amigdas.com

Țesătură manuală cu mâinile tale

Mașină de țesut cu mâinile noastreO mașină de țesut este un echipament care vă permite să faceți lucruri frumoase și unice cu mâna. Acestea pot fi covoare, piese speciale, tapiserii, precum și cuverturi de pat pe mobilier, eșarfe, pungi și chiar țesături pentru haine. Puteți crea un țesut de țesut pe cont propriu.

Istoria covorului țesut slavic

În slavii, crearea covoarelor, pistelor, lenjeriei de pat se referă la tehnicile "la bază". La început, o astfel de meserie era ocupată doar de nevoile oamenilor obișnuiți. Aceste lucruri nu și-au asumat un nivel serios de îndemânare, așa cum se cere prin dantelă, țesând țesături fine. Iar instrumentele pentru crearea lor au fost folosite cel mai simplu.

 • Țesuturi în cele mai multe cazuri, piese obișnuite de lucruri inutile stofa care au lucrat timpul lor. Sub forma unei baze, s-au luat filamente puternice și dense, dar fâșiile de țesut au fost transversale. Căile domestici au fost populare în secolul al XIX-lea.
 • Uneori au luat resturi de in pentru a face covoare, paie. Asemenea lucruri erau în mod obișnuit expuse la intrarea în cabană. Pentru a crea ambele, în cele mai multe cazuri, am folosit o mașină veche de țesut din lemn.
 • Schema de lucru este destul de ușoară. Între firele tensionate ale bazei, firele încrucișate sunt întinse prin metoda intercalării. Periodic, trebuie să fie sigilate cu niște bers, care sunt piepteni asemănători. Au traversat rândurile într-o pânză mare.

Tipuri de mașini

dreptunghiular

Streașină rectangulară cu mâinile taleCea mai ușoară modalitate de a crea un cadru pe care să puteți face rapid o tapiserie cu un format mic. De fapt, acesta este un război obișnuit, unde toată lucrarea este făcută chiar de maestru. Puteți apela cadrul de brodare al cadrului, pe care este ușor pentru comandant să lucreze, deoarece acest instrument poate fi mutat și instalat oriunde.

 • Este suficient doar să se întindă 2 rafturi paralele unul cu altul, pe care este necesar să umpleți unghiile. Firele de urzeală sunt întinse pe ele. Rațele - firele încrucișate - sunt ținute de mâna lor cu ajutorul unei navete.
 • Puteți utiliza țesături simple, standard. Apoi panza se va dovedi a fi una-culoare. Pentru a face acest lucru, transferul este tras mai întâi sub firele drepte ale bazei, apoi sub fire ciudate. Prin schimbarea culorii rață, puteți face benzi încrucișate pe lucruri. Pentru a crea un ornament, veți avea nevoie de o țesătură mai complexă. Apoi, naveta este sărită sub firele warp care nu mai sunt în șah, dar în funcție de modelul pe care ați decis să-l utilizați.
 • Dacă imprimarea imaginii este pusă sub firele tensionate ale bazei și se aplică mai multe culori diferite, puteți face în siguranță o imagine reală. Aceste produse se numesc tapiserii și necesită stăpânul de răbdare, timp, abilități.

rotund

Cercul de a crea produse nu trebuie întotdeauna să fie dreptunghiular. Pentru a produce covoare rotunde, veți avea nevoie de un cadru de formă adecvată.

Desenarea unui război staționarDacă luați orificiul și trageți firele bazei astfel încât să se intersecteze în zona centrală, atunci este ușor de realizat acest lucru. Țesutul, în acest caz, pornește de la mijloc, iar rândurile vor fi situate într-un cerc, un "melc". Este foarte simplu să vă asamblați un astfel de războinic. Puteți folosi chiar și un cerc special. Rampele de navetă de același tip.

staționar

Atunci când creați pânze uriașe de lucru pe cadru este foarte dificil. Și e imposibil să faci piese speciale lungi. Nu există nici o modalitate de a lucra fără o mașină staționară.

Desenul oferă o diagramă simplă care arată cum se face un război de țesut. Acesta asigură un cadru orizontal pe care se trage firul bazei, vertical, care este responsabil pentru crearea unui spațiu pentru trecerea transportului cu un fir de bătătură, și o navetă. Toate elementele sunt din lemn. de asemenea atașamente din metal, cuie, garnituri din cauciuc.

Această mașină specială, realizată de mâini proprii, ajută la crearea unei țesături, eliminând necesitatea ca masterul să aleagă firele de urzeală în timpul întinderii firelor transversale în timpul procesului de țesere.

Tehnologie de țesut

Care este lucrarea mașinii? Faptul că chiar firele de bază sunt trecute în găurile cadrului vertical. La început, cu mișcarea piciorului, acest detaliu coboară. Ca urmare, apare un decalaj între firele de urzeală, în care este omisă naveta.

 • Se produce un nou rând cu cadrul care se mișcă în sus. La sfârșit, chiar și firele se ridică, creând din nou un gol. Firele de bătătură trec, iar materialul este format "coș", plasa de șah.
 • Producătorul Berdami compactează rândurile, bătând-o în produs. Multe mașini au un instrument mecanizat pentru a efectua această acțiune, ceea ce simplifică foarte mult lucrarea.
 • Este important să se țină seama de necesitatea de a regla tensiunea firelor de urzeală. Pentru aceasta, sunt utilizate șuruburi, pe care producătorul le poate deșuruba sau răsuci de la alegere.
 • De asemenea, este necesar să se ia în considerare distanța dintre firele bazei. Abilitatea de a regla, de asemenea, extinde funcționalitatea instrumentului.
 • Crearea unui război de țesut, în care există o așezare mecanică a unei rațe, face chiar mai ușor să lucreze și ajută la îmbunătățirea calității lucrurilor.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum se spală hainele din mucegaiCum se spală hainele din mucegai
Fețe de masă frumoase și cum să le alegi pe masa de bucătărieFețe de masă frumoase și cum să le alegi pe masa de bucătărie
Cum de a elimina petele de ceară?Cum de a elimina petele de ceară?
Cum acasă lucrurile de amidon: căi și sfaturiCum acasă lucrurile de amidon: căi și sfaturi
Jaluzele frumoase cu mâinile lor - instrucțiuni pas cu pasJaluzele frumoase cu mâinile lor - instrucțiuni pas cu pas
Cum sa faci un covor de tricouri si lucruri vechi cu mainile taleCum sa faci un covor de tricouri si lucruri vechi cu mainile tale
Cum sa faci o casa confortabila cu mainile taleCum sa faci o casa confortabila cu mainile tale
Quilting și mozaic: idei de inspirație, clase de masteratQuilting și mozaic: idei de inspirație, clase de masterat
Sling autobuze cu mâinile lor - un accesoriu de modaSling autobuze cu mâinile lor - un accesoriu de moda
Dezvoltarea mat cu mâinile taleDezvoltarea mat cu mâinile tale
» » Țesătură manuală cu mâinile tale
© 2021 amigdas.com