amigdas.com

Usi de intrare din lemn: prezentare si fotografii de modele populare

Usi din lemn naturalUșa din față rezolvă două sarcini principale. În starea închisă protejează împotriva frigului, a zgomotului și a oamenilor cu gânduri rele. Și, dimpotrivă, deschidem cu ușurință ușa din față, întâlnim prieteni și cei care au nevoie de ajutorul nostru.

Piața ușilor moderne, instalată la intrarea în apartament, casa / vila, oferă o selecție uriașă de picturi din oțel greu sau din sticlă ultramodernă.

Însă frunzele ușilor din soiurile nobile de lemn sunt cele mai solicitate. Cel puțin pentru că nu sunt inferioare noilor materiale rezistente. Și, în plus, proprietățile bioenergetice ale materialului din lemn sunt capabile să curățeze și să armonizeze atmosfera casei noastre.

Prezentarea ușilor de intrare din lemn

Oamenii dintr-un depozit conservator sunt de obicei aleși și instalați la intrarea în casă / apartament uși masive din lemn. Astfel de persoane aspiră la o viață amabilă și confortabilă. Prin urmare, tot spatiul rezidential, incepand cu panza de intrare din lemn, se aseaza ferm, durabil si frumos. Uitați-vă la fotografia designului exterior al casei și vă veți imagina cu ușurință cum arată interiorul său.

Avantajele materialelor din lemn natural

Gama de lemn dintr-o singură bucată, utilizată la fabricarea ușilor de intrare, are proprietăți, cel mai potrivit pentru astfel de produse:

 • Construcția ușii de intrarerezistență;
 • durată lungă de viață (40-50 ani);
 • fiabilitate;
 • excelente caracteristici termice și fonice. Pânza de lemn absorb admirabil zgomotul și nu permite frigului să pătrundă în încăperi, cu condiția să fie ajustată precis la cadrul ușii. La rândul său, cutia ar trebui să fie inserată cu ușurință în ușă (fără goluri).

Tipuri de usi de intrare din lemn

Familie de usi de lemn instalate la intrarea casei / apartamentului, constă în diferite tipuri, care diferă între ele:

 • proiectare;
 • dimensiune;
 • forma;
 • locul de instalare (de exemplu, o ușă stradală sau situată pe o aterizare în fața apartamentului).

Tablourile de intrare din lemn sunt cel mai des modelate ca un dreptunghi. Dar dacă pentru exteriorul casei doriți să ridicați ceva mai original, atunci puteți să acordați atenție fotografiilor de modele cum ar fi:

 • arcuite;
 • ovală;
 • con.

Sau poate doriți să instalați un produs și mai non-standard. În acest caz, este mai bine să faceți comandă specială prin standardele și dorințele dvs. Pentru a determina dimensiunea ușii de intrare, trebuie să cunoașteți dimensiunile ușii. Pe ele alegeți ce poate fi o pânză de lemn:

 • unică;
 • unul și jumătate;
 • dublu.

Cu ajutorul tehnologiilor speciale de prelucrare a materialelor, cum ar fi patinarea sau metode noi de vopsire, a devenit posibilă atinge individualitatea necesară pentru ușa din față:

 • obțineți o suprafață de vârstă sau de vopsea a pânzei;
 • dați suprafeței lemnului dreptul de umbre;
 • faceți imaginea pe tăiere și mai atractivă.

O ușă nouă din acest material se va potrivi armonios în orice interior. Este păcat că fotografia nu poate reproduce exact nuanțele vii pe care panza le primește după procesare.

Design și stil de decorare

Caracteristici speciale ale ușilor de intrareNumai pentru fabricarea pânzei de intrare lemn de calitate uscată, pre-sortate și tratate cu impregnări speciale. O astfel de ușă din lemn nu se va sparge sau nu se va deforma și nu va pierde apelul extern pe întreaga durată de viață.

În rețeaua comercială există porți de intrare ale următoarelor construcții:

 • dintr-un dosar din lemn;
 • scuturi cu un cadru din lemn;
 • lipite;
 • cu o bază metalică.

