amigdas.com

Finisaje de bai in case din lemn: design si fotografie

Baie într-o casă de lemn din țarăCasele moderne din lemn au fost mult timp diferite de apartamente confortabile. De asemenea, acestea au un sistem de alimentare cu apă și de canalizare conectat, astfel încât nu este dificil să le amenajați cu o baie pentru proprietarii calificați. Gândiți-vă la aspectul sediului este de dorit chiar și atunci când construiți o casă. Pentru a alege locația băii ar trebui să fie abordată cu mare atenție. Experții recomandă să faceți această cameră la primul etaj, care se datorează creșterii încărcării bustenilor. În plus, este înțelept să selectați materialul, stilul camerei și să-l decorați în mod corespunzător.

Hidroizolarea băii este o etapă importantă a creației sale

Hidroizolarea este procesul de izolare a bazei casei de umezeală. Acest lucru are o importanță deosebită într-o casă din lemn, a cărui materie organică începe să se deterioreze atunci când vine în contact cu apa. Prin urmare, cu organizarea corectă a impermeabilizării baie într-o casă din lemn poate fi o adevărată plăcere, și cu presupunerea unor erori diferite - un adevărat coșmar.

Protecția pereților

Designul băii într-o casă din lemn Designul unei băi într-o casă din lemn

Pentru echiparea podelelor din lemn sunt utilizate mai multe tipuri de izolație.

Paint.

În acest caz se utilizează produse de vopsele și lacuri care au următoarele proprietăți:

 • vopseaua nu scurge apa, dar nu durează foarte mult. După un timp, totul va trebui să fie reprodus;
 • proprietățile vopselei sub efectul temperaturilor scăzute sunt reduse semnificativ. În sezonul de iarnă în casa casei de lemn casa de lemn poate crack.

Izolația turnată.

Suprafața este turnată cu materiale speciale, care sunt crescute în stare lichidă. Această metodă ar trebui utilizată numai acolo unde nu va exista greutate mare, deoarece pentru izolarea turnată se utilizează numai materiale moi.

Materiale de impermeabilizare Oakleychnaya.

Materialul special, care este produs în rulouri, se întinde pe podea și este lipit împreună prin sudare la cald. Lucrul cu astfel de materiale este destul de laborios și dificil. Pentru fiabilitate se recomandă utilizarea mai multor straturi.

Impregnarea lemnului.

Podelele din lemn sunt tratate cu compuși speciali care penetrează în interiorul lemnului, cresc rezistența la apă și rezistența acestuia.

Izolația umedă.

Pentru astfel de lucrări, pot fi utilizate mai multe tipuri de materiale:

 • amestecuri polimer-ciment;
 • compoziția bitum-polimer;
 • amestecuri de bitum;
 • compoziția de bitum-cauciuc.

Cea mai acceptabilă opțiune este amestecul de bitum-cauciuc. Este ductil și nu necesită utilizarea unui arzător.

Alegerea opțiunii de impermeabilizare depinde de materialul de finisare, care va fi utilizat în viitor. Înainte de impregnare este necesar să vă asigurați că arborele este absolut uscat. În caz contrar, poate începe să putrezească în interior.

Finalizarea podelei

Cum se face o baie frumoasă într-o casă de țarăInstalatiile sanitare, care vor fi instalate in baie, cantaresc mult mai mult decat mobilierul standard. În plus, baia este adesea umplută cu apă, iar greutatea acesteia crește, respectiv, periodic. prin urmare pe podeaua casei este afectată în mod constant de sarcina dinamică, contribuind la distrugerea materialului.

În acest sens, chiar și în stadiul construirii casei ar trebui să se prevadă anumite etape, și anume:

 • grosimea podelelor este mărită cu douăzeci și cinci de procente;
 • pentru a crește suprafața secțiunii transversale a grinzilor;
 • să reducă terenul;
 • Nivelul grinzilor ar trebui redus cu cel puțin douăzeci de centimetri.

Etajul din baia casei din lemn trebuie să fie în mod necesar acoperit cu un strat de beton și apoi nivelul său va fi la același nivel cu celelalte camere.

