amigdas.com

Instalarea ușilor metalice cu mâinile tale: fotografie și video

Usi de intrare metalice pentru casaUșa de intrare oferă o protecție fiabilă împotriva penetrării persoanelor neautorizate în locuință. Acum zece ani în majoritatea apartamentelor din țara noastră erau ușile din lemn. Acum pe piață sunt disponibile construcții de uși metalice. Este alegerea în favoarea lor ca mulți proprietari de apartamente de oraș să facă. Acestea sunt foarte fiabile, astfel încât instalarea unui astfel de produs permite siguranța proprietății proprietarului și a siguranței.

Cum se instalează o ușă metalică cu mâinile taleDacă vorbim despre motivele pentru dragostea concetățenilor noștri la produsele ușă de metal, în afară de fiabilitatea indică următoarele argumente pro: când încercați să rupă de intrare blocuri emit măcinare și sunete puternice, atât de frică să deranjeze vecinii, infractorii ocolesc apartamentele, care sunt echipate cu astfel de modele. Cele mai moderne produse echipate cu încuietori de încredere, care alarmează, de asemenea, intruși. Mulți oameni aleg aceste uși nu numai pentru instalarea în apartamentul lor, ci și în clădiri situate în afara orașului.

În prezent, piața oferă o gamă largă de uși de intrare metalică atât pentru clasa bugetară, cât și pentru clasa de elită. Mulți proprietari de teren aleg opțiuni destul de scumpe. Și acest lucru este corect, deoarece atunci când vine vorba de propria lor siguranță, nu are rost să salvați. Cu toate acestea, decizia de a înlocui ușa în apartamentul său, încă mai există loc pentru economii. Se produce în cazul în care proprietarul decide să efectueze instalarea produsului cu mâinile proprii. Conducerea corectă a lucrării, vă puteți reduce costurile pentru a înlocui ușile de intrare în apartament. La urma urmei, de multe ori, costul instalării reprezintă un sfert din costul produsului achiziționat.

Nuanțe în instalarea ușilor de intrare din oțel

Ușa de intrare metalică are mai multe momente comune cu structuri din alte materiale - din material plastic și din lemn. Ca și omologii săi, are un cadru de ușă pe care este atârnată o pânză. Diferențele sunt:

 • prezența pragului inferior al barei transversale;
 • Prezența blocurilor și a pieselor atașate în structura structurii.

Cum să instalați ușile metalice într-un apartament cu propriile mâiniPentru a economisi timp la instalarea unui produs, este posibil ca, chiar înainte de începerea lucrărilor, să se instaleze toate accesoriile necesare. Cu toate acestea, în timpul instalării există momente complexe. Unul dintre ele verifică poziția orizontală și verticală a produsului. Refuzul lucrărilor de inspecție nu permite să se țină seama de funcționarea completă a ușii de intrare metalică pentru o perioadă lungă de timp.

Pentru a neglija în nici un caz acest lucru este imposibil, prin urmare, la lucrările independente de instalare a ușilor metalice de intrare este necesar să avem la comandă un astfel de sculă, ca nivel de clădire. de asemenea nu poate face fără asistenți, a căror rezistență fizică va fi necesară pentru reglarea și poziționarea corectă a ușilor de intrare.

În clădirile de diferite scopuri, construite din diverse materiale, sunt instalate uși de intrare metalice:

 • în case din cărămidă;
 • în locuințe din lemn;
 • în clădiri din beton spumos și silicat de gaze.

Materialul structurii trebuie, de asemenea, să fie luat în considerare la efectuarea lucrărilor de instalare. Împreună cu asta Este necesară pregătirea deschiderii înainte de faza activă de lucru, care va asigura instalarea rapidă a produsului ușii.

Peretele portant poate avea anumite caracteristici tehnice în funcție de materialul din care este fabricat. Merită să știți acest lucru și acest lucru trebuie luat în considerare la efectuarea lucrărilor.

Activități pregătitoare

Pregătirea pentru montarea ușilor metalice de intrare presupune următoarele lucrări:

 • Instalați ușile metalice cu propriile mâiniTencuiala trebuie curățată până la o cărămidă sau o piatră artificială. Trebuie să se facă astfel încât să rămână o distanță de 2-2,5 cm între perete și unitatea de ușă;
 • ar trebui să fie construit pe ușă dacă instalarea unei uși metalice este efectuată într-o casă din lemn sau dintr-o clădire de lemn. Numai atunci este necesar să fixați cadrul ușii cu un decalaj de 10 cm.

Dacă a existat necesitatea de a instala ușa din față cu propriile mâini în construcția de piatră, beton sau cărămidă, atunci în lucrările de instalare, nu se poate face fără utilizarea unui perforator. Poate fi înlocuit cu un burghiu electric. Veți avea nevoie, de asemenea, de o daltă cu un ciocan. Proprietarul unei case din lemn poate face fără ele. Cu toate acestea, trebuie să existe un ferăstrău cu lanț și un ferăstrău. Dalta nu poate fi folosită, dar trebuie să existe o daltă la îndemână.

