amigdas.com

Colțuri pentru plăci - rezistența și designul suprafețelor din baie

Colțuri din plastic pe plăciRenovarea modernă a băii se face rar fără instalarea de plăci pe suprafața sa. Pentru specialiști, instalarea plăcilor nu este o muncă foarte dificilă. Cei care nu au abilitățile de a zidi pereți sau pardoseli cu dale, așezarea lor în colțuri cauzează dificultăți. Rezolva această problemă va ajuta colturi simple și accesibile pentru țiglă.

Caracteristicile utilizării colțurilor pentru plăci

Profil de colț este considerat din punct de vedere al designului, prețului și caracterului practic una dintre cele mai bune metode de etanșare a îmbinărilor dintre un perete așezat cu dale și o baie.

Colțurile de sub tiglă sunt instalate în timpul instalării plăcilor și a bordelor pentru baie - după finalizarea lucrărilor de finisare. Ele sunt folosite pentru a proteja joncțiunea băii de perete. Colțul pentru baie servește drept un fel de panou, instalat pe placă sau sub ea. Este conceput pentru finisarea, etanșarea și protejarea îmbinărilor cap la cap ale băii și plăcii.

Tipuri de profil unghiular pentru plăci

Bordurile sunt detalii, lungi de la două sute cincizeci la două sute șaptezeci de centimetri. Datorită structurii lor, este posibil să se obțină îmbinări uniforme ale plăcii și să se acopere defectele produselor ceramice formate ca urmare a tăierii lor.

Folosirea unui dale de colț din țiglă oferă un aspect finit, iar baia are o anumită eleganță.

Unghiurile separate pot fi din mai multe motive:

 • În funcție de funcțiile și locația trimes sunt împărțite în exterior și interne.
 • Frontierele interne sunt instalate atunci când suprafețele verticale și orizontale sunt unite, precum și în colțurile interioare ale băii. Ele protejează cusăturile mari de intrarea umezelii, împiedicând astfel formarea mucegaiului.
 • Cu ajutorul lui colțurile exterioare, care sunt instalate pe colțuri exterioare, este posibil să se protejeze țiglea de deteriorarea mecanică, iar persoana din cauza rănilor.
 • Conform materialului de fabricație, decupările pot fi metalice și din plastic.
 • Cel mai adesea când instalați plăci utilizate colț din plastic. Arată elegant și nu strică aspectul general al camerei. Colțurile din plastic pentru țiglă cântăresc puțin și sunt fixate la etanșantul obișnuit. Flexibilitatea acestora vă permite să ajustați profilul unghiular la aproape orice unghi.
 • Profil de colț metalic ar trebui să fie puternic, de înaltă calitate și în nici un caz îndoit. La urma urmei, atunci când lucrați la așezarea plăcilor, trebuie să respectați cea mai mare precizie.
 • În hipermarketurile de construcție, puteți vedea bordurile decorative pentru plăci, care diferă în culori. Producătorii încearcă să facă produse pentru orice țiglă. Culoarea lor poate fi de la alb la vernis sau verde luminos. În baie, astfel de elemente pot deveni un plus neclar sau un accent luminos.
 • Naturale din plastic pentru baie: criterii de selecție

  Colțurile de pe țiglăPick up trim de plastic nu este dificil, deoarece acestea sunt în vânzare într-o gamă largă. Când intenționați să cumpărați un profil de colț, ar trebui mai întâi determină cantitatea necesară și parametrii de bază.

 • Suma lungimilor articulațiilor exterioare și interioare va fi egală cu lungimea totală a bordurii din PVC.
 • Numărul produsului este ales în funcție de grosimea plăcii.
 • Colțurile interioare sunt instalate până la tavan. În timpul instalării, poate fi necesar să tăiați elementul, deci este recomandat să achiziționați și un profil de rezervă suplimentar.
 • Dacă doriți să cumpărați un ornament pentru culoarea plăcilor, este de prisos să luați o mostră cu tine, pentru a nu fi confundat cu o umbră.
 • După ce ați cumpărat cantitatea potrivită de elemente din plastic, nu uitați de ciucurile care vor asigura profilul preciziei articulației.
 • Pentru finisarea căzii, având o formă nestandardă, se recomandă alegerea unei muchii ultra flexibile din PVC.
 • Pentru camerele cu umiditate ridicată, este recomandat să alegeți un ornament cu o garnitură de cauciuc care să sigileze și să protejeze împotriva scurgerilor de apă.

