amigdas.com

Fotografia rafturilor din gips-carton cu mâinile lor

Rafturile de colț economisesc spațiu și arată plăcut din punct de vedere estetic.Gips-cartonul este folosit pentru decorarea încăperilor pentru o lungă perioadă de timp și este un material unic. Din aceasta puteți realiza nu numai finisaje de înaltă calitate ale tavanului, pereților, crearea partițiilor, dar și echiparea rafturilor originale, a nișilor, a dulapurilor încorporate.

Produsele din gips carton pot funcționa în interior ca un detaliu al proiectului, în timp ce Folosit pentru a stoca lucruri, feluri de mâncare și alte obiecte.

De-a lungul anilor lungi de construcție a panourilor, sa dezvoltat un anumit stereotip al interiorului unui apartament de oraș, întreaga varietate a cărora se limitează la tipul de tapet, pardoseală și mobilier. Plăcile pereților și plafonul pentru mulți rămân singura soluție, În timp ce structurile de tablă de gips sunt capabile să schimbe radical atitudinea obișnuită față de interior.

Pereții, coloanele, arcele, pervazurile din perete și nișe sunt departe de un arsenal complet, care oferă proiectantului acest material. Chiar și astfel de elemente familiare ca rafturile demonstrează o mare varietate de moduri de a revitaliza o imagine plat. Numeroase fotografii confirmă posibilitatea de a schimba complet interiorul cu ajutorul unor modele simple și rafturi din gips-carton.

Plăci de ghips în decorațiunile de baie

Avantajele materialului pot fi descrise mult timp. Vom lista principalele:

 • Rafturile din baie pot fi create din gips-carton impermeabil.Rafturi din gips-carton foarte arata bine in orice camera. Baia are o abundență de locuri unde puteți aplica foi de material pentru fabricarea de nișe și dulapuri încorporate, care vor spori funcționalitatea camerei și o vor decora.
 • Gips-carton - ușor de procesat material. Nu este necesar să ai abilități speciale, este suficient să faci munca cu atenție și să ai puțină înțelepciune.
 • Pentru rafturi de baie din gips carton de tip impermeabil, foile din care pentru varianta de recunoaștere sunt vopsite în verde.
 • Materialul scheletului servește profil metalic, care la o greutate mică are o rezistență suficientă. Dacă nu intenționați să încărcați rafturile cu o greutate mare, atunci se aplică profilul denumirii standard. Dacă doriți să creați un raft de ghips cu mâinile proprii sub televizor, ar trebui să utilizați profilul întărit.

Sfaturi pentru alegerea unui design de raft într-o baie de ghips

Atunci când alegeți rafturi din plăci de gips-carton, trebuie să vă gândiți că o veți păstra acolo.Pentru a instala un televizor, magnetofon sau tranzistor în baie pe rafturile de plăci din gips carton, se recomandă să selectați opțiunea încorporată. Toate aceste aparate electrice nu sunt recomandate pentru a fi stocate în mod constant într-o cameră cu umiditate ridicată, dar o puteți aduce în timp ce faceți o baie pentru a combina afacerile cu plăcerea.

Pentru depozitarea de detergenti de uz casnic, săpunuri, șampoane și pulbere pot fi folosite cu succes rafturi angularea, care se potrivesc în mod natural în interior. Pentru a spori efectul vizual, suprafețele laterale și interioare sunt colorate în culori diferite.

Versiunea de fundal este folosită destul de des, razele din corpurile de iluminat sunt trimise în direcții diferite, ceea ce creează o aromă unică a designului raftului de plăci de ghips. Fotografii ale unor astfel de compoziții pot fi vizualizate în diverse cataloage și în albume de la designeri.

Pentru a decora rafturile piesei gipsokartona utilizate de diferite materiale, care extinde în continuare opțiunile pentru design interior. În baie pot fi aranjate ca rafturi mici, și modele complexe pentru utilizare multifuncțională.

Rafturile din gips carton și nișe pot înlocui bucățile individuale de mobilier din baie. Puteți combina locația rafturilor deschise, realizate de dvs. înșivă, cu o oglindă mare instalată deasupra chiuvetei. Pentru cei care fac un coafur în baie, se recomandă combinarea unui astfel de raft cu o oglindă și o lumină de fundal originală.

