amigdas.com

Cum sa faci un castron de baut pentru prepeliile cu mainile tale

Băutură de casă pentru prepelițăRecent, conținutul celular al prepelițelor la domiciliu este considerat ocupație foarte profitabilă. Mulți crescători începători cresc păsările de curte în gospodării sau zonele suburbane și alocă posibilitatea de a obține un venit suplimentar bun.

Dar eficiența acestor activități depinde de mulți factori. Inclusiv de la amenajarea unei case și a structurilor sale individuale, cum ar fi bolurile de băut și alimentatoarele. Alegerea corectă a consumatorilor de alcool va accelera creșterea ratei păsărilor și le va oferi condițiile adecvate pentru dezvoltarea completă.

Majoritatea agricultorilor preferă soluțiile de magazin. Dar o altă categorie face astfel de adaptări cu propriile mâini.

Trebuie remarcat că o prepeliță adultă consumă zilnic 50-100 mililitri de apă. Bărbații beau mult mai puțin, dar în timp cald indicatorii cresc. Completând bolul de băut cu un lichid nou, luați în considerare condițiile pe care locuitorii celulei le-ar fi suficient pentru toată ziua.

O prepeliță pentru o prepeliță cu propriile mâini

Înainte de echiparea produsului Este important să se aloce o mulțime de subtilități și să se acorde atenție zeci de caracteristici. Printre acestea:

 • O modalitate de a face un băiatamploarea camerei și vârsta păsărilor, întrucât acești indicatori determină dimensiunea viitorului design;
 • materialul din care se face adaptarea prepelițelor. Ar trebui să fie ecologic, convenabil și sigur pentru păsări de curte;
 • utilizarea lemnului și a lutului nu este recomandată;
 • între elementele metalice pot fi prezente doar foi galvanizate, este mai bine să nu luați celălalt metal;
 • Vasul de băut trebuie să fie confortabil și accesibil. Dacă doriți să beți apă de la prepeliță, nu ar trebui să existe obstacole;
 • Construcția este aranjată în așa fel încât este dificil să se întoarcă, ci pur și simplu să fie îndepărtată, curățată și pusă înapoi.

Cerințe de bază

Înainte de a face un vas de băut pentru prepelițele cu mâinile tale, este necesar să ai grijă de asta a îndeplinit o serie de cerințe de bază. Produsul trebuie să fie fabricat din materiale de înaltă calitate și ecologice, care sunt sigure pentru păsări și nu conțin în compoziția lor toate tipurile de elemente toxice. Pe scurt, bolul de băut ar trebui să rămână în siguranță pentru pasăre și ușor de utilizat.

Pe măsură ce consumatorii de alcool sunt utilizați cât se poate de confortabil pentru construcțiile de păsări și case de păsări care sunt instalate liber în cușcă și oferă acces complet la sursa lichidului. O condiție importantă este protecția completă a apei de poluare sub forma căderii în ele a așternutului și a elementelor de gunoi. Pentru atingerea acestor obiective, se folosesc instrumente de protecție. Dacă bolul de băut îndeplinește cerințele specificate, acesta poate fi utilizat timp de mulți ani fără a pune la îndoială siguranța prepelițelor. Mulți fermieri exploatează un design pentru a semăna mai multe generații de păsări de curte.

Cineva conectează aparatul cu jgheaburile de alimentare, dar conform recomandărilor profesioniștilor, acest lucru nu este recomandat. În caz contrar, mâncarea se poate uda sau se poate introduce în apă.

Soiuri de băutori pentru prepelițe

În prezent, magazinele zoologice oferă o selecție largă de astfel de produse pentru prepelițe. Din acest motiv, crescătorii de păsări de curte au identificat o clasificare simplă a tuturor tipurilor, separându-le de caracteristicile de proiectare și principiul de funcționare. Printre soiurile disponibile comercial sunt:

 • Tipuri de bănci pentru prepelițădeschide;
 • vid;
 • mameloane pentru băuturi spirtoase;
 • automată;
 • mikrochashechnye.

