amigdas.com

Repararea toaletei prin mâinile proprii - design foto în apartament

Reparăm toaletaToaleta din fiecare casă este una dintre cele mai frecventate și mai funcționale camere. Prin aceasta, în majoritatea cazurilor, se pune un sistem de alimentare cu apă caldă și rece, precum și un canal de canalizare pentru drenaj. În același timp, lucrările de reparații, chiar și într-o încăpere relativ mică, luând în considerare materialele sanitare scumpe și materialele de finisare, precum și serviciile unei brigăzi a lucrătorilor, se vor revărsa proprietarului apartamentului într-o sumă ordonată.

Prin urmare, pentru a salva unele dintre aceste costuri, este recomandabil să efectuați reparații în toaletă pe cont propriu. Desigur, acest lucru va crește în mod semnificativ timpul de reparație decât ar fi făcut de către profesioniști, dar nu ar avea nici un impact pentru simplul motiv că un proprietar va deține și controla toate etapele să adere la cerințele individuale în proiectarea de băi.

Ce să se aștepte atunci când repararea toaletă cu propriile mâini?

Ce instrumente aveți nevoie?După o evaluare amănunțită a sferei de lucru și a pregătirii unui plan etapizat, totul se poate face prin propriile mâini, în același timp după o anumită secvență proces tehnologic.

 1. Pregătirea camerei pentru reparații: îndepărtarea finisajelor vechi pe toate suprafețele, îndepărtarea instalațiilor sanitare și înlocuirea conductei vechi.
 2. Mascarea țevilor în cusăturile și confecționarea pereților, tavanelor și podelelor cu materiale selectate pentru finisare.
 3. Instalarea de instalații sanitare noi și punerea lor în funcțiune.
 4. Instalarea ușilor și a mobilierului.

Pentru a înțelege pe deplin ce așteaptă proprietarul apartamentului la repararea toaletei cu mâinile proprii, etapele descrise vor fi examinate mai detaliat.

De unde să începeți și ce se așteaptă în cele din urmă?

Cum să așezați corect placa ceramicăÎn majoritatea cazurilor toaleta într-un apartament standard are dimensiuni mici. Înainte de a începe lucrările de reparații cu propriile mâini, nu ar trebui să renunțați la posibilitatea unui design combinat de baie, care va arăta original. O astfel de decizie are dreptul să existe, deoarece împărțirea dintre baie și toaletă nu are, de obicei, niciun fel de funcție.

Înainte de a repara o toaletă mică cu mâinile unei fotografii, un design care poate fi văzut, este important să se evalueze în mod serios domeniul de aplicare al viitoarelor lucrări și să se elaboreze un plan detaliat pentru punerea lor în aplicare. Acest lucru va permite calcularea exactă a consumabilelor și a instrumentului necesar. În același timp, dacă nu este planificată o modificare a mărimii toaletei, atunci este necesar să utilizați maxim funcțional fiecare metru pătrat al unei încăperi miniatură.

Rolul important în aranjarea viitoarelor playuri de baie design original spațiu. Pentru a face acest lucru, este recomandabil să alegeți materiale pentru decorare care beneficiază de culoare în scopul expansiunii vizuale a camerei. În majoritatea cazurilor, trebuie să utilizați culori deschise sau nuanțele care sunt apropiate de ele.

Ca material de finisaj pentru pereți și tavane, se pot folosi panouri din plastic care nu se tem de umezeală și nu sunt pretențioase în întreținere. Opțiunea clasică de finisare a încăperii este încă plăcile ceramice. Este important să dați toaletă calitatea, dar în același timp iluminatul economic, fără de care nici o reparație modernă nu poate face.

Peretele din spate al toaletei mici, de-a lungul căreia conducta are de comunicare inestetice și contoare de contabilitate volumele consumate de apă va arata mai atractiv în cazul în care zadekorirovat dulapuri sanitare, falshstenoy sau alte metode convenabile.

Pregătirea sculei și pornirea reparației

Începeți reparația toaletei, primul lucru de verificat disponibilitatea tuturor instrumentelor necesare din lista următoare:

 • burghiu electric cu funcție de scurgere;
 • cruci și șurubelnițe convenționale;
 • șurubelniță electrică;
 • cheie reglabilă.

La etapa lucrărilor de instalare, se află lista instrumentelor necesare vor fi completate de următoarele dispozitive:

 • nivelul apei;
 • cu un cuțit de construcție;
 • tăietoare de țiglă sau bulgară;
 • dacă este planificată o alimentare cu apă din plastic, este necesar un fier de lipit termic;
 • spatule dințate și standard.