Atunci când instalați o ușă de oțel cu mâinile proprii, nu este de dorit în timpul lucrului să scoateți ambalajul din pânză. Până la sfârșitul lucrării, ea trebuie să rămână pe pânză. Cu toate acestea, păstrarea stratului de ambalaj nu permite efectuarea de verificări ale calității produselor. Ar trebui să știți că dacă decideți să economisiți bani și să faceți instalarea ușii metalice pe cont propriu, atunci în acest caz pierdeți garanția producătorului.

Dacă în timpul lucrului de instalare pe suprafața ușii metalice există o dantură și o zgârietură, atunci compania nu va lua în considerare pretențiile. Pentru a vă asigura de calitatea produsului, îndepărtați stratul de material de ambalare și inspectați produsul, și apoi, fixând ambalajul la locul său cu ajutorul unei benzi de montaj, continuați cu lucrarea. În acest caz, va fi exclusă deteriorarea decorului structurii ușii prin scule sau spumă de montaj.

Lucrări pregătitoare

Pregătirea pentru instalarea unei uși metalice este similară cu instalarea unui produs convențional pentru uși și include următoarele trei etape:

 • Asigurați ușile de metal la apartamentpregătirea deschiderii, corecția dimensiunilor sale, necesară în cazul măsurătorilor incorecte;
 • fixarea într-o deschidere a cutiei de ușă cu ajutorul plăcilor de ancorare, a barelor de oțel sau a șuruburilor cu auto-filetare. Elementele de fixare sunt selectate în funcție de materialul peretelui și de amplasarea acestuia în cadrul ușii;
 • verificați performanța muncii și efectuați ajustări. În cazul în care acest lucru este necesar, golurile de proces sunt oprite și foaia de ușă este atârnată.

În majoritatea cazurilor, începând să instalați o ușă de oțel cu mâinile proprii, este la același nivel cu partea de jos a peretelui. Cu toate acestea, dacă doriți, puteți închide ușa. Când este selectată prima variantă de fixare a cadrului ușii, lucrările sunt efectuate cu ajutorul plăcilor de ancorare. Fixarea cadrului ușii prin intermediul șuruburilor de ancorare care trec prin el, determină a doua metodă. sau Pentru fixare se pot folosi tije de oțel ca înlocuitor pentru ancorele din fabrică.

Experții de instalare profesională consideră cea mai fiabilă metodă de instalare combinată. Aceasta implică instalarea unei uși metalice pe plăcile de ancorare, care în timpul instalării sunt îndoite de-a lungul suprafeței deschiderii cu ajutorul elementelor de fixare suplimentare - șuruburi sau bolțuri.

Secvența de instalare a ușilor metalice

Instrucțiuni pentru instalarea ușilor metaliceVom presupune că dezmembrarea vechii uși a fost deja finalizată, iar ușa a fost pregătită pentru instalarea unei noi uși. Dimensiunile deschiderii permit instalarea ramei ușii părăsesc clearance-ul tehnologic obligatoriu, care va fi apoi umplut cu spumă de montaj. Aceasta înseamnă că instalarea poate fi efectuată fără a schimba deschiderea.

În ușă se instalează o cutie fără panza, sub care punem pene de lemn de-a lungul perimetrului. Acest lucru este necesar pentru a corecta poziția cutiei și ao corecta. De asemenea, datorită acestui fapt, este prevăzută o indentare tehnologică.

Cu utilizarea nivelului clădirii efectuați alinierea opțiunilor orizontale și verticale, Dacă este necesar, mutați-le astfel încât caseta să preia poziția corectă. Este necesar să se controleze faptul că zidările de la perete de-a lungul ambelor jamburi sunt aproximativ aceleași.

Atunci când se reglează distanțele tehnologice și se fixează poziția structurii ușii, cadrul este fixat cu pene astfel încât atunci când găurile de găurire nu sunt deplasate de cadrul ușii.

Apoi, pentru montarea la începutul supraînălțării, creați găuri în perete sub ancora de dimensiuni corespunzătoare.

Atragem atenția asupra următorului punct: dacă nu există găuri de șuruburi într-un bloc de uși ieftine, atunci în acest caz este necesar să se lucreze la propria lor foraj chiar înainte de începerea lucrărilor de instalare. Trei găuri trebuie să fie făcute pe jamburile prefăcute și cu buclă. Pe prag ar trebui să fie două și aceeași pe tavan.

Am pus șuruburile în găuri, după care puteți strânge piulițele.

