amigdas.com

Totul despre o casă confortabilă pentru câini, realizată de mâini

Tipuri de vile pentru câiniUn câine în oraș și în sat locuiește lângă o persoană. De mult timp nu a fost doar un prieten, asistent și gardian, dar și un membru al familiei. Prin urmare, pentru locuitorii cu patru picioare, proprietarii iubitori vor să-și creeze spațiul personal sub forma unei case.

Locuința și scopul acesteia

O casă pentru un câine poate fi făcută din mâinile proprii, dar puteți cumpăra deja deja gata pe piață și în magazinele online. În casă animalul se va odihni, acolo puteți să vă ascundeți osul sau jucăria preferate. Dacă proprietarul intenționează ca animalul să facă o casă în mod independent, folosind recomandări, modele sau scheme, trebuie să luați o mulțime de cont.

 • Material netoxic;
 • confort maxim;
 • comoditate pentru câine;
 • posibilitate de ventilație.

Cabină sau casă

Cum sa faci o casa pentru un caineÎn curtea țării o casă pentru un câine - acesta este un stand obișnuit. Cel mai adesea este făcut din lemn sau cărămidă, folosind fier sau ardezie. Casele pentru câini sunt realizate pe bază de țesături. În cazul în care apartamente și cabane sunt mari, atunci casa de câine va avea multe facilități. În acest caz, este mai bine pentru un prieten prietenos de familie să ia o cameră separată și să o echipeze cu cea mai recentă cerere de modă.

În toate celelalte cazuri, în locul casei va trebui să economisiți pe metri pătrați. Puteți limita caldul obișnuit și o canapea moale. Pietrele dwarf sunt ca un spațiu protejat, deci trebuie să facă o casă cu acoperiș și pereți. Fiabilitatea și confortul sunt două componente ale casei canine.

Cerințe pentru carcasa caninului

Pentru casa mică realizată de mâini proprii, faceți niște cerințe simple, dar esențiale:

 • conformitatea cu dimensiunea și rasa câinelui (este necesar să vă imaginați într-o cameră înghesuită și înfundată să vă imaginați ce va simți animalul de companie dacă proprietarii nu ar lua în considerare particularitățile rasei sale);
 • urmăriți cu atenție animalele de companie și studiul în care le place să doarmă (acest lucru determină forma și dimensiunea locului de dormit);
 • joacă un important rol de câine pletos (animale Shorthair într-o cabină închisă este confortabil, cu părul gros - acoperiș prea fierbinte va trebui să facă amovibil.).

materiale

Case de casă pentru câiniMateriale pentru casă de câine în piața de astăzi există multe. Placaj adecvat, plastic util și PAL. Aceste materiale sunt utile pentru cadru. Pentru a rămâne un animal în camera construită a fost confortabil, totul în interior ar trebui să fie cusut cu o cârpă moale cu tampoane de spumă. Case bune, cu capace prevăzute, care sunt ușor de spălat cu poluarea. Materialul este ales pentru cusutul de lenjerie sau bumbac. Pentru a evita curenții, casa este montată pe un suport sau este făcută cu picioarele. Salteaua pe care animalul va dormi este umplută cu cauciuc spumant sau coji de hrișcă. Ultimul umplutură este complet ignorată de puricii canini.

Se încălzește în casă de la o gazdă îngrijitoare

Există multe opțiuni pentru a face o casă pentru câine, care nu necesită cheltuieli mari. Trebuie să faci casa cu copiii tăi. Aceasta este o activitate interesantă și interesantă. Undeva în coșuri și în mansarde găsiți o valiză veche nedorită a bunicii. Acesta va servi ca o minunată pregătire pentru casă pentru câine.

În primul rând, trebuie să dai stabilitatea valizei. În acest caz, trebuie să atașați picioarele la acesta. Din acest motiv, casa se va ridica deasupra podelei.

Va rămâne să coaseți o saltea de pernă de la sintepon, cu o țesătură fină de finisare - iar locuința prietenului caudat este gata.

Casa pentru pui este făcută ținând cont de creșterea ulterioară a acestora. Materialul din cadru este ales puternic, astfel încât copiii să nu-l poată rupe, dăunând astfel ei înșiși și câinelui.

O casă de corturi poate deveni confortabilă pentru un câine de orice rasă și vârstă. Materialele ar trebui să fie luate suficient de puternice, pentru a măsura animalul de companie, pentru a face un model cu o marjă pentru cusăturile cu centimetri. Încălzirea canapelei va trebui să utilizeze cauciuc spumant, blană artificială sau o spumă sintetică, fiecare dintre acestea trebuie acoperită cu un capac.

