amigdas.com

Vioară pentru un păstor german cu mâinile lui

Cum se construiește o incintăMulți proprietari de case private ca gardieni conțin păstori germani, construind o cabină pentru ei în curte. Dar că câinele era sănătos și lucrabil, crescătorii recomandă construirea unui pahar special pentru păstor. În el animalul va putea să se miște liber și în același timp va fi protejat de precipitații și vânt. Simțiți-vă confortabil și liber căinele va fi în clădire, construit în conformitate cu dimensiunea sa și anumite norme zoologice.

Dimensiunea incintei pentru Ciobanescul german

Zonă de construcții depinde de înălțimea greabănării animalului:

 • pentru un câine cu o înălțime la greabăn de peste 65 cm, va fi necesară o incintă de cel puțin 10 metri pătrați. metri;
 • dacă înălțimea la greabăn este de 65 cm, atunci suprafața structurii ar trebui să fie de 8 m2. metri;
 • pentru un animal de companie la o înălțime de o greutate de până la 50 cm - de la 6 metri patrati. metri.

Când conținutul a doi sau mai mulți câini de oaie, pentru fiecare câine dimensiunea zonei crește cu o dată și jumătate. Dacă câinele din incintă este doar pentru o anumită perioadă de timp, iar noaptea și, uneori, în timpul zilei, este liber să se plimbe în curte, atunci va avea o construcție suficientă, cu o suprafață de 6 metri pătrați. metri.

Dimensiunile incintei joacă un rol important în dezvoltarea și sănătatea ciobăneștilor. Dacă construcția pentru animalul de companie se dovedește a fi mică, mișcările sale vor fi înlănțuite permanent, ceea ce va afecta negativ calitățile de pază ale câinelui.

Cerințe de bază pentru incinte

Înainte de a construi o incintă pentru animalul dvs. de companie, este necesar să vă familiarizați cu elementele de bază cerințele pentru o astfel de structură:

 1. Cerințe pentru incinteDimensiunea în funcție de înălțimea animalului la greabăn.
 2. Prezența unei cabine care va proteja împotriva precipitațiilor, a frigului și a vântului.
 3. Pentru un cioban german nemarcat, doi pereți sunt închise cu plăci, ceea ce face ca construcția să fie mai caldă iarna rece.
 4. Una dintre laturile clădirii trebuie să fie de cel puțin doi metri.
 5. O incintă pentru un cioban trebuie să fie ușor de întreținut. Cel mai bine este să ridicați podeaua structurii ușor deasupra solului și să așezați spălarea. Curățarea se poate face cu un furtun și un cap bun de apă. Pentru a preveni putrezirea podelei, plăcile sunt tratate prealabil cu soluții speciale.
 6. Asigurați-vă că pentru a face în construirea unei ferestre pentru hrana pentru animale, deoarece prin grila de a hrăni câinele nu este foarte convenabil.

Nu este de dorit să folosiți o pardoseală din beton atunci când țineți câinii. Măcar o vreme pe un astfel de câine poate fi reumat. Prin urmare, podeaua cu propriile mâini este realizată din plăci din lemn planificate. Acesta trebuie să îndeplinească următoarele cerințe:

 • lipsa de noduri și crăpături pe panouri;
 • impregnarea degradată cu soluții speciale;
 • Podeaua trebuie să fie ridicată de la sol cu ​​cincizeci de centimetri, ceea ce va proteja construcția împotriva pătrunderii rozătoarelor și a umidității.

Alegerea unui loc pentru o incintă

Ce materiale trebuie folosite în construcțiiUn loc unde va exista animale de companie vii ar trebui să fie uscat și protejat de vânt și telecomanda nu este mai mică de cinci sute de metri de toaletă, pubele, silozuri, cazane, depozite de combustibil, parcările, străzile zgomotoase și pline de praf, industriile cu deșeuri periculoase, vidanjabile, cocini , grajdurile și alte obiecte care emite fum și gaze nocive în aer.

Cea mai bună locație construcția pe un deal unde nu va fi amenințată de inundațiile de primăvară. Facilitatea trebuie să fie în aer liber, astfel încât animalul de companie să poată primi o cantitate suficientă de raze solare calde. Dacă aranjați structura între copaci sau arbuști, va fi protejată de vânt. Pentru a salva câinele de oaie de neliniștea inutilă, incinta este instalată departe de drumuri, prin care trece un număr mare de străini.