Înarmați cu instrumentul necesar, puteți continua lucrările de reparații. În prima etapă se oprește apa, și îndepărtați toate corpurile de iluminat sanitare incepand cu mașină de spălat, baie, chiuvetă și toaletă și terminând cu celelalte dispozitive rămase.

Pregătirea tuturor suprafețelor din toaletă

Planificăm să reparăm toaletaDupă eliberarea băii de la toate echipamentele sanitare și mobilier, reparația în toaletă merge la următoarea etapă, pe care o oferă curățarea de la finisaje vechi perete, tavan și suprafețe de podea.

 1. Vechea vopsea sau tapet este îndepărtată manual folosind o spatulă de construcție. Spălarea este spălată cu o cârpă și apă caldă. Plăcuța este zdrobită cu un ciocan cu dalta sau cu un perforator.
 2. După îndepărtarea de pe suprafața pereților finisajului vechi, acestea sunt testate pentru rezistență. Locurile în care tencuiala a început să se îndepărteze complet îndepărtează. Un strat durabil de ipsos rămâne neatins.
 3. Dacă înlocuirea ușilor este planificată în timpul procesului de reparație, acestea sunt demontate împreună cu cutia veche.
 4. Din tavan, vechea lampă este dezasamblată, dar este recomandabil să lăsați becul cu cartușul.

În cazul în care reparațiile au loc în casa veche, este absolut necesar să se efectueze o înlocuire completă a canalului de canalizare din fontă cu un analog modern din plastic. Cele mai practice sunt țevi din PVC cu diametrul adecvat.

Începutul lucrărilor de instalare - impermeabilizare

În scopul de a repara baia a trecut fără nici o problemă și la finalizarea sa totul a lucrat ca un ceas elvețian, aveți nevoie de toate lucrările efectuate de propriile mâini pentru a efectua în mod clar, cu respectarea tuturor cerințelor tehnice. Și totul începe cu instalarea de impermeabilizare de înaltă calitate.

Până în prezent toaleta este stivuită izolație termică modernă sau mai mult material de ipsos practic. În acest caz, filmul trebuie lipit doar pe o suprafață plană și curată. La rândul lor, materialele de impermeabilizare a acoperirii pot fi folosite pentru a uniformiza defectele minore, principalul lucru fiind faptul că suprafața care trebuie tratată este curată.

Repararea, ca toaletă standard, și o baie combinată asigură impermeabilizarea atât a podelei, cât și a peretelui și a suprafeței plafonului. În același timp, există a o secvență definitivă.

 1. Curățați toate suprafețele cu un aspirator.
 2. În cazul detectării fisurilor și a altor deteriorări mecanice, acestea se acoperă cu o soluție bazată pe ciment.
 3. Apoi, suprafața pregătită este pregătită.
 4. Mai mult, o bandă specială de impermeabilizare este lipită de articulații și colțuri.

După aplicarea stratului de impermeabilizare, suprafețele sunt tratate cu substanțe antiseptice, prevenind formarea mucegaiului fungic.

Înlocuirea conductelor de apă și de canalizare

Consiliile profesionaleÎn cele mai multe cazuri, lucrările de reparații în toaletă sunt însoțite de înlocuirea conductelor de apă și de canalizare. Acest lucru este valabil atât pentru ascensorul central, cât și pentru linii de comunicații intra-apartament.

Excelent, dacă repararea este coordonată cu vecinii, iar vechiul sistem de canalizare și alimentare cu apă va fi înlocuit pe toate etajele din casă. Dacă acest lucru este imposibil din motive independente de proprietarul apartamentului, atunci numai conductele care trec în interiorul apartamentului trebuie să fie schimbate.

În acest caz, îmbinările țevilor din diferite materiale trebuie să se afle în spațiile care trebuie reparate. Prin urmare, costurile financiare pentru instalarea unui nou canal de canalizare și a conductei de apă vor fi atribuite proprietarului apartamentului. În paralel cu aceasta, este necesar să rezolvăm problema cu inconvenientele cauzate vecinilor în timpul reparației.

Cablajul intern, care de obicei este așezat de-a lungul peretelui din spate al toaletei și trece în baie și în bucătărie, este mai bine să se ascundă, Deoarece nu adaugă atractivitatea camerei. Țevile pot fi ascunse în spatele foilor de gips-carton sau a panourilor din plastic, cel mai important, lăsați o fereastră pentru a accesa contoarele, dacă există.

