amigdas.com

Selecția ușilor de intrare la o casă privată: caracteristici, fotografie

Usi pentru case particulareIntrarea în orice apartament și o casă privată este decorată cu un element, cum ar fi o ușă. Anterior, casele de lemn au fost instalate în locuințe. Acum, în majoritatea cazurilor, intrarea este decorată cu ușile metalice. Fiecare proprietar dorește să-și transforme casa într-o cetate impenetrabilă, care, chiar în timpul absenței sale, nu putea penetra. Ca ușa de intrare este cea mai potrivită construcție de metal.

Factorii care influențează alegerea unei uși pentru o casă

Mulți proprietari se confruntă cu problema alegerii ușii din față. Și acest lucru este de înțeles, pentru că acest proces nu este atât de simplu. Fiabilitatea protecției apartamentului depinde de mulți factori.

 • Materialul din care se face ușa este important.
 • La fel de important este disponibilitatea unui mecanism sigur de blocare.
 • Chiar și metoda de instalare are un impact asupra fiabilității protecției împotriva accesului neautorizat.

Cum sa alegi usa metalica de intrare dreapta - vom vorbi despre asta in acest articol. Mai mult, vor fi indicate momentele în care fiecare persoană ar trebui să acorde atenție, care a decis să cumpere o ușă metalică în apartamentul său.

Cum de a alege o ușă din metal

Usa frumoasa metalicaDacă vorbim despre cerințele pentru aceste produse, observăm că nu sunt atât de multe dintre ele. Există trei parametri principali, pe care în primul rând este necesar să se acorde atenție:

 • Usile metalice pentru casa trebuie sa fie fiabile.
 • Ele trebuie să aibă o izolare termică bună.
 • Construcțiile ușilor ar trebui să aibă un aspect atractiv.

În cele mai multe cazuri, proprietarii de apartamente și case particulare, alegând ușa de intrare a locuinței, acordă atenție doar primelor două. Și toate pentru că nu au o alegere specială. Majoritatea producătorilor de uși metalice se concentrează doar pe una dintre cerințele de mai sus, ceea ce vă permite să reduceți costurile de producție pentru fabricarea ușilor.

În piață găsiți produse care sunt fiabile, dar în același timp ele sunt reci. ei nu economisiți din aer rece, care pătrunde în casă. În plus, acestea nu au un aspect atractiv. Dacă vorbim în general despre designul exterior al modelelor moderne, atunci nu vă bazați pe acest lucru atunci când alegeți o structură a ușii. Un produs frumos opțional este fiabil și funcțional. Uneori, în spatele unei cochilii frumoase ascund defectele, care sunt dezvăluite în procesul de operare. Apoi, vom vorbi despre cum să alegeți o ușă metalică pentru o casă privată, concentrându-se asupra cerințelor de mai sus.

Pe ce depinde fiabilitatea ușii de intrare: 4 factori

În cazul în care există mai mulți factori care afectează fiabilitatea ușilor de intrare:

 • Intrarea într-o casă de țarăPrimul și cel mai important dintre ele - grosimea oțelului, pe care producătorul le-a utilizat în fabricarea produselor pentru uși pentru locuință. Foi de oțel - cel mai comun material, de la care în momentul de față se fabrică cele mai multe produse ușă. La fabricarea companiilor care utilizează o grosime de metal de 1,5 mm. Acest lucru se datorează în principal tehnologiei de fabricație. Oțel de grosime mare poate fi greu de lucrat prin ștanțare. Grosimea materialului de un milimetru și jumătate este perfect potrivită pentru această metodă de producție, dar infractorii nu au nevoie să deschidă o astfel de structură a ușii. Dacă folosiți un cuțit din carbură, atunci frunza ușii poate fi ușor tăiată și ajunge la castel. Dacă aveți nevoie de o protecție sigură la domiciliu, atunci atunci când alegeți este necesar să se acorde atenție produselor cu o grosime de oțel pe panza de cel puțin 2 mm.
 • Un alt factor de fiabilitate a produsului ușii - castel. Dacă dispozitivul este fiabil, deschiderea ușii este pur și simplu o sarcină imposibilă. Cu toate acestea, cu un astfel de mecanism de blocare, există o problemă: costul său este suficient de mare, astfel încât nu toată lumea să-și poată permite acest lucru. Cea mai bună alegere în ceea ce privește prețul și fiabilitatea este o blocare a crabului. Principalul său avantaj este că atunci când este folosit ca parte a unei structuri a ușii, acesta din urmă este închis pe toate cele patru laturi. În acest caz, chiar și atunci când se taie balamalele frânei de ușă, este pur și simplu imposibil să scoateți o astfel de ușă.
 • Balamale pentru uși afectează de asemenea fiabilitatea acestora. Pentru a face dificilă deschiderea ușii pentru o casă particulară, este necesar să alegeți în favoarea produselor care au copertine ascunse.
 • Determină fiabilitatea produselor și ușilor alegerea modului de reinstalare a acestora. Cele mai multe modele oferite în magazine sunt instalate pe ancora. Această metodă de instalare nu este foarte fiabilă. Ele pot fi cu ușurință stoarse din deschidere folosind o presă specială. Usile care fac apartamentul o cetate impresionanta sunt stabilite prin metoda de circumferinta in jurul usii. În plus, au o cutie dublă.