Materiale și instrumente

Pentru acoperișul pereților iar podeaua este aleasă material diferit:

 1. Acoperișul este făcut din ardezie sau țiglă, care este așezat pe o bază din lemn.
 2. Pereții cu mâinile lor pot fi construiți din lemn sau caramida. Dacă au fost alese pereții de lemn, este mai bine să se utilizeze copaci conifere care au proprietăți dezinfectante. Două pereți sunt recomandate a fi realizate dintr-o rețea sudată sau forjată. Atunci când țineți câinii, este mai bine să nu utilizați o plasă de plasă, deoarece un animal de companie se poate răni în legătură cu țesutul său.
 3. Podeaua este făcută din scânduri și tratată cu impregnare protectoare specială a plăcilor din lemn.

Instrumentele și materialele vor trebui pregătite:

 • Vioară pentru ciobanescul germanprofilat, OSB;
 • foaie pentru podea;
 • placare (placi, grinzi, plase);
 • tevi profilate;
 • sârmă;
 • mașină de sudat;
 • burghiu, șurubelniță;
 • ferăstrău cu picior sau piese electrice;
 • creion, gon, ruletă;
 • grund, vopsea, lac;
 • șuruburi, bucle;
 • cu șuruburi autoportante.

Etapele de fabricație a incintei pentru un ciobanesc

În primul rând, în locul în care va fi instalată construcția, solul este pregătit.

 1. Cum de a construi un vvier pentru un câinePodeaua trebuie făcută cu panta pe fațadă, astfel încât apa să nu stagneze în incintă. Se poate face simplu dacă un acoperiș este instalat pe întreaga structură. Dacă podeaua nu este acoperită, atunci solul trebuie acoperit cu pietricele fine fine.
 2. Cadrul structurii este realizat din țevi metalice, pentru instalarea cărora este posibil să aveți nevoie de o mașină de sudat.
 3. Un metru adâncime este plasat net, care va servi drept protecție împotriva subminării.
 4. Peretele fațadei, luând în considerare ușile, este realizat dintr-o rețea sudată. Râșnița de conducte, distanța dintre care pentru păstorii germani mari ar trebui să fie de 100 mm. Toate elementele metalice sunt bine curățate, amorsate, vopsite la cald și emailate. Nu utilizați țevi cu acoperire cu pulbere și produse galvanizate.
 5. Ceilalți trei pereți sunt acoperite cu plăci sau alte materiale solide. Tablă de cusut în două straturi sunt acoperite cu impregnare anti-alunecare a lemnului.
 6. Înainte de instalarea plăcilor, în ele se fac mai întâi găuri și numai atunci ele sunt fixate pe șuruburi inoxidabile. Dacă nu faceți găuri pentru șuruburi, atunci când acestea sunt înșurubate, placa se poate sparge. Chiar și umiditatea care a căzut într-o mică împărțire va provoca deteriorarea plăcii.
 7. Când instalați pereții, asigurați-vă că materialul nu vine în contact cu baza carcasei.
 8. Pe site-ul standului viitor al fasciculului de lemn este o platformă mică, care este acoperită cu plăci. Dimensiunea platformei depinde de dimensiunea locului, ceea ce este necesar pentru restul ciobanilor.
 9. Un acoperiș este instalat deasupra zonei de odihnă. Pentru aceasta, sunt încorporați stâlpi de lemn, pe care baza este făcută din lamele de lemn. Acoperișul este acoperit cu orice material de acoperiș existent.
 10. Zidul frontal al clădirii este echipat cu o ușă interioară și un alimentator. Ușa trebuie închisă cu încuietori de încredere, care sunt instalate atât în ​​exterior, cât și în interior.
 11. Alimentatorul trebuie să aibă o zăvoretă care să o blocheze în poziția închisă. Un alimentator cu un mecanism rotativ este așezat de la podea la o înălțime de douăzeci până la treizeci de centimetri.

Cusca Shepherd este gata. Acum rămâne doar să-și facă propriile mâini și să instaleze o cutie în ea.

Fabricarea unei cutii

Dimensiunea minimă a cabinei ar trebui să fie egală cu lungimea și lățimea zonei pe care animalul o ocupă în timpul somnului. Înălțimea structurii trebuie făcută astfel, că nu a fost mai mică decât înălțimea câinelui la greabăn.

Dimensiunile aproximative ale cabinei pentru Ciobanescul german:

 • adâncime - un metru;
 • lățimea este de un metru și de treizeci și cinci de centimetri;
 • înălțime - aproximativ un metru.