Există o mare varietate de forme, texturi de decorare, combinații, culori. toate acest lucru face placa de ghips un material excelent pentru a face nișe, rafturi și alte structuri construite. Pe Internet, puteți vedea fotografii care prezintă opțiuni pentru componentele plăcii de gips cu descrierea funcțiilor.

Selectarea materialelor

Plăcile de ghips pentru rafturile din baie sunt folosite foarte des.Cele mai simple modele de rafturi construite în fiecare proprietar pot efectua singure. Materialul este foarte ușor de utilizat și nu limitează imaginația comandantului. Cele mai neasteptate fantezii pot fi realizate.

Pentru baie se recomandă folosirea numai a foilor verzi, care rezistă cu succes unei atmosfere umede. Frunzele de culoare roz în timp se pot îndoi de umiditate și pot strica rezultatele muncii.

Pentru suprafețele orizontale plate, se folosesc foi de grosime de 13 mm, numite pereți. Pentru pereții laterali, pe care nu există nicio sarcină de la obiecte, este posibilă instalarea foilor mai subțiri, cu o grosime de 9 mm, destinate finisării plafonului.

O varietate de grosime a materialului este recomandabil să se utilizeze, dacă după repararea în casă au fost bucăți de gips-carton, care va fi util pentru a face rafturi în baie cu propriile mâini.

Dacă cumpărați materiale gata preparate, atunci Trebuie să te uiți la integritatea foilor, de multe ori au lopeți colțuri și exfoliază stratul superior. Achizițiile de astfel de materiale ar trebui evitate.

Producția de rafturi

Selecția proiectelor

Rafturi din carton de gips se pot face manual.Mai întâi trebuie să desenați un desen de pe raft sau cel puțin o schiță a detaliilor interioare viitoare. Datorită unei astfel de contururi cu indicarea dimensiunilor, este posibilă calcularea în avans a consumului de plăci de ghips și, dacă este necesar, în timpul lucrului există întotdeauna posibilitatea de a efectua modificări ale proiectului.

Desenul va ajuta la înțelegerea dimensiunilor raftului și a raftului Calculați materialele pentru piele și cadru. Calculele sunt foarte simple și nu necesită cunoștințe speciale și experiență vastă. Este important atunci când planificați să țineți cont de grosimea foii de gips-carton și de lățimea și lungimea acesteia. Lățimea materialului este de 1,2 m, lungimea este de 2,5 m pentru versiunea plafonului și 3,0 m pentru acoperirea pereților.

Poziția raftului în interiorul camerei este determinată. Rafturile din baie, deși sunt fabricate din material rezistent la umiditate, dar acestea ar trebui să fie amplasate departe de zona de jeturi de la duș. Dacă este prevăzut un singur ansamblu de rafturi, acesta va fi asamblat pe șantier și o structură de colț separată poate fi atinsă după decorarea interioară principală.

Repararea în baie: facem rafturi.Pentru a determina grosimea plăcii, este important să determinați înainte încărcarea pe raft. În baie nu există de obicei obiecte grele, cu excepția televizorului, dar este rar instalat într-o astfel de cameră. Dacă doriți să instalați ceva greu pe raft, este necesar să oferiți un profil armat în proiect.

Gipsul se referă la materiale din care puteți efectua orice formă, îndoiți, arc și alte modele originale. Arată foarte frumos și este adesea folosit atunci când creați dulapuri încorporate.

Asigurați-vă că luați în considerare prezența luminii de fundal și aranjați straturile de material astfel încât distanța dintre ele să vă permită să introduceți corpul de iluminat acolo și să ascundeți firele potrivite pentru acesta. Toate aceste lucruri mici, aparent nesemnificative la prima vedere, vor salva timpul de stăpân și nervii în procesul de lucru.