Următorul pas este suspendarea temporară a pânzei pentru a verifica cursa. Poziția ușii este considerată corectă dacă nu se deschide în mod spontan, iar atunci când se închide și se deschide, nu este necesar să se exercite efort suplimentar.

Verificând ușa, trebuie să scoateți pânza și apoi să efectuați instalarea elementelor de fixare cu fața prefăcută. Apoi începem să fixăm pragul și pragul. După aceea, am atârnat din nou pânza și am verificat cursul. Dacă este necesar, facem schimbări în poziția cutiei, slăbind sau strânsem piulițele.

Din nou, lăsăm doar rama ușii în deschidere și apoi realizăm dimensionarea cadrului cu bandă scotch, pentru a asigura protecție împotriva spumei de montaj.

Următorul pas este suflarea golurilor de proces utilizând o spumă de montaj.

Când a existat o polimerizare completă a liniei de asamblare, zonele neatractive sunt închise cu numerar.

Nuanțe la instalarea ușilor într-un cadru

Cum se instalează ușile de intrare metalice cu mâinile taleIndiferent de materialul din care este realizată structura ușii, este necesară amenajarea unei ferestre pentru amenajarea structurilor din lemn. Necesitatea creării sale este legată de proprietatea structurilor de lemn, care se așează la prima dată după finalizarea lucrărilor de construcție. Cea mai intensă contracție survine în primul an de funcționare. În primele douăsprezece luni, clădirea poate să scadă cu aproximativ 70 cm. Chiar și o baie de lemn din furnir laminat este supusă unei mici contracții. Prin urmare, este obișnuit să nu instalați uși și ferestre în primul an de funcționare. Lucrările de finisare, de asemenea, nu.

Sarcina dificilă este de a calcula contracția în avans. Depinde de mulți factori. Dintre acestea principalele sunt:

 • perioade de exploatare;
 • calitatea lemnului utilizat în construcții;
 • condițiile climatice.

Dar trebuie să rămână o anumită rezervă pentru mișcarea copacului când instalați o ușă într-o cavernă. Dacă acest lucru nu se realizează, produsul se va bloca la cel mai inoportun moment. Sau poate că se va întâmpla altceva: o coroană cu un acoperiș se va agăța de ea. Și între acest număr și un număr este localizat, cu coroana unui gol este format.

Reguli pentru instalarea unei uși metalice

Usi metalice de intrare usorAvând în vedere trăsăturile structurii lemnului, a fost dezvoltată o tehnologie specială pentru instalarea ușilor metalice pe hol. Spre deosebire de instalarea unei uși de lemn atunci când instalați produse metalice bara superioară nu este fabricată, deoarece scamele metalului vor servi ca suport.

Pentru a evita înclinarea structurii în timpul micșorării, ușa este fixată pe cărucior, care este introdus în canelura formată în perete. Datorită acestei fixări, poziția va fi menținută chiar și atunci când coroanele se mișcă în timpul contracției. În plus, cadrul ramei ușii va fi protejat de rotirea șuruburilor în sus. Și acest proces este inevitabil, dacă împreună cu jurnalul va "merge" de fixare.

Ușa metalică este o construcție sigură care poate proteja locuința de intrarea neautorizată. Pentru a vă face casa o cetate fiabilă, aveți nevoie nu numai de a alege produsul potrivit, ci și de a efectua instalarea acestuia într-un mod calitativ. Dacă decideți să salvați la instalare și să faceți singur lucrarea, atunci Trebuie să instalați ușa în conformitate cu tehnologia, folosind numai elemente de fixare de înaltă calitate. Acest lucru va asigura o funcționare îndelungată a ușii fără probleme.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a alege dimensiunea unei uși de intrare metal cu o cutieCum de a alege dimensiunea unei uși de intrare metal cu o cutie
Usi de intrare in strada cu ruperea termicaUsi de intrare in strada cu ruperea termica
Ce ușă din față să alegeți într-un apartamentCe ușă din față să alegeți într-un apartament
Stilul și fiabilitatea ușilor forjate, fotografii de diferite modeleStilul și fiabilitatea ușilor forjate, fotografii de diferite modele
Ușă de intrare la o casă privată - design, fotografieUșă de intrare la o casă privată - design, fotografie
Selecția ușilor de intrare la o casă privată: caracteristici, fotografieSelecția ușilor de intrare la o casă privată: caracteristici, fotografie
Foto și tipuri de încuietori de ușăFoto și tipuri de încuietori de ușă
Fotografia ușilor din aluminiu și a soiurilor lorFotografia ușilor din aluminiu și a soiurilor lor
Evaluarea producatorilor de usi metalice de intrareEvaluarea producatorilor de usi metalice de intrare
Usi de intrare usi metalice izolateUsi de intrare usi metalice izolate
» » Instalarea ușilor metalice cu mâinile tale: fotografie și video
© 2021 amigdas.com