În cataloagele producătorilor de pe primele pagini sunt prezentate, de obicei, fotografii ale modificărilor cu panouri ale construcțiilor de ușă din lemn de esență tare.

Principalele caracteristici ale structurilor

Usi de intrare din lemn masiv. O astfel de pânză este formată din mai multe elemente, care sunt tăiate din lemn (piese întregi). Detaliile sale au formă de complexitate diferită și pot fi decorate cu inserții sau sculpturi diferite, după cum se vede în fotografie.

Producătorii de structuri de intrare din lemn livrează produse pe piață, concentrându-se pe stiluri diferite, preferințele gustului și capacitățile financiare ale consumatorilor.

 • Anglia, Spania, Franța, Israel. Frunzele de frunze din lemn de mahon, stejar și ausa exotice sunt renumite pentru durabilitatea, durabilitatea și luxul deosebit. Astfel de produse sunt scumpe și le achiziționează, ghidate de dorința de a avea un element de stare. În interiorul clasic, ușa de intrare din cele mai valoroase specii de lemn se armonizează în mod miraculos cu mobila rafinată din același lemn.
 • Indonezia. Ușile ușilor din producția indoneziană sunt inferioare prețurilor concurenților din cauza calității scăzute a finisării și uscării.
 • Finlanda. Ușa din lemn de intrare finlandeză este foarte solicitată, deoarece nu este deformată sau deformată datorită secretelor de prelucrare a materialelor pe care comandanții finlandezi le dețin. Usile de intrare sunt adesea realizate cu un panou, sticla decorata frumos (triplex sau blindat).
 • Cârpele de intrare din producția internă îndeplinesc standardele de calitate mondiale și, în același timp, au prețuri rezonabile. Probele din tablourile de stejar închis și de pin deschis sunt atractive din punct de vedere estetic, la fel ca într-o selecție de uși de intrare foto din lemn din aceste specii.

Uși din lemn lipite Ele fac diferite tipuri de lemn din straturi, care sunt apoi lipite împreună. Și în exterior folosesc materiale dense, scumpe, și pentru straturile interne - ieftine. O astfel de bandă nu este supusă deformării și fisurilor. În plus, are un aspect frumos, care este confirmată de o fotografie a ușilor de intrare din lemn lipite.

Panouri modele de usi de intrare Nesigure și poate fi instalat numai ca intrare internă.

Baza metalică oferă unității de ușă o rezistență la efracție. Astfel de modele sunt panouri cu diferite calități, design și costuri. În fotografie seamănă exact cu ușile de intrare din lemn masiv.

Armonie a ușilor de intrare din lemn cu interiorul casei / apartamentului

Ușa de intrare din lemn dobândește individualitate și stil ca rezultat al aspectului său decorativ. Țesăturile fabricate în condiții fabricate sau la comandă specială sunt prelucrate prin tehnologii diferite:

 • Ce ușă să pună în casălustruit;
 • tonifiere;
 • fir;
 • inlay;
 • Vitraliu;
 • tapițerie;
 • placă metalică.

Ca rezultat, produsul obține un aspect decorativ, care va ajuta la realizarea soluțiilor de design care sunt în armonie cu stilul general al spațiului din jur.

Variante de uși de intrare stradală pentru casă.

Usa de intrare din copacul colorat (cu ferestre mici pe laterale si deasupra) arata bine pe fondul zidurilor tencuite ale casei. În plus, dacă pereții sunt albi, este mai bine să instalați o cârpă de culoare închisă, de exemplu, de lemn marin. Pentru pereții întunecați este mai corect să alegeți un produs colorat deschis.

Pentru designul compoziției ușii pentru exteriorul casei într-un stil modern, pânza de o formă geometrică simplă cu inserții de sticlă este cea mai potrivită. În fotografie puteți găsi versiuni diferite ale unor astfel de modele.

