amigdas.com

Tava de duș cu mâinile - e ușor! Instrucțiune cu fotografie

Construcția de bază pentru palețiPână în prezent, reparații în apartament - acesta este un eveniment important, care ar trebui să fie abordate cu cea mai mare responsabilitate. Multe familii, de dragul economiei, preferă să facă reparațiile singure, fără a recurge la ajutorul muncitorilor. Pentru aceasta, este necesar să vă familiarizați cu toate tipurile de muncă viitoare. Și, bineînțeles, acordați atenție nu numai camerelor principale, ci și baieților.

Băile tradiționale în multe apartamente sunt înlocuite de dușuri compacte. Dușul este nu numai economisirea spațiului, este, de asemenea, practic și convenabil. Astăzi puteți achiziționa atât echipamente de duș complet echipate, cât și cumpărați separat părți. În plus, dacă doriți cu adevărat să economisiți bani, de ce nu echipați tava de duș cu propriile mâini și nu o cumpărați în magazinul de articole sanitare? Sala de duș vă va costa nu numai mai ieftin. De asemenea, puteți simți multe beneficii ale dușului.

În prezent, ritmul vieții este pur și simplu frenetic. Nu există practic timp pentru a face o baie fierbinte. Dar, repede, să vă duci, să vă reîmprospătați și să mergeți din nou la propria afacere - acest lucru este mult mai practic și mai convenabil.

Ce trebuie să știu despre tăvi de duș?

Proiectarea unei tăvi de dușÎnainte de a face o tavă de duș cu propriile dvs. mâini, trebuie să știți exact cu ce aveți de a face cu. Ca regulă, este mai bine să faceți un palet, folosind plăci ceramice. Placi - un material comun, îl puteți cumpăra la orice magazin de construcții. Până în prezent, gama de plăci ceramice este destul de largă și toată lumea va putea alege exact ceea ce este necesar. În plus, materialul pentru faianță este universal și îl puteți utiliza și pentru finisarea pereților în camera de duș. Dacă arătați imaginația și o bună pricepere a constructorului, paletul obișnuit poate fi transformat chiar într-o baie completă prin ridicarea zidurilor.

Reparația băii și a apartamentului în ansamblu are avantajele sale. De exemplu, nu vă limitați la cerințe, le puneți și construiți un palet după cum doriți. În cazul în care paletul este instalat în bai (sau orice alte structuri din lemn), atunci prin toate regulile pereții trebuie izolați cu folie de polietilenă și material de acoperire.

Pur și simplu, paletul este o nișă, a cărui bază este o podea din beton, peste care sunt așezate placi ceramice. De-a lungul întregului perimetru al nișei, zidurile înălțimii cerute sunt construite și, de asemenea, acoperite cu gresie. Canalul de scurgere trece sub fundul paletei. Podeaua, de regulă, este turnată într-un unghi în direcția orificiului de scurgere. Locația exactă a orificiului de scurgere nu contează. Este important doar să nu te împiedice să faci un duș în mod normal. Apropo, sistemul de drenaj este ceea ce, în principiu, ar trebui să înceapă construcția unui palet.

Alegem corect

Desigur, există o modalitate simplă de a vă aranja baia. Puteți cumpăra întotdeauna un palet gata și pur și simplu puneți-l pe podea. La urma urmei, există o mulțime de a alege de la. Dar, nu uitati de caracteristicile paletelor fabricate. Tavă acrilică este ușor de zgâriat și alunecare - alunecare. A cumpăra un palet gata făcut din marmură sau ceramică este un pas prost conceput. Inițial, doriți să economisiți bani, nu? Paletele de oțel nu sunt, de asemenea, cea mai bună opțiune. Produsul oțelului subțire este zgomotos și își pierde rapid aspectul.

Prin urmare, tava de duș de gresie cu mâinile lor - o opțiune de buget excelent. Paleta pe care o faci are propriile avantaje speciale, și anume - va fi făcut exact așa cum doriți. Prin urmare, să fii responsabil pentru alegerea materialului, planificarea proiectului și, direct, pentru construcție. Acest lucru va determina cat timp va dura acest design. Un alt plus semnificativ este faptul că plăcile ceramice sunt ușor de curățat prin orice mijloace pentru curățare.

Ce este necesar pentru a face un palet?

Pentru a face o tavă de duș, veți avea nevoie de aceste materiale:

 1. Nisip și ciment;
 2. Cărămidă;
 3. Plasă metalică;
 4. Instrumente necesareMateriale hidroizolante lichide;
 5. Instrumente: spatula, burghiu, perie, nivel de construcție, bandă de măsurare, mistrie;
 6. Scurgeri de plastic;
 7. Amestec pentru nivelare;
 8. Plăci ceramice;
 9. Amestec impermeabil pentru gresie;
 10. Cruci pentru formarea cusăturilor;
 11. Impermeabilizare impermeabilă;
 12. Bulgară.

