amigdas.com

Chemarea urgentă a comandantului pentru a deschide ușa

Cum să deschizi singur ușaDin situații neplăcute și neașteptate, nimeni nu este imun, adesea există momentele cele mai neprevăzute la ușă. Este ușor să vă imaginați o situație când ușa din față a blocat sau cheia de la ușa de intrare a fost blocată și este imposibil să intrați în apartament.

Având în vedere că ușa modernă din față are o blocare dificilă, este puțin probabil să o deschizi singură, indiferent cât de greu încerci, deci există o singură cale de ieșire - să chemi un specialist care să te ajute să rezolvi problema.

Motivele pentru care este imposibil să deschideți ușa

Există mai multe motive diferite este imposibil să intrați în apartament sau ieșiți din ea. Cele mai obișnuite includ pierderea cheii sau lovitura ușii din față, dar există și alte momente care este puțin probabil să se prevadă.

 1. Cheia încuietorii ușii de intrare a fost blocată și există, de asemenea, mai multe motive - contracția clădirii noi, instalarea incorectă a ușii, piesele de ușă slabe și de calitate slabă.
 2. Uzura mecanismului secret al cilindrului sau a pârghiei.
 3. Din cauza unei încercări de hacking nereușită.
 4. Când încercați să deschideți ușa, cheia în blocare se rupe.

În orice caz, nu vă puneți în panică și nu încercați să rezolvați problema singură sau sunați la un lăcătuș din biroul de locuințe, care va strica numai ușa din față. Până în prezent, există servicii de intervenție de urgență și încuietori de înlocuire. Astfel de firme funcționează non-stop în multe orașe, specialiștii din cadrul serviciului sunt întotdeauna gata să ajute și să repare rapid situația.

Deschiderea ușilor

Chemarea urgentă a comandantuluiDeschideți ușa fără cheile aflate sub puterea tuturor, aceasta este o artă întreagă, care necesită înalte pricepere, experiență cu încuietori. Specialiștii care lucrează în acest sector de servicii au competențele necesare și experiența practică, sunt familiarizați cu încuietori de producători interni și străini. Venind la apelul clientului, ei rapid și eficient, fără daune deschideți ușa cu o blocare de orice complexitate.

Toate lucrările pe care le fac cu ajutorul instrumentelor profesionale, știu principiul dispozitivului de multe încuietori. Principalul lucru este că, după deschiderea ușii fără chei, frunza ușii rămâne nevătămată. În cele mai multe cazuri, toate funcțiile și caracteristicile de protecție ale mecanismelor de blocare rămân, de asemenea, stocate.

Apelarea expertului de servicii se poate face prin apelarea operatorului, operatorul comunică cu clientul și apoi trimite toate detaliile direct comandantului. În 15-60 de minute maestrul ajunge la scenă cu instrumentele necesare, dar va putea să înceapă să lucreze numai dacă clientul are documente care confirmă șederea în acest apartament. Dacă nu există documente, atunci va fi necesar să invitați ofițeri de poliție și să deschideți ușa în prezența lor. De asemenea, puteți apela vecinii care pot confirma reședința clientului la această adresă.

Avantajele serviciilor de deschidere a încuietorilor

 1. Întotdeauna cinstit și de calitate de lucru.
 2. Deschiderea ușilor fără chei standard, de urgență, de urgență și de urgență.
 3. Maeștri de tehnologie cu înaltă calificare.
 4. Fotografii cu atenție selectate, care pot fi întotdeauna de încredere.
 5. Experiența practică a specialiștilor, câștigată de-a lungul anilor.

Lista serviciilor de deschidere a ușii

 • Deschiderea structurilor de intrare din metal și lemn.
 • Hacking blocuri de orice complexitate în ordinea de urgență a oricărui producător.
 • Eliminarea diferitelor defecțiuni.
 • Instalarea diferitelor încuietori de ușă.
 • Blocarea seifurilor și a autoturismelor.
 • O garanție completă a securității clientului și a locuințelor sale.

Costul serviciilor

Cum de a apela un maestruPrețurile pentru serviciile comandanților pot fi diferite, în funcție de tipul și complexitatea muncii efectuate. Dacă doriți să deschideți o construcție cu blocare internă, atunci serviciul va costa de la 700 de ruble, producția de import va începe de la 1500 de ruble. Deschideți încuietoarea cu funcții de protecție îmbunătățite va costa de la 2000 de ruble. Costul serviciilor nu include prețul încuietorilor și dispozitivelor de blocare, care, de asemenea, variază în funcție de dorințele clientului, comandantul lucrează și cu materialele clienților săi.

producție

Incapacitatea de a intra sau ieși dintr-un apartament pune adesea oamenii într-un impas, însă un serviciu de deschidere a ușilor de urgență poate ajuta întotdeauna. De asemenea, trebuie remarcat faptul că, din diverse motive, nu este întotdeauna posibilă deschiderea și blocarea încuietorii să-și păstreze toate funcțiile, iar în acest caz blocarea trebuie schimbată complet. Un astfel de serviciu comandantul va fi capabil să efectueze rapid și eficient, ținând seama de caracteristicile structurii ușii apartamentului, biroului sau garajului.

Specialiștii serviciului recomandă ca în cazul în care blocarea brusc devine rău pentru a deschide sau ceva nu merge în neregulă cu ea, nu așteptați până când aceasta va fi complet necorespunzător. Nu este necesar să vă apropiați de momentul în care va fi imposibil să intrați în apartament. Mai bine pentru a apela un specialist, pentru a înlocui sau repara mecanismul de blocare, precum și să învețe despre recomandările trântești ușa și ce să facă într-o astfel de situație, care sunt mecanismele care pot preveni o astfel de situație neplăcută.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Blocați ușa din față: cum se schimbă larva și succesiunea pașilorBlocați ușa din față: cum se schimbă larva și succesiunea pașilor
Cum să deschideți ușa din față dacă blocajul a fost rupt sau blocatCum să deschideți ușa din față dacă blocajul a fost rupt sau blocat
Cum de a deschide un blocaj fără chei?Cum de a deschide un blocaj fără chei?
Cum să deschideți o mașină de spălat, dacă aceasta este blocatăCum să deschideți o mașină de spălat, dacă aceasta este blocată
Cum se deschide ușa: deschiderea urgentă fără deteriorareCum se deschide ușa: deschiderea urgentă fără deteriorare
Cum de a alege ușa din față într-o casă privată?Cum de a alege ușa din față într-o casă privată?
Stânga sau dreapta: cum să definiți corect pânzaStânga sau dreapta: cum să definiți corect pânza
Ce sunt încuietori magnetice pe ușă și prețul lorCe sunt încuietori magnetice pe ușă și prețul lor
Cum de a alege dimensiunea unei uși de intrare metal cu o cutieCum de a alege dimensiunea unei uși de intrare metal cu o cutie
Cum de a deschide o ușă fără o cheieCum de a deschide o ușă fără o cheie
» » Chemarea urgentă a comandantului pentru a deschide ușa
© 2021 amigdas.com