amigdas.com

Ochii câinelui se înmoaie, ce ar trebui să fac?

Ce să faci atunci când ochii câinelui se înghesuieDestul de des, atunci când ochii câinelui se îngroașă, stăpânii lor nu se obosesc sau nu-i dau atenție, dar nu poate fi luciu obișnuit, dar începutul dezvoltării diferitelor boli

. Dacă animalul dvs. de companie a început să dezvolte o boală, atunci trebuie să îi acordați atenție și să nu așteptați complicații.

Minusul mare al stigmatelor este că se poate întâmpla din motive complet diferite. În lupta împotriva acestui fapt, numai un medic veterinar vă poate ajuta.

Dar ce poți să faci dacă observați pufarea ochilor animalului tău? De ce ochii se îngroașă la câine? Ce trebuie să faceți înainte de vizita dvs. la medicul veterinar?

Ochii câinelui se înfurie: cauzele

Ochii câinelui se înfurie: cauze și prim ajutorPus este un lichid de diferite culori, poate fi gri sau galben cu verzui. De obicei, secreția se formează din cauza diferitelor bacterii pirogenice care trăiesc în câine.

Stăpânul ar trebui să înțeleagă întotdeauna, dacă animalul are o osificare a ochilor, atunci acest lucru poate apărea, precum și din cauza imunității scăzute, și pentru că pur și simplu nuNu face față tuturor condițiilor în jurul lui.

Determinați cauza puroiului din ochi la domiciliu este pur și simplu imposibilă, deoarece există o mulțime de motive diferite care pot fi determinate numai cu un medic veterinar. Chiar și dintr-o fotografie a unui câine, nu puteți pune un diagnostic corect, cornea este diferită. De ce există alocare și care sunt cauzele sale?

alergie

Alergia ca fiind cauza supurării ochiloralergie - aceasta este prima și cea mai comună cauză a leziunilor oculare. Alergiile pot fi obținute de la câini, de exemplu, dintr-o leșie nouă, balsam sau produse chimice de uz casnic. Primele alergii ochi etapă zagnoeniya este alocarea de lacrimi, care este, în cazul în care animalele de companie se întâmplă în mod constant lacrimile din ochii lui, poti fi sigur de zagnoeniya ochi nu va aștepta prea mult timp, așa că trebuie să contactați imediat medicul veterinar, fără nici o încetiniri.

Faptul este că ochii câinilor curg din cauza bacteriilor pirogenice care și-au început activitatea de viață în interior. În acest moment, imunitatea încearcă să se teamă de bacteriile care s-au stabilit în corpul câinelui, dar, de regulă, nu ajută câinele, ci întârzie pur și simplu reacția purulente. De obicei, alergiile se dezvoltă numai în condiții de umiditate sau căldură, astfel încât în ​​cazul în care apartamentul dvs. cald și umed, iar animalul este în mod constant „plânge“, poți fi aproape sigur, aceasta se datorează faptului că ea a fost doar încercarea de a opri proliferarea bacteriilor.

O alergie este destul de dificil, pentru că astăzi animalul poate avea o mâncărime normală, dar a doua zi s-ar putea să se sufoce din cauza lipsei de aer, asa ca nu tenta soarta, pur și simplu se referă la persoana care l-ar putea ajuta.

Bacterii și ciuperci

Bacterii și ciuperci ca fiind cauza supurației ochilorAceasta este a doua cauză a bolii. bacterii au caracteristici care animalul de companie înainte de o cornification pierde pur și simplu pofta de mâncare sau la ea temperatura crește foarte puternic. Ele pot fi luate de oriunde și pentru a evita apariția lor este aproape imposibilă, deoarece este foarte dificil de controlat. Dar ciupercile sunt și mai rău, pentru că, de regulă, nimic nu se va spune despre ciupercă, pentru că o ciupercă poate trăi într-un câine de ani de zile fără a dezvălui nimic, după care este ușor să te exprimi brusc.