Faceți un singur palet

 1. Începeți să lucrați de la pregătirea sitului. Dacă intenționați în mod serios să faceți reparația dvs., trebuie să știți că pregătirea locului pentru palet este necesară în stadiul inițial de reparare a băii. Este recomandabil înainte de a termina pereții și podeaua. Dulapurile de duș necesită o atenție deosebită. Sala de dus este întotdeauna mai practică și mai compactă decât baia. Pregătiți-vă pentru construcție, începeți prin înlăturarea podelei, ar trebui să fie curată. Colțul, în care intenționați să construiți o cameră de duș (podea și pereți), manipulați materialul de impermeabilizare. Acest lucru va proteja suprafața pereților și podelei de aspectul mucegaiului, ciupercii și pur și simplu de la umezeală.
 2. După, urmează stadiul de stabilire a bazei. După ce materialul de impermeabilizare se usucă complet, puteți forma pereții viitorului dvs. palet. Pentru aceasta, de obicei se utilizează o cărămidă convențională sau silicată. Așezați o plasă de metal pe bază și puneți caramida cu mortar de ciment. Experții recomandă să așezați tava de duș pătrată, iar unghiul de ieșire să fie desenat ca teșit. Această soluție de design extinde spațiul și nu veți atinge colțul. Puteți vedea acest lucru uitând la fotografia de pe Internet. După ce cărămida este așezată - lăsați paletul să se usuce timp de cel puțin 3-4 zile. Secvența acțiunilor poate fi observată și în fotografie.
 3. După terminarea primei etape, iar materialul este complet uscat, puteți trece la a treia etapă. Trebuie să faceți următoarele: acoperiți tava de duș cu material izolant. Acest lucru va crește în mod semnificativ rezistența la umezeală a designului. După aceasta, realizați o șapă de ciment (în interiorul și în exteriorul structurii). Partea inferioară a paletei trebuie făcută sub o pantă în orificiul de scurgere. Aliniați suprafața cu o spatulă. Dupa uscarea cimentului de ciment, reparati structura cu un material de impermeabilizare. Fotografii de modele similare pot fi, de asemenea, vizualizate pe Internet.
 4. În acest stadiu, trebuie să fiți atenți alinierea structurii în sine. Aplicați amestecul de nivelare pe suprafața uscată, în timp ce nu uitați să faceți o canelură mică în jurul drenajului dușului, astfel încât apa să se poată scurge în canal. Din nou, pentru a usca amestecul de nivelare, aplicați un amestec izolator.
 5. Cum să construiți singur un paletTrecem la finisajul exterior al părții de duș. Pregătiți adezivul. Cea mai precisă locație a țiglelor din colțul îndepărtat. Specificați în magazin dacă este posibil să aplicați adeziv direct pe placă sau pe suprafața structurii. Când așezați placa pe suprafață, este necesar să o presați puțin. Amintiți-vă formarea de cusături, utilizați cruci. În fotografie puteți vedea cum se face acest lucru corect.
 6. în continuare, grouting este în curs de desfășurare. După ce terminați așezarea plăcii, trebuie să protejați cusăturile de posibile deteriorări. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de o spatulă de cauciuc și de pastă impermeabilă. Experții recomandă alegerea unui amestec nu numai impermeabil, ci și antibacterian. Umpleți îmbinările cu un amestec și scoateți restul cu o cârpă curată din duș.
 7. Spălați paletul. Îndepărtați chitul rezidual și clei. Spălați țigla și ștergeți-o uscată. În loc de tigla, puteți pune un mozaic, deși aceasta este o muncă mai laborioasă. Apoi, puteți instala macarale, uși și după trei zile puteți folosi dușul. Dulapuri de duș gata pe care le puteți vedea în fotografie. Un duș de plăci ceramice este o solicitare foarte frecventă pe Internet.

După ce ați completat toate instrucțiunile, aveți garanția că veți obține o cabină de duș excelentă, pe deplin pregătită pentru utilizare pe termen lung. Tava de duș este făcută din plăci ceramice - este întotdeauna frumoasă. Nu uitați să vă împărtășiți fotografia despre creația dvs. și despre noua experiență de construcție. Fa-o singură - e întotdeauna plăcută.

Tăvi de duș cu mâinile tale
Tavă de duș pe colțCum se construiește un paletInstalarea tăvii de dușTipuri de tavă de dușCum se construiește o tavă de dușStivuirea mozaicului paletuluiTavă de dușConstrucția unui paletConstrucția paletului cu mâinile taleTavă de dușInstalarea tăvii de duș
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum sa dati o baie cu mobilier din IkeaCum sa dati o baie cu mobilier din Ikea
Ce influențează prețul pentru instalarea cabinelor de dușCe influențează prețul pentru instalarea cabinelor de duș
Cum de a alege o ușă de baie pentru o sală de duș?Cum de a alege o ușă de baie pentru o sală de duș?
Băi moderne de înălțime: dimensiune și prețBăi moderne de înălțime: dimensiune și preț
Design de balcoane: fotografie de interior de camere miciDesign de balcoane: fotografie de interior de camere mici
Proiectarea de băi cu cabine de duș: modele și fotografiiProiectarea de băi cu cabine de duș: modele și fotografii
Asamblarea cabinelor de duș cu propriile mâini și instrucțiuni videoAsamblarea cabinelor de duș cu propriile mâini și instrucțiuni video
Repararea cabinelor de duș cu mâinile lor: instrucțiuni și recomandăriRepararea cabinelor de duș cu mâinile lor: instrucțiuni și recomandări
Duș igienic în toaletă: vederi și fotografiiDuș igienic în toaletă: vederi și fotografii
Cabine de duș din plăcile cu mâinile lor: montaj și fotografieCabine de duș din plăcile cu mâinile lor: montaj și fotografie
» » Tava de duș cu mâinile - e ușor! Instrucțiune cu fotografie
© 2021 amigdas.com