubul, care are o secțiune de la 60 x 60 la 80 x 80 mm. Văduvele din tablă ondulată sunt considerate a fi o opțiune comună, în construcția căreia se utilizează un cadru realizat dintr-o țeavă de 40 x 20 mm. Dacă dimensiunile sunt mărite la 40 x 40 mm, aceasta va crește rigiditatea structurii și, în același timp, va simplifica procesul de legare în rama blocării profilului îngust.

instrumente

Procesul de fabricare a unei porți pentru garduri din carton ondulat de către propriile mâini pare să fie o ocupație simplă și pentru că este necesar să se pregătească număr minim de instrumente:

 • Învățând să faci o poartăMașină de sudat. Cel mai bine este să folosiți o torță de sudură invertor cu un curent de 160-200 amperi pentru lucru.
 • Bulgară, echipat cu un cerc de tăiere pentru metal.
 • Un scriitor. Precizia dimensiunilor și corectitudinea formei carcasei este influențată de cât de subțiri sunt liniile de tăiere. Utilizați un creion pentru a marca nu este recomandat pentru motivul pentru care a creat linia nu este întotdeauna în mod clar vizibil pe suprafața unei țevi de metal și poate șterge în cele din urmă.
 • Șurubelniță. Pentru a fixa foaia profilate pe proftrube, vom avea nevoie de șuruburi pentru metal.
 • În stadiul de pregătire a carierelor în care vor fi amplasate posturile de gard, vom avea nevoie de un instrument pentru a le sapa. Exercițiul de grădină cu un diametru de 20-30 cm se va descurca cel mai bine cu această sarcină. Pica nu este potrivită aici pentru că nu este potrivită pentru excavarea unei groapă îngustă. Puteți, desigur, pentru a alege un instrument de mari dimensiuni, dar va duce la apariția unui număr mare de piatră spartă, beton, având ca rezultat creșterea costului proiectului.
 • Procesul de instalare a pilonilor implică efectuarea unei operațiuni, cum ar fi strângerea molozului, pentru care nu este inutil să aveți un rest. Un mixer de beton este necesar pentru a pregăti o soluție de beton. Cu toate acestea, dacă este necesară o soluție în cantități mici, puteți folosi un burghiu sau un perforator echipat cu un mixer. Este nevoie de doar câteva minute pentru a pregăti o găleată de soluție cu ajutorul acestor instrumente.
 • Colț, ruletă și riglă.

Noțiuni de bază

Următoarele sunt momentele de creare a unui parapet pentru gard din folie profilate cea mai simplă versiune acest produs, lipsit de excese arhitecturale. Dacă, totuși, în proiectarea unor astfel de elemente de furcă sunt prevăzute, atunci, în ciuda tuturor esteticii lor, să realizăm că ideea fabricării lor nu este atât de simplă. Și, deși în porțile de fotografie și porți din foi profilate cu forjare arata atractiv, o astfel de muncă este posibilă numai pentru o persoană care are deja anumite abilități în această chestiune.

piloni

Tehnologia de instalare a poliilor puțin diferit de instalare și gardul în sine:

 • Fabricarea de wickets din carton ondulatÎn prima etapă vom avea nevoie de un cablu pentru marcarea locațiilor gropilor. Pentru a face acest lucru, trebuie să fie strâns, astfel încât să treacă strict paralel cu linia viitorului gard. Pentru a săpați gropi utilizați un exercițiu de grădină. În cazul absenței sale, lucrarea se efectuează cu o bucată de pieton și o bucată de metal cu muchii ascuțite.
 • Atunci când plasați pilonii, trebuie să fiți atenți pentru a vă asigura că acestea sunt situate exact de-a lungul liniei plumb. După aceea, stratul superior al solului trebuie acoperit cu un strat de moloz. Este necesar să verificați în mod repetat poziția verticală a stâlpilor. În absența abaterilor, începem să batem pietrișul cu ajutorul resturilor.
 • Găurile cu stalpi instalați în ele sunt umplute cu o soluție lichidă, pentru prepararea căreia vom lua o parte din ciment și 3 părți de nisip.

cadru

Atunci când faci un wicket de pe tabla ondulată cu mâinile tale, etapele foto vor ajuta să înțelegi, în care secvență se creează cadrul:

 • Pentru a ne crea, avem nevoie de țevi orizontale și verticale: prin aplicarea marcajelor pe ele, începem să le tăiem cu o pantă de 45 de grade. Linia de tăiere este aplicată folosind un pătrat.
 • Dacă ați ales o țeavă de 20 x 40 mm pentru munca dvs., țineți cont de faptul că aceasta trebuie instalată astfel încât partea ei largă să se îndrepte spre planul gardului într-un unghi drept. În caz contrar, designul de wicket nu va fi suficient de fiabil și, pe lângă aceasta, veți avea dificultăți în fixarea încuietorii.
 • Tuburile pregătite trebuie așezate pe o suprafață plană, după care sunt fixate în colțuri. În această etapă a lucrării, trebuie măsurate diagonalele, între care nu trebuie să existe abateri. Dacă este necesar, corectăm locația conductelor și apoi începem sudarea colțurilor.
 • În plus, în construcție este necesar să adăugați un jumper orizontal și să-l fixați cu ajutorul sudurii. Rețineți că, atunci când este plasat, erorile sunt permise, astfel încât nu este nimic de îngrijorat cu privire la faptul că va fi instalat ușor mai mic sau mai mare decât centrul. Înălțimea cea mai potrivită pentru mânerul atașat la traversă este un nivel egal cu 90 cm față de sol.
 • Finalizați lucrarea prin sudarea coperților, care trebuie plasate exact de-a lungul axei verticale viitoare.