Conductibilitatea termică a ușilor de intrare

Construcția ușii de intrareUșa modernă din față a casei ar trebui să fie nu numai fiabilă, ci și caldă. Economisirea de energie este în prezent o problemă importantă, împreună cu securitatea. Nu acordați atenție acestui parametru este posibil numai dacă în planurile dvs., cu excepția metalului de bază, instalarea este și a doua ușă.

Pentru a crește caracteristicile de izolare termică ale structurilor ușii, producătorii folosesc o mare varietate de materiale. Cel mai adesea aplicat carton ondulat. În plus, se utilizează diverse materiale pe bază de poliuretan spumant. Unele modele au izolație cu spumă. Dacă vorbim despre varianta cea mai rece, printre materialele listate cartonul ondulat acționează ca atare. În modelele bugetare ale producției chinezești, fabricate prin ștanțare, este cel mai adesea folosit. Într-un apartament, este mai bine să nu instalați astfel de produse. Acestea pot fi folosite numai în sălile de utilități.

Dacă faceți o alegere între spumă și poliuretan, atunci cea mai eficientă este cea din urmă. Acest lucru se datorează în principal tehnologiei utilizate pentru izolarea sa. Industria utilizează material de etanșare din poliuretan. Când structura ușii este izolată, ea este umplută în formă lichidă. Ca rezultat, se formează spumă, care umple întregul spațiu interior al ușii.

apariție

Mulți proprietari de apartamente acordă atenție aspectului lor atunci când aleg produsele pentru uși. Și acest lucru este corect. La urma urmei, în funcție de ceea ce arată ușa de la intrare, și judecă despre statutul unei persoane și gustul ei. Majoritatea proprietarilor de apartamente, atunci când aleg un produs metalic, acordă atenție faptului că era atât de fiabilă, cât și de frumoasă. Acest din urmă factor este, de asemenea, luat în considerare de majoritatea producătorilor în fabricarea produselor pentru uși. Prin urmare, acestea sunt disponibile pe piață într-o gamă largă. În zilele noastre puteți găsi ușor ușa unui aspect estetic.

Producătorii: cine poate opri alegerea lor

Producatori de usi de intrareAlegerea usa de intrare la apartament, atenția ar trebui să fie acordată nu numai la fiabilitatea, prețul și aspectul. Nu mai puțin important este cel care a produs produsul ușii care ți-a plăcut. Dacă mergeți la saloanele de ușă, atunci printre produsele oferite acolo puteți găsi produse din diferite țări. Cea mai mare reprezentare au modele de companii chineze. Împreună cu acestea, sunt disponibile produse de ușă de la producători din Italia. De asemenea, există ușile de intrare gata de producție germană. Diferența dintre ele este nesemnificativă. Practic este în standardele de fabricație.

Caracteristicile produselor din China

În prezent, în magazinele door-to-door sunt propuse modele de uși, care sunt proiectate pentru trei categorii de populație: clasa economică, standard și elită.

Dacă vorbim despre cea mai răspândită producție, cu siguranță, ușile chinezești. Acestea sunt ieftine și sunt prezentate într-o gamă largă. Pentru mulți consumatori, acest lucru joacă în multe feluri un rol decisiv, din cauza faptului că achiziționează produse de ușă din Regatul Mijlociu. Deși prețul este foarte scăzut, este mai bine să refuzi să le cumperi. Lucru este că producătorii chinezi folosesc oțel pentru fabricarea produselor lor, grosimea căreia nu depășește 0,5 milimetri. Dacă instalați o astfel de ușă în casă, atunci nu va deveni o cetate impregnabilă. Atacatorii, folosind unelte speciale, îl pot deschide cu ușurință.