Pentru finisarea podelei se poate folosi o varietate de materiale:

 • plăci ceramice;
 • porțelan din porțelan;
 • dop de lipici, vopsit;
 • mozaic;
 • linoleum;
 • umplutură rezistentă la umezeală;
 • rezistente la speciile de arbori de umiditate.

Pentru a păstra stilul unei case din lemn, baia poate fi decorată cu un copac. Utilizați pentru acest scop rase speciale, de exemplu, cum ar fi tecul sau zada. lemn tratate cu acoperire antifungică și este pus direct pe impermeabilizare. Screed în acest caz nu este necesar.

Nuanțele finisării plafoanelor de bai într-o casă din lemn

Tavanul poate fi decorat cu o mare varietate de materiale. Cel mai adesea sunt utilizate panouri și plăci de gips-carton. Aceste materiale sunt destul de fiabile și relativ ieftine. Ele au rezistență bună la umiditate și aspect frumos.

Pentru organizarea luminii într-o cameră pe tavan puteți instala spoturi pentru iluminarea zonelor individuale. Pentru a ilumina întreaga încăpere, în centrul tavanului este instalat un candelabru sau o lampă mare. Pentru o mai mare sofisticare, zonele funcționale pot fi evidențiate separat. În plus, sursa de lumină poate fi o fereastră, care este destul de tipică în baia unei case de țară.

Decorarea zidurilor băii

Baie într-o casă de lemn din țarăPentru finisarea pereților, cu excepția impermeabilizării, este necesară ventilarea calitativă. În caz contrar, schimbările de umiditate și temperatură pot duce la formarea și creșterea ciupercii sau mucegaiului și la deformarea materialului.

Pentru a oferi o baie bună ventilație, este necesar să instalați hota forța de admisie a aerului. Puterea aparatului trebuie să depindă de zona camerei. Pentru camerele mici, o hota cu un mecanism de putere redusă este potrivită, iar pentru cele mari, va fi nevoie de un dispozitiv cu adevărat puternic care va elimina umezeala din întreaga cameră.

Pentru finisarea pereților în baia unei case din lemn, cea mai populară opțiune este utilizarea plăcilor. acest Material durabil și practic de finisare Este rezistent la coroziune și nu se teme de umiditate.

Foarte organic în casa de lemn va arata ca peretii, decorati cu tec sau zada. Tratate cu un compus antifungic, vor dura destul de mult.

Practic și profitabil pentru panouri din plastic de finisare a pereților. Ei nu se tem de umiditate, ele sunt ușor de a avea grijă, puteți ridica orice design al camerei și doar mount-o. Când instalați panourile pe pereții din lemn, lăsați un spațiu mic pentru ventilație.

Pereții, decorați cu plăci ceramice în combinație cu lemn, vor arăta frumos și original. În acest caz, placa este montată lângă baie, duș și chiuvetă.

Atunci când utilizați orice material pentru finisarea pereților în baie, suprafețele de lemn trebuie tratate Soluții speciale pentru a le proteja de diverși factori agresivi.

Instalarea de instalații sanitare în baia unei case din lemn

Cel mai adesea, cada de baie este instalată lângă perete, totuși, dacă zona permite acest lucru, atunci poate fi plasată mai aproape de centru. Acesta va arăta elegant și eficient.

Frumos privit în baia casei de la țară, decorată cu lemn. Utilizarea în acest scop ar trebui să fie cedru sau zada, tratate cu impregnare de protecție. Spațiul liber în fața băii trebuie să fie de cel puțin șaptezeci de centimetri. Pentru utilizarea rațională a spațiului este cea mai bună Pentru a alege dușul de colț cu uși glisante. Chiuveta trebuie instalată la o înălțime care ar fi convenabil pentru ei să folosească toți membrii familiei.

Design de bai in case din lemn: fotografie

Interiorul frumos al unei băi într-o casă din lemn

Niciodată nu pierdeți relevanța este cea mai comună dintre toate stilurile - clasicul.