Montarea cadrului

Pentru a începe lucrul la instalarea ramei porții, puteți aștepta doar suficient stabilirea betonului în gropi. De regulă, este nevoie de cel puțin trei zile. Atunci când plasați cadrul porții de pe placa ondulată, se alege o bază cu o suprafață tare, în care este important să se mențină nivelul necesar. După aceea, copertinele trebuie să fie sudate la post. Este necesar să verificați funcționarea porții: acestea trebuie deschise suficient de ușor. Dacă aceasta nu este problema, atunci puteți începe să sudați coperțile la postul final.

Blocați instalarea

Cum se instalează o poartăLa alegerea unei încuietori pentru porți din carton ondulat, proprietarul poate acorda preferință oricărui mecanism de blocare proiectat pentru ușile exterioare. Principalul lucru este că elementele sale interne au rezistență ridicată la coroziune. Nu este nevoie să cumpărați încuietori masive, deoarece nu va fi instalat pe uși secționale de garaj, unde este necesară respectarea cerințelor de securitate ridicată împotriva furtului. Cel mai bine este să alegeți încuietori speciale pentru profiluri înguste, cu instalarea unor probleme care nu apar deseori.

Procesul de instalare a încuietorii pe poartă implică următoarele operații:

Primul pas este de a determina locația slotului sub corpul de blocare, precum și deschiderile în care sunt plasate miezul, șuruburi de fixare și mânere. După crearea găurilor, acestea au o formă circulară și apoi le aducă la dimensiunea necesară cu un tăietor.

În locul în care va fi instalată încuietoarea, trebuie să creați două fante verticale, folosind în acest scop limba bulgară. Apoi adăugați o diagonală. Apoi, triunghiurile de oțel ar trebui să fie îndoite spre exterior și tăiate. Folosind fișierul, începem să procesăm marginile pentru a le forma forma necesară.

Nu veți avea probleme la instalarea părții de împerechere a încuietorii, dacă puneți un strat de pastă de dinți sau ruj pe șurub. Apoi, trebuie să închideți și să deblocați încuietoarea de câteva ori, după care veți vedea o amprentă pe coloana corespunzătoare locației viitoare a canelurii. Pentru a instala căptușeală începe numai după finalizarea lucrărilor pe pielea de pe carton ondulat.

Acoperirea portilor cu tabla profilate

Acest lucru nu este, de asemenea, foarte dificil:

 • Din ce material poți face o poartăLuăm o foaie și o tăiem în lățime.
 • La margini se instalează mașini de tăiat cu diametrul de 35 mm, îndreptându-se mai întâi marginile spre partea ramelor.
 • Luăm cablul și tragem paralel cu conductele. Această operație poate fi efectuată și cu un creion, aplicându-i linii.
 • În etapa finală de a face poarta, rămâne să întind foaia prin val.

După finalizarea lucrărilor enumerate, trebuie să faceți asta instalați capacele de blocare, iar porțile de pe placa ondulată vor fi gata de funcționare.

concluzie

În ciuda complexității aparente, fiecare proprietar al unei zone suburbane este capabil să facă din proprie forță o poartă din carton ondulat cu mâinile proprii. După pregătirea tuturor instrumentelor și materialelor necesare și exact urmând tehnologia de execuție a muncii, este posibila realizarea unei poarta care nu doar decoreaza zona de infiintare, dar ii ofera si un anumit nivel de protectie. Un alt factor important este faptul că de mai mulți ani, proprietarul grădinii va fi scutit de la a fi nevoie să se gândească la repararea sau înlocuirea elementului de scrimă.

Portițe și garduri din carton ondulat
Instrumentele potrivite pentru realizarea porțilorCum de a consolida wicket-ul de pe tabla ondulatăPorți practice din carton ondulatMateriale moderne pentru fabricarea porțilorVedere la porți și porți moderneGhete de casa din carton ondulatCum să începeți fabricarea unui wicketCuloarea și dimensiunile cartonului ondulatProprietăți de carton ondulatAvantajele brandurilor de fabricatie din carton ondulat
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a alege o portiță swing pentru a daCum de a alege o portiță swing pentru a da
Opțiunile de ușă cu perete interior: secretul alegerii corecteOpțiunile de ușă cu perete interior: secretul alegerii corecte
Swinging poarta de metal cu wicket: procesul de fabricație și fotografieSwinging poarta de metal cu wicket: procesul de fabricație și fotografie
Portițe din țevi de profil: producție și fotografiePortițe din țevi de profil: producție și fotografie
Cum de a construi un garaj de unul singur ieftinCum de a construi un garaj de unul singur ieftin
Cum să faci un gard cu mâinile tale la cabanaCum să faci un gard cu mâinile tale la cabana
Poarta pentru o casă privată: design și modelePoarta pentru o casă privată: design și modele
Porți și porți din metal: montaj și fotografiePorți și porți din metal: montaj și fotografie
Porți din lemn și o pătură cu mâinile lor: fotografie și asamblarePorți din lemn și o pătură cu mâinile lor: fotografie și asamblare
Construirea unui garaj din carton ondulat cu mâinile taleConstruirea unui garaj din carton ondulat cu mâinile tale
» » Wicket din carton ondulat cu mâinile tale - tehnologie de fabricație, fotografie
© 2021 amigdas.com