amigdas.com

Cum de a construi un verandă din lemn cu mâinile tale

Verandă din lemn naturalOrice casă, chiar și cea mai originală, nu poate fi fără pridvor. Ea îndeplinește atât o funcție estetică cât și una practică. În plus față de decorarea casei, servește pentru a obține o persoană în casă. Portiera protejează ușa casei de zăpadă în timpul iernii, iar în timpul urcării prin treptele pridvorului, cea mai mare parte a zăpezii sau murdăriei cade de pe încălțăminte.

Deoarece orice casă are o fundație, podelele sale nu pot fi așezate la același nivel cu solul și, prin urmare, un atribut obligatoriu al pridvorului este treptele. În plus, înainte de ușa în sine trebuie să existe o platformă pe care ar putea exista mai mulți oameni. Deasupra amplasamentului ar trebui construit un baldachin, care va proteja împotriva precipitațiilor și a vântului.

Cea mai bună soluție este de a construi un pridvor împreună cu construcția casei în sine. Ca rezultat, ar arata armonios si, de asemenea, mai practic, deoarece casa si pridvorul vor avea o comunitate fundație, fundație și hidroizolare, care va evita crăpăturile viitoare în locul îmbinărilor și pașilor sau în pridvorul casei.

Dar, după cum arată practica, pentru salvarea bugetului în timpul construcției casei, veranda este neglijată și ridicată după finalizarea construcției.

De regulă, pridvorul este construit din același material ca și casa, dar există și excepții. Dar dacă un verandă masivă din cărămizi lângă o clădire din lemn pare ciudată, atunci veranda din lemn arată foarte aproape de case din orice material, dacă se încadrează în designul general.

Etapele unui verandă din lemn

  • Lucrări pregătitoare

Înainte de a face un pridvor cu mâinile tale, trebuie să faci lucrarea pregătitoare.

În primul rând trebuie să decideți asupra designului care ar trebui combinat cu aspectul casei. Armonie ar trebui să fie, de asemenea, în proporțiile de clădire, pentru că veranda imens de lângă casa mică (sau invers) va arata ridicol.

Portieră la casa unui copacSite-ul poate fi:

  • trapez;
  • pătrat;
  • dreptunghiular;
  • rotunde.

sau orice altă formă, totul depinde de fantezia stăpânului.

De asemenea, sigur, veranda poate fi deschise, închise, cu sau fără baldachin.

Dacă pridvorul are mai mult de trei etape, ar trebui să construiți o balustradă, cel puțin din motive de securitate.

După ce totul este gândit în cele mai mici detalii, ar trebui să faceți cel puțin o schiță și mai bine un desen al unei clădiri din lemn viitoare. Trebuie notat mărimea site-ului, treptele, balustrada și baldachin, pentru a alege scala dreapta, pentru a marca materialele. Acestea din urmă ar trebui să primească o atenție specială, ele ar trebui alese pe baza numărului de persoane care vor crea o sarcină zilnică.

desen ar trebui să fie cât mai puternic posibil, deoarece sarcina pe scări și platformă va merge în fiecare zi și foarte mare, din cauza a ceea ce veranda va purta de mai multe ori mai repede decât casa în sine. De asemenea, trebuie să țină seama de impactul vânturilor și precipitațiilor, care vor distruge treptat construcția. Lemnul trebuie tratat cu soluții rezistente la umiditate, rezistente la foc și antiseptice.

  • Montarea fundației și instalarea grămezilor

Cum de a umple fundația și de a face opalovkuPrimul lucru pe care trebuie să-l faci atunci când construiești o verandă de lemn cu mâinile tale este așezați fundația și instalați grămezi. Conform desenului, în locurile în care vor fi amplasate grămezi, vor fi scoase puțuri pentru piloți viitori cu o adâncime de 1 m. Partea inferioară a fiecărei gropi este umplută mai întâi cu un strat subțire de pietriș, apoi cu nisip, fiecare strat fiind bine ambalat.

Apoi este un strat de material de acoperiș sau de geotextil. Un strat mic de beton este turnat în el, stâlpul este scufundat în el și nivelat în nivel, după care groapa este complet umplut cu beton. Înălțimea stâlpului trebuie să fie egală cu înălțimea puțului plus înălțimea pridvorului, iar copacul însuși trebuie tratat prealabil cu soluții antiseptice și agenți de prevenire a putregaiului.

acum este necesar să faceți un site, pe care va fi așezată scara inferioară a scării pe pridvor. Puteți să vă sapă pur și simplu în pietrele de susținere de sub benzi, dar este mai sigur să turnați un tampon de beton. Un șanț este săpat în scara plus dimensiune de 10 cm la fiecare parte o adâncime de 50-70 cm. In partea de jos a airbagului este căptușit bătătorit straturi de pietriș și beton, apoi pe margini și în mijloc sunt stivuite de sprijin pietre și deja pe ele sau plasă de armare. Toate acestea sunt turnate cu beton.

