amigdas.com

Cum să faci o pisică pentru tine

Cum sa coase o pătură pentru o pisicăUn astfel de dispozitiv poate fi utilizat pentru a proteja cusătura de influențele externe după sterilizarea pisicii și alte operații abdominale asupra intestinului, stomacului sau vezicii urinare. Animalul poate perturba rana, poate turna sau scoate materialul de sutura, care provoaca infectarea.

În plus, cusătura este tratată cu preparate speciale, iar pisica, lingând rana, poate fi otrăvită. Prin urmare, chiar înainte de începerea operațiunii este necesar să aveți grijă de o camuflaj special pentru pisică, care ajută la vindecarea mai rapidă a cusăturii și ameliorează complicațiile. Bandajul este folosit și pentru bolile de piele pentru a fixa bandajul de vindecare.

Pătură după sterilizare poate fi achiziționată la clinici veterinare sau magazine de animale de companie. Dimensiunea universală a unui produs din fabrică se va potrivi aproape fiecărei pisici, deoarece variază în mod nesemnificativ. Dimensiunea păturilor este ușoară Reglabil cu ajutorul unor legături sau elemente de fixare pe Velcro.

Avantajele produselor finite

 • sunt ecologice;
 • Ei au o înaltă rezistență, nu sunt susceptibili la lacrimi;
 • fluxul de aer bun, care este necesar pentru o mai bună vindecare a îmbinării;
 • au centuri de fixare convenabile pe Velcro.

Cum să coase o pătură pentru o pisică cu mâinile tale

Model de păturiBandajul este a dreptunghi de țesătură densă cu șnururi și tăieturi pentru labe. Cusut o pătură cu propriile mâini nu este foarte dificil, trebuie doar sa faci un pic de efort și răbdare.

Pentru pături alegeți o țesătură moale, destul de densă și ușoară (bicicletă, flanelă). Pentru a obține un lucru confortabil de purtat, în care animalul de companie nu a simțit disconfort, trebuie să faceți mai întâi un model.

În prealabil este necesar să se măsoare părțile corpului animalului:

 • lungimea trunchiului de la gât la coadă;
 • burta dintre membrele anterioare și labele posterioare;
 • volumul pieptului;
 • acoperirea cozii și a fiecărei labe.

Apoi, se taie un dreptunghi dimensiunea lungimii trunchiului animalului, lățimea - pe circumferința abdomenului. Găsiți mijlocul produsului - pliați dreptunghiul în jumătate. Din măsura îndoirii, distanța dintre picioarele din față și din spate, tăieturile se fac în conformitate cu articulațiile umărului și coapsei pisicii.

Modelul este transferat pe material, făcând alocații pentru cusături și fixați legăturile. Determinarea locului potrivit pentru un șir este foarte importantă, deoarece depinde de cât de bine potriviți un bandaj pentru o pisică.

Pătratul postoperator este cel mai bine cusut din două straturi de țesătură, astfel încât produsul să poată rezista încercărilor animalului de ao rupe cu gheare și, simultan, să se lase în aer pentru o mai bună vindecare a articulației. Primul strat - decorativ, iar al doilea din bumbac moale.

Nuanta de culoare a materialului cel mai bine este să alegeți lumina, deoarece este mai bine pentru tipurile de poluare, evacuare și incluzând petele de sânge. Aceasta va acoperi imediat starea de sănătate a animalului și se va întoarce imediat la medicul veterinar, precum și va schimba bandajul contaminat.

Panglicile pentru legături sunt făcute lângă gât, în fața și în spatele labei din față, două sub burtă și în fața picioarelor posterioare (aproximativ șapte perechi de panglici). Bandele trebuie să fie puternice, astfel încât animalul să nu le poată distruge. În loc de șiruri de caractere, se folosesc adezivi de velcro. Acestea sunt mai practice, bine fixate pe trunchi, cu ajutorul Velcro este mai ușor să pună pe o pătură.

Există și alte modele de popon după sterilizare pentru pisici. De exemplu, produsul este realizat sub forma unui triunghi. Părțile laterale se înfășoară în jurul corpului pisicilor și leagă capetele țesăturii cu un nod pe spate.

Un alt tip de bandaj reprezintă un dreptunghi cu găuri pentru labele din față, restul fiind distribuit uniform pe abdomen și fixat cu șnururi sau Velcro.

Unele pături oferă găuri pentru labe și capete separat. Într-o astfel de pătură, pisica se simte mai degrabă constrânsă, deci trebuie să vă asigurați că animalul nu are probleme cu respirația și libera circulație.