Lazul cu o lățime de patruzeci de centimetri și o înălțime de șaizeci de centimetri este recomandat să fie mutat pe peretele lateral. Pentru a vă asigura că cabina poate fi inspectată și curățată în mod regulat, acoperișul este demontabil.

Pentru a-ți face propriile mâini sunt necesare următoarele materiale și instrumente:

 • Materiale pentru construirea incinteibandă de măsurare;
 • panouri 2x4 cm și vopsea;
 • placaj multistrat;
 • o linie de pictura;
 • ferăstrău circular;
 • Brăzdar și cuțit universal;
 • suruburi, cuie, ciocan;
 • șindrile sau șindrile flexibile.

Etape de fabricație:

 1. Construirea unei incinte de capitalÎn partea de jos, este construit un cadru, ale cărui muchii sunt fixate cu unghii.
 2. La cadrul este aplicat și cu ajutorul șuruburilor fixate dimensiunea necesară a placajului.
 3. Se blochează patru cadre, care vor fi pereții laterali. Pentru a susține mai bine design-ul din centrul cadrelor, este instalată o bară. Fără un bar, se face numai peretele frontal. Pe cadrul pentru peretele din spate, bara de trei centimetri este deplasată lateral.
 4. Tăiați dimensiunea plăcilor de placaj sunt atașate la acestea cu ajutorul unghiilor.
 5. Ferăstrăul de pe peretele frontal a tăiat intrarea.
 6. Cadrele pregătite cu șuruburi sunt atașate de-a lungul barei laterale inferioare la baza cabinei.
 7. Din placile pentru acoperiș se taie stâlpul din spate și din față, coroana, calul.
 8. Rackurile sunt atașate din interior în spatele și peretele frontal. Rama este consolidată cu șuruburi.
 9. Dimensiunile crestei ar trebui sa fie egale cu lungimea structurii plus o marja mica. Cadrul este montat pe partea superioară a barelor de acoperiș.
 10. Trei ferăstraie sunt tăiate și instalate pe fiecare parte a acoperișului. Capetele lor inferioare sunt fixate pe pereții cabinei, iar cele superioare sunt tăiate sub un unghi.
 11. Pe fiecare parte, picioarele ramei sunt conectate prin șine orizontale. Din partea de jos, grinzile sunt instalate astfel încât acestea să iasă din ambele părți.
 12. Tăiați câteva grătare, care sunt instalate pe partea inferioară a șipcilor și pe partea superioară a ramei atașate. Se dovedește scheletul acoperișului sub forma unui triunghi.
 13. Pe cadrul este instalat placaj, care se confruntă cu țigle sau sindrila.

O cutie gata poate fi vopsita si instalata intr-o incinta. În el, câinele se va odihni și se va ascunde de vânt și de frig.

Pentru a deveni obișnuit cuviosul, animalul de companie trebuie să fie hrănit doar în el. În timp ce câinele mănâncă, clădirea trebuie blocată și apoi deschisă din nou. Păstorul în interior poate fi ademenit cu un os, ce ar trebui să se facă între hrănire. După un timp după hrănire, ușa nu poate fi deschisă imediat, fiecare zi crescând timpul în care câinele se află în incintă.

Să construiască un volăriu pentru un câine de oaie cu mâinile proprii pe forțe pentru toți. Principalul lucru este că acesta corespunde mărimii câinelui și a fost construit în conformitate cu anumite reguli.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Clicuri pentru câini de băieți de rasă de păstori germaniClicuri pentru câini de băieți de rasă de păstori germani
Câine ciobănesc germanCâine ciobănesc german
Geantă de transport pentru câini - tipuri și criterii de selecțieGeantă de transport pentru câini - tipuri și criterii de selecție
Păstarul german de câine ciobănesc - câine de blanăPăstarul german de câine ciobănesc - câine de blană
Aviara pentru alabaya de mâini proprii - descriere pas cu pasAviara pentru alabaya de mâini proprii - descriere pas cu pas
Cum să construiești o cavalieră pentru un câine cu mâinile taleCum să construiești o cavalieră pentru un câine cu mâinile tale
Cage de acasă în casă de câineCage de acasă în casă de câine
Cum să faci o pisică pentru huskyCum să faci o pisică pentru husky
Totul despre o casă confortabilă pentru câini, realizată de mâiniTotul despre o casă confortabilă pentru câini, realizată de mâini
Cum de a construi un stand pentru un câine cu mâinile taleCum de a construi un stand pentru un câine cu mâinile tale
» » Vioară pentru un păstor german cu mâinile lui
© 2021 amigdas.com