Pregătirea instrumentului

La îndemână, un maestru de novice sau un instalator cu experiență trebuie să aibă întotdeauna instrumentul potrivit, care este pregătit în avans:

 • Lista de instrumente pentru tăierea plăcilor din gips-carton nu este mare.Șurubelniță pentru strângerea șuruburilor în profil.
 • Un mic bulgar pentru tăierea profilelor metalice.
 • Nivelul clădirii, măsurarea banda, creion, linie plumb.
 • Ferăstrău, cuțit, foarfece.
 • Ciocan, clește, șurubelniță Phillips, sonda electrică.
 • Trei spatule (3, 8 și 25 cm), role cu cuvă pentru amorsare.
 • Mistrie cu un set de plasă de diamante.

Este necesar să se colecteze materialele necesare pentru o muncă continuă:

 • Profil pentru montarea foilor de tip CD și UD.
 • Colțuri perforate sau pliere din plastic pentru construcții arcuite.
 • Plăci de ghips pentru placare.
 • Panglica "serpiană" este de andocare.
 • Grund, adeziv pentru prelucrarea articulațiilor, finisaje de chit, vopsele dispersate în apă.
 • Mașini de tăiat autovehicule pentru gips-carton cu lungimea de 25 mm, auto-tăietori "purici", care leagă profilele între ele.

Fabricarea carcasei

Baza cadrului constă din care poartă profilul galvanizat. Aderarea la perete se realizează folosind un profil de legare, care este atașat la perete cu ajutorul unei "instalări rapide" a diblurilor.

Montarea rama poate fi simultan cu punerea în aplicare a întregului finisaj al peretelui cu gips-carton, uneori rafturile sunt făcute după sfârșitul de placare. În primul caz, vor fi obținute nișe interne, iar în cel de-al doilea caz - zone de depozitare deschise cu balamale pentru articole.

Realizarea unui cadru pentru rafturile de plăci de ghips
Multe instrumente pentru reparații, cel mai probabil, au tu sau prietenii tăi.Montarea cadrului este un proces laborios care necesită atenție.Cadrul de pe tavan aproape nu diferă de analogul peretelui.Cum să montați corect cadrul pentru carton de gips pe perete.Alegerea profilului pentru gips-carton depinde de sarcina viitoare.Scheletul figura este ceva mai complicat decât scheletul dreptunghiular.Materiale pentru cadru va lua un pic.Cadrul pentru rafturi și alte structuri poate fi voluminos.

Marcarea peretelui se realizează cu ajutorul unui nivel și a unui plumb. Construiți un cadru de profiluri, verificând verticala și orizontalitatea tuturor părților componente ale bazei. Pentru un raft proiectat pentru sarcini grele, cadrul este realizat dintr-un profil armat (CW și UW). Gips-cartonul poate fi preluat dintr-o grosime de 18 mm. Dacă nu este de așteptat o creștere a rezistenței, atunci toate lucrările sunt efectuate prin materiale comune obișnuite. La fiecare etapă este necesar să verificați desenul.

La dispozitivul de rafturi este posibil să se îndepărteze de la modelele dreptunghiulare standard și face forme rotunjite, plasați nișe într-un model de șah și executați-le în diferite dimensiuni. Platformele orizontale sunt realizate nu numai din plăci de ghips, ci și din sticlă groasă, metal, lemn.

În sufragerie, rafturile din gips-carton arata atractiv.Dacă trebuie să montați rama pe perete cu tencuială din ghips, atunci acest lucru trebuie făcut dibluri speciale "fluture", care, atunci când sunt strânse, expune coada diblului la partea din spate a peretelui. Diblul obișnuit nu va fi ținut în foi de material și va cădea la primul efort. Toate îmbinările materialului trebuie făcute pe profil, în caz contrar fisura va fi neapărat acolo, chiar dacă acest loc este atent sigilat cu chit cu ajutorul unei grile.

După instalarea tuturor rafturilor principale, șuruburile transversale sunt montate pentru a susține suprafețele orizontale ale foilor. În acest stadiu, este necesar să se creeze toate locurile pentru instalarea corpurilor de iluminat încorporate, dacă acestea sunt planificate, și să se conducă firele, izolate anterior cu un furtun ondulat. Această "îmbrăcăminte" pentru fir este necesară pentru a nu atinge muchiile ascuțite de metal care o pot tăia și se va produce un scurtcircuit.