Coasem pătură cu mâinile noastre din materialul la îndemână

Cat Popov pentru mâinile propriiÎn loc de o țesătură densă pentru un bandaj, lucrurile vechi se potrivesc: jambiere, chilotă strânsă, mâneci fără mâneci și altele asemenea. Țesătura trebuie să fie elastică pentru a strânge corpul. Pentru a face un plasture tăiați o bucată de manșon sau pantaloni de dimensiunea lungimii corpului animalului și faceți găuri pentru labe, în funcție de locația cusăturii.

Bandaj după sterilizare puneți o pisică și fixați un nod loose pe gât. O astfel de pătură, realizată manual de materialul la îndemână, este mai convenabilă pentru funcționare. Se înconjoară strâns corpul animalului, dă un mic disconfort atunci când se mișcă - țesătura aproape nu este ridicată. Dezavantajul unei astfel de benzi este că este incomod să se pună pe un animal.

Pentru a avea grijă de animalele de companie, este mai bine să coaseți două pături, deoarece oricând este posibil să trebuiască să înlocuiți vechiul bandaj care a devenit inutilizabil. După operație, poate să se murdărească de droguri sau pisica se duce fără succes la toaletă etc.

Popova trebuie să îndeplinească anumite cerințe:

 • nu ar trebui să constrângă mișcările pisicii;
 • Nu vă murdăriți când vizitați toaleta;
 • a fost ușor să se îmbrace și să decoleze;
 • șirurile nu ar trebui să interfereze cu pisica atunci când se mișcă;
 • țesătura bandajului trebuie să fie bine curățată;
 • potriviți dimensiunea pisicii.

Cum de a lega o pisica ascunde

De ce să coasă o păturăBandajul este purtat pe pisică imediat după operație, în timp ce animalul este sub anestezie. După încheierea sterilizării, penisul nu trebuie să perturbe circulația sângelui, șirurile nu sunt prea strânse, deoarece produsul nu trebuie să freacă cusătura.

În același timp, bandajul ar trebui să fie legat suficient de strâns încât pisica să nu-l poată scoate singur sau să se prindă la ceva. Capete lungi de legături tăiați pentru a evita agățarea și suspendarea pentru bucăți de mobilier.

Deoarece cusătura trebuie tratată periodic, bandajul nu trebuie eliminat complet. Decuplați ultimele câteva șiruri de caractere, îndoiți marginea păturilor și faceți procedurile necesare.

Purtarea de pături după sterilizare este continuată timp de 7-10 zile, până la cusătura exterioară. Este de dorit după convulsii țineți pisica în bandaj timp de încă trei zile.

Popona aduce disconfort animalului, deci prima dată când trebuie să ai grijă de animalele de companie, astfel încât bandajul să nu fie deteriorat. Puteți distrage pisica și puteți schimba interesul pentru altceva (jocuri, etc.). După câteva zile, animalul începe să se obișnuiască cu pătură și nu acordă prea multă atenție.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce trebuie să știți despre constipație la o pisică și un pisoiCe trebuie să știți despre constipație la o pisică și un pisoi
De ce avem nevoie de un ham și o lesa pentru o pisică?De ce avem nevoie de un ham și o lesa pentru o pisică?
Taierea pisicilor - cum sa taie pisicile acasa? Tipuri de tunsori pentru pisiciTaierea pisicilor - cum sa taie pisicile acasa? Tipuri de tunsori pentru pisici
Cum să înțelegeți și să determinați că pisica este însărcinată?Cum să înțelegeți și să determinați că pisica este însărcinată?
Cum să numiți o pisică neagră o pisică în familieCum să numiți o pisică neagră o pisică în familie
Cum de a trage o bacsis de la o pisica fara a afecta animalul de companie?Cum de a trage o bacsis de la o pisica fara a afecta animalul de companie?
Cum să tratați o pimetru într-o pisică și care sunt simptomele debutuluiCum să tratați o pimetru într-o pisică și care sunt simptomele debutului
De ce pisicile iubesc valerienii și cum funcționează pisicile?De ce pisicile iubesc valerienii și cum funcționează pisicile?
Cum se manifestă alergia la pisici și cum să scapi de eaCum se manifestă alergia la pisici și cum să scapi de ea
Tavă pentru pisici: specie. Sala de toaletă cu laturi înalteTavă pentru pisici: specie. Sala de toaletă cu laturi înalte
» » Cum să faci o pisică pentru tine
© 2021 amigdas.com