  • Instalarea unei platforme și trepte pentru pridvor

După ce fundația se toarnă și se instalează piloți, următorul pas în construirea pridvorului cu mâinile sale din lemn va fi construirea unei platforme și trepte de scară.

Pentru a începe, aliniați înălțimea și trageți împreună stâlpii verticali. Șapa este realizată de o placă de lemn, în apropierea ușii placa este atrasă de peretele casei. Sunt instalate plăcuțele. La baza fundului inferior se află o bară solidă. Din carton tăiat modelul pentru Kosovra, care este apoi transferat la bord și tăiat. Kosovur este fixat pe grinzile superioare și inferioare, șanțurile și treptele sunt tăiate și fixate.

După aceste acțiuni, puteți acoperi pașii scărilor și platformei. Plăcile de pe amplasament trebuie așezate cât mai strâns și mai strânse, pentru că în timp vor fi uscate. Lemnul trebuie uscat bine, deoarece un copac brut se poate deforma in timp. Ar trebui să porniți pașii din partea de jos și nu invers.

  • Instalarea balustradelor

Cum sa faci un pridvor de lemn singurUrmătorul pas în construirea pridvorului cu propriile mâini va fi instalarea unei balustrade. balustrada de lemn favorabil cu cele din beton sau metal, cel puțin prin faptul că, pentru a le atunci când urcatul scarilor este o atingere frumos, mai ales în frig, și pot fi decorate cu sculpturi. balustradă nu trebuie să fie mai mari de 90-100 cm, în caz contrar, o persoană cu o înălțime medie sau mai mică va fi incomodă.

Toate componentele din lemn ale balustradelor ar trebui lustruite cu grijă, altfel nu va mai exista nici o despicare în viitor, iar neregularitățile și proeminențele nu se vor putea ascunde chiar și sub un strat mare de lac.

În primul rând, balustrele de sus și de jos sunt instalate, un cablu este întins între ele. Apoi, alternativ, alinierea cablului, ar trebui să instalați balustrele rămase. Mânerul este fix. Se urmează balustrada de lemn finalizată mâner de preparare antiseptic din efectele fenomenelor atmosferice, ciuperca și putregaiul, apoi vopseaua sau vopseaua.

  • Aranjament cu baldachin

Care ar trebui să fie pridvorul?Următorul pas în construirea unui verandă din lemn va fi construirea unui baldachin de protecție. Numai proprietarul poate decide dacă să o facă sau nu și dacă da, primul pas, ca și în construcția pridvorului, este să se gândească la aspectul său și să deseneze un desen.

Baldachinul poate fi atașat de perete sau fixați pe stalpii verticali. Acesta din urmă poate fi fixat pe site-ul însuși sau săpat pe marginea platformei și a scărilor. În mod preliminar, acestea trebuie tratate împotriva efectelor precipitațiilor și vântului. Posturile de lângă peretele casei sunt legate de pereți, astfel că cele două structuri sunt legate între ele.

Mai mult, deasupra polilor, sunt plasate lagurile pre-tratate. În plus, dacă finanțele permit, este necesar să strângeți placile reciproc foarte strâns, și pe ele pentru a consolida stratul de impermeabilizare din material de acoperire sau geotextil, dacă doriți să salvați, puteți trece peste acest pas. Principalul material este plasat în partea superioară a alegerii gazdei. Poate fi ardezie, faianta, carton ondulat, policarbonat sau altceva. Pe marginea baldachinului puteți pune un jgheab. Decorați baldachin poate fi orice, totul depinde în întregime de imaginația proprietarului.

Deci, pentru a construi un pridvor de lemn cu mâinile tale este foarte ușor, dacă știi succesiunea acțiunilor și le urmărești complet.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să vă construiți propriile mâini o pridvor de lemn la casăCum să vă construiți propriile mâini o pridvor de lemn la casă
Crearea unui grup de intrare într-o casă particulară: idei, fotografiiCrearea unui grup de intrare într-o casă particulară: idei, fotografii
Variante ale unui pridvor din policarbonat într-o casă privată pe o fotografieVariante ale unui pridvor din policarbonat într-o casă privată pe o fotografie
Decorarea pridvorului unei case de țară: fotografie de opțiuni de designDecorarea pridvorului unei case de țară: fotografie de opțiuni de design
Facem verandă cu mâinile noastre cu pași de lemnFacem verandă cu mâinile noastre cu pași de lemn
Cum sa faci un pridvor de beton cu mainile taleCum sa faci un pridvor de beton cu mainile tale
Crearea de copertine pe verandă: montaj și vizoare de fotografieCrearea de copertine pe verandă: montaj și vizoare de fotografie
Montarea vizierului pe portiera din policarbonat cu propriile mâiniMontarea vizierului pe portiera din policarbonat cu propriile mâini
Facem propria noastră pridvor într-o casă privatăFacem propria noastră pridvor într-o casă privată
Cum se face un verandă al unei case particulare: fotografiiCum se face un verandă al unei case particulare: fotografii
» » Cum de a construi un verandă din lemn cu mâinile tale
© 2021 amigdas.com