amigdas.com

Câine pentru câine

Cum să coaseți o canapea pe cont propriuFiecare câine dintr-un apartament sau dintr-o casă trebuie să aibă propriul loc, unde nimeni nu-l poate deranja. Aceasta este funcția de leagăn pentru câini. Acest lucru este valabil mai ales pentru animalele cu părul neted, reprezentând rase mici și cățeluși, care este rece în timpul iernii pentru a dormi doar pe o așternută. În plus, o canapea moale este perfectă pentru un animal în vârstă care suferă de diverse boli articulare. Să analizăm în detaliu

, cum sa faci un leagan pentru un caine cu mainile tale.

Dimensiuni și tipuri de șezlonguri

Pentru a determina dimensiunea canapelei, este necesar să aflați cât spațiu ocupă animalul de companie atunci când se află pe partea laterală cu picioare alungite. Puii ar trebui mai întâi să aibă o mică puietură, care să fie înlocuită într-un an. În același timp, trebuie avut în vedere faptul că dacă șezutul este prea spațios, atunci în afara sezonului, atunci când încălzirea nu este încă pornită, iar exteriorul este rece, nu va menține căldura și animalul se poate îngheța și se poate răci.

Paturile sunt foarte diverse, în funcție de mărimea și rasa câinelui. Există următoarele tipuri de produse:

 • în formă - dreptunghiulară, ovală, rotundă, pătrată;
 • de cantitatea de lumină - închisă și deschisă;
 • la nivelul rigidității - cadru și rama;
 • prin numire - pentru odihnă activă și somn;
 • pentru umplere - plastic sau moale, umplut cu sintepon.

Materiale pentru fabricare

Șezlonguri din materiale improvizateCel mai des, astfel de așternut este realizat cu o fundație solidă, care este acoperită de sus cu diverse materiale moi. Poate fi piele, blană, fleece. Materialele fleecy sunt excelente pentru câinii cu păr scurt, dar plușul, blana și catișa pot colecta lână și praf care se varsă. Cea mai bună pentru câini scaun de plastic adecvat, în special pentru animale de casă cu păr lung. În plus, locul unui astfel de câine este durabil.

Țesăturile naturale sunt rareori folosite pentru a face paturi. Inul și bumbacul sunt foarte încețoșate, dar își pierd adesea aspectul original. Urnele din sintepon sau din cauciuc spumant se perforau repede, chiar daca se afla pe un caine mic. Paturile din lemn nu au impurități și fumuri dăunătoare, dar sunt destul de scumpe și de asemenea de scurtă durată.

Avantajele unui leagăn de casă

Pentru a face un leagăn așa cum se gândea, ar trebui să vă pregătiți cu atenție pentru muncă. Este necesar să ne amintim că cusutul unei așternuturi nu este atât de ușor. Este o treabă destul de dureroasă, care va dura mult timp. Dar dacă dai dovadă de răbdare, atunci rezultatul va fi mândru.

Șezlong realizat de propriile mâini, are următoarele avantaje:

 • dacă așternutul este confecționat dintr-o dimensiune adecvată, atunci adultul care crește nu va fi înghesuit;
 • Pentru a face canapele pot fi realizate dintr-o astfel de țesătură care nu va acumula electricitate statică;
 • Un leagăn poate primi orice formă, concentrându-se asupra fiziologiei animalului;
 • o astfel de așternut este făcută nu numai practică, ci și frumoasă, astfel încât să se potrivească bine interiorului camerei.

Ce este necesar pentru a face un pat?

Pentru a face un leagăn pentru un câine cu mâinile proprii, vor fi necesare următoarele materiale:

 • Din ce să faci o canapeaHârtie pentru model.
 • Fabric pentru baza. Ar trebui să alegeți țesături naturale dense care nu au morman, de exemplu, teak, plashevku, jeans.
 • Filler. Dacă se utilizează materiale naturale, iarba uscată este cea mai potrivită. Un astfel de așternut este un masaj excelent, dar va fi necesar să se schimbe destul de des umplutura. Este mai bine să nu folosiți pene și pene care reprezintă un teren de reproducere pentru căpușe. O bună alternativă la pufos este considerată ca o lână de capră sau de oaie naturală, dar este dificil să se spele și să se usuce. Din materialele de umplutură sintetice, este de dorit să se utilizeze cauciuc spumant, holofayber, fibrovir, sintepon.
 • Fabric pentru cazuri de perna. Alegerea în acest caz depinde de mulți factori. În cazul în care câinele are părul neted, atunci patutul poate fi făcut din blană, dar câinele-bețiv poate să nu-l placă. Pentru iarnă și vară este mai bine să coaseți perne speciale. Iarna - din cașmir, lână, fleece și vară - din bumbac sau in.

Dacă canapeaua este făcută pentru cățeluș, care creste foarte repede, dupa ce dimensiunea modelului este obtinuta, ar trebui sa se adauge jumatate din lungimea animalului de companie sau trebuie doar sa te concentrezi pe cresterea curenta a animalului.

Modele de șezlonguri

Deci, atunci când faci un leagăn cu propriile tale mâini nu există dificultăți specifice, mai întâi trebuie să pregătești un model. Ca rezultat, acest proces va fi mult mai ușor. Creând un model, trebuie să acordați atenție formei sale, deoarece aceasta afectează confortul așternutului.