Chiar dacă îți plac ușile chinezești, tot nu trebuie să le cumperi. Împreună cu materialul de grosime mare, de la care sunt fabricate, au și alte neajunsuri:

 • calitate scăzută a producției. După șase luni de funcționare, aceste produse scot mâinile, care trebuie schimbate în altele noi;
 • Castelul durează mai mult - 18 luni. Apoi se blochează și mai are nevoie de înlocuire.

Dacă doriți să achiziționați o ușă fiabilă care să vă asigure siguranța casei dvs., atunci, în acest caz, este mai bine să vă gândiți la modelele companiilor europene. Dacă achiziționarea unui produs de ușă german sau italian este un lux nerezonabil pentru dvs., puteți căuta ceva mai ieftin, de exemplu, pentru a viziona produsele companiilor naționale.

concluzie

Usa metalica masivaUșa de intrare metalică nu este doar decorarea intrării în locuință, ci și garanția securității acesteia, prin urmare abordarea alegerii sale trebuie să fie serioasă. Nu vă grăbiți să fugiți la primul magazin și să cumpărați primul produs care vă va întâlni pe șosea. Mai întâi trebuie vă familiarizați cu sortimentul saloane de usi situate in orasul tau. Nu este inutil să citiți recenzii despre producători.

De asemenea, este necesar să se cunoască caracteristicile alegerii ușii metalice de intrare. Produsul de ușă care urmează a fi cumpărat nu va fi folosit timp de un an, dar pentru o lungă perioadă de timp, alegerile atât de frivoloase sunt inadecvate. Pentru a vă asigura că ușa este fiabilă și a durat mult timp, este necesar să acordați prioritate produselor producătorilor bine-cunoscuți. Pe Internet, puteți găsi multe recenzii despre producătorii de uși care își oferă produsele pe piața rusă. Și ele ar trebui luate în considerare atunci când alegeți modele de uși în casa dvs.

Nu salvați pe ușă, deoarece afectează siguranța locuinței dvs. într-o casă privată și siguranța proprietății dvs. Dacă mergeți cu înțelepciune la alegerea acestui produs și, în plus, efectuați o instalare profesională, care este de asemenea importantă, atunci după finalizarea lucrărilor la intrarea în apartament va exista o ușă fiabilă. Mulțumită, casa ta va deveni o adevărată cetate. Adică, veți obține ceea ce majoritatea proprietarilor de case visează.

Ușile frumoase de intrare
Usa din fata cladireMaterial pentru fabricarea unei uși de calitateCum sa alegi usa dreaptaSortiment de usi de intrareUsa spre casa din metalCum să faci o ușă de intrareMaterial pentru fabricarea ușii din fațăUșa principală din casăUsa de intrare din metal-plasticTipul ușilor metaliceUșile moderne într-o casă privatăCum sa alegi usile de intrareSoiuri de usi de intrareProiectarea ușilor de intrare ale unei case de țară
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a alege ușa din față într-o casă privată?Cum de a alege ușa din față într-o casă privată?
Cum de a alege dimensiunea unei uși de intrare metal cu o cutieCum de a alege dimensiunea unei uși de intrare metal cu o cutie
Usi de intrare in strada cu ruperea termicaUsi de intrare in strada cu ruperea termica
Ușă de intrare într-o casă privată: fotografie, preț, sfaturi privind alegereaUșă de intrare într-o casă privată: fotografie, preț, sfaturi privind alegerea
Ce ușă din față să alegeți într-un apartamentCe ușă din față să alegeți într-un apartament
Preț pentru uși de intrare din material plastic cu sticlă de înaltă calitatePreț pentru uși de intrare din material plastic cu sticlă de înaltă calitate
Alegerea ușilor de intrare din plastic la o casă privată: vederi, fotografieAlegerea ușilor de intrare din plastic la o casă privată: vederi, fotografie
Ușă de intrare la o casă privată - design, fotografieUșă de intrare la o casă privată - design, fotografie
Instalarea ușilor metalice cu mâinile tale: fotografie și videoInstalarea ușilor metalice cu mâinile tale: fotografie și video
Usi de intrare din lemn: prezentare si fotografii de modele populareUsi de intrare din lemn: prezentare si fotografii de modele populare
» » Selecția ușilor de intrare la o casă privată: caracteristici, fotografie
© 2021 amigdas.com