Decorarea camerei poate fi strict menținută în tradițiile din epoca medievală. Câștigarea pe un fond deschis va arăta auriu. O mai mare sens sunt lucruri mici, cum ar fi un mâner îndoit pe ușă, baie de picioare, suporturi pentru prosoape, iluminat și încadrarea oglinzilor. Toate acestea, executate într-un singur stil, vor crea o atmosferă de lux și de sofisticare demnă. Aici se vor potrivi rochiile și prosoapele de tonuri pastelate sau albe, iar culorile adânci fără detalii clare vor face. Pentru proiectarea în acest stil, apropo, vor exista mobilier antic și accesorii.

Modernismul, tehnologia înaltă, brutalismul sau postmodernismul pot fi recomandate fanilor practicii moderne. Aceste stiluri se bazează pe utilizarea metalelor și pietrelor și pe linii stricte. Culorile calde și decorarea originală a camerei cu lămpi vor înmuia situația ascetică și rigiditatea.

Stilul de țară etno și țara presupune prezența unui pic de mobilier dur, simplu, din lemn natural.

De asemenea, suprafețele de lemn sunt îndepărtate. Metode moderne de procesare capabil să protejeze materialele naturale împotriva umezelii și să crească artificial. Fereastra din baie este decorată cu perdele din carouri. Halate de baie și prosoape de covor vor completa aspectul. Suporturile din lemn pentru periuțe de dinți, rafturi și un covor confortabil de tonuri întunecate vor arăta bine.

Băi în case din lemn
Designul băii într-o casă din lemnCum se face o baie frumoasă într-o casă de țarăInteriorul frumos al unei băi într-o casă din lemnBaie într-o casă de lemn din țarăDesignul băii într-o casă din lemnInteriorul frumos al unei băi într-o casă din lemnCum se face o baie frumoasă într-o casă de țarăBaie într-o casă de lemn din țarăDesignul băii într-o casă din lemnInteriorul frumos al unei băi într-o casă din lemnCum se face o baie frumoasă într-o casă de țarăBaie într-o casă de lemn din țarăDesignul băii într-o casă din lemnInteriorul frumos al unei băi într-o casă din lemnCum se face o baie frumoasă într-o casă de țarăBaie într-o casă de lemn din țarăDesignul băii într-o casă din lemnInteriorul frumos al unei băi într-o casă din lemnBaie într-o casă de lemn din țarăDesignul băii într-o casă din lemn

Stil frumos și misterios stil retro.

Designul băii în acest stil va mulțumi poporul romantic și creativ. Un contrast interesant cu suprafețele, decorate cu plăci ceramice și lemn, va deveni o baie din fontă.

În prezent, este destul de ușor să cumpărați accesorii într-un stil de epocă. Cadre forjate, mânere și întrerupătoare ceramice vor arăta foarte armonioase.

Aranjamentul și decorarea băii într-o casă din lemn reprezintă o muncă minuțioasă și o oportunitate de a arăta fanteziile designerului. Baia decorată într-un stil individual va permite zilnic să se bucure de frumusețea și comoditatea spațiilor.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Izolația pentru baie: cele mai bune materiale, sfaturi privind alegereaIzolația pentru baie: cele mai bune materiale, sfaturi privind alegerea
Case frumoase de țară, fotografii ale celor mai bune interioareCase frumoase de țară, fotografii ale celor mai bune interioare
Designul băii într-o casă din lemn: recomandări și fotografiiDesignul băii într-o casă din lemn: recomandări și fotografii
Dispozitivul camerei de aburi din baia rusă și fotografia saDispozitivul camerei de aburi din baia rusă și fotografia sa
Sala de aburi - camera principală în baie, modalități de design (fotografie)Sala de aburi - camera principală în baie, modalități de design (fotografie)
Caracteristici ale interiorului băii rusești cu o fotografieCaracteristici ale interiorului băii rusești cu o fotografie
Baie cu mâinile tale: proiecte și fotografiiBaie cu mâinile tale: proiecte și fotografii
Design interior și design interior al sălii de odihnă în baieDesign interior și design interior al sălii de odihnă în baie
Proiectul unei băi cu arbore și o fotografie a variantelor de succesProiectul unei băi cu arbore și o fotografie a variantelor de succes
Șemineu în interiorul unei case din lemn, fotografieȘemineu în interiorul unei case din lemn, fotografie
» » Finisaje de bai in case din lemn: design si fotografie
© 2021 amigdas.com