amigdas.com

Ecrane de baie de mâinile tale - frumoase și economice

Ecran de baieSub ecranul pentru baie înseamnă un fel de dispozitiv, prin care puteți ascunde comunicațiile foarte puțin atractive, concepute pentru alimentarea și îndepărtarea apei. Astfel de desene poartă o funcție estetică dificilă, dar ele pot fi utilizate practic. În spațiul liber de sub baie puteți amplasa rafturi pentru depozitarea pulberilor de spălat și a altor detergenți care vor fi ascunși în spatele ecranului decorativ.

Avantajele ecranului pentru o baie realizată de propriile mâini

Din păcate, nu toată lumea știe despre avantajele decorative ale ecranului pentru baie, care vor sublinia perfect designul general al interiorului spațiilor de acest tip. Dar, în plus față de recursul său estetic, acest design are o serie de avantaje:

 • Ecranul pentru baie de unul singurfuncționalitate - în spatele ecranului, sub baie, puteți stoca orice tipar de gospodărie care va fi ascunsă de ochii persoanei;
 • - toate conductele de apă și de canalizare vor fi disponibile în orice moment pentru reparații;
 • estetica - partea inferioară a vasului de baie va fi ascunsă de ochi;
 • Simplitatea instalării - toată lumea poate instala ecranul sub baie cu propriile mâini;
 • cost redus - toate modelele de ecrane care diferă în formă și culoare sunt relativ ieftine, mai ales dacă sunt realizate independent;
 • Toate pulberile și detergenții nocivi determinați vor fi ascunși de ochii curioși ai copilului sau animalului de companie care locuiesc în apartament.

Trebuie remarcat faptul că majoritatea paleților acrilici sunt deja vândute cu un ecran gata. Dar acest design joacă doar un rol decorativ. Și vorbind de metal sau băi din fontă, pentru a le ornamentelor decorative trebuie să instaleze propriile lor mâini, în timp ce spațiul liber între tavă și ecranul poate fi setat rafturi cupa.

Materiale pentru construirea ecranului pentru baie

Recent, contoarele magazinelor de construcții sunt pur și simplu pline cu diverse materiale, din care puteți face un ecran pentru baie. Este important să se considere că structura va fi expusă în permanență la umezeală și abur. Prin urmare, este important ca materialele pentru realizarea unui astfel de sistem decorativ să reziste la astfel de condiții. Printre varietatea de opțiuni vreau să evidențiez următoarele materiale care sunt adecvate pentru utilizarea în baie:

 • Ecran de baie neobișnuitsilicat sau cărămidă roșie;
 • placi rezistente la umiditate din gips-carton, care la etapa de finisare sunt acoperite cu materiale decorative: tapet, tigla sau tapet rezistent la umiditate;
 • Placi MDF rezistente la umiditate;
 • foaie de plastic;
 • panouri din sticlă sau oglindă;
 • cherestea;
 • plăci acrilice;
 • plăci ceramice.

Materiale adecvate doar o cantitate imensă, astfel încât alegerea va depinde de preferințele proprietarului apartamentului. Toate materialele luate în considerare, cu excepția panourilor decorative finite, sunt perfecte pentru construcția de ecran de casă pentru tapet, gips-carton sau tapet rezistent la umiditate.

Ecran oglindă baie

Plasticul va arata original, care, chiar si fara placari decorative, va arata destul de atractiv, chiar daca este costul este disponibil tuturor. Materialul este nerăbdător în îngrijire și are o durată de viață suficient de mare.

Ecranul, curățat cu plăci ceramice, este unul dintre cele mai populare modele, deci apare aproape în fiecare apartament modern. Materialul țiglă ceramică este durabil și durabil, este ușor de curățat și nu impregnează umiditatea, în timp ce pe suprafața sa nu formează mucegai sau ciuperci.

Panourile din sticlă sau oglindă, în ciuda fragilității externe, sunt materiale fiabile și practice. În plus, utilizarea de oglinzi vizual extinde spațiul de baie.

Lemnul are înalți parametri ecologici și accentuează armonios diferite stiluri de reparații. Structura lemnului, dacă este corect prelucrată cu antiseptic și hidrofug, va dura mult timp.