Executarea plăcilor

Procesul de creare a rafturilor: instalarea cadrului.Mulți constructori combină gips-carton cu alte materiale, folosind plăci OSB și plăci aglomerate. Pentru punerea în aplicare a elementelor arcuite, este posibilă aplicarea cu succes a plăcii fibrolemnoase, care este ușor îndoită. Ei trebuie să fie lipiți cu grijă la chit cu o plasă și fixați mai des de rama de obicei decât de obicei.

Placa de ghips este legată prin fixarea acestora în profil cu șuruburi pentru metal. În loc să se folosească gips carton gros, care este scump, se permite să se plaseze două straturi de material obișnuit, ceea ce va da raftului aceeași rezistență fără costul fondurilor suplimentare.

În această etapă, sunt găurite găuri în foi pentru instalarea corpurilor de fixare cu coroane speciale și tragerea firelor pentru a vă asigura că acestea sunt suficient de lungi. După ce firul este înfășurat printr-un cerc, este fixat fir și situat în peretele frontal, cu excepția peretelui din stânga, se poate porni de primăvară, după care un fir de tragere pentru conectarea la lampa va fi imposibilă fără a demonta carcasa.

finisare

Etapa finală în crearea de rafturi din gips-carton.Toate îmbinările și îmbinările pieselor de ghips și plăcile de ghips sunt obligatorii sunt lipite cu o plasă de montaj, care este vândut în rulouri de lățime corectă. Pe bandă este prevăzut un strat de adeziv, dar pentru o armare profundă, această bandă este fixată pe un lipici uscat special, care este diluat cu apă. După uscare, locurile sunt curățate cu ajutorul ochiului de plasă abrazivă nr. 120 și a căptușelii întregii suprafețe a rafturilor cu chiturile de finisare.

Spackle un astfel de design complex, în care multe unghiuri și tranziții sunt necesare în mai multe recepții. Este necesar să curățați straturile și să impuneți altele noi, realizând un aspect impecabil al produsului. Toate straturile trebuie să fie pregătite cu o rolă, în special cea din urmă. Peria poate lăsa brazde mici pe suprafață, care se vor arăta după pictura și nu pot fi îndepărtate cu șmirghel. Periajul de prelucrare poate doar articulații interne colțuri, în cazul în care nu puteți obține o rolă.

Procesul de chit este un pas obligatoriu în lucrul cu gips-carton.După uscarea chitului și următoarea pregătire a suprafeței, toate Designul raftului este vopsit cu vopselele selectate.

Efectuarea de produse de gips-carton cu mâinile lor este foarte interesantă. După ce a făcut astfel de rafturi în baie, proprietarul poate continua să aranjeze astfel de produse în alte încăperi ale apartamentului.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Dublu plafoane gipsokartonnye - o fotografie de variante frumoaseDublu plafoane gipsokartonnye - o fotografie de variante frumoase
Tavane suspendate din gips carton în bucătărie: mostre pe fotografieTavane suspendate din gips carton în bucătărie: mostre pe fotografie
Plafonul plăcii de gips cu mâinile proprii - reguli de instalarePlafonul plăcii de gips cu mâinile proprii - reguli de instalare
Instalarea plafoanelor suspendate din plafoane suspendateInstalarea plafoanelor suspendate din plafoane suspendate
Construcția unui dulap din ghips carton cu mâinile propriiConstrucția unui dulap din ghips carton cu mâinile proprii
Fotografie din plafoanele din gips-carton în holFotografie din plafoanele din gips-carton în hol
Plafoane din ghips carton în bucătărie, fotografiile lorPlafoane din ghips carton în bucătărie, fotografiile lor
Diferite modele de gips-carton cu propriile mâiniDiferite modele de gips-carton cu propriile mâini
Plafoane de gips-carton în dormitor: fotografii și videoPlafoane de gips-carton în dormitor: fotografii și video
Plafoane din ghips carton în camera de zi cu mâinile lorPlafoane din ghips carton în camera de zi cu mâinile lor
» » Fotografia rafturilor din gips-carton cu mâinile lor
© 2021 amigdas.com