Dacă bănuiți că câinele dvs. a luat ceva de la acest lucru, puteți trece întotdeauna o analiză a stării florii, apoi puteți determina ce este problema. De fapt, bacteriile și ciupercile sunt ușor de tratat, animalului de companie îi vor fi prescrise pur și simplu anumite antibiotice, pe care va trebui să le dați, după care microbii neplăceni vor dispărea. În bacteriile cu ciuperci, nu este nimic teribil și sunt ușor de tratat, pur și simplu nu trebuie să-ți conduci câinele și să acorzi atenție eventualelor afecțiuni în timp. Dacă observați starea proastă a animalului de companie la timp și duceți-o la clinică, problema se va evapora cu ușurință.

Virusul

Virusul este cauza bolii oculareAceasta este una dintre cele mai îngrozitoare cauze ale corpului. Virușii sunt foarte periculoși, pentru că nu pot răni cu ușurință câinele, dar chiar o omoară. Există 2 tipuri de viruși, primul care poate determina imediat starea precară a animalului de companie.

Virușii care nu au o formă ascunsă implică faptul că animalul de companie va avea apetit foarte slab, va avea febră ridicată, durere abdominală, tuse și strănut.

Dacă animalul dumneavoastră are oricare dintre aceste semne, trebuie să luați imediat acolo, în medicina veterinară, în scopul de a determina exact ceea ce câinele a fost supus, deoarece poate fi atât bacteriile ciuperca, care nu reprezintă un pericol de moarte, și virusul.

Și, de asemenea, există un virus ascuns de formă, care mult mai periculoase datorită faptului că nu este atât de ușor de determinat. Ea are caracteristici, cum ar fi o tuse după sarcini sau puroi, deci, dacă animalul are o scurgere din ochi ca puroi, nu ar trebui să stai acasă vorbind despre cum să scapi de ea, pentru că ar putea fi un virus, în pericol viata animalului dumneavoastra.

Mulți oameni au avut o situație când un câine a luat un virus ascuns, dar ei nu au observat-o, încercând să vindece un fester de la ochi, care nu era prima problemă. Nu repetați greșelile acestor oameni și încercați să aduceți animalul dumneavoastră la veterinar cât mai curând posibil, deoarece el poate determina cauza puroiului și să-l vindece.

iritație

Iritarea corneei ca o cauză a puroiului din ochiO altă cauză populară a puroiului din ochi este iritarea corneei. Acest lucru se întâmplă adesea, deoarece animalul de companie pe stradă sau în casa devine orice substanță volatilă, desigur, câinele nu poate elimina din propriul ochi, astfel incat ochiul incepe slezotochit apoi puroi, în cazul în care o muscă a fost lăsat în ochi.

În acest caz, trebuie să verificați ochiul animalului de companie, poate fi tocmai din acest motiv.

În plus, nu uitați că iritația ochiului poate să vină nu numai dintr-o ființă vie, ci și din fum, nisip sau orice altă substanță care intră în ochi. După expunerea constantă la ochi, de exemplu, fumul, câinele începe să stingă ochii. Verificați cu atenție și asigurați-vă că nu aveți nicio sursă, din cauza căreia se poate întâmpla. În multe cazuri, animalul intră în ochii propriilor bretonuri, după care ochii încep să înfurească.

Bolile cronice

Bolile cronice - una dintre cauzele excreției din ochii unui câineEvacuările din ochii unui câine pot apărea și din acest motiv. Mai ales în cazul în care câinii încep să îmbătrânească, deoarece imunitatea lor în acest moment este slăbită în fiecare zi și toate bolile care par a fi vindecate încep să apară. Dacă medicul veterinar nu poate determina cauza leziunilor oculare și vă sfătuiește să faceți examinări pentru a determina această cauză, atunci puteți fi sigur că acest lucru se datorează unei boli cronice.