Dacă sunteți interesat de ideea de a crea spațiu pentru vechile zile, acordați atenție fotografiei ușilor "vechi", vernate, cu inserții de sticlă înguste de-a lungul cadrului. Pentru a spori efectul în apropierea frunzei ușilor, se pot instala felinare de stil adecvat.

Variante de înregistrare a ușilor de intrare pentru apartamente.

Care ușă de intrare să aleagăÎnainte de a cumpăra o intrare panou de ușă pentru un apartament, este recomandabil să-și petreacă ceva timp pe o simplă cunoștință cu mostre de produse, uita-te prin catalog cu imagini sau vizita salonul de vânzare a acestora.

Cea mai populară opțiune - ușă de lemn cu intrare unu și jumătate. Asimetria însăși este o soluție decorativă care stabilește conceptul general de decorare a spațiului de locuit al apartamentului. În primul rând, acest lucru se referă la interiorul holului. O fotografie a produsului finit pentru mulți ajută la alegerea pânzei, care se potrivește cel mai bine în interiorul holului în culori și stil.

Pentru a crește performanțele de izolare fonică și termică, pe lângă țesătura exterioară (mai durabilă și mai sigură), este instalat un hol interior, de design-potrivire. Suprafața sa poate fi decorată cu orice elemente decorative, adică incrustate, plăcuțe decorative sau fire, așa cum se arată în fotografie.

concluzie

Securitatea, desigur, este principala funcție a ușii din față. Prin urmare, atunci când cumpărați o pânză, trebuie să evaluați:

 • rezistența materialului;
 • fiabilitatea încuietorilor și a buclelor (acestea vor fi hackate de hoți).

Și în stadiul de instalare a ramei ușii, este necesar să verificați dacă spațiul dintre ușă și cutie nu este tencuit. Acolo, de obicei, hoții introduc un rang sau o "rangă". Pentru a spori securitatea, de asemenea, nu durează să fixați cadrul ușii pe perete cu șuruburi lungi. Dacă ușa din față nu este susceptibilă de hacking rapid, infractorii îl vor lăsa singuri și nu vor putea să-și realizeze intențiile rele.

Usi de intrare
Intrare ușa masivăUsa din lemn pentru casaModelul ușii de intrareForme și dimensiuni ale ușii de intrareIntrare ușă frumoasăDin ce material să faci o ușăInstalarea ușii din fațăCum de a alege o ușă solidă frumoasăTipuri de uși de intrareUsa moderna de intrareUsi din lemn naturalUsi de intrareVedere modernă a ușii din lemnPrezentare generală a ușii din lemn
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ușă de intrare într-o casă privată: fotografie, preț, sfaturi privind alegereaUșă de intrare într-o casă privată: fotografie, preț, sfaturi privind alegerea
Ce ușă din față să alegeți într-un apartamentCe ușă din față să alegeți într-un apartament
Preț pentru uși de intrare din material plastic cu sticlă de înaltă calitatePreț pentru uși de intrare din material plastic cu sticlă de înaltă calitate
Alegerea ușilor de intrare din plastic la o casă privată: vederi, fotografieAlegerea ușilor de intrare din plastic la o casă privată: vederi, fotografie
Stilul și fiabilitatea ușilor forjate, fotografii de diferite modeleStilul și fiabilitatea ușilor forjate, fotografii de diferite modele
Ușă de intrare la o casă privată - design, fotografieUșă de intrare la o casă privată - design, fotografie
Selecția ușilor de intrare la o casă privată: caracteristici, fotografieSelecția ușilor de intrare la o casă privată: caracteristici, fotografie
Uși interioare cu două canate: modele de fotografii și modeleUși interioare cu două canate: modele de fotografii și modele
Uși de plastic de intrare pentru case private: descriere și fotografieUși de plastic de intrare pentru case private: descriere și fotografie
Fotografia ușilor din aluminiu și a soiurilor lorFotografia ușilor din aluminiu și a soiurilor lor
» » Usi de intrare din lemn: prezentare si fotografii de modele populare
© 2021 amigdas.com