Învelirea pereților și a tavanului în toaletă

Înainte de a începe să vă ridicați pereții, va trebui să pregătiți un plumb, un nivel de construcție și un colț pentru măsurarea curburii suprafețelor. Dacă defectele sunt nesemnificative, atunci pereții pot fi lipiți imediat cu plăci sau cu un înveliș sub panourile din plastic. În caz contrar, va trebui să ridicați pereții cu tencuială.

La rândul său, pentru finisarea plafonului cu propriile mâini, puteți utilizați următoarele structuri:

 • plafon plastic;
 • sistem tavan de tensiune;
 • plafon din ghips.

Construcția de carton de ghips, ca în fotografie, este greu de numit opțiunea preferată pentru plafonul din toaletă. În primul rând, acest lucru se datorează construirii unui cadru armat de sarcină, deoarece placa de gips rezistentă la umiditate este mult mai greu decât un analog standard de plafon.

Simplu și ușor este plafonul din plăci de plastic. În toaletă pe tavan, foile lucioase din PVC vor arăta originale, care au o putere de reflexie mare, extinzând vizual spațiul. De asemenea, aceste panouri vor arăta originale pe suprafața pereților.

Opțiunea clasică rămâne în continuare gresie, așezat pe pereți. În același timp, indiferent de materialele de finisare utilizate, acestea trebuie să îndeplinească toate cerințele următoare:

 • compatibilitate ecologică ridicată;
 • o mare resursă operațională;
 • nemulțumirea în îngrijire;
 • rezistență la influențe mecanice.

Piața construcțiilor din ultimii ani este aglomerat gama foarte mare de soi, atât în ​​textura și culoarea de materiale de finisare și astfel încât toată lumea va fi în măsură să pună în aplicare orice design personalizat toaletă fotografie chiar mai mici, care este prezentat în articol.

Aranjamentul planșeului

Ce să cautePardoseala uscata dupa lucrari de hidroizolatie acoperit cu șapă de beton. Dacă sunt planificate podele calde, acestea sunt montate înainte de turnarea șapei finale. Dupa uscarea completa a pardoselii, sunt asezate placi sau alte podele decorative.

După terminarea finisajului, toate instalațiile sanitare sunt instalate în ordine inversă, iar conexiunea canalizării și conducta de apă este verificată pentru scurgeri. Ei bine, în etapa finală, dacă a fost planificată, ușa va fi instalată. În același timp, este mai bine să instalați construcții ușoare rezistente la umiditate într-o baie, de exemplu, din MDF din plastic sau laminat.

Dacă ne apropiem problema repararea toaletă, ce fotografii de design pot fi vizualizate în galeria cu due diligence, rezultatele acestei lucrări vor încânta toți chiriașii apartamente de mai mulți ani. Principalul lucru nu este să vă fie frică să experimentați și să urmați toate cerințele tehnologice, aplicate în încăperi cu un nivel ridicat de umiditate.

Repararea toaletei
Cum se fac reparații în toaletăCe instrumente aveți nevoie?Cum se fac reparații cu mâinile taleToaletă mică și designLucrări de instalare în toaletăProiectarea toaleteiFinisaje de baieCum să faceți singuri reparațiileReparații în toaletă și baieDecât să terminăm pereții și o podea în toaletăReparații în toaletăProiectarea unei toalete moderneCum sa alegi materialul pentru decorareDecorarea în baie
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum se instalează o toaletă în casă?Cum se instalează o toaletă în casă?
Jaluzele în toaletă: rol în interiorul, și cum să instalați în mod corespunzătorJaluzele în toaletă: rol în interiorul, și cum să instalați în mod corespunzător
Cum să ascundeți țevile în toaletă?Cum să ascundeți țevile în toaletă?
Cum să alegeți o pompă forțată pentru canalizareCum să alegeți o pompă forțată pentru canalizare
Caracteristicile tehnice ale confort vas compact de toaletăCaracteristicile tehnice ale confort vas compact de toaletă
Scoateți toaleta din țară cu propriile mâini și pentru a comandaScoateți toaleta din țară cu propriile mâini și pentru a comanda
Finisare baie și toaletă: opțiuni și fotografiiFinisare baie și toaletă: opțiuni și fotografii
Descrierea, instalarea și fotografia jaluzelelor în toaletăDescrierea, instalarea și fotografia jaluzelelor în toaletă
Cum să instalați vasul de toaletă pe propriile plăciCum să instalați vasul de toaletă pe propriile plăci
Cum să instalați corect un vas de toaletă cu propriile mâini: un tutorial video de formareCum să instalați corect un vas de toaletă cu propriile mâini: un tutorial video de formare
» » Repararea toaletei prin mâinile proprii - design foto în apartament
© 2021 amigdas.com