O varietate de opțiuni pentru ecrane auto-făcute pentru baie

Înainte de a începe construcția ecranului sub baie cu mâinile proprii, este important să determinați designul adecvat pentru un anumit palet. Pentru astăzi este posibil să notăm următoarele tipuri de ecrane populare:

 • Ecranul este surdo construcție orbită situată de-a lungul întregii lungimi a paletei;
 • Sistemul glisant, care constă din două uși, în spatele cărora puteți aranja rafturi;
 • Designul cu o ușă - este de tip surd cu o fereastră de deschidere încorporată pentru repararea sistemului de alimentare cu apă;
 • sistem cu o nișă centrală.

Atunci când alegeți un design și creați un ecran separat pentru baie, este important ca sistemul să îndeplinească anumite cerințe:

 • prezența obligatorie a unei uși pentru repararea comunicațiilor sub baie;
 • Tava de baie nu trebuie să se sprijine pe o structură decorativă.

Respectând aceste cerințe simple, puteți crea cu ușurință un ecran pentru plăcile, tencuielile decorative sau alte materiale de finisare, potrivit pentru proprietarul sediului.

Ecrane de baie cu mâini proprii - construcție pe etape

Gips-cartonul este un material foarte simplu și ușor de folosit, de care toată lumea poate construi o placă pentru baie cu propriile mâini.

 1. Montarea ecranului sub baie cu propriile mâiniPentru a fixa colile gipsokartonnyh în primul rând, aveți nevoie pentru a construi un cadru de profil sau grinzi de lemn, în conformitate cu dimensiunile necesare.
 2. Pentru cadru, profilele orizontale sunt instalate pe podea și sub baie, precum și pe punțile între ele de-a lungul verticalei.
 3. Cadrul trebuie să fie setat în funcție de nivelul clădirii.
 4. Apoi puteți trece la gips-carton cu plăci de gips-carton, care sunt pre-tăiate la dimensiunile necesare.
 5. Este important ca foile vecine de gips-carton pe profilul metalic.
 6. Pentru fixare folosiți șuruburi speciale și șurubelnițe.
 7. Fixarea plăcilor de plăci din gips carton sub tiglă se face la o distanță de 10-15 mm de margini.
 8. La etapa următoare, ecranul de sub tiglă este pregătit și shpaklyuetsya.
 9. În etapa finală, designul ecranului finit este acoperit cu plăci ceramice, pentru care se utilizează un ciment adecvat pentru lipici.

Pentru a vă asigura că ecranul plăcii este fiabil și durabil, se recomandă utilizarea amestecurilor de construcție de înaltă calitate și umplerea cusăturilor cu o mistrie de culoare corespunzătoare. Dacă urmați secvența simplă de a construi un ecran pentru baie, atunci toată munca se poate face rapid și cu mâinile tale, în timp ce cu costuri minime și fizice.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum sa dati o baie cu mobilier din IkeaCum sa dati o baie cu mobilier din Ikea
Ecran glisant pentru baie, cum să alegi cel mai bunEcran glisant pentru baie, cum să alegi cel mai bun
Alimentarea cu apă a unei băi - o conductă de apăAlimentarea cu apă a unei băi - o conductă de apă
Ecrane de baie cu propriile mâini: caracteristici, dimensiuni și fotografiiEcrane de baie cu propriile mâini: caracteristici, dimensiuni și fotografii
Ecranul pentru bateria auto-încălzităEcranul pentru bateria auto-încălzită
Caracteristici ale interiorului băii rusești cu o fotografieCaracteristici ale interiorului băii rusești cu o fotografie
Ecrane de baie: caracteristici și fotografiiEcrane de baie: caracteristici și fotografii
Chiuvete cu dulap pentru baie: criterii de selecție și fotografieChiuvete cu dulap pentru baie: criterii de selecție și fotografie
Ecrane în baie: numire, specie, fotografieEcrane în baie: numire, specie, fotografie
Cum sa faci un ecran pentru bai?Cum sa faci un ecran pentru bai?
» » Ecrane de baie de mâinile tale - frumoase și economice
© 2021 amigdas.com