Instalarea de colțuri pe țiglă - instrucțiuni

Instalarea unghiurilor de tiglaInstalarea profilului unghiular pe plăci este destul de simplă și nu necesită ajutorul specialiștilor.

 • Marginile plăcilor și băilor sunt curățate de resturi și uscate.
 • Stropitorul transparent este umplut cu un spațiu între perete și baie.
 • După ce materialul se usucă, puteți începe să instalați bordură.
 • Pentru a evita deteriorarea băii, se recomandă acoperirea marginilor cu o bandă de vopsea.
 • Măsurați cu atenție lungimea și lățimea băii și tăiați profilul.
 • Colțurile sunt lipite cu ajutorul "unghiilor lichide", care sunt aplicate pe bordurile pregătite cu un strat subțire.
 • La suprafețe, elementele din plastic trebuie presate cât mai mult posibil. Din densitatea presării lor depinde calitatea instalației și, prin urmare, integritatea.
 • La colțuri se pun stubs, care dau aspectul general de completitudine.

În timpul instalării profilului, este puțin probabil ca spațiile mici să fie evitate. Ei vor avea nevoie turnați agentul de etanșare.

Sfaturi pentru instalarea unghiurilor de țiglă

Cum de a alege colțuri pe o țiglăÎnainte de a începe instalarea plăcilor, se recomandă efectuarea unei măsurători aprofundate a pereților și a podelei cu ajutorul căutării celor mai adânci puncte.

 • Profilele de unghi sunt instalate de la suprafața podelei de finisaj la tavan.
 • Acestea sunt fixate la dopurile din plastic brodate în pereți cu ajutorul șuruburilor cu auto-filetare. Pentru fiecare metru al elementului, este necesar să se facă trei elemente de fixare.
 • Farurile trebuie amplasate astfel încât rafturile exterioare ale fiecărui profil să fie situate exact paralel cu colțul din vecinătatea aceluiași perete.
 • De asemenea, bordurile pot fi atașate la podea. Acest lucru va facilita instalarea plăcilor și va oferi o privire completă asupra designului camerei.

Pe balize drepte din profilul unghiular, este destul de ușor să se pună produse ceramice. Cel mai bine este să începeți munca de mai sus tigla tăiată a fost în rândul de jos. Pentru fiecare rând montat, firul de nylon sau linia este întins și plăcile sunt aderente la suprafață în rânduri uniforme. Toate neregulile posibile vor fi ascunse prin decupaje, astfel încât tăierea produselor ceramice poate fi realizată chiar și în bucăți. Cusăturile dintre produse sunt tratate cu o mistrie, care este utilizată pentru acoperirea principală.

Colțurile așezate sub țiglă vor dura mult timp. Lipit pe partea de sus a profilurilor unghiulare țiglă stau aproximativ un an. Apoi vor trebui să fie înlocuite, ceea ce poate da o baie complet nouă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să puneți corect tigla în baie - sfaturi și lecție videoCum să puneți corect tigla în baie - sfaturi și lecție video
Baie de podea și faianță, fotoBaie de podea și faianță, foto
Idei de design baie cu dale ceramice. fotografieIdei de design baie cu dale ceramice. fotografie
Alegeți cel mai bun design de plăci în baieAlegeți cel mai bun design de plăci în baie
Fotografia finisării plăcilor de baie: designul căptușeliiFotografia finisării plăcilor de baie: designul căptușelii
Placi de finisaj pentru bai, fotografiePlaci de finisaj pentru bai, fotografie
Caracteristicile colțurilor ceramice pentru baieCaracteristicile colțurilor ceramice pentru baie
Pregătirea pereților pentru tigla în baiePregătirea pereților pentru tigla în baie
Mozaic în baie: caracteristici ale selecției țiglelorMozaic în baie: caracteristici ale selecției țiglelor
Colț pentru o baie și alegeți o placă de ceramică sau de plasticColț pentru o baie și alegeți o placă de ceramică sau de plastic
» » Colțuri pentru plăci - rezistența și designul suprafețelor din baie
© 2021 amigdas.com