amigdas.com

Folosiți șabloane și șabloane pentru a vă decora de propriile mâini

Șabloane pentru decorațiuniTehnica de decorare cu șabloane a fost cunoscută din cele mai vechi timpuri. Primele desene au fost găsite în epoca paleolitică. Poate că, chiar și în vremuri primitive, oamenii au încercat să-și decoreze peșterile.

Cei care doresc să diversifice designul plictisitor al camerei, li se oferă o gamă largă de șabloane. Puteți să le cumpărați și să le faceți singuri. Principalul lucru nu este să vă fie teamă de experimente. Decorul nu durează mult, dar va aduce multe emoții. Nu fi un designer profesionist pentru a te încerca ca decorator, și chiar un începător va decora interiorul casei tale.

Pentru a obține desene unice din șabloanele cumpărate în magazin nu se poate. Este mult mai placut sa lucrezi cu poze, inventat independent sau descărcate pe Internet. Acum puteți întâlni pe World Wide Web cele mai neobișnuite tipare care vor constitui baza compoziției viitorului autor. Acestea sunt imprimate și transferate pe o bază densă.

Tipuri de șabloane

  • Stencilă-teMonocrom realizat într-o singură culoare.
  • Multicolor sau combinate sunt diferite de prima opțiune cu o selecție vastă de palete. Câte culori sunt implicate în șablon, multe dintre ele vor fi într-o imagine complexă. Aceasta este o decizie dificilă pentru un începător, puteți deveni confuz în straturi. Se creează mai multe filme de model și fiecare este proiectată pentru aceeași culoare. Lucrarea de aplicare a vopselei are loc la rândul său cu uscarea obligatorie a stratului anterior.
  • Anfaza inversă pare foarte interesantă. Vopseaua este pulverizată în afara șablonului, pe fundalul conturului luminos apare o siluetă amovibilă. Cu cât vopseaua este aplicată mai departe de marginile șablonului, cu atât este mai mare strălucirea strălucirii. Este considerată o opțiune ideală pentru decorarea unui dormitor.
  • Cele volumetrice se realizează cu ajutorul chitului și nu a vopselelor. Se pare o imagine voluminoasă a suprafeței catifelate, cu părți care ies pe perete. O astfel de imagine poate fi vopsită în orice culoare.

Vopselele trebuie să fie potrivite pentru suprafață, pe care se aplică modelul. Se atrage atenția asupra parametrilor compatibilității, absorbției. De exemplu, dacă peretele este acoperit cu vopsea pe bază de apă, atunci acrilicul este utilizat în lucrare. Pentru o suprafață vopsită cu ulei, vopselele de cremă sunt folosite pe aceeași bază. Spre deosebire de acril, se usuca prost. Pentru a evita un ornament inexact de-a lungul granițelor, lucrarea are loc în regiunea unei singure decupări a șablonului. Pentru desenele cu mai multe culori se utilizează numai vopsele cu uscare rapidă.

Vopsele pentru tehnica stencilă

  1. Acrilicul pe bază de apă este foarte rezistent la apă. Vopseaua se usucă repede, iar paleta de culori este foarte diversă. Acrilicul este potrivit pentru suprafețe cu finisaj neted și mat.
  2. Vopselele pe bază de apă sunt sigure pentru oameni și animale, nu miros. Ele sunt aplicate numai pe o suprafață lucioasă.
  3. Uleiul se face cu ulei de uscare. Astfel de vopsele sunt ușor de folosit, dar se usucă foarte mult.
  4. Latexul se folosește numai pentru zugrăvirea pereților și se aplică chiar și pe tapet. Uscarea, acestea lasă un film subțire, rezistent la umiditate.
  5. Aerosol. Vopselele ușor de utilizat, care nu necesită role și perii, și un strat luminos sunt obținute de la prima dată. Cutiile de spray cu aerosoli sunt usor de depozitat. Cu toate acestea, există și dificultăți. Manipulați această vopsea ar trebui să fie foarte precaut, deoarece este prea lichid și poate scurge peste marginea șablonului, stricând modelul. Pulverizarea are loc în toate direcțiile, astfel încât trebuie să aveți grijă să protejați suprafața care urmează să fie acoperită de vopsea. Blending culori nu va reuși, și desene cu multe tonuri va trebui să efectueze alte tehnici. Aerosolii sunt cel mai bine utilizați pentru fațadă, nu sunt suficient de siguri pentru sănătate, iar în zone slab ventilate utilizarea lor este interzisă.