Casa pentru animale domestice vă va permite să vă retrageți de la oaspeți și să intruți curiozitatea lor. Rasele mici de câini le place să se ascundă, au nevoie de o casă, dar câinii mari nu le place să-și ascundă mărimea de străini. Are nevoie de o imagine de ansamblu asupra zonei înconjurătoare.

Cei care iubesc lucrul de mătase și împletesc perfect produse diferite, vă recomandăm să vă faceți popular pe casele de internet pentru câini sub formă de adidași mari moi. Acest design arată original și va fi foarte confortabil pentru prietenul vag al familiei.

Pentru câinii mici proprietarul poate face o casă ușoară dintr-un carton. Puteți să dați loc imaginației dvs., să decorați după dorință, vopsea în tonul interior al camerei sau holului, unde va fi teritoriul câinelui.

Să țină un câine pe stradă

Ce să faci o casă pentru un câineCând întreținerea stradală a câinilor face astfel de case, care nu se tem de ploaie, căldură și frig. Preferința este dată cabinelor din lemn sau ardezie. Pentru ca câinele să fie confortabil, casa trebuie să fie durabilă și fiabilă, pregătită pentru orice cataclism al naturii. O astfel de cutie pe care proprietarul o poate cumpăra în formă gata sau face independent.

Cabina de construcții din lemn va fi puternică, va fi protejată de soarele și înghețul ars. Într-o casă de plastic, în căldura de vară, câinele va experimenta căldură extremă, deoarece plasticul are proprietatea de încălzire și răcire destul de repede. Dar o casă de plastic pentru un câine își va acoperi proprietarul sau amanta de ploaie, zăpadă și grindină.

O rasă mare de câini este recomandată pentru a trăi într-o incintă cu o cabină puternică. Ca gard în întreg teritoriul pe care este planificată întreținerea câinelui, selectați o plasă metalică. Poarta trebuie să fie puternică, astfel încât câinele să nu poată ieși din incintă pe cont propriu. Ea este plasată într-un astfel de spațiu împrejmuit pentru siguranța celor din jur care nu sunt familiarizați cu ea, care au venit să viziteze proprietarul casei.

Câini de rase mici decorative conțin în apartament, dar permite să fie aranjate pe fotolii și canapele destinate pentru uz uman, nu igienic. Acest lucru nu este recomandat, în ciuda îngrijirii atente a animalelor de companie. Lăsați cainele să-și cunoască locul specific. Va găsi liniștea și confortul, la care aspiră, luând scaunul stăpânului ei, în casa confortabilă, în canapeaua confortabilă confortabilă.

Podeaua din casă va crea un confort pentru un prieten ciudat, dacă este realizat din materiale care nu numai că vor repeta, ci și memorează conturul ocupantului său. Aceste proprietăți au spumă, cauciuc spumant și spumă poliuretanică. Trebuie să ne amintim că un cățeluș și un câine tânăr place să răsdăcească tot ceea ce ajunge în câmpul lor de vedere. Este necesar să așezați orice așternut într-un capac de pânză, ceea ce va proteja animalul de companie de posibilitatea spargerii spumei și înfundarea stomacului.

Pentru a fi convenabil nu numai pentru câine, dar și proprietarului, este necesar să ascultați câteva sfaturi:

 • pentru ca casa să găsească un loc retras;
 • pentru a evita proiectul;
 • Nu creați obstacole înainte de a intra în locuința animalului;
 • Dacă gazda pentru proprietarul câinelui va face propriile sale mâini, ar trebui să stocați toate materialele necesare în avans.

Urmând aceste recomandări simple, aderarea la schemă atunci când faceți o casă, proprietarul va crea pentru animalele de companie condiții de viață confortabile.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să înveți un câine comanda `voce`Cum să înveți un câine comanda `voce`
Ce face câinele să urle în curte? De ce și de ce?Ce face câinele să urle în curte? De ce și de ce?
Cum să înveți un cățel să meargă la un scutec specialCum să înveți un cățel să meargă la un scutec special
Sfaturi despre cum să obișnuiți un câine la toaletă pe stradăSfaturi despre cum să obișnuiți un câine la toaletă pe stradă
Cele mai bune rase de câini: specie și descriereCele mai bune rase de câini: specie și descriere
Alegeți o porecla frumoasă pentru câineAlegeți o porecla frumoasă pentru câine
Geantă de transport pentru câini - tipuri și criterii de selecțieGeantă de transport pentru câini - tipuri și criterii de selecție
Cum să faci o pisică pentru huskyCum să faci o pisică pentru husky
Cum de a construi un stand pentru un câine cu mâinile taleCum de a construi un stand pentru un câine cu mâinile tale
O casă pentru un câine cu mâinile sale: tipurile și nuanțele de a faceO casă pentru un câine cu mâinile sale: tipurile și nuanțele de a face
» » Totul despre o casă confortabilă pentru câini, realizată de mâini
© 2021 amigdas.com