Efectuarea unei versiuni deschise este mult mai ușoară decât în ​​cazul altor tipuri. Pentru a face acest lucru, este suficient să folosiți un rezervor de apă convențional, care este plasat într-o cușcă sau într-o cameră în care trăiesc păsările. Acest tip nu este foarte solicitat din cauza numeroaselor deficiențe care complică procedura de reproducere a prepelițelor la domiciliu. Dezavantajele consumatorilor de apa deschisa sunt evidente:

 1. ele conțin în mod frecvent alimente sau așternuturi;
 2. o pasăre poate întoarce rezervorul cu piciorul și poate turna apă pe pământ;
 3. pentru a elimina un astfel de consumator este foarte problematică;
 4. pasărea poate să piară prin cădere într-un vas profund.

Produse de vid mai populare, dar cel mai adesea acestea sunt folosite pe terenuri agricole mari, unde se cultivă un număr mare de prepelițe. Principiul acestui design se bazează pe diferența de presiune atmosferică în interiorul și în exteriorul rezervorului.

Băuturi de bătăi pentru prepeliță seamănă cu o spălare manuală, care se găsește adesea în trenuri sau în parcele private lângă casele de țară și vile. Astfel de produse funcționează pe un principiu simplu: lichidul intră în animalul de companie în gură după apăsarea pe mamelon. Datorită bunei economii de apă și a purității ecologice, acest tip este foarte solicitat. Mulți crescători experimentați de păsări de curte alocă un bun avantaj economic de la căderea păsărilor cu capcane de mamelon.

Micro băuturi a apărut în vânzare puțin mai târziu decât cele precedente. Procesul de admisie a apei în ele este determinat de greutatea paharului însuși cu apă. În cazul în care nivelul lichidului din cupă cade, acesta provine din rezervorul obișnuit în modul automat. Când bețivorul devine greu, apa se oprește să picure în ceașcă.

Bidoane automate de băut

Cum se asamblează un băiatÎn plus față de tipurile de băuturi pentru prepelițe menționate mai sus, fermierii de păsări de curte folosesc și structuri automate. Acestea vor fi utile în fermele de păsări de curte sau ferme de uz casnic mari, cu mai multe sute de persoane, care dispune de un om și muncitori este extrem de insuficientă pentru a asigura condiții adecvate de detenție pentru prepelițe.

castron automată de băut funcționează fără ajutor uman, și tot ce ai nevoie pentru a face avicultori - este de a monitoriza în mod regulat cantitatea de apă este, în general, un recipient de plastic sau metal, sticla de apa verifica periodic pentru deteriorare sau contaminare.

Datorită construcției simple de la un băut automat este foarte ușor de băut, deci dacă doriți să completați alimentarea cu lichide, păsările nu vor avea probleme.

Și dacă vrei să faci un castron pentru prepelițe cu mâinile tale, nu poți să ignori această opțiune. La urma urmei, este destul de ușor să se implementeze un design și nu este necesar să fie un jack al tuturor tranzacțiilor. Uneori fermierii de păsări de curte chiar neexperimentați creează soluții uimitoare de la mijloace improvizate. Deci, nu vă fie frică să vă arătați imaginația și să faceți ceva al tău.

Facem un castron pentru prepeliță cu mâinile noastre

Un aparat de băut de casă este instalat în interiorul sau în exteriorul cuștii. După cum sa menționat mai sus, în majoritatea cazurilor, fermierii preferă cea mai simplă opțiune sub forma de deschideți rezervorul dintr-o sticlă de plastic, care este tăiat orizontal și fixat pe partea exterioară a cuștii, astfel încât pasărea să nu o întoarcă. Dar, din păcate, soluția are multe neajunsuri, deci este mai bine să acordați atenție altor soiuri, inclusiv mamelonului.

Un astfel de produs poate fi plasat liber în cușcă și să nu vă fie teamă că o prepeliță prin neglijență o va întoarce, se va uda sau se va îneca. În plus, folosind băuturi de mamelon, puteți centraliza udarea păsării cu substanțe vitaminizate sau minerale, adăugându-le în apă din sistemul comun.

Pentru a construi un băutură mamelon la domiciliu, Este necesar să aplicați o țeavă din plastic cu ștecher și mai multe șuvițe. Numărul lor este ales în funcție de mărimea designului viitor și de distanța dintre ele. Cel mai bine este să fixați vârfurile la distanță de 30 de centimetri. Instalarea acestor elemente este foarte simplă. Este suficient să urmați o schemă de instalare simplă:

 • Ce să faci cu un băiatpe marginea conductei, pe care ulterior va fi necesar să se taie deschiderile pentru instalarea niplurilor;
 • la rândul lor, firele sunt tăiate în găuri pentru înșurubarea liberă a mameloanelor. Pentru a preveni posibilitatea scurgerii de apă prin orificiile găurii, este necesar să o înfășurați cu o bandă din teflon;
 • La un capăt este instalat un dop și celălalt este conectat la un recipient cu apă. Eficiența sistemului depinde de înălțimea rezervorului.