Tehnica de decorare a pereților cu un șablon

Cum să aplicați un model cu un șablonEste necesar să se determine alegerea site-ului pentru aplicarea vopselei. Cel mai adesea asta perete fără tapet, tencuială, cu o suprafață netedă. Vopseaua este aplicată cu o perie sau o rolă.

Dacă nu doriți să utilizați șablonul achiziționat, îl puteți face singur. Pe un carton strâns sau pe un film autoadeziv, se aplică modelul selectat, cu ajutorul foarfecelor toate piesele inutile sunt tăiate. Pentru piese mici, este potrivit un bisturiu. Atunci când șablonul este complet gata, este fixat și șters strâns după fiecare aplicare a vopselei.

Etapa inițială Înainte de acoperirea cu culori - faceți marcările pe perete cu un creion obișnuit. Dacă o eroare întotdeauna ajută radiatorul. Chiar și un element de culoare excesiv aplicat este ușor de îndepărtat cu apă dacă vopseaua nu este uscată.

Înainte de lucru este necesar să fie rezervat de diverse perii. Ele sunt alese prin densitatea firelor. Cel mai bine este să folosiți tare și scurt, astfel de perii funcționează cu vopsea. Pentru diferite părți ale șablonului de șablon de culori diferite, se utilizează același număr de perii. Vopselele nu ar trebui să fie foarte mult, transpirațiile de aici sunt contraindicate. Aceasta este o condiție importantă pentru desenarea unei imagini pe perete. Lucrarea va merge încet, dar vopseaua nu va fărâmița. Pentru îndepărtarea ei la îndemână, ar trebui să existe întotdeauna prosoape de hârtie. Aplicând o singură culoare, îi dă timp să se usuce, apoi se aplică următorul strat. În acest caz, culorile nu se amestecă între ele.

Tehnica de desenare roller este destul de rapid, adesea folosit cu un șablon monocrom. Cel mai bine este dacă unealta selectată este fabricată din material slab absorbant. Pentru o îngrijire specială pe întreaga suprafață a rolei aplicați mai întâi un strat subțire de vopsea cu o perie. Când lucrăm, se observă o regulă clară: câte culori - cât mai multe role.

Decor original cu mâinile proprii

Decor de perete cu șablonStencils sunt plasate oriunde, nu numai pe tavan sau pe perete, alegerea depinde numai de imaginație și sentimentul de frumusețe. Este important să nu exagerați cu desene și susține un singur stil. Adesea ele sunt folosite ca mobilier de decor, puteți încerca să aplicați un șablon pe orice material, de exemplu, pe un tricou. În acest caz, tehnica de aplicare este aceeași ca și pe pereți.

Nu este deloc necesar să se utilizeze șabloane pe suprafețe mari, suficient model mic sau model. Principalul lucru este că creația rezultată se amestecă armonios în interiorul camerei.

Folosirea stencilului este modalitatea de a face originalul dvs. interior. A deveni un arhitect al casei tale este ușor și nu sunt necesare abilități speciale. Materialele moderne vor contribui la prelungirea longevității modelelor unice. Decorare exclusivă cu mâinile - este foarte simplu!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum se face un șablon pentru pereți pentru pictura: metode de realizareCum se face un șablon pentru pereți pentru pictura: metode de realizare
Cum să faci un jig de mobilăCum să faci un jig de mobilă
Șabloane pentru pereți pentru pictură ca instrument de renovare interioarăȘabloane pentru pereți pentru pictură ca instrument de renovare interioară
Tencuiala decorativă cu mâinile: video, sfaturiTencuiala decorativă cu mâinile: video, sfaturi
Fotografii și recomandări pentru decorarea pereților cu mâinile taleFotografii și recomandări pentru decorarea pereților cu mâinile tale
Tencuiala decorativă cu așchii de marmurăTencuiala decorativă cu așchii de marmură
Moduri originale de a decora o casăModuri originale de a decora o casă
Desene și scheme pentru colțul de bucătărie cu propriile mâiniDesene și scheme pentru colțul de bucătărie cu propriile mâini
Decoram sticlele de sticla cu mainile propriiDecoram sticlele de sticla cu mainile proprii
Pictura și desenele pe pietre: metode de aplicare a vopseleiPictura și desenele pe pietre: metode de aplicare a vopselei
» » Folosiți șabloane și șabloane pentru a vă decora de propriile mâini
© 2021 amigdas.com