amigdas.com

Fabricarea de unelte pentru pescuitul de iarnă și de vară

Căsuțe de pescuit de casăPescarii experimentati sunt increzatori de succes in orice moment al anului, daca au facut anterior pescari cu mainile proprii, avand in vedere caracteristicile pescuitului, tipul de iaz si multi alti factori. Secretele de auto-creare a setului de pescari proprii. Dar puteți să acordați atenție celor mai populare moduri care pot fi folosite chiar și de începători.

Secretele de a face tackle pe crap

Carp aparține locuitorilor obișnuiți ai rezervoarelor din centura de mijloc a Rusiei. Pe teritoriul mai multor zone există facilități de pescuit cu iazuri de crap și lacuri pentru pescuit plătit. Dar chiar și în cazul unei călătorii pe plaja lor confortabilă, un pescar experimentat va lua cu el o mașină specială. Aceste produse pescărești devin adesea o garanție mai sigură de a obține o captură mai mare decât cele mai bune probe de echipamente de către producătorii de frunte.

Când se efectuează astfel de "obiecte de artizanat", sunt folosite cele mai simple obiecte prezente în orice gospodărie particulară. De exemplu, fiecare connoisseur ia cu el să prindă un crap viclean și atent create independent de o balalaika (postavushu). Pentru a le produce, va trebui să luați:

 • casă de pescuitPlăcuță cu o gaură mică, a cărei greutate este de aproximativ 150 de grame,
 • O mică bucată de spumă,
 • O bucată de plastic sau plastic, o suprafață de aproximativ 4 metri pătrați. cm,
 • Un fir puternic din nailon,
 • Linia, a cărei grosime este de ordinul a 0,4 mm,
 • cârlig,
 • cuțit,
 • carabină,
 • Banda izolatoare.

Atunci când asamblați astfel de unelte de pescuit cu propriile mâini, polistirenul este folosit ca un "beacon", arătând locul unde este abandonat căruciorul. Pentru aceasta, cu ajutorul unei benzi izolatoare și a unui fir de nailon, se atașează linia de pescuit cu lungimea necesară. La capătul opus se alătură plăcuța. Pe o leșie destul de lungă, cârligul este fixat.

În cazul ideal, ambarcațiunile de pescuit sunt instalate, instalate în mai multe locuri. Lungimea liniei și greutatea încărcăturii sunt determinate în funcție de caracteristicile patului și fundului rezervorului, debitul și alți factori.

Când ieșiți pentru a prinde crap, pot fi folosite diferite momeli. Unul dintre cei mai convenabili dintre ei este pescarii experimentati mătase îmbibată. Suportul din plastic va controla mușcătura.

Crap de casă pentru pescuit pe crap

Un alt locuitor al adâncilor subacvatice, popular cu fanii vânătorii liniștite, cu o tijă de pescuit, este crapul. Răsturna și prinde-l va ajuta simplu în îndeplinirea de meșteșuguri de pescuit din materiale disponibile. Cea mai ușoară versiune pentru a efectua este un float tackle.

Pentru producție este necesar să se ia:

 • Crap de crap pentru crapTei de pescuit telescopic cu o tijă fiabilă cu bobină de tip ștecher sau inerțial,
 • O linie puternică de pescuit, a cărei grosime trebuie să fie de cel puțin 0,4 mm,
 • Este recomandat să instalați un flotor proiectat pentru o tijă de pescuit,
 • Încărcăturile tip "măslin"
 • Hook.

Structura finisată este asamblată în câteva minute. Toate componentele sale trebuie combinate cu rezistență maximă. Greutatea crapului ajunge de obicei la 4 kg sau mai mult. Acest locuitor puternic al adâncimilor subacvatice poate rupe cu ușurință cârligul sau poate rupe uneltele.

În iazuri cu un curent calm pot fi instalate linia de jos. Puteți folosi și "zakidushka" cunoscut tuturor de la copilărie, care a devenit prototipul liderului alimentar popular în zilele noastre. Pentru a efectua această opțiune, veți avea nevoie de o tijă de pescuit puternică, de pescuit, lungimea căreia poate ajunge la 100 m, un flotor și câteva cârlige deodată. Ca muscatura de semnalizare, cel mai convenabil este sa folosesti un clopot. Astfel de produse de casă ajută pescarul să devină proprietarul unei capturi semnificative și, fără a fi mereu pe țărm, să controleze uneltele.