De asemenea, poate apărea supărare ochilor din următoarele motive:

  • Leziuni.
  • Produse chimice.
  • Conjunctivita.

După cum ați putea înțelege, distracția poate veni din cauze complet diferite, motiv pentru care nici un medic veterinar din lume nu poate determina cauza furierii prin apariția câinelui. Dar ce să faci dacă nu poți să-l vizitezi chiar acum, iar câinele bâjbâie, ca și când ar încerca să spună despre nevoia ta de ajutor?

Primul ajutor

Ajutați-vă cu supurația ochilor la un câineCum poți să-l ajuți pe câine înainte de al lua la veterinar? Acum veți vedea o listă de moduri care pot ajuta la îmbunătățirea ochilor câinelui, dar trebuie remarcat că acesta nu este un tratament complet pentru ei. Trebuie doar să faceți acest lucru dacă nu aveți ocazia să vizitați medicul veterinar chiar acum.

  1. Folosind un tampon de tifon și apa caldă fiartă eliminați toate acumulările purulente în colțurile ochilor câinelui, ceea ce va îmbunătăți în mod semnificativ starea ochilor lor, pentru că nu trebuie să uitați că din cauza acestor clustere încep să vadă mai rău. Mulți oameni după eliminarea lor cred că au vindecat deja câinele și pleacă în vacanță, dar acest lucru nu tratează câinele, ci doar îl ajută să se simtă mai bine și să vadă.
  2. Așteptați puțin, astfel încât părul din jurul ochilor câinelui să fie uscat, apoi clătiți cu orice substanță antibacteriană, care este proiectată pentru multe bacterii. Puneți puțin, una sau două picături, de două ori pe zi. Datorită acestui fapt, puteți încetini semnificativ răspândirea bacteriilor.
  3. În cazul în care câinele este festers în mod constant ochii și puroi mult, ar trebui să-l eliminați ca experiență, dar nu uitați că vată pentru a îndepărta puroiul nu poate fi, deoarece particulele de lână rămân aproape de ochii câinelui și ușor poate ajunge la ele, sa deteriorat în mod semnificativ situația. Un tampon de tifon este grozav pentru această sarcină.

Acest lucru ajută la câine, dar nu uita o vizita la veterinar nu este liber, pentru că datorită astfel de acțiuni va fi capabil de a incetini raspandirea bacteriilor sau pur și simplu pentru a face câinele mai ușor, dar pentru a elimina microbii, care sunt angajate în răspândirea în organism a unui câine, nu poți.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Când puii își deschid ochii după naștere?Când puii își deschid ochii după naștere?
Cum câinii văd lumea noastră în comparație cu noi?Cum câinii văd lumea noastră în comparație cu noi?
De ce câinele nu mănâncă: principalele probleme și soluția lorDe ce câinele nu mănâncă: principalele probleme și soluția lor
Cât timp trăiesc dachshunds? Cum să prelungească viața unui animal de companie?Cât timp trăiesc dachshunds? Cum să prelungească viața unui animal de companie?
Prietenul cu ochii: câți ani de vară trăiesc acasă și cum să aibă grijă de eiPrietenul cu ochii: câți ani de vară trăiesc acasă și cum să aibă grijă de ei
Ce face câinele să urle în curte? De ce și de ce?Ce face câinele să urle în curte? De ce și de ce?
Care este greabantele unui câine, pentru ce este și unde este?Care este greabantele unui câine, pentru ce este și unde este?
Cum să determinați în mod corect vârsta unui cățeluș sau a unui câine adultCum să determinați în mod corect vârsta unui cățeluș sau a unui câine adult
De ce un caine place sa manance iarba in timpul unei plimbari?De ce un caine place sa manance iarba in timpul unei plimbari?
Nasul fierbinte și uscat la un câine: motiveNasul fierbinte și uscat la un câine: motive
» » Ochii câinelui se înmoaie, ce ar trebui să fac?
© 2021 amigdas.com