Când creați un model, trebuie să prezentați versiunea viitoare pe hârtie, după care este evaluat pentru a vedea dacă câinele va fi confortabil pe o astfel de canapea. Dacă opțiunea este îndeplinită, atunci acesta este transferat către o parte greșită a țesutului și începe să-l taie.

Faceți un leagăn cu propriile mâini

Cum sa faci un leagan pentru un cainePentru a face un pat pentru un câine cu propriile mâini, trebuie să pregătiți următoarele componente: țesături de mobilier, cauciuc spongios și țesături pentru perne. Din cauciuc spumă vor fi făcute fuste și partea de jos a șezlongului. Înălțimea frontierei ar trebui să fie mică, de aproximativ 20-40 cm, dar este bine să vă concentrați asupra creșterii animalelor de companie.

apoi, utilizând ambele șabloane spumă elemente de fund, aceleași părți sunt fabricate din țesături. Ele sunt în mod necesar adăugate 2 cm la cusături. După aceea, toate elementele coase împreună. În primul rând, trebuie să coaseți țesătura, apoi introduceți în ea spumă de cauciuc.

După aceasta, este necesar să coaseți complet întregul produs, adică marginea cu fundul trebuie fixată. În acest fel se face o canapea pentru un câine. Puteți face acest lucru manual, dar pentru a accelera munca, mulți folosesc o mașină de cusut.

Fabricarea de perne detașabile

Pe saltea este de dorit să coaseți o pernă detașabilă. Cel mai bine, dacă există doi, să le spălați periodic. Pentru cazurile pentru perne se recomandă utilizarea materialelor naturale netede, de exemplu bumbacul și lenjeria de pat, din care puteți ușor să scuturați haina. Dar cu cât materialul este mai ușor, cu atât mai des va trebui să fie spălat.

Tăiați pernele detașabile în funcție de dimensiunile produsului finit. Un element de fixare sub formă de buton sau fermoar trebuie înlocuit cu o bandă elastică obișnuită sau utilizată în acest scop.

Recomandări pentru realizarea paturilor

Dacă animalul de companie este destul de mare, atunci, în afară de șezlong, va trebui să coaseți o pernă suplimentară pentru ea. Pentru că câinele era confortabil să se odihnească pe el, se recomandă să se folosească partea inferioară a așternutului ca șablon pentru model și orice material disponibil sub mâna ca umplutură. Dar ar trebui avut în vedere, că umplutura ar trebui să fie sigură și să nu provoace reacții alergice.

Dacă animalul se odihnește adesea într-o anumită poziție, atunci canapeaua poate avea forma necesară, care va fi convenabilă pentru el. În absența oricăror opțiuni, se recomandă utilizarea modelelor de șezlonguri gata făcute.

Pentru a pregăti așternutul, puteți folosi materiale inutile și mijloace improvizate. Trebuie doar să ne amintim că acestea nu ar trebui să reprezinte un pericol pentru animalele de companie.

Îngrijirea șezlongului

Pat pentru câiniCând vă îngrijiți de gunoi trebuie să spălați în mod regulat perna. O dată la șase luni, produsul trebuie bătut bine, pentru a biciui umplutura și pentru a scăpa de murdăria excesivă. Dacă iarba uscată este folosită ca umplutură, ea trebuie înlocuită o dată pe an. De aceea, pentru a simplifica o astfel de procedură, sunt prevăzute fermoare sau fermoare. Paturi cu lână naturală se recomandă curățarea în zăpadă.

Astfel, pentru a coase un pat de câine pentru câini cu mâinile lor, este nevoie de mult efort. Dar dacă totul se face corect, câinele se va simți confortabil pe o astfel de așternut chiar și după câțiva ani. Este deosebit de important să se acorde atenție umpluturii pentru un astfel de produs, deoarece confortul depinde în mare măsură de acesta.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să faci în mod corespunzător un câine și o pisică în aceeași casăCum să faci în mod corespunzător un câine și o pisică în aceeași casă
Cum se determină rasa câinilor și a cățeiCum se determină rasa câinilor și a căței
Cât timp trăiesc dachshunds? Cum să prelungească viața unui animal de companie?Cât timp trăiesc dachshunds? Cum să prelungească viața unui animal de companie?
Care este greabantele unui câine, pentru ce este și unde este?Care este greabantele unui câine, pentru ce este și unde este?
Cum să înveți un cățel să meargă la un scutec specialCum să înveți un cățel să meargă la un scutec special
Cum să determinați în mod corect vârsta unui cățeluș sau a unui câine adultCum să determinați în mod corect vârsta unui cățeluș sau a unui câine adult
Cum să îmbrăcați corect un ham de câineCum să îmbrăcați corect un ham de câine
Nasul fierbinte și uscat la un câine: motiveNasul fierbinte și uscat la un câine: motive
Câți câini trăiesc în medie?Câți câini trăiesc în medie?
Sfaturi despre cum să obișnuiți un câine la toaletă pe stradăSfaturi despre cum să obișnuiți un câine la toaletă pe stradă
» » Câine pentru câine
© 2021 amigdas.com