Caracteristicile echipamentelor de producție pentru pescuitul de iarnă

Aceste tipuri de unelte sunt convenabile doar pentru pescuit în sezonul rece. În majoritatea cazurilor, pescuitul de iarnă din casă oferă pescarului posibilitatea de a se îndepărta de locurile de mușcătură liniștită de vânătoare și de control datorită sunetului unui clopot fixat pe suprafața apei sau găurilor din gheață.

Multe meșteșuguri de pescuit reprezintă un plus excelent pentru dispozitivele profesionale. De exemplu, este popular să se facă elemente suplimentare bazate pe familiar pix punct cu pix. Astfel de dispozitive vor ajuta la îmbunătățirea lingurilor și mormyshki.

Pentru producție se folosesc tije goale de diferite culori. Acestea sunt tăiate în inele și fixate pe unelte subacvatice. Un astfel de decor va atrage atenția asupra producției potențiale. În sezonul de iarnă, el atrage atenția asupra sa însuși, permițând locuitorilor subacvatici să-și asume ocazia de a se bucura de iarnă rară în mici prăjiți.

În sezonul rece, multe elemente utile vin în ajutorul pescarilor:

 • Pregătirea echipamentului pentru prinderea în timpul ierniiUmbrela uzată devine baza pentru a se descurca din mânerul său într-o zonă de pescuit cu gheață.
 • În cazul creionului pentru copii, din plastic moale, puteți curăța obiecte mici, inclusiv cârligele de rezervă și plăcuțele.
 • O cutie de spumă, în care se aduce, de exemplu, sushi, servește ca ambalaj pentru sandwich-uri.
 • Un tub de plastic sau umbrela veche deja menționată devine o momeală pentru momeli când se află sub pescuit cu gheață, pentru ao folosi cu succes, trebuie să atașați cârligul, cârligul și bobina. Proiectarea va ajuta la trecerea în spațiul de gheață și eliberarea cârligului, conectat la o lovitură sau alt obstacol.
 • O bucată lungă de sârmă puternică și groasă poate fi folosită și ca gard.

Numeroase meșteșuguri de casă pentru pescuitul de iarnă se realizează singure pentru a oferi pescuit confortabil de pe țărm sau de pe gheața din apropierea găurii. Este interesant să faceți singuri aceste adăugiri.

În concluzie, trebuie amintit doar cât de plăcut pentru fiecare pescar este acest mod de petrecere a timpului liber în natură. Etapa pregătitoare pentru alegerea uneltelor autopropulsate transformă pescuitul într-un hobby și mai interesant. Abilitarea este disponibilă pentru fiecare nou-venit.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pescuit excelent în regiunea Kaluga și KalugaPescuit excelent în regiunea Kaluga și Kaluga
Pescuit în Magnitogorsk: locuri de pescuit și prognoza brizaPescuit în Magnitogorsk: locuri de pescuit și prognoza briza
Caracteristici de pescuit pe rezervoarele din KrasnogorskCaracteristici de pescuit pe rezervoarele din Krasnogorsk
Cele mai bune locuri pentru pescuit în regiunea SmolenskCele mai bune locuri pentru pescuit în regiunea Smolensk
Alegerea celui mai bun loc pentru pescuit în regiunea KemerovoAlegerea celui mai bun loc pentru pescuit în regiunea Kemerovo
Pescuitul în regiunea Kaliningrad astăziPescuitul în regiunea Kaliningrad astăzi
Pescuit excelent în Tyumen și regiunea TyumenPescuit excelent în Tyumen și regiunea Tyumen
Pescuit excelent în Teritoriul KrasnodarPescuit excelent în Teritoriul Krasnodar
Pescuit excelent în regiunea SamaraPescuit excelent în regiunea Samara
Pescuit excelent în Murom și în zonăPescuit excelent în Murom și în zonă
» » Fabricarea de unelte pentru pescuitul de iarnă și de vară
© 2021 amigdas.com