Avantajele băuturii mamelonului

Drinkers pentru tipul de niplu de prepelte sunt renumite pentru numeroase avantaje printre care:

 • excelenta economisire a apei. Păsările nu vor vărsa lichid pe pământ, nu vor putea să-și întoarcă structura sau să se înece în ea, umezindu-și aripile. Nivelul apei este reglementat de nevoile prepelitelor;
 • curățenia ecologică. Acești consumatori de alcool nu sunt contaminați și nu au nevoie de o curățare regulată în comparație cu un tip deschis;
 • utilizarea construcțiilor mamelonului permite îmbogățirea apei cu vitamine utile și cu aditivi medicamentoși.

Dacă țestoasele tale sunt cultivate pe ferma ta, atunci Băutură pentru bătăi - soluția cea mai optimă. Micul prepelit va avea acces non-stop la apă proaspătă, rămânând în siguranță. La reproducerea animalelor tinere este necesar echiparea bolului de băut cu vârfuri de niplu moale, ca și în cazul persoanelor tinere, ciocul este foarte moale și vulnerabil. Pentru siguranță, pot fi utilizate dispozitive de vid pentru evaporare.

Baie de băut bazate pe sticle de plastic

Creșterea unei prepelițe sunt foarte active. În această privință, nu este rezonabil să instalați farfurie sau cutii deschise într-o cușcă. Un miros evaziv poate urca cu ușurință în bolul de băut și se poate îneca în el, chiar dacă nivelul apei este minim. În plus, dacă structura deschisă este situată direct în așternut, crește probabilitatea de a intra în apă diferite obiecte străine și substanțe periculoase.

Ca soluție bună la buget, începătorii își construiesc propriile dispozitive bazată pe sticle de plastic convenționale. Pentru realizarea acestui design, se folosesc două sticle, iar producția se realizează prin următoarea metodă:

 • Bauturi de casa pentru prepelitaprima sticlă este tăiată în jumătate;
 • În partea inferioară a acestuia, sunt găurite găuri pătrate, prin care se pot târî mici fâșii;
 • în gâtul celei de-a doua sticle se taie o gaură;
 • Containerul este coborât cu o parte îngustă în jumătatea inferioară tăiată;
 • Vasul de băut este suspendat într-o cușcă prin sârmă.

În plus, din recipientele din plastic pot fi fabricate multifuncțional, în care se plasează produsele alimentare pentru păsări.

Procesul de a crea un bețiv pentru prepeliță de către propriile mâini la domiciliu nu este la fel de înfricoșător și de complex cum pare la prima vedere. Urmând regulile și instrucțiunile de bază, puteți realiza un design de înaltă calitate pentru o funcționare pe termen lung.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum se face un castron de băut pentru rațe și gâscă de mâiniCum se face un castron de băut pentru rațe și gâscă de mâini
Opțiuni pentru prepararea de pui pentru puii propriiOpțiuni pentru prepararea de pui pentru puii proprii
Cum să faci un castron de băut pentru prepelițe cu mâinile tale?Cum să faci un castron de băut pentru prepelițe cu mâinile tale?
Cum sa faci un alimentator de pui cu mainile taleCum sa faci un alimentator de pui cu mainile tale
Furaje combinate pentru puii de carne și producția proprieFuraje combinate pentru puii de carne și producția proprie
Construim cuștile pentru prepelițe cu mâinile noastreConstruim cuștile pentru prepelițe cu mâinile noastre
Cum sa faci alcoolii pentru puii de manaCum sa faci alcoolii pentru puii de mana
Cum sa faci un bol de bere pentru iepuriCum sa faci un bol de bere pentru iepuri
Șaiba de băut cu mâinile tale: un elicopter pentru găiniȘaiba de băut cu mâinile tale: un elicopter pentru găini
Băuturi de băuturi pentru găini - tipuri, făcând propriile mâiniBăuturi de băuturi pentru găini - tipuri, făcând propriile mâini
» » Cum sa faci un castron de baut pentru prepeliile cu mainile tale